fbpx Skip to content

Megesik, hogy beírtuk egy wifi hálózat jelszavát, de később elfelejtjük. A készülékünk persze továbbra is tud csatlakozni az adott hálózathoz, hiszen mentette a jelszót a Keychain-be. Ám egy újabb eszköz esetén már nem tudjuk megadni a jelszót, hiszen annak megjelenítésére alapból nincs lehetőség.

A WiFi Passwords nem egy mai dolog, de épp ezt a hibát orvosolja. Segítségével meg tudjuk jeleníteni a készüléken korábban beállított, és így elmentett jelszavakat.

A kívánt jelszóra hosszan nyomva már ki is tudjuk azt másolni a vágólapra.

Letölthető a BigBoss repo-ból, 3.x felett működik, és természetesen ingyenes.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Termeszetesen ingyenes? BigBossba mostansag mar a frissites is $3.99 🙂

  2. @Siriuspapa: ha nem lenne ingyenes, akkor úgyis ingyenesítené valaki… 😀 Am tényleg, kezd egyre drágább lenni a BigBoss repo, pedig eredetleg a JB célja nem a “free software”, vagy “open software” futtatása lett volna…?

  3. Személyszerint ez nagy segítség, mert én többet forgok wifi zónák közelében és ha a párommal megyek egy olyan helyre ahol ingyenes, de jelszóval védett akkor neki is meg tudom mutatni, anélkül hogy feltartanám a személyzetet. Meg hogy hangosan le kéne diktálni, mert ugye ilyenkor persze biztos valami zaj miatt nem lehetne hallani!

  4. Szuper a router neve! XD

  5. Akárhogy is keresem, nem találom… :S

  6. OFF

    Jailbreak néhány nap!!!!:

    [link kiszedve. a spiritjb hivatalos oldala .com-ra végződik! amit linkeltél, az csak lopja a nevet, tele van reklámokkal és nem megbízható hírekkel!- szerk.]

  7. Néhány nap és kint a Jailbreak!!!

  8. @taky1974:

    Lehet, hogy lopják, lehet, hogy tele van reklámmal, mégis bejön amit írnak…
    Meg még mindíg folyamatosabb a hírcsöpögtetés mint a szifonon.
    Sajnos ez az oldal is elqrvult. Reklám, reklám, reklám…
    Ennyi lett.
    Sajnálom.

  9. @taky1974: olyan oldalt nem érdemes linkelni, amit a dev-team is megjelölt, mint csaló, mert csak meglovagolja azt, amit a név ad. többször volt már, hogy így terjesztettek vírust és hasonlókat, lásd a legutóbbi kamu greenpoison… az, hogy mennyiben igazak az ott megadott hírek, az részletkérdés. a forrás ebben az esetben sem ők. akkor linkeld az eredeti fejlesztő oldalát.

    a snowbreeze-ről is azért nem írtunk, mert folyamatosan csak a hibákkal kapcsolatos visszajelzéseket lehetett olvasni vele kapcsolatban a dev-team néhány tagjának részéről. továbbá még így is vannak rendszeresen, akik “véletlenül” frissítenek, hiába írjuk le, hogy ne frissíts, stb., és így elbukják a függetlenítést.

    a kósza hírek meg nem jelentenek semmit. majd ha biztos forrás írja meg, akkor van értelme közzétenni. így is megvan a felesleges hiszti, nem kell tovább gerjeszteni, és közzétenni olyan híreket, amik nem garantálják, hogy valóban meg is jelenik az, amit elővetítenek.

  10. @Jadeye:

    Az, hogy ez a spirites oldal összefoglalja számomra a lényegeket és nem kell máshova mászkálni azok összegyűjtéséért nekem megéri.
    Vírust még nem kaptam tőlük.
    Ellenben Ti is ezt csináljátok:
    Amit olvastok máshol, azt itt megjelentetitek. Hacsak nem tévedek, és leveleztek a Dev Teammel. Bár ennek kicsi a realitása.
    Nem is lenne baj azzal, ha összeollóznátok a híreket. De ezt már nem csináljátok. Csák Norrisz az viszont van. 🙁

  11. Fel i tettem,koszi

  12. Nagyon tetszik ez az app
    Köszi a készítőnek.


Add a Comment