WiFi Passwords

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megesik, hogy beírtuk egy wifi hálózat jelszavát, de később elfelejtjük. A készülékünk persze továbbra is tud csatlakozni az adott hálózathoz, hiszen mentette a jelszót a Keychain-be. Ám egy újabb eszköz esetén már nem tudjuk megadni a jelszót, hiszen annak megjelenítésére alapból nincs lehetőség.

A WiFi Passwords nem egy mai dolog, de épp ezt a hibát orvosolja. Segítségével meg tudjuk jeleníteni a készüléken korábban beállított, és így elmentett jelszavakat.

A kívánt jelszóra hosszan nyomva már ki is tudjuk azt másolni a vágólapra.

Letölthető a BigBoss repo-ból, 3.x felett működik, és természetesen ingyenes.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Személyszerint ez nagy segítség, mert én többet forgok wifi zónák közelében és ha a párommal megyek egy olyan helyre ahol ingyenes, de jelszóval védett akkor neki is meg tudom mutatni, anélkül hogy feltartanám a személyzetet. Meg hogy hangosan le kéne diktálni, mert ugye ilyenkor persze biztos valami zaj miatt nem lehetne hallani!

 2. OFF

  Jailbreak néhány nap!!!!:

  [link kiszedve. a spiritjb hivatalos oldala .com-ra végződik! amit linkeltél, az csak lopja a nevet, tele van reklámokkal és nem megbízható hírekkel!- szerk.]

 3. @taky1974:

  Lehet, hogy lopják, lehet, hogy tele van reklámmal, mégis bejön amit írnak…
  Meg még mindíg folyamatosabb a hírcsöpögtetés mint a szifonon.
  Sajnos ez az oldal is elqrvult. Reklám, reklám, reklám…
  Ennyi lett.
  Sajnálom.

 4. @taky1974: olyan oldalt nem érdemes linkelni, amit a dev-team is megjelölt, mint csaló, mert csak meglovagolja azt, amit a név ad. többször volt már, hogy így terjesztettek vírust és hasonlókat, lásd a legutóbbi kamu greenpoison… az, hogy mennyiben igazak az ott megadott hírek, az részletkérdés. a forrás ebben az esetben sem ők. akkor linkeld az eredeti fejlesztő oldalát.

  a snowbreeze-ről is azért nem írtunk, mert folyamatosan csak a hibákkal kapcsolatos visszajelzéseket lehetett olvasni vele kapcsolatban a dev-team néhány tagjának részéről. továbbá még így is vannak rendszeresen, akik “véletlenül” frissítenek, hiába írjuk le, hogy ne frissíts, stb., és így elbukják a függetlenítést.

  a kósza hírek meg nem jelentenek semmit. majd ha biztos forrás írja meg, akkor van értelme közzétenni. így is megvan a felesleges hiszti, nem kell tovább gerjeszteni, és közzétenni olyan híreket, amik nem garantálják, hogy valóban meg is jelenik az, amit elővetítenek.

 5. @Jadeye:

  Az, hogy ez a spirites oldal összefoglalja számomra a lényegeket és nem kell máshova mászkálni azok összegyűjtéséért nekem megéri.
  Vírust még nem kaptam tőlük.
  Ellenben Ti is ezt csináljátok:
  Amit olvastok máshol, azt itt megjelentetitek. Hacsak nem tévedek, és leveleztek a Dev Teammel. Bár ennek kicsi a realitása.
  Nem is lenne baj azzal, ha összeollóznátok a híreket. De ezt már nem csináljátok. Csák Norrisz az viszont van. 🙁

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!