fbpx Skip to content

Frissítés #3:

A T-mobile esetén tapasztalható problémák miatt a csomagot átettük az unstable repoba, ugyanakkor aki Telenoros vagy Vodafone-os, az nyugodtan felteheti, nekik megy. Valami oknál fogva a T-mobile esetén problémákat okozhat egyeseknél.

Frissítés #2:

Frissítettük a csomagot! Akinek nem ment, az tegye fel a frissítést a Cydiából, és indítsa újra a készüléket! Ha továbbra sem menne, úgy írja le, hogy milyen készüléken, és milyen szolgáltató esetén van gondja.

Frissítés #1:

T-mobile esetén a logó valami ismeretlen oknál fogva egyelőre nem jelenik meg. Dolgozunk az ügyön. Akinek T-mobile alatt problémája van, az kérjük, nézze meg a hálózati beállítások alatt, hogy az APN és az MMS beállítások megfelelőek-e, illetve próbáljon egy Reset Network Settings opciót, illetve egy Carrier Reset csomagot, és írja meg a tapasztalatait!

Akinek más szolgáltató esetén nem működne, az vegye ki a SIM kártyát, tegye vissza, majd indítsa újra a készüléket!

***

Elkészült a kiadásra kész, 4.1-hez való Carrier fixünk. Igazából már az első 4.1 jailbreak, tehát az unofficial Pwnagetool megjelenésekor megcsináltuk, de ameddig nem volt meg a működéséhez szükséges CommCenter patch, illetve a jailbreak lehetősége az összes készülékre, addig nem volt értelme kiadni. Illetve közben frissült a T-mobile beállításcsomagja is, és ezt is figyelembe kellett vennünk.

A patch telepítésével a rendszer grafikus logót tesz ki a térerőt jelző csíkok mellé, automatikusan beállítja a mobilinternetet, az MMS-t, a hangpostát, eltünteti a hívásokkor felugró “Hívásátirányítás aktív” üzenetet, és lehetővé teszi a tetheringet a Telenor és a Vodafone esetén a függetlenített telefonokon is.

A grafikus logókból minden szolgáltató esetén van a csomagban nagyfelbontású is az iPhone 4 tulajdonosok számára, ezt a csomagból a készülék maga választja ki automatikusan. iPhone 3G/3GS esetén pedig az alacsonyabb felbontású kerül kiválasztásra, ami arra a felbontásra van optimalizálva.

Ha a fent említett szolgáltatások bármelyikével problémád van, nem működik az MMS, nem megy a mobilnet vagy a tethering, vagy csak a grafikus logó hiányzik, akkor telepítsd fel a patchet, majd a biztonság kedvéért indítsd újra a készüléket. Ha továbbra sem menne, akkor a Settings (Beállítások) / General (Általános) / Reset (Törlés) / Reset Network Settings (Hálózati beállítások törlése) menüpontot próbáld meg (ez újraindítja a készüléket).

Van még egy Carrier Reset csomagunk is, ezt azoknak kell használni, akiknél SIM kártya cserélés esetén beragadnak a szolgáltató beállításai. Ha tehát más szolgáltató kártyáját berakva nem jelenik meg annak a logója, és ezt a hálózati beállítások törlése sem oldja meg, akkor van szükség erre a csomagra. Ugyanahhoz a szolgáltatóhoz tartozó másik SIM esetén értelemszerűen nincs rá szükség, csak ha mondjuk egy Telenoros kártya után beteszel egy Vodafone-ost, és nem jelenne meg rögtön a Vodafone logó. Ez a beragadás a 4.0 óta sajnos bárkinél előfordulhat, de nem szükségszerű.

A fent említett Carrier fix csomag csak 4.1 esetén telepíthető, míg a Carrier Reset megy 4.0/4.0.1 esetén is. 4.0.2-re jelenleg nincs elérhető CommCenter patch, így a Carrier Fix sem működik. Ha lesz, frissíteni fogjuk.

A két csomagot ezen a néven keressétek a Cydiában a Szifon source-ban (source hozzáadása):

Olvasd el a hozzászólásokat is

264 Comments

  1. Köszönjük!

  2. Magyar billentyüzet fix is kijön majd? Vagy jó a régi?

  3. @Korte68: Jó a régi! Mindjárt javítom.

  4. köszönöm!

  5. Szuper, köszi!
    Más!
    Valaki mondja már meg nekem mi a véreres f@szért van az, hogy Installous-al, telefonra letöltött app-okat egyik pillanatról a másikra nem szinkronizálja tovább az iTunes. Sőt szinkronkor le is kapja a telórol. Tudomásom szerint semmit sem állítottam át, Appsync 4.1 fentvan. Egy SHSH mentést csináltam a két művelet között, de el nem tudom képzelni, hogy ez befolyásoló tényező lenne.
    Köszönöm!

  6. sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy iPad 3G 3.2.2-höz mit rakjak fel hogy az internet beállításaim (voda) jók legyenek?
    köszi

  7. Nekem se a call fw nem jó, se az internet beállítások. iPhone 4 , 4.1, voda. Network reset , reboot, respring…

  8. @R: Logód sincs?

  9. Mi változott a T-Mobile-os csomagban, amit az iTunes frissít? 🙂

  10. Nekem sincs logo…T-Mobile, i4, 4.1

  11. @admin: grafikus logó van, a felbontás is jó.
    Eddig az iblacklisttel volt megoldva a call fw , az apn meg netről lett letöltve. Ezeket uninstall és ujraindítás, majd feltettem a logofixet

  12. nincs logo, t-mob i4, 4.1

  13. iphone 3g,snowbreeze(simple mode+activation),Utána cydia->ultrasnow,majd carrier fix telenor-hoz és akkor lesz egy függetlenített 3g,amin a net is szépen menni fog?

  14. @R: Resetnetwork-el a vodafone beállításokat meg kell kapnod. Nyilván a callfw az iblacklist-el fog menni.

  15. Nekem sincs grafikus logo… i4 4.1. Egy ideig SIM hibát írt ki…. kikapcs-bekapcs után már nem volt SIM hiba, de a logo a régi maradt… Carrier reset is volt….

  16. jah, az nekem sincs. i4, 4.1

  17. @admin: Rendben. Viszont a wifi ikon nem fér ki vodánál:) Mindenesetre köszönöm a segítséget:)

  18. A Vodafone-t most letudtam tesztelni, és ott nekem helyből megjelent a logó és a többi beállítás is! T-mobile-t később tudom csak megnézni.

  19. 3G, t-mobile, nekem sincs logó.

  20. valaki…6hsz?
    vagy mit írjak be apn-hez?

  21. Azóta internetem sincs….Mobil adathálózat nem aktiválható….

  22. @admin: Nekem nem teszi ki, de este nyomok egy full restoret, mert ma elkezdett vacakolni a proximity szenzor is. remélem azzal megoldódik..

