4.1 Carrier, Logó, MMS, CallForward, Tethering fix

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Frissítés #3:

A T-mobile esetén tapasztalható problémák miatt a csomagot átettük az unstable repoba, ugyanakkor aki Telenoros vagy Vodafone-os, az nyugodtan felteheti, nekik megy. Valami oknál fogva a T-mobile esetén problémákat okozhat egyeseknél.

Frissítés #2:

Frissítettük a csomagot! Akinek nem ment, az tegye fel a frissítést a Cydiából, és indítsa újra a készüléket! Ha továbbra sem menne, úgy írja le, hogy milyen készüléken, és milyen szolgáltató esetén van gondja.

Frissítés #1:

T-mobile esetén a logó valami ismeretlen oknál fogva egyelőre nem jelenik meg. Dolgozunk az ügyön. Akinek T-mobile alatt problémája van, az kérjük, nézze meg a hálózati beállítások alatt, hogy az APN és az MMS beállítások megfelelőek-e, illetve próbáljon egy Reset Network Settings opciót, illetve egy Carrier Reset csomagot, és írja meg a tapasztalatait!

Akinek más szolgáltató esetén nem működne, az vegye ki a SIM kártyát, tegye vissza, majd indítsa újra a készüléket!

***

Elkészült a kiadásra kész, 4.1-hez való Carrier fixünk. Igazából már az első 4.1 jailbreak, tehát az unofficial Pwnagetool megjelenésekor megcsináltuk, de ameddig nem volt meg a működéséhez szükséges CommCenter patch, illetve a jailbreak lehetősége az összes készülékre, addig nem volt értelme kiadni. Illetve közben frissült a T-mobile beállításcsomagja is, és ezt is figyelembe kellett vennünk.

A patch telepítésével a rendszer grafikus logót tesz ki a térerőt jelző csíkok mellé, automatikusan beállítja a mobilinternetet, az MMS-t, a hangpostát, eltünteti a hívásokkor felugró “Hívásátirányítás aktív” üzenetet, és lehetővé teszi a tetheringet a Telenor és a Vodafone esetén a függetlenített telefonokon is.

A grafikus logókból minden szolgáltató esetén van a csomagban nagyfelbontású is az iPhone 4 tulajdonosok számára, ezt a csomagból a készülék maga választja ki automatikusan. iPhone 3G/3GS esetén pedig az alacsonyabb felbontású kerül kiválasztásra, ami arra a felbontásra van optimalizálva.

Ha a fent említett szolgáltatások bármelyikével problémád van, nem működik az MMS, nem megy a mobilnet vagy a tethering, vagy csak a grafikus logó hiányzik, akkor telepítsd fel a patchet, majd a biztonság kedvéért indítsd újra a készüléket. Ha továbbra sem menne, akkor a Settings (Beállítások) / General (Általános) / Reset (Törlés) / Reset Network Settings (Hálózati beállítások törlése) menüpontot próbáld meg (ez újraindítja a készüléket).

Van még egy Carrier Reset csomagunk is, ezt azoknak kell használni, akiknél SIM kártya cserélés esetén beragadnak a szolgáltató beállításai. Ha tehát más szolgáltató kártyáját berakva nem jelenik meg annak a logója, és ezt a hálózati beállítások törlése sem oldja meg, akkor van szükség erre a csomagra. Ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartozó másik SIM esetén értelemszerűen nincs rá szükség, csak ha mondjuk egy Telenoros kártya után beteszel egy Vodafone-ost, és nem jelenne meg rögtön a Vodafone logó. Ez a beragadás a 4.0 óta sajnos bárkinél előfordulhat, de nem szükségszerű.

A fent említett Carrier fix csomag csak 4.1 esetén telepíthető, míg a Carrier Reset megy 4.0/4.0.1 esetén is. 4.0.2-re jelenleg nincs elérhető CommCenter patch, így a Carrier Fix sem működik. Ha lesz, frissíteni fogjuk.