  23. Sziasztok Urak!

    Tud valaki megoldast a mywi 4.8.1 crackre? Nemreg frissitettek a 4.7.7-rol, es nem talalok hozza sehol cracket. Koszi, sziasztok.

  24. @admin: basszus, azért ne mtszi ki, mert nekem a dátumot is kiírja az idő mellé, bocs:D

  25. A carrier reset eltávolítása után ment az internet….

  26. Nekem sincs logó, bár gondolom már kezditek sejteni.
    3GS, 4.1, T, (limera1n)

  27. Szintén. Nincs logó, i4, 4.1. Uninstallnál meg belefagyott a telefon.

  28. Ja, T-mobile. 🙂

  29. @BoRRoNeo: Belefagyni nem kéne 🙂

  30. Rendben, akkor türelem megnézzük mi a helyzet a T-mobile-nál, aztán frissítsük a csomagot később!

  31. pont most nézem és tényleg nem megy t-mobile-nál a logo. akkor berakom kézzel mint eddig 😀

  32. onderon: hogyan kell, elárulnád?:)

  33. @admin: ha reseteltem a network settings-t utána nincs más dolgom? mindem marad a régiben? mms, tethering stb? igazából csak a logó miatt raktam volna fel, kár volt 😀

  34. vki plz írjon vmi bíztatót:D
    4.0.1 van fent spirittel..
    megéri e frissíteni 4.1re?

  35. iPhone 4 4.1 limera1n

    Carrier fix – nincs T logó
    Reboot – nincs T logó
    Network reset – nincs T logó
    Carrier reset – nincs T logó
    Reboot – nincs T logó
    Network reset – nincs T logó

    Szóval ezeken a lépéseken végigmászva: NINCS T LOGÓ 😉

  36. Köszönjük!

    Ha valaki az ocsmány magenta társulat adófizetője, akkor elég, ha a megfelelő felbontású képet bemásolja a /User/Library/Carrier Bundle mappába, majd rebootol. Természetesen ilyenkor a beállítások nem változnak meg, de legalább szép lesz a carrier logo.

  37. Tudom hogy nem valami nagy átalakulás de én már nagyon vártam. Minden tökéletesen működik. Köszönöm ^^

  38. @boss1337: leírtam, de “Your comment is awaiting moderation.”

  39. Nekem nincs jailbreakelve (iphone 4). Manuálisan hogy lehet ezeket beállítani? Pl. a hívásátirányítás aktív üzenetet miért írja ki mindig? MMShez meg mobilnethez mik az adatok telenornál? Ha valaki megmondja nagyon megköszönöm!

  40. T. és minden működik! Köszönet!

  41. @admin: @admin: Ez gondolom angliai telefonon nem menne?

  42. Valaki mondja már meg nekem mi a véreres f@szért van az, hogy Installous-al, telefonra letöltött app-okat egyik pillanatról a másikra nem szinkronizálja tovább az iTunes. Sőt szinkronkor le is kapja a telórol. Tudomásom szerint semmit sem állítottam át, Appsync 4.1 fentvan. Egy SHSH mentést csináltam a két művelet között, de el nem tudom képzelni, hogy ez befolyásoló tényező lenne.
    Köszönöm!

  43. A csomag telepitese utan megjelenik a rejtett APN beallitasi lehetoseg?

  44. @H2CO3: Eltudnad kuldeni a T logot nekem?Vagy valaki?

    Koszonom:)

    waskyboy kukac gmail.com

  45. Én meguntam a várakozást, és manuálisan feltettem magamnak a T-Mobile carrier logo-t, gond nélkül, és sikerült… Ennyi… Ha érdekel valakit leírom, hogyan kell…

  46. valaki feltenné netre a retina t-mobile logot?

  47. letölthető formátumban 😀 mert erről az yfrogról nem tudom hogy lehetne lementeni.. ha meg Printscreen-ben gondolkodunk, könnyen megeshet, hogy pixeles lesz, mivel elég kicsi képről van szó.. a legjobb lenne ha a szifon-os carrier csomagban lévők felkerülnének valahova mint képek 🙂

  48. Frissítettem a csomagot, a hiba az volt, hogy nem tettük be a SIMA T-mobile-os logókat csak a retani logók kerültek bele az első csomagba 🙂 Sorry.

  49. Vigyázat! Sim kártya ki be tételekor elveszik a FACETIME aktiváció és nem olcsó aktiválni….

  50. @Wask: jah 50Ft 🙂 Legalábbis a Telenornál.

  51. Iphone 4 T-mobile 4.1 most sem megy…

  52. Feltettem a frissített változatot, de semmi sem változott. Maradt a régi logó.

  53. Itt vannak a sima (nem retina) logo-k:
    h t t p://img714.imageshack.us/img714/7976/defaultcarriertmobilehu.png
    h t t p://img829.imageshack.us/img829/9489/fsocarriertmobilehu.png

  54. Haliho sZifonosok,

    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Most, hogy itt az új JB én is meg szeretném csinálni. Azt javasoltátok, hogy mint új készüléket csináljam meg, ne pedig Back Up-ból. Ez felvet egy problémát nálam. Az sms-ek képek nem érdekelnek, viszont a CONTACT-ok kellenének nagyon.

    Valaki árulja el a megoldást kérlek,

    előre is köszönöm

  55. Letöltöd őket, aztán felülírod ezeken a helyeken lévőket:
    Először itt:
    system/ library/ carrier bundles/ tmobile_hu.bundle/
    Másodszor itt:
    var/ mobile/ library/ carrier bundles/ tmobile_hu.bundle/
    Azért nem árthat, ha a fájl neveket pontosítod az eredetivel, meg az sem baj, ha az eredetiket átnevezed .old-ra, hogy meglegyenek a biztonság kedvéért…
    Aztán újraindít és kész…
    Én a szifonomon csináltam az iFile-al. Ott jogosultságot nem kellett állítani…

  56. Kis türelem jön még1 frissítés.

  57. iPhone +GS új iBoot, 4.1, Limera1n. minden rendben működött, felraktam a 4.1 Fixet, Network Reset, újraindúlt, utána annyi. 5perc után elkezdett tölteni a teló és újraindúlt, majd ugyanezt eljátszotta.Nemtudom mi lehetett a probléma, most volt 1 Restore, Most kezdek mindent az elejéről. Meglátjuk mi lesz…Volt másnál is ilyen hiba?

  58. Megint frissült a csomag, elvileg ez már jó lesz 🙂 Lehet tesztelni.
    @MateszFly: Ilyen hiba akkor van, amikor összeakad 2 csomag. Sajnos ez előfordulhat, ha az ember sok csomagot tesz fel a Cydiából.