A két csomagot ezen a néven keressétek a Cydiában a Szifon source-ban (source hozzáadása):

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Szuper, köszi!
  Más!
  Valaki mondja már meg nekem mi a véreres f@szért van az, hogy Installous-al, telefonra letöltött app-okat egyik pillanatról a másikra nem szinkronizálja tovább az iTunes. Sőt szinkronkor le is kapja a telórol. Tudomásom szerint semmit sem állítottam át, Appsync 4.1 fentvan. Egy SHSH mentést csináltam a két művelet között, de el nem tudom képzelni, hogy ez befolyásoló tényező lenne.
  Köszönöm!

 2. sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy iPad 3G 3.2.2-höz mit rakjak fel hogy az internet beállításaim (voda) jók legyenek?
  köszi

 3. @admin: grafikus logó van, a felbontás is jó.
  Eddig az iblacklisttel volt megoldva a call fw , az apn meg netről lett letöltve. Ezeket uninstall és ujraindítás, majd feltettem a logofixet

 4. Nekem sincs grafikus logo… i4 4.1. Egy ideig SIM hibát írt ki…. kikapcs-bekapcs után már nem volt SIM hiba, de a logo a régi maradt… Carrier reset is volt….

 5. Sziasztok Urak!

  Tud valaki megoldast a mywi 4.8.1 crackre? Nemreg frissitettek a 4.7.7-rol, es nem talalok hozza sehol cracket. Koszi, sziasztok.

 6. @admin: ha reseteltem a network settings-t utána nincs más dolgom? mindem marad a régiben? mms, tethering stb? igazából csak a logó miatt raktam volna fel, kár volt 😀

 7. iPhone 4 4.1 limera1n

  Carrier fix – nincs T logó
  Reboot – nincs T logó
  Network reset – nincs T logó
  Carrier reset – nincs T logó
  Reboot – nincs T logó
  Network reset – nincs T logó

  Szóval ezeken a lépéseken végigmászva: NINCS T LOGÓ 😉

 8. Köszönjük!

  Ha valaki az ocsmány magenta társulat adófizetője, akkor elég, ha a megfelelő felbontású képet bemásolja a /User/Library/Carrier Bundle mappába, majd rebootol. Természetesen ilyenkor a beállítások nem változnak meg, de legalább szép lesz a carrier logo.

 9. Nekem nincs jailbreakelve (iphone 4). Manuálisan hogy lehet ezeket beállítani? Pl. a hívásátirányítás aktív üzenetet miért írja ki mindig? MMShez meg mobilnethez mik az adatok telenornál? Ha valaki megmondja nagyon megköszönöm!

 10. Valaki mondja már meg nekem mi a véreres f@szért van az, hogy Installous-al, telefonra letöltött app-okat egyik pillanatról a másikra nem szinkronizálja tovább az iTunes. Sőt szinkronkor le is kapja a telórol. Tudomásom szerint semmit sem állítottam át, Appsync 4.1 fentvan. Egy SHSH mentést csináltam a két művelet között, de el nem tudom képzelni, hogy ez befolyásoló tényező lenne.
  Köszönöm!

 11. Én meguntam a várakozást, és manuálisan feltettem magamnak a T-Mobile carrier logo-t, gond nélkül, és sikerült… Ennyi… Ha érdekel valakit leírom, hogyan kell…

 12. letölthető formátumban 😀 mert erről az yfrogról nem tudom hogy lehetne lementeni.. ha meg Printscreen-ben gondolkodunk, könnyen megeshet, hogy pixeles lesz, mivel elég kicsi képről van szó.. a legjobb lenne ha a szifon-os carrier csomagban lévők felkerülnének valahova mint képek 🙂

 13. Itt vannak a sima (nem retina) logo-k:
  h t t p://img714.imageshack.us/img714/7976/defaultcarriertmobilehu.png
  h t t p://img829.imageshack.us/img829/9489/fsocarriertmobilehu.png

 14. Haliho sZifonosok,

  Szeretnék egy kis segítséget kérni. Most, hogy itt az új JB én is meg szeretném csinálni. Azt javasoltátok, hogy mint új készüléket csináljam meg, ne pedig Back Up-ból. Ez felvet egy problémát nálam. Az sms-ek képek nem érdekelnek, viszont a CONTACT-ok kellenének nagyon.