  59. @admin: Ez a csomag elohozza a Celular Data Network menupontot, ahol lehet APN-t allitgatni.

    En custom APN-t hasznalok, szoval nem jo a default.

  60. @admin: Köszöntem!:) Legalább már tudom mitől volt, legközelebb már nem játszom el…:)

  61. Hash sum mismatch üzenet telepitéskor… 🙁

  62. @Wask: Nálad mennie kéne mivel iPhone 4 retina logók benne vannak. Ha ott nem megy passz… Jelenleg a 3G és 3GS tulajoknak javítottam a logó kijelzést.

  63. @mikey™: Kell egy Changes menüpont alatti Refresh-re nyomni.

  64. Nekem továbbra sem jelenik meg a T-mobile logó. i4, 4.1.

  65. @BoRRoNeo: Köszi megnézem majd még egyszer most van egy kis dolgom.

  66. Nekem sem. iPhone4 4.1 T-Mobile

  67. @admin: Admin: ezek az en logoim? 🙂 A vodas nagyon annak tunik….

  68. @boss1337: az én linkemnél pölö úgy, hogy rányomsz a zoomra és jobb gomb a képen és save image 🙂 de firefox-szal meg is foghatod egérrel és kihúzhatod desktopra akár.

  69. Csatlakozom a borroneohoz. Ugyan az a jelenség.

  70. @dnp: Igen, a T-mobile-os valamiért nem megy, de majd még teszteljük. Oda is van írva, hogy a te logóid 🙂

  71. @mikey™: @baggins: @BoRRoNeo: A Settings – General – Network alatt van Cellural Data Network menü és betudjátok állítani az APN-t ilyesmi?

  72. @admin: Retinán sem megy:(

  73. Nincs logo ://///// iPhone 4 T-Mobile

  74. Valaki kitehetné a retinás logokat is képként…

  75. @admin: Nálam nincs ilyen menüpont. Van Cellular Data, és ez lehet On, vagy Off. Alatta a Data Roaming,, az alatt az Intewrnet tethering, az alatt a VON, és legalul a WI-FI
    iPhone 4G 16 GB 4.1

  76. VPN nem VON bocs a félregépelésért

  77. @admin: Nincs APN állítási lehetőség, nincs Cellural Data Network opció. Egyébként újraindítottam, kártyát kivettem, network reseteltem és semmi.

  78. Nálam sincs logo.
    iP4 4.1 Tre Mobile

  79. nekem tovabbra sincs logom. a frisités után tettem ujra. iphone 4 t-mobile. EZ MI???

  80. @admin: 🙂 Koszonom! Nem raktam fel, perpill nincs mire 🙂 2G only… de legkesobb karacsonyra lesz… Max addig iPademre raeroszakolok egy Tmobilosat….

  81. Halihó!

    3GS // iOS 4.1 // T-Mobile

    – felraktam az első változatot – nem volt logó
    – reset network settings + restart – nincs logó
    – reinstall – még mindig semmi
    – uninstall után újratelepítés – na most már fel sem megy a csomag , helyette kapok egy ilyen hibaüzenetet: http://osn.hu/IMG_0202.PNG

    L

  82. Hello!
    A call forwarding felugrik még mindíg!!!
    3g 4.1

  83. Sziasztok!
    Nekem egy új bootromos iPhone 3gs-sel lenne problémám.
    Tudnátok segíteni nekem,mert akármit csinálok nem talál hálózatot,jailbreak után!

    kösz

  84. Retina T-Mobile logók:
    http : // kepfeltoltes.hu/101013/Default_CARRIER_T-Mobile_HU_2x_www.kepfeltoltes.hu_.png

    http : // kepfeltoltes.hu/101013/Default_CARRIER_T-Mobile_HU_2x_www.kepfeltoltes.hu_.png

  85. T-mobilos vagyok…..

  86. Sziasztok!

    Tudom, hogy nem a témához, de a segítségeteket kérném.
    4.1-es szoftverről hogyan tudom eltüntetni a jailbreake-t, mert restoreval nem működik, és nem ismer fel semmilyen kártyát.
    Előre is köszi

    kalozpeti

  87. Ugyanaz a jelenség mint “lez” kollégánál!!!!
    Nekem sem megy!
    3GS // iOS 4.1 // T-Mobile

  88. @Mordon: Tul nagyok.

    Itt vannak az “eredetiek”:

    dnp . atw . hu / v3.rar

  89. Sőt most már be sem kapcsol a szifonom az alma logónál megállt már kb 10 perce!
    Most mit tegyek?

  90. @lez: Detto!!
    iphone 4 4.1 limera1n T

  91. Kb fél órája tettem fel, tehát valószínűleg az utolsó fix volt eddig. Se logó, se apn és semmi változás. Minden olyan mint előtte. Új bootos 3GS limera1n tmobil.

  92. iphone 4 limerain 4.1 nincs logo
    ujraindítottam stb,

  93. Sajnos nem tudtuk még megoldani a T-mobile problémát, átraktuk a csomagot az unstable repóba, amint tudunk vele megint foglalkozni javítjuk és írunk róla. Jelenleg csak a Telenor és a Vodafone része működik a csomagnak.

  94. Ugyanaz, mint Iez-nek.
    Most ezt le lehet (le kell?) szedni? Vagy majd egyszercsak működni fog az update is?

  95. na nekem ez sikeresen szétbaxta a rendszeremet köszönöm!

    4.1/ Iphone 4/ greenpoison/T-Mobile telepítés után alma logónál nem lép tovább, restore-ra hibát dob ki:S

    most mit csináljak?

  96. Varjuk a javitast 😉 Koszi a torodest 😉

  97. @sztibi87: a restore esetén milyen hibát kapsz? mert ezt a legújabban jailbreakelt készülékek esetén egyre többen jelezték, hogy nem tudnak restore-olni. mi a hibaüzenet?

  98. @Jadeye:

    #1004# ha jól emléxem

    valami megoldás van vagy dobhatom ki?:) bocsesz még kezdő vagyok bár az alapokat nagyjából vágom.

  99. sztibi87 micsinál?megragad recovery modba?

  100. @sztibi87: Tedd be DFU ba és úgy próbáld!!!!

  101. am nem találom a magyar carrier fix 4.1-et :S valaki help?

  102. nekem ugyan ez volt kb. 1 órája 😀 töltsd le a tinyumbrellát, az felismeri 1böl a telot és nyomj a kick device out recovery-re 😉

  103. @sztibi87: Én leszedtem, Simán leszedte a Cydia, restart, és minden OK. iPhone 4 16 GB 4.1 T-Mobile greenpoison.
    Várok hátha sikerül a srácoknak megtalálni a bugot. Sajnálom, hogy a telód szétment. Tuti hogy javítható. Korábban már jártam hasonlóan még 3G telóval, pár próbálkozás után sikerült restorolni.