  Valaki árulja el a megoldást kérlek,

  előre is köszönöm

 15. Letöltöd őket, aztán felülírod ezeken a helyeken lévőket:
  Először itt:
  system/ library/ carrier bundles/ tmobile_hu.bundle/
  Másodszor itt:
  var/ mobile/ library/ carrier bundles/ tmobile_hu.bundle/
  Azért nem árthat, ha a fájl neveket pontosítod az eredetivel, meg az sem baj, ha az eredetiket átnevezed .old-ra, hogy meglegyenek a biztonság kedvéért…
  Aztán újraindít és kész…
  Én a szifonomon csináltam az iFile-al. Ott jogosultságot nem kellett állítani…

 16. iPhone +GS új iBoot, 4.1, Limera1n. minden rendben működött, felraktam a 4.1 Fixet, Network Reset, újraindúlt, utána annyi. 5perc után elkezdett tölteni a teló és újraindúlt, majd ugyanezt eljátszotta.Nemtudom mi lehetett a probléma, most volt 1 Restore, Most kezdek mindent az elejéről. Meglátjuk mi lesz…Volt másnál is ilyen hiba?

 17. @boss1337: az én linkemnél pölö úgy, hogy rányomsz a zoomra és jobb gomb a képen és save image 🙂 de firefox-szal meg is foghatod egérrel és kihúzhatod desktopra akár.

 18. Halihó!

  3GS // iOS 4.1 // T-Mobile

  – felraktam az első változatot – nem volt logó
  – reset network settings + restart – nincs logó
  – reinstall – még mindig semmi
  – uninstall után újratelepítés – na most már fel sem megy a csomag , helyette kapok egy ilyen hibaüzenetet: http://osn.hu/IMG_0202.PNG

  L

 19. Sziasztok!
  Nekem egy új bootromos iPhone 3gs-sel lenne problémám.
  Tudnátok segíteni nekem,mert akármit csinálok nem talál hálózatot,jailbreak után!

  kösz

 20. Retina T-Mobile logók:
  http : // kepfeltoltes.hu/101013/Default_CARRIER_T-Mobile_HU_2x_www.kepfeltoltes.hu_.png

  http : // kepfeltoltes.hu/101013/Default_CARRIER_T-Mobile_HU_2x_www.kepfeltoltes.hu_.png

 21. Sziasztok!

  Tudom, hogy nem a témához, de a segítségeteket kérném.
  4.1-es szoftverről hogyan tudom eltüntetni a jailbreake-t, mert restoreval nem működik, és nem ismer fel semmilyen kártyát.
  Előre is köszi

  kalozpeti

 22. Kb fél órája tettem fel, tehát valószínűleg az utolsó fix volt eddig. Se logó, se apn és semmi változás. Minden olyan mint előtte. Új bootos 3GS limera1n tmobil.

 23. Sajnos nem tudtuk még megoldani a T-mobile problémát, átraktuk a csomagot az unstable repóba, amint tudunk vele megint foglalkozni javítjuk és írunk róla. Jelenleg csak a Telenor és a Vodafone része működik a csomagnak.

 24. na nekem ez sikeresen szétbaxta a rendszeremet köszönöm!

  4.1/ Iphone 4/ greenpoison/T-Mobile telepítés után alma logónál nem lép tovább, restore-ra hibát dob ki:S

  most mit csináljak?

 25. @sztibi87: Én leszedtem, Simán leszedte a Cydia, restart, és minden OK. iPhone 4 16 GB 4.1 T-Mobile greenpoison.
  Várok hátha sikerül a srácoknak megtalálni a bugot. Sajnálom, hogy a telód szétment. Tuti hogy javítható. Korábban már jártam hasonlóan még 3G telóval, pár próbálkozás után sikerült restorolni.

 26. Sajnos nem lehet tökéletes csomagot készíteni ez benne van a pakliban. Érdemes mindig várni pár hozzászólást, átolvasni ki mit mond a csomagra, nekünk nincs lehetőségünk 20-30 emberrel tesztelni csak mikor már kint a csomag. Én is szécsesztem amúgy délután a telefonomat 🙂 Nekem is volt egy köröm és hasonlóan 1004 -es hibát írt. Umbrellával ki lehet venni a reconvery modból, és már működik is.