  104. @Jadeye: Remelem green hiba (en lime-olok:))

  105. Ha be tudod rakni DFU módba, menni fog a restore.

  106. Mondom az segit amit irtam 😉 most csináltam én is;)

  107. Sajnos nem lehet tökéletes csomagot készíteni ez benne van a pakliban. Érdemes mindig várni pár hozzászólást, átolvasni ki mit mond a csomagra, nekünk nincs lehetőségünk 20-30 emberrel tesztelni csak mikor már kint a csomag. Én is szécsesztem amúgy délután a telefonomat 🙂 Nekem is volt egy köröm és hasonlóan 1004 -es hibát írt. Umbrellával ki lehet venni a reconvery modból, és már működik is.

  108. köszi admin, hogy megerősítettél 😛 amugy nem találom a magyar carrier fix 4.1-et.t-mobiles vagyok

  109. OFF..

    Sziasztok! A problémám a következő: iphone 3gs upgrade 4.1 aztán cydia minden oké, aztán a szifon source-nál kifagyott a cydia.. újraindítottam az iphone-t, de miután megjelenik az apple logo, a pálcikák mozognak körbe körbe, de nem bootol be a készülék :S:S:S:S

    légyszi segítsetek hogy restore helyett tudnék e erre valami gyorsabb megoldást találni.. bocs az offért

  110. Ne ez faja. Full kikapcs után meghalt a tel. Alma logo, reboot, alma logo, reboot….

    Na mindjárt megnézem lime és szűz rom mellett… 😀 fuck

  111. @admin:

    letöltöttem az umbrellát azzal mentettem el anno a 4.1 shsh fájlokat.

    de mostani indításnál olyanokat írkál hogy nem vagy nem vagyok admin a winben(pedig de) vagy nincs nyitva valami 80-as port

    ez a DFU mód az akar lenni ahol van egy usb kábel és egy Itunes ikon?mert úgy nem megy a restore

  112. jó a tinyumbrellás cucc megoldódott torrent kikapcs és nem rinyált a port miatt.

    akkor kick device out recovery? és utána?

  113. @H2CO3:

    köszi! megcsináltam, műxik! 😉

  114. a T-mobilban függetlenitik a az iphone 3gs em ha nem az én nevemen meg nem az számlámhoz tartozik?

  115. @rami: Tulaj kérheti csak személyesen a függetlenítést, hűségidő lejárta után…

  116. Na utána jártam a dolgoknak….
    Semmi dolga nincs senkinek csak bemásolni a logokat a /User/Library/Carrier Bundle.bundle mappába

    Retina logok csak akkor mennek ha a file neve ez:
    [email protected]
    [email protected]

    Ebben az esetben a régi fileokat nem kell piszkálni mert automatikusan a retinásat használja!

  117. Jah és nem kell restart elég ha csak lementek airplainbe és onnan vissza!

  118. Hogy tudom 3Gs-t ssh-val szinkronizálni?

  119. Ime az eredmény: http :// kepfeltoltes.hu/view/101013/f_nyk_p_www.kepfeltoltes.hu_.png

  120. Feljebb leírtam, hogy hogyan kell manuálisan megcsinálni a T-Mobile logót, én belinkeltem a sima logókat, valaki más meg a retinásokat. Ezek után a bátrabbak/gyakorlottabbak meg tudják csinálni…

  121. @Wask: Fajjjin 🙂

  122. Off

    Bocs emberek valaki widows alatt szájba rágósan HDR fotózást 3Gs esetén le írná?

    Meg a másik off
    Hogy tudom 3Gs-t ssh-val szinkronizálni?

  123. @Szpisti: 4.01 óta nekem nem megy ssh-val a kicserélés, mindig visszaáll az eredeti, hiába cserélem ki.

  124. Wask te melyik carrier logot használod? mert nagyon élesnek tünik a képe.

  125. Nekem is 1004-el elszállt…

  126. @tjuhi: Ami fentebb be volt ZIPelve, atw s feltöltés

  127. @GorTen: Megoldás: Kick device from Recovery a Tinyumbrella-val és utána már be is jön 😉 Na limeolom és carrierfix teszt 😉

  128. Hello!

    Az lenne a kérdésem, hogy iPhone 3g-n eredeti 4.1-re fel megy az ireb + sn0wbreeze custom fw?

    Előre is köszi a válaszokat!

  129. az lenne a kerdesem nekem miert nem latszik a cydiaban a magyar carrier fix?csak a carrier resetet latom.angol vodafone iphone4-en hasznalnam siman menni kellene nem?

  130. @aren85: Csak a 113-as hozzászólásig kell(ett volna) visszaolvasnod…

  131. nem értem miért nem látszik az uj carrier logo :S jo helyre másoltam :S

  132. Na ennyi… Nem megy sehogy. Friss romon 4.1 limera1n. Nem megy a T logo iphone 4-en…
    A következőt már nem én tesztelem, de már nagyon várom 😉

  133. Wask te hova másoltad?

  134. Azért nyomtam még egy restore-t 😀
    Szóval megint 1004-el recovery-be marad a restore utána a lime-olt iphone 4.
    De a tinyumbrella kiüti belőle 😉

  135. Iphone 4 4.1(vodafone) minden jo,de a hivasatiranyita aktiv meg mindig van…

  136. oke meg lett koszonom, de meg egy kerdes en is fel rakhatom angol vodafone-t hasznalom, ez nem allitja at a beallitasokat?

  137. felraktam, restart utan nem megy angol Vodafone iphone 4.

  138. @dnp:

    Csak nálad nagyok, nálam pont jók 😀

    http : // kepkezelo.com/images/n5bozimxnayy4wog4hhr.png

  139. Mordon hova másoltad?:$ nekem nem rakja be :S

  140. @Mordon: sztem ez túl nagy :/

  141. nekem a logon kívül minden megy: i4 4.1
    beléptem ssh-n és ottvan minden logo, minek cseréljem le?

  142. 3GS 4.1 JB T-s kártyával működik a logo!

  143. @Ace: Azért cserélődik vissza, mert mind a két helyen ki kell cserélni, amit feljebb az 58-as hsz-ben írtam.

  144. @admin:

    Pixelre ugyanolyan magas mint a másik, csak nincs vízszintesen összenyomva, mint az, így picit szélesebb, de a wifi és a busy ikon elfér mellette.

  145. @admin: 🙂

    @Mordon: Enyemek meretre a fejlec tobbi elemehez vannak belove nagyjabol, Admin keresere 🙂

  146. @tjuhi:

    System/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle

    és a

    private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle

    mappába kell bemásolni.