 27. OFF..

  Sziasztok! A problémám a következő: iphone 3gs upgrade 4.1 aztán cydia minden oké, aztán a szifon source-nál kifagyott a cydia.. újraindítottam az iphone-t, de miután megjelenik az apple logo, a pálcikák mozognak körbe körbe, de nem bootol be a készülék :S:S:S:S

  légyszi segítsetek hogy restore helyett tudnék e erre valami gyorsabb megoldást találni.. bocs az offért

 28. Ne ez faja. Full kikapcs után meghalt a tel. Alma logo, reboot, alma logo, reboot….

  Na mindjárt megnézem lime és szűz rom mellett… 😀 fuck

 29. @admin:

  letöltöttem az umbrellát azzal mentettem el anno a 4.1 shsh fájlokat.

  de mostani indításnál olyanokat írkál hogy nem vagy nem vagyok admin a winben(pedig de) vagy nincs nyitva valami 80-as port

  ez a DFU mód az akar lenni ahol van egy usb kábel és egy Itunes ikon?mert úgy nem megy a restore

 30. Feljebb leírtam, hogy hogyan kell manuálisan megcsinálni a T-Mobile logót, én belinkeltem a sima logókat, valaki más meg a retinásokat. Ezek után a bátrabbak/gyakorlottabbak meg tudják csinálni…

 31. Off

  Bocs emberek valaki widows alatt szájba rágósan HDR fotózást 3Gs esetén le írná?

  Meg a másik off
  Hogy tudom 3Gs-t ssh-val szinkronizálni?

 32. az lenne a kerdesem nekem miert nem latszik a cydiaban a magyar carrier fix?csak a carrier resetet latom.angol vodafone iphone4-en hasznalnam siman menni kellene nem?

 33. Na ennyi… Nem megy sehogy. Friss romon 4.1 limera1n. Nem megy a T logo iphone 4-en…
  A következőt már nem én tesztelem, de már nagyon várom 😉

 34. Azért nyomtam még egy restore-t 😀
  Szóval megint 1004-el recovery-be marad a restore utána a lime-olt iphone 4.
  De a tinyumbrella kiüti belőle 😉

 35. Most úgy öszintén nem hiszem el hogy nincs ember aki ne tudna válaszolni két kérdésre————–……………………………….??????????????????????????
  Gyerekek minden nap ezt csináljátok, én nem mert nem csináltam sose kérlek segítsetek????????????

 36. Off

  Bocs emberek valaki widows alatt szájba rágósan HDR fotózást 3Gs esetén le írná?

  Meg a másik off
  Hogy tudom 3Gs-t ssh-val szinkronizálni?

 37. @nico: cydiaból, feltelpíted az OpenSSH-t, de vigyázz vele, mert ha bekapcsolva marad, bárki hozzáférhet a telódhoz, ha nem változtatsz jelszót, vagy ki nem kapcsolod, pl. SBSettings-el (ez is cydiaban található), ha ez megvan feltelepíted a gépedre windows esetén mondjuk a WinSCP nevű progit, majd létrehozol egy kapcsolatot, (a szifonod, meg a géped egy hálózaton (routeren) legyen, különben nem fog működni) a kapcsolat ip címe a telefonodé legyen, felhasználónév: root , jelszó: alpine , és ha ezt elindítod egy total commander szerű ablakban fogod látni a fáljrendszert.. főleg ha valamit nem felejtettem ki:)

 38. @Crazy: Pl az előtted szóló leírását követve, winscp-vel meg kell keresni a sources.list fájlt (mint linux-on). Abból ki kell törölni azt a sort. Nem értem, hogy a cydia felületén miért nincs ilyen lehetőség. 🙁

 39. Kicsit böngésztem az iPhpne 4-emet. T-Mobile-os, jailbrakelt.
  Ami feltünt: A System/Library/Carrier Bundles mappában nincs TMobile_hu.bundle mappa. A Vodának van magyar vonatkozású mappája, és a Telenornak is. Nem lehet, hogy ez okoza, hogy nem látszik a T-Mobile-os telókon, hogy nem jelenik meg a logó?

 40. @Jadeye: Jadeye ! Én ugye újrahúztam az iphone 4-emet, 4.1-el, limera1n-eltem. Ez után carrier fix nem működött. Majd megint újrahúztam a gépet. 4.1, lime.
  Ekkor már csak manuálisan tettem bele a logo fájlokat, azzal a @x2 módosítással. Nekem szűz romon jb után meg volt a T boundle könyvtár mindkét helyen. Csak pluszba bemásoltam a logo fájlokat és működik a dolog. Lehet elegendő lenne T esetén csak a logo bepasszintása ezzel a módszerrel nem?

 41. @Szpisti: “Én a szifonomon csináltam az iFile-al. Ott jogosultságot nem kellett állítani…”
  Ebben a programban, hogy lehet kilépni az iPhone filerendszerébe?

  Én lecseréltem mindenhol, minden logot és NINCS VÁLTOZÁS!
  Megveszek… :S

 42. Jelentem nekem is sikerült az átnevezéses verzióval kirakni az új T-Mobile-os logókat. A leírt könyvtárba kell tenni a leírt módon (Mordon leírása alapján).

 43. Volt olyan akinek a kicserélés manuálisan gyári T-mobilos iPhone 4-gyel sikerült? Én iFile-lal csináltam szépen kicseréltem mind a két helyen mind a kettőt (a méret és dátum alapján látszik is hogy ki van cserélve), de mégis a régit jeleníti meg.

 44. @BoRRoNeo: Pont eggyel feletted írtam róla, hogy sikerült. A kicserélés előtt át is nevezted a file-okat? Mert nekem sem működött addig, amíg nem volt átnevezve. Utána elég volt egy reSpring és már az új logo fogadott.

 45. Újraindítottam. Átnevezni nem kellett, mivel a file név megegyezett a régivel. Kitöröltem a régieket (nem volt hajlandó felülírni) és felmásoltam az újakat. Számítástechnikai logikával mintha nem abból a két könyvtárból olvasná a képeket.

 46. Kicsit OFF, de nem értem, hogy miért nem lehet a telefonban a többi mobiltelefonhoz hasonlóan egy kis üzenetet kiadni, ha lock-olt a teló és másik kártyát teszel bele? 😮 Ilyenkor csak a szürcsölős üzenet van. 🙁
  Csak az itunes-ra rádugva jön fel egy ablak… Hm… Érdekes…

 47. Sziasztok,
  nem tudja valaki, hogy az miért van,hogy nálam a Cydiába csak a Carrier Fix reset van. de a Carrier Fix 4.1 meg nincs…..:S mi lehet az oka?
  frissitettem de semmi:S

 48. Sikerült nekem is a kicserélős módszerrel rávarázsolni az új logót. Nekem az volt elsőnek a baj hogy csak a /system/library/carrier boundles mappában cseréltem a file-t, a /var/mobile/library/carrier bundles mappában pedig nem. Ott a régiek maradtak, tehát gondolom ez a baj a cerrier fix-el is hogy a második helyre nem frissíti a logót. De a többi még mindíg nincs megoldva.

 49. na végre megoldottam a logó problémát…. semmi extra dolog, fel tettem a unstable repoból a magyar 4.1 carrier fixet, ugyebár nem jelenik meg a logó T-mobile esetén, T-Pot-tal fogtam a System\Library\Carrier Bundles\TMobile_hu.bundle\ mappából a 4db png fáljt és átmásoltam a private\var\mobile\Library\Carrier Bundles\ -be, mivel ott valamiért az eredetiek maradtak, reboot és már jó is, nem kell SSH, elég a T-Pot is…

 50. Miota felraktam a 4.1et azota a sajat wifi es halozaterosseg jel ami eddig mukodott3.1.3 alatt most nem megy. Es a callcontroller status ikonja sem. Olvastam valahol hogy van valami fix erre a cydiaban csak nem tudom mi az. Vagy mi lehet meg a megoldas??

 51. @baggins: Nekem új bootos 3gs van 4.1-el és limera1n-nel gyári magyar T-mobil. De visszaolvastam h neked nincs olyan mappád. Szerintem rakd fel újra a fix-et ahoogy Jadeye mondta az
  “unstable.szifon.com” repóból.