    A fájlnevek:
    Default_CARRIER_T-Mobile [email protected]
    FSO_CARRIER_T-Mobile [email protected]

  147. @Szpisti: Kicseréltem mind a két helyen, mégis a régit jeleníti meg. Újraindítottam, kártyát is kivettem, semmi. 🙁

  148. Greenpois0n nem támogatja am a 3G-t? Lehúztam a linuxos verziót, be is tettem a szifont DFU-ba, de nem találja…

  149. nemtom mi az oka de az én carrier logom nagyon pixeles

  150. Most úgy öszintén nem hiszem el hogy nincs ember aki ne tudna válaszolni két kérdésre————–……………………………….??????????????????????????
    Gyerekek minden nap ezt csináljátok, én nem mert nem csináltam sose kérlek segítsetek????????????

  151. mire nico?

  152. Off

    Bocs emberek valaki widows alatt szájba rágósan HDR fotózást 3Gs esetén le írná?

    Meg a másik off
    Hogy tudom 3Gs-t ssh-val szinkronizálni?

  153. @Wask: Ezt is kipróbáltam, ez sem működik nálam. Gyári T-s i4.

  154. elérhetők valahol azok a T-s retina logók amik eredetileg a repoba vannak?

  155. @nico: 3gs-t SSH-ra szinkronizálni??
    arra vagy kíváncsi ssh kapcsolatot hogy tudsz vele létesíteni?? vagy mi?

  156. @daralan: igen

  157. @nico: cydiaból, feltelpíted az OpenSSH-t, de vigyázz vele, mert ha bekapcsolva marad, bárki hozzáférhet a telódhoz, ha nem változtatsz jelszót, vagy ki nem kapcsolod, pl. SBSettings-el (ez is cydiaban található), ha ez megvan feltelepíted a gépedre windows esetén mondjuk a WinSCP nevű progit, majd létrehozol egy kapcsolatot, (a szifonod, meg a géped egy hálózaton (routeren) legyen, különben nem fog működni) a kapcsolat ip címe a telefonodé legyen, felhasználónév: root , jelszó: alpine , és ha ezt elindítod egy total commander szerű ablakban fogod látni a fáljrendszert.. főleg ha valamit nem felejtettem ki:)

  158. Sziasztok! Admin : hogy kéne azt megcsinálni h a cydia reloding datanal ne dopja fel hibának azt amit rosszul irtam be repo cimnak veletlen…

  159. @Crazy: Pl az előtted szóló leírását követve, winscp-vel meg kell keresni a sources.list fájlt (mint linux-on). Abból ki kell törölni azt a sort. Nem értem, hogy a cydia felületén miért nincs ilyen lehetőség. 🙁

  160. De lehet ez az iFile is telóról!

  161. Kicsit böngésztem az iPhpne 4-emet. T-Mobile-os, jailbrakelt.
    Ami feltünt: A System/Library/Carrier Bundles mappában nincs TMobile_hu.bundle mappa. A Vodának van magyar vonatkozású mappája, és a Telenornak is. Nem lehet, hogy ez okoza, hogy nem látszik a T-Mobile-os telókon, hogy nem jelenik meg a logó?

  162. @baggins: és ha újra felrakod a csomagot az unstable-ből, akkor sincs TMobile_hu.bundle? mert mondjuk így akkor telenor meg voda se kéne legyen

  163. Sziasztok! Én felraktam 3GS newboot ios4.1-re az unstable-ból magyar carrier fix-et, t-mobilos vagyok és nálam működik!

  164. Jedeye: Skype-ra tudsz jönni? frodo111 vagyok, vegyél fel.

  165. @baggins: most nem megy, rohangászok egész nap. kérlek, írd meg kommentben, és megnézem! köszi!

  166. @daralan: Köszönöm!

  167. Vajon mms-t miért nem tudok sem küldeni, sem fogadni? Telenor, iphone 4 4,1 beállítások a szolgátató által megadottak szerint!

  168. Srácok! Halkan jegyzem meg, hogy az enyémen minden ott van a helyén. (vpn, tether,logók) de mégsem jelenik meg. Ez még mindig i4 4.1…

  169. @itanczos: GYOZELEM! pedig azt hiottem h mindent kitoroltem de nem de msot IGEN 🙂 DANKE

  170. @Jadeye: Jadeye ! Én ugye újrahúztam az iphone 4-emet, 4.1-el, limera1n-eltem. Ez után carrier fix nem működött. Majd megint újrahúztam a gépet. 4.1, lime.
    Ekkor már csak manuálisan tettem bele a logo fájlokat, azzal a @x2 módosítással. Nekem szűz romon jb után meg volt a T boundle könyvtár mindkét helyen. Csak pluszba bemásoltam a logo fájlokat és működik a dolog. Lehet elegendő lenne T esetén csak a logo bepasszintása ezzel a módszerrel nem?

  171. @Szpisti: “Én a szifonomon csináltam az iFile-al. Ott jogosultságot nem kellett állítani…”
    Ebben a programban, hogy lehet kilépni az iPhone filerendszerébe?

    Én lecseréltem mindenhol, minden logot és NINCS VÁLTOZÁS!
    Megveszek… :S

  172. @daralan: jelszót adhatok neki mást?

  173. Jelentem nekem is sikerült az átnevezéses verzióval kirakni az új T-Mobile-os logókat. A leírt könyvtárba kell tenni a leírt módon (Mordon leírása alapján).

  174. Volt olyan akinek a kicserélés manuálisan gyári T-mobilos iPhone 4-gyel sikerült? Én iFile-lal csináltam szépen kicseréltem mind a két helyen mind a kettőt (a méret és dátum alapján látszik is hogy ki van cserélve), de mégis a régit jeleníti meg.

  175. @BoRRoNeo: uj ra is inditottad vagy csa respringeltel?

  176. @BoRRoNeo: Pont eggyel feletted írtam róla, hogy sikerült. A kicserélés előtt át is nevezted a file-okat? Mert nekem sem működött addig, amíg nem volt átnevezve. Utána elég volt egy reSpring és már az új logo fogadott.

  177. Újraindítottam. Átnevezni nem kellett, mivel a file név megegyezett a régivel. Kitöröltem a régieket (nem volt hajlandó felülírni) és felmásoltam az újakat. Számítástechnikai logikával mintha nem abból a két könyvtárból olvasná a képeket.

  178. Kicsit OFF, de nem értem, hogy miért nem lehet a telefonban a többi mobiltelefonhoz hasonlóan egy kis üzenetet kiadni, ha lock-olt a teló és másik kártyát teszel bele? 😮 Ilyenkor csak a szürcsölős üzenet van. 🙁
    Csak az itunes-ra rádugva jön fel egy ablak… Hm… Érdekes…

  179. Sziasztok,
    nem tudja valaki, hogy az miért van,hogy nálam a Cydiába csak a Carrier Fix reset van. de a Carrier Fix 4.1 meg nincs…..:S mi lehet az oka?
    frissitettem de semmi:S

  180. Oké már megvan bocsi a kérdésért.

  181. Sziasztok! 4G, gyárilag független, 4.1, Carrier Fix feltéve, de call forward nem tűnik el.. Van ötlet, hol hibáztam?