 52. @BoRRoNeo: Igen, ez az alapvető probléma, hogy nem nevezted át. Pedig át kell, ezt mondtuk is páran 🙂 Mordon 151.-es hozzászólásában van leírva, hogy mire kell átnevezni. Magyarul a filnevébe, az eredeti szöveg után be kell tenni a @2x tagot. Így már mennie kell. Ezt értettem átnevezés alatt 🙂

 53. @epyc: Mind a két könyvtárba feltöltöttem a @2x végű képeket és kitöröltem a sima png-ket. Ugyanaz. Egy elvi kérdés. Ha kitörölném mind a két könyvtárból az összes png-t akkor nem kéne megjelenítenie semmilyen logót, üresnek kéne lennie a jelerősség után résznek?

 54. Bingó! Siker!
  iPhone4 16 GB T-Mobile 4.1 FW.
  Jalibraked with limera1n
  Cydia forráshoz hozzáadtam az Unstable.szifon.com csomagot
  Innen feltelepítettem a Magyar Carrier Fix 4.1-et
  Teló restart.
  Mivel MAC tulaj vagyok, DiskAid-del bementem a fájlrendszerbe.
  PC esetén Tpot a Total Commanderben, vagy más.
  Most be léptem a
  System/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle mappába.
  Innen kimásoltam a MAC desktopra a Default_CARRIER_T-Mobile HU@2x.png és az FSO_CARRIER_T-Mobile HU@2x.png fájlokat.
  Most a DiskAd-del bementem a telefon private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle mappájába. Ott megtalálható a nem retina logóból mindkettő, de a retina NEM! Na ide másoltam be a desktopról a két retina logót. DiskAidből kiléptem, respring, és láss csodát!
  A nem retina logókat nem töröltem, azokat meghagytam az eredeti helyeiken.

  http : // http://www.photo4u.hu/images/screenshot.jpg

  Jadeye: Szerintem csak annyit kell a Carrierfix csomagon változtatnotok, hogy a két retina logót tegye be a telepítő az utóbbi mappába is.

  enjoy

 55. nekem olyan kérdésem lenne, h a cydia nem tudja frissíteni a repokat, mert ilyen hibát dob ki, h ”modmyifon.com/./packages.bz 2 Sub-process /bind/bzip2 returned an error code (2)” mi lehet a megoldás? tudna valaki segíteni? :$

 56. @admin: Hello, ez vonatkozik az én bajomra is? Vodafone iPhone 4_ 4.1 callfw csak felugrik. Mi a különbség a retina és nem retina logo közt? mert nem tudom, hogy amit én látok a telómon az melyik?

 57. légyszi valaki mondjon hasznosat!
  [eredetileg o2 3gs 4.01]
  magyar telenor beállítások és logofix.
  >>>újraindítás után elfelejt minden beállítást és a logót is.
  előre is köszi

 58. (eredetileg svájci) limera1n-el jailbreakelt és független (baseband:01.59.00) iphone 4 dominós kártya net40 előfizetéssel

  ezzel próbálkoztam: http://support.apple.com/kb/DL851

  beírtam az apn-t és beinstalláltam a telóba, majd ment is a net.
  de úgy látszik nem stimmelt valami, mert az egyenlegem 5 perc netezés után 5500 HUF-ról 230 HUF-ra csökkent! :'(

  van ötletetek?

  annyira kéne a net mint egy falat kenyér.

 59. Aha. Ma én is észrevettem hasonlót az egyenlegemen. 3000+ volt rajta, kb 2 percet neteztem 3G hálózaton és 2percet beszéltem vodás ismerőssel (az adatforgalmam 1,2Mb volt) és 38 forint most az egyenlegem. Gyári T-mobil, minden netes dolog ki volt kapcsolva rajta, csak addig a 2 perces 3G-s használat erejéig volt bekapcsolva. Nekem nincs net előfizetésem, de ez mégis csak sok szerintem. Pedig csak a carrierfixet raktam fel, és még azzal sem jelent meg plusz beállítási lehetőség. Ez így elég érdekes.