  182. @nico: lehet itt egy link:
    h t t p://www.cultofmac.com/how-to-change-your-iphones-default-ssh-password/20871

    egy kis angol kell hozzá, de nem sok, ha nem megy leírom…

  183. Sziasztok!

    Tudom, hogy nem ide tartozik, de van már valami megoldás a 3G 4.1 Jailbreakelésre?

    Köszönöm!

  184. Tudom nem ide tartozik de,
    Tud valaki megoldást a 3GS 4.1 05.14.02 modem firmware-ű készülékem függetlenítésire?

  185. @BoRRoNeo: Nálam ugyan ez a szitu. Úgytünik csak nekünk nem megy. Biztos tesók a telefonok. 🙂
    Én feladtam…

  186. @BoRRoNeo: nekem nem megy az atcserelgetos modszer sztem meg cashel valahova csak nem tom h hova csomagot nem teszem fel mert minek:P

  187. Egy érdekes megfigyelés: A restart törli a /private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle mappát a benne levő tartalommal együtt.

  188. Sikerült nekem is a kicserélős módszerrel rávarázsolni az új logót. Nekem az volt elsőnek a baj hogy csak a /system/library/carrier boundles mappában cseréltem a file-t, a /var/mobile/library/carrier bundles mappában pedig nem. Ott a régiek maradtak, tehát gondolom ez a baj a cerrier fix-el is hogy a második helyre nem frissíti a logót. De a többi még mindíg nincs megoldva.

  189. @kenyii: Milyen telón csináltad? Mert én megcsináltam mindkét mappában iPhone 4-en 4.1 fw mellett, de semmi.

  190. @kenyii: Igen ez a gond, de majd csak hétvégén tudok vele foglalkozni.

  191. na végre megoldottam a logó problémát…. semmi extra dolog, fel tettem a unstable repoból a magyar 4.1 carrier fixet, ugyebár nem jelenik meg a logó T-mobile esetén, T-Pot-tal fogtam a System\Library\Carrier Bundles\TMobile_hu.bundle\ mappából a 4db png fáljt és átmásoltam a private\var\mobile\Library\Carrier Bundles\ -be, mivel ott valamiért az eredetiek maradtak, reboot és már jó is, nem kell SSH, elég a T-Pot is…

  192. hopp látom más is:) bocsesz….

  193. Miota felraktam a 4.1et azota a sajat wifi es halozaterosseg jel ami eddig mukodott3.1.3 alatt most nem megy. Es a callcontroller status ikonja sem. Olvastam valahol hogy van valami fix erre a cydiaban csak nem tudom mi az. Vagy mi lehet meg a megoldas??

  194. @baggins: Nekem új bootos 3gs van 4.1-el és limera1n-nel gyári magyar T-mobil. De visszaolvastam h neked nincs olyan mappád. Szerintem rakd fel újra a fix-et ahoogy Jadeye mondta az
    “unstable.szifon.com” repóból.

  195. @baggins: Most figyeltem h már megvan a mappád. Akkor nézd meg h ugyanaz-e a filenév mint az eredeti. neked a @x2-re végződő változat kell a retinakijelzőhöz.

  196. @BoRRoNeo: Igen, ez az alapvető probléma, hogy nem nevezted át. Pedig át kell, ezt mondtuk is páran 🙂 Mordon 151.-es hozzászólásában van leírva, hogy mire kell átnevezni. Magyarul a filnevébe, az eredeti szöveg után be kell tenni a @2x tagot. Így már mennie kell. Ezt értettem átnevezés alatt 🙂

  197. @epyc: Mind a két könyvtárba feltöltöttem a @2x végű képeket és kitöröltem a sima png-ket. Ugyanaz. Egy elvi kérdés. Ha kitörölném mind a két könyvtárból az összes png-t akkor nem kéne megjelenítenie semmilyen logót, üresnek kéne lennie a jelerősség után résznek?

  198. @BoRRoNeo: Sikerült, természetesen én rontottam el, kicsit megkavarodtam. Bocsi, a sok vergődésért.

  199. Bingó! Siker!
    iPhone4 16 GB T-Mobile 4.1 FW.
    Jalibraked with limera1n
    Cydia forráshoz hozzáadtam az Unstable.szifon.com csomagot
    Innen feltelepítettem a Magyar Carrier Fix 4.1-et
    Teló restart.
    Mivel MAC tulaj vagyok, DiskAid-del bementem a fájlrendszerbe.
    PC esetén Tpot a Total Commanderben, vagy más.
    Most be léptem a
    System/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle mappába.
    Innen kimásoltam a MAC desktopra a Default_CARRIER_T-Mobile [email protected] és az FSO_CARRIER_T-Mobile [email protected] fájlokat.
    Most a DiskAd-del bementem a telefon private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle mappájába. Ott megtalálható a nem retina logóból mindkettő, de a retina NEM! Na ide másoltam be a desktopról a két retina logót. DiskAidből kiléptem, respring, és láss csodát!
    A nem retina logókat nem töröltem, azokat meghagytam az eredeti helyeiken.

    http : // http://www.photo4u.hu/images/screenshot.jpg

    Jadeye: Szerintem csak annyit kell a Carrierfix csomagon változtatnotok, hogy a két retina logót tegye be a telepítő az utóbbi mappába is.

    enjoy

  200. @baggins: Már írtam itt: @admin: hogy ismerjük a problémát. Csak hétvégéig nincs időm vele foglalkozni.

  201. nekem olyan kérdésem lenne, h a cydia nem tudja frissíteni a repokat, mert ilyen hibát dob ki, h ”modmyifon.com/./packages.bz 2 Sub-process /bind/bzip2 returned an error code (2)” mi lehet a megoldás? tudna valaki segíteni? :$

  202. @admin: Hello, ez vonatkozik az én bajomra is? Vodafone iPhone 4_ 4.1 callfw csak felugrik. Mi a különbség a retina és nem retina logo közt? mert nem tudom, hogy amit én látok a telómon az melyik?

  203. @admin: Rendben, és tudom, hogy rajta vagytok a megoldáson. Ezúton is köszönöm az önzetlen segítséget. Én csak a türelmetlenebbeken próbáltam segíteni.

    üdv:

    Baggins

  204. @lacid: Szia.
    A retina logó az iPhone4 retina displayére van kifejlesztve, ami kétszer akkora felbontású, mint az iPhone 3. A pixelmérete kétszer akkora, mint a sima logóé.