 60. Kérdésem továbbra is az,hogy…

  [eredetileg o2-s 3gs,4.01sw]Iphoneom van(jb és ultrasn0w unlock)
  magyar telenor beállítások és logofixet felrakom,cell network reset,sim ki-be,megjön a logó,repülő módtól kezdve már mindent csináltam,de…
  >>>újraindítás után elfelejt minden beállítást és a logót is.
  Kérdés a következő,mi a sh!t baja van?könyörgöm valaki mondjon már valamit,se net,se mms,se normális logó :S

 61. @daralan: nem volt bekapcsolva a push. tippem szerint adat-roamingot használ. namost vagy azt hiszi hogy svájci sim-el vagyok pesten, vagy pont fordítva: a t-s sim hív fel egy svájci számot.

  szerintem nem lenne ezt olyan nehéz megjavítani. csak én sajnos nem vagyok programozó.

  valaki segitsen már, légysz…!

 62. logo, mms, data OK
  tethering nem mukodik :/
  volt network settings reset, reboot, minden
  bekapcsolja latszolag, de nem mukodik, a win7 alatt megjeleno uj halozati csatolo, unplugged
  korabban ugyan ezen a win7-en 4.0.1 iOS-el ugyan ezen a 3G telon mukodott a tether is

 63. Sziasztok!
  iPhone 3G + iOS4.1 + sn0wbreeze v2.0.2 + nem hacktivált!
  T-Mobile függő, mindig csak saját kártyájával ment.
  MMS nem működik egyik irányba sem, minden más (logo, tethering, youtube) megy.
  Settings / General / Network / Cellular Data Network menüpontom nincs, szerintem már 4.0 alatt sem volt.
  Másnak megy? Mitől jön vissza ez a menüpont?
  Carrier fix / reset és network settings reset nem segített.
  Köszi.

 64. Hali.
  iPhone 4-em van 4.1-el, Vodafone a szolgáltatóm. Feltettem az unstable repóból az itt tárgyalt csomagot. A logó és az MMS is rendben van.
  A “hívásátirányitás aktív” feugró ablak viszont NEM tűnikl el!!!!
  Van valakinek valami ötlete?
  Esetleg valami más módon el lehet ezt a felugró ablakot tüntetni?

 65. Nekem nem megy a Telenoros.
  Se a call fw fix, se az APN beállítás, az MMS-t nem próbáltam.
  A tethering pedig valamiért még az upgrade előtt elromlott (3.1.2-n voltam), részben ezért is akartam feljönni 4.1-re, azt hittem vmi SW-es hiba csak.
  Valaki ötlet?

  ui: akinek szintén nem megy a mobilnet, az itt tud gyártani magának egyedi profilet: unlockitPONTcoPONTnz

 66. @gumimano01: Én is azt szeretném tudni,hogy hova lett az unstable repoból a t-mobilos carrier!??? Nekem tökéletesen működött csak újra telepítettem az iphone-t és már nem tudtam visszarakni,mert eltűnt a repoból!

 67. A helyzet változatlan sem a stabilban sem az unstabilban nem adja ki a T-mobilos csomagot, a Telenor és a Vodafone az látszódik, de a T-mobil sajna nem…

 68. Sziasztok!

  Két nap nyomozás és 12 reinstall után rájöttem, hogy a Telenoros patch szedi szét a telefonom. Az előbb felraktam és azóta nem tudok csatlakozni a korábban jól működő itthon wifire. A leszedése után a mobil net sem ment, a Cellular data network menu eltunt, tehát manuálisan sem tudtam beállítani a netet.
  Észleltetek ilyet másnál is?
  Tervezem újrahúzni megint, ehhez a segítségetek kellene: hogyan tudom aktíválni a tetheringet pannonnal? A cellular data-ba hibáa írtam be az APN-nek a “net”-et, úgy nem ment.

  köszi!

 69. @kovacscsi: de még mindig nem válaszoltál a kérdésre: milyen csomag van, milyen másik repoban?

  mellesleg a logó a legkevesebb, nem az a lényeg ebben a fixben, hanem a beállítások. a logó önmagában csak a kis grafikus logó, az neked nem állít be semmit. a többi részéhez, hogy elfogadjon hibás aláírással rendelkező carrier bundle-t, ahhoz viszont commcenter patch kell, ami meg valamiért nem megy rendesen. persze amint lesz gyárilag telenor és vodafone bundle, onnantól majd már tényleg csak a logót kell felülírni benne, hiszen a beállítások az MMS, net, tethering esetén már az Apple által, hivatalos aláírással ott lesznek, és menni fog minden bármi mókolás nélkül…

  szóval milyen csomag, melyik repoban mégis?