  205. légyszi valaki mondjon hasznosat!
    [eredetileg o2 3gs 4.01]
    magyar telenor beállítások és logofix.
    >>>újraindítás után elfelejt minden beállítást és a logót is.
    előre is köszi

  206. (eredetileg svájci) limera1n-el jailbreakelt és független (baseband:01.59.00) iphone 4 dominós kártya net40 előfizetéssel

    ezzel próbálkoztam: http://support.apple.com/kb/DL851

    beírtam az apn-t és beinstalláltam a telóba, majd ment is a net.
    de úgy látszik nem stimmelt valami, mert az egyenlegem 5 perc netezés után 5500 HUF-ról 230 HUF-ra csökkent! :'(

    van ötletetek?

    annyira kéne a net mint egy falat kenyér.

  207. @flimi: valszeg a push lesz a hibás, mivel nem eredeti kártyával lett aktiválva, de ez csak tipp

  208. Aha. Ma én is észrevettem hasonlót az egyenlegemen. 3000+ volt rajta, kb 2 percet neteztem 3G hálózaton és 2percet beszéltem vodás ismerőssel (az adatforgalmam 1,2Mb volt) és 38 forint most az egyenlegem. Gyári T-mobil, minden netes dolog ki volt kapcsolva rajta, csak addig a 2 perces 3G-s használat erejéig volt bekapcsolva. Nekem nincs net előfizetésem, de ez mégis csak sok szerintem. Pedig csak a carrierfixet raktam fel, és még azzal sem jelent meg plusz beállítási lehetőség. Ez így elég érdekes.

  209. Nekem miért nem jelenik meg cydiában ez a 4.1 mms/……?

  210. @iricsi93: Azért mert az unstable.szifon.com repóban találod.

    valaki nekem is válaszolhatna!

  211. Kérdésem továbbra is az,hogy…

    [eredetileg o2-s 3gs,4.01sw]Iphoneom van(jb és ultrasn0w unlock)
    magyar telenor beállítások és logofixet felrakom,cell network reset,sim ki-be,megjön a logó,repülő módtól kezdve már mindent csináltam,de…
    >>>újraindítás után elfelejt minden beállítást és a logót is.
    Kérdés a következő,mi a sh!t baja van?könyörgöm valaki mondjon már valamit,se net,se mms,se normális logó :S

  212. @daralan: nem volt bekapcsolva a push. tippem szerint adat-roamingot használ. namost vagy azt hiszi hogy svájci sim-el vagyok pesten, vagy pont fordítva: a t-s sim hív fel egy svájci számot.

    szerintem nem lenne ezt olyan nehéz megjavítani. csak én sajnos nem vagyok programozó.

    valaki segitsen már, légysz…!

  213. logo, mms, data OK
    tethering nem mukodik :/
    volt network settings reset, reboot, minden
    bekapcsolja latszolag, de nem mukodik, a win7 alatt megjeleno uj halozati csatolo, unplugged
    korabban ugyan ezen a win7-en 4.0.1 iOS-el ugyan ezen a 3G telon mukodott a tether is

  214. Sziasztok!
    iPhone 3G + iOS4.1 + sn0wbreeze v2.0.2 + nem hacktivált!
    T-Mobile függő, mindig csak saját kártyájával ment.
    MMS nem működik egyik irányba sem, minden más (logo, tethering, youtube) megy.
    Settings / General / Network / Cellular Data Network menüpontom nincs, szerintem már 4.0 alatt sem volt.
    Másnak megy? Mitől jön vissza ez a menüpont?
    Carrier fix / reset és network settings reset nem segített.
    Köszi.

  215. Hali.
    iPhone 4-em van 4.1-el, Vodafone a szolgáltatóm. Feltettem az unstable repóból az itt tárgyalt csomagot. A logó és az MMS is rendben van.
    A “hívásátirányitás aktív” feugró ablak viszont NEM tűnikl el!!!!
    Van valakinek valami ötlete?
    Esetleg valami más módon el lehet ezt a felugró ablakot tüntetni?

  216. sziasztok! a 4.0.2 höz nincs ilyen carrier fix?

  217. Nekem nem megy a Telenoros.
    Se a call fw fix, se az APN beállítás, az MMS-t nem próbáltam.
    A tethering pedig valamiért még az upgrade előtt elromlott (3.1.2-n voltam), részben ezért is akartam feljönni 4.1-re, azt hittem vmi SW-es hiba csak.
    Valaki ötlet?

    ui: akinek szintén nem megy a mobilnet, az itt tud gyártani magának egyedi profilet: unlockitPONTcoPONTnz

  218. Hova lett a repo-ból a t-mobil carrier logó?

  219. sziasztok!
    Nekem nem jelenik meg unstable repoban a T-mobilos csomag, mikor megnyitom, nagy üresség jelenik meg….segítség?

  220. @gumimano01: Én is azt szeretném tudni,hogy hova lett az unstable repoból a t-mobilos carrier!??? Nekem tökéletesen működött csak újra telepítettem az iphone-t és már nem tudtam visszarakni,mert eltűnt a repoból!

  221. @kovacscsi: Stable-ba át lett rakva 🙂 keressétek ott.

  222. Most nézem,hogy már meg van a repoban!!!!!

  223. Nekem nem változik a t-mobil logó,maradt a régi! Mit csináljak vele? 3GS newboot iOS 4.1

  224. @kovacscsi: indítsd újra a készüléket. vagy az már megvolt?

  225. @Jadeye: Már többször is 🙁 Pedig nekem úgy tetszett az a logó!!!

  226. A helyzet változatlan sem a stabilban sem az unstabilban nem adja ki a T-mobilos csomagot, a Telenor és a Vodafone az látszódik, de a T-mobil sajna nem…

  227. Nincs még működő t-mobile carrier logó? Vagy csak nekem nem megy?

  228. Nem lehet az unsteble repoba visszatenni,ami ott volt? Az nálam működött!

  229. Sziasztok!

    Két nap nyomozás és 12 reinstall után rájöttem, hogy a Telenoros patch szedi szét a telefonom. Az előbb felraktam és azóta nem tudok csatlakozni a korábban jól működő itthon wifire. A leszedése után a mobil net sem ment, a Cellular data network menu eltunt, tehát manuálisan sem tudtam beállítani a netet.
    Észleltetek ilyet másnál is?
    Tervezem újrahúzni megint, ehhez a segítségetek kellene: hogyan tudom aktíválni a tetheringet pannonnal? A cellular data-ba hibáa írtam be az APN-nek a “net”-et, úgy nem ment.

    köszi!

  230. @xehomo: Próbáltad már másik repó-ból felrakni? Én is találtam már orvoslást a problémámra,másik helyről raktam fel,nem a szifon repó-ból!

  231. @kovacscsi: Nem tudtam, hogy van másik repoban is, meg tudnád adni?

    köszi

  232. @xehomo: add meg a mail címed,mert innen kimoderálnak,ha beírom a repo-t.