 70. @kovacscsi: a T-s alapból megy, mert az gyárilag benne van. abban nem kell módosítani semmit, hogy menjen, max a logót lehet grafikusra kicserélni. de annak bármi mókolás nélkül mennie kell. ha nem megy, akkor ott nálad van a probléma. annak carrier fix nélkül mennie kell.

  a repot pedig nézd meg újra, és írd le az ottani csomag nevét is, mert én nem láttam ott ilyet.

 71. 4.0.1 Telenor és Vodafone logo
  4.0.1 Telenor Patch és Vodafone-nak is van és szerintem ezt kereste valaki.
  Nekem a logó nem innen van letöltve.

 72. @Jadeye: A telenoros 4.1-gyel nekem nem megy a tethering. A gyári reseteli a telefont, amint bedugom, a PDANet meg error 678-cal szintén elszáll.
  Jadeye van valamilyen manuális lehetőség a tethering aktíválására a csomag helyett?

 73. @xehomo: manuálisan is csak ugyan azt tudod csinálni, mint amit a csomag csinál: megadod az APN beállításokat, majd patcheled a commcentert, hogy elfogadja. a csomag is ezt csinálja. de ha a gyári tetheringre újraindul a készülék, ott valami szoftveres gond van nálad szerintem. én legalábbis tuti megpróbálnék egy friss rendszert, mert nem szabad resetelnie egy kis tethering miatt semmiképp. a PDAnet-et passzolom.

 74. Sziasztok!

  T-mobile-os iPhone 3G-m van, redsn0w_win_0.9.6b2-vel jailbreakelve. Sajnos nem megy az MMS küldés/fogadás.
  Már mindent megpróbáltam amit itt a szifonon fel lehetett fedezni, de semmi.
  Tudna nekem valaki ajánlani egy tuti infot ezzel kapcsolatban?
  Köszönöm

 75. sziasztok. bocsi az offért de sajna nem találtam segítséget a kérdésemre még mindig.
  azt szeretném megkérdezni iphone 4 T-mobilos 4.1-es szoftverhez van e működőképes grafikus carrier logo már valahol? mert cydiaból feltettem egyet de az semmit nem változtatott rajta.

 76. sziasztok!

  egy kis segítség kellene…
  iPhone4em van, 4.1 szoftverrel, Tmobile, carrier reset 4.1 felrakva.
  de nem tudok mmst fogadni/küldeni sajnos…
  előre is köszi a segítséget…!

 77. SEGÍTSÉG!

  Felraktam a Vodafone 4.1-es Carrier fix-et JB-elt 4.1.2. rendszerrre és azóta csak a szürke alma logót látom a képernyőn. Ha újraindítom (Power+Home-al)akkor is csak ez jön be. iTunes nem látja. Mit tehetek?

 78. @rozso2: nem írtad le, milyen készülékről van szó (3G/3GS/i4)… amellett 4.1.2 még mindig NINCS. 4.2.1 van. 4.2.1 alatt meg NEM kell carrier fix, az már alapból tartalmazza a beállításokat gyárilag.

  egyébként hol láttál olyat, hogy az a fix jó lenne 4.2.1-re? a nevében is benne van, hogy 4.1-re van, így nem csoda, hogy elhullott tőle. de lehetséges megoldásként olvasd el itt a “frissítés #1″ alatt írtakat, direkt leírtuk: https://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/

  iTunes recovery vagy DFU módban látni fogja, ha más nem.

 79. @Jadeye: Köszönöm! Nagy nehézségek árán, de sikerült mindent visszaállítani.

  Lenne még egy kérdésem: 4.2.1-re akkor nem lehet Vodafone logót rakni?

 80. Sziasztok

  4.2.1-re várható mostanában Telenoros Carrier, Logó, MMS, CallForward, Tethering fix ? Gondolom a 4.1-es nem huzható rá a 4.2.1-esekre.

  köszi

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!