  233. @kovacscsi: milyen csomag van milyen másik repoban…?

  234. @Jadeye: Én pl. t.mobilos logót kerestem napokig,és nem lett jó,ami itt van, máshol találtam meg,neki meg telenoros cucc kéne.

  235. @kovacscsi: de még mindig nem válaszoltál a kérdésre: milyen csomag van, milyen másik repoban?

    mellesleg a logó a legkevesebb, nem az a lényeg ebben a fixben, hanem a beállítások. a logó önmagában csak a kis grafikus logó, az neked nem állít be semmit. a többi részéhez, hogy elfogadjon hibás aláírással rendelkező carrier bundle-t, ahhoz viszont commcenter patch kell, ami meg valamiért nem megy rendesen. persze amint lesz gyárilag telenor és vodafone bundle, onnantól majd már tényleg csak a logót kell felülírni benne, hiszen a beállítások az MMS, net, tethering esetén már az Apple által, hivatalos aláírással ott lesznek, és menni fog minden bármi mókolás nélkül…

    szóval milyen csomag, melyik repoban mégis?

  236. @Jadeye: Attól,hogy jó lesz a voda és a telenor még a t-s nem megy. Nekem meg a logó is fontos volt.

  237. @kovacscsi: a T-s alapból megy, mert az gyárilag benne van. abban nem kell módosítani semmit, hogy menjen, max a logót lehet grafikusra kicserélni. de annak bármi mókolás nélkül mennie kell. ha nem megy, akkor ott nálad van a probléma. annak carrier fix nélkül mennie kell.

    a repot pedig nézd meg újra, és írd le az ottani csomag nevét is, mert én nem láttam ott ilyet.

  238. 4.0.1 Telenor és Vodafone logo
    4.0.1 Telenor Patch és Vodafone-nak is van és szerintem ezt kereste valaki.
    Nekem a logó nem innen van letöltve.

  239. @kovacscsi: de a 4.0.1 az mióta menne 4.1 alatt? teljesen más a commcenter…

  240. @Jadeye: A telenoros 4.1-gyel nekem nem megy a tethering. A gyári reseteli a telefont, amint bedugom, a PDANet meg error 678-cal szintén elszáll.
    Jadeye van valamilyen manuális lehetőség a tethering aktíválására a csomag helyett?

  241. @xehomo: manuálisan is csak ugyan azt tudod csinálni, mint amit a csomag csinál: megadod az APN beállításokat, majd patcheled a commcentert, hogy elfogadja. a csomag is ezt csinálja. de ha a gyári tetheringre újraindul a készülék, ott valami szoftveres gond van nálad szerintem. én legalábbis tuti megpróbálnék egy friss rendszert, mert nem szabad resetelnie egy kis tethering miatt semmiképp. a PDAnet-et passzolom.

  242. Sziasztok!

    T-mobile-os iPhone 3G-m van, redsn0w_win_0.9.6b2-vel jailbreakelve. Sajnos nem megy az MMS küldés/fogadás.
    Már mindent megpróbáltam amit itt a szifonon fel lehetett fedezni, de semmi.
    Tudna nekem valaki ajánlani egy tuti infot ezzel kapcsolatban?
    Köszönöm

  243. sziasztok. bocsi az offért de sajna nem találtam segítséget a kérdésemre még mindig.
    azt szeretném megkérdezni iphone 4 T-mobilos 4.1-es szoftverhez van e működőképes grafikus carrier logo már valahol? mert cydiaból feltettem egyet de az semmit nem változtatott rajta.

  244. sziasztok!

    egy kis segítség kellene…
    iPhone4em van, 4.1 szoftverrel, Tmobile, carrier reset 4.1 felrakva.
    de nem tudok mmst fogadni/küldeni sajnos…
    előre is köszi a segítséget…!

  245. SEGÍTSÉG!

    Felraktam a Vodafone 4.1-es Carrier fix-et JB-elt 4.1.2. rendszerrre és azóta csak a szürke alma logót látom a képernyőn. Ha újraindítom (Power+Home-al)akkor is csak ez jön be. iTunes nem látja. Mit tehetek?

  246. @rozso2: nem írtad le, milyen készülékről van szó (3G/3GS/i4)… amellett 4.1.2 még mindig NINCS. 4.2.1 van. 4.2.1 alatt meg NEM kell carrier fix, az már alapból tartalmazza a beállításokat gyárilag.

    egyébként hol láttál olyat, hogy az a fix jó lenne 4.2.1-re? a nevében is benne van, hogy 4.1-re van, így nem csoda, hogy elhullott tőle. de lehetséges megoldásként olvasd el itt a “frissítés #1″ alatt írtakat, direkt leírtuk: http://szifon.com/2010/11/29/ultra-recycle-az-extrem-ultrasn0w-iphone-4.1-fuggetlenites/

    iTunes recovery vagy DFU módban látni fogja, ha más nem.

  247. Jadeye, tudnál nekem abban segíteni, h egy 2.2.1es firmware-re miért nem engedi felrakni a 3.1.3-as firmware-t? Mit kellene csinálnom?

  248. @Diksee: de mégis milyen hibát ír rá? gyári, vagy custom? a gyárinak mindenképp fel kell menni, max tedd DFU-ba, és restore.

  249. @Jadeye:vmi olyat ír, hogy nem megfelelő firmware, vagy vmi ilyesmi.. pedig gyári 3.1.3assal csináltam

  250. @Diksee: akkor nem jó típushoz valót töltöttél le. indítsd el a restore-t simán az iTunes-ban, hogy ő maga töltse le a megfelelőt, és kész. annak fel kell mennie.

  251. @Jadeye: de nem a legújabb verziót szeretném feltenni, hanem csak a 3.1.3-at. Amúgy biztos h a típushoz valót szedtem le

  252. @Jadeye: Leszedtem egy másikat és az működik. köszönöm az eddigi segítséged 🙂

  253. @Jadeye: annyiban még tudnál segíteni, h mivel jailbreakeljem?

  254. @Diksee: redsn0w 0.9.4, amibe a 3.1.2-t kell betallózni.

  255. @Jadeye: okés, köszönöm még 1x

  256. @Jadeye: Köszönöm! Nagy nehézségek árán, de sikerült mindent visszaállítani.

    Lenne még egy kérdésem: 4.2.1-re akkor nem lehet Vodafone logót rakni?

  257. @rozso2: ha a logófájlokat kézzel felülírod, akkor elvileg lehet. de amint lesz untethered jailbreak minden érintett eszközre, csinálunk logófixet.

  258. Sziasztok

    4.2.1-re várható mostanában Telenoros Carrier, Logó, MMS, CallForward, Tethering fix ? Gondolom a 4.1-es nem huzható rá a 4.2.1-esekre.

    köszi


Add a Comment