fbpx Skip to content

Új blog postot láthatunk a dev-team honlapján. A SHAtter exploit-ot mutatják be. Ezt az exploit-ot Pod2g fedezte fel, és az Apple nem tudja befoltozni. Ez egy úgynevezett Low-level exploit egy hardware hibát használ ki, így a jelenlegi A4 processzorral rendelkező eszközök mostantól végleg jailbreakelhetőek minden szoftver frissítés után. A SHAtter exploitot beleépítik majd a Pwnagetools és redsn0wba is, így képesek leszünk majd custom firmware-t gyártani és a függetlenítést megtartani. Jelenleg nincs időpont mikor adják ki a jailbreaket. Azt viszont már tudjuk, ha készen van nem várnak a 4.2-ig!

iPodTouch 4G Jailbreak Demo:

Olvasd el a hozzászólásokat is

65 Comments

  1. Az antennaprobémárol annyit, hogy nincs olyan, hogy ez csinálja, az meg nem!!! Ez hülyeség!!!!!!!! Én Szegeden lakom, kertvárosi részen, és ha tök erősen körbefogom, leszorítom, mindkét tenyeremmel, a fém borítást, akkor van, hogy szépen lassan lemegy 1 vonalra, majd eldobja a jelet! Bumper nélkül használom, bár használtam azzal is, mert rendeltem usa-ból, csak nem tetszett vele a telefon. Viszont, ha a belvárosban vagyok, ahol erős a jel, akkor akárhogy fogdosod, szorítod, meg sem mozdulnak a vonalkák. Tehát a jelenség erősen hely/térerő függő, és ezt kipróbáltam a barátaim 4-esével is ugyanaz. Valószínűsítem, hogy ez az Usában nagyobb gond, ahol több 10millión vannak, egy szolgáltatóhoz feljelenkezve. Elárulom, hogy Manhattanben lakó ismerősöm szerint, ott akkora a túlterheltség, hogy nemcsak az ipon, hanem minden teló eldobja a jelet. Ja, és még annit, hogy van egy melós Nokiám, amit mindig hordok magamnál, és kb mindig ugyanaz a térerő mindkét készüléken, és ha a nokia felső részét ugyanilyen drasztikusan lefogom, ugyanúgy eldobja a jelet! De ezt kihangsújozom, produkálni kell, átlagos normál használat mellet nekem 2 hónap alatt nem dobta el 1x sem a jelet, csak max olyan helyen, ahol minden más eldobná

  2. jo lenne, ha GSen is menne valami hasonlo okosság

  3. @dokk: Én is ezt szeretném, bár úgy látom, hogy a gs most háttérbe szorúlt.

  4. Valaki tudja, hogy ők milyen terminált használnak az iPhone-on, mert a cydia-ban lévő mobileterminal még mindig egy bughalmaz az iOS4 alatt, meg nem is így néz ki. Pedig már nagyon jó lenne egy normális terminal.

    Remélem az A4 exploitja vagy annak egy módosított változata jó lesz majd a 3gs-hez is, mert szegény gs tulajok mindig mindenből kiesnek 🙁

  5. Kiváncsi vagyok mikor jön az első kérdés, h mikor lesz kiadva 🙂

  6. na most ezt nem teljesen ertem. Mi az h nem varnak a 4.2re? ha hardware.es akkor nem mindegy az ios? nem az van h kiadjak es minden torheto?

  7. @hepike: elvielg mar van 4.x re terminal de en anno amikor meg votl jbm 3g re 😀 (most erre a jb re varok) szoval akkor fletettem az alap terminalt es x s e l l iz e rol leszedtam egyet es csak felulirtam vele tpoton kersztul es ment!

  8. @Crazy: vanni van (de szépen fogalmaztam :D) csak éppen egy béta állapotú bug halmaz, ami nem is hasonlít arra, amit a fenti videóban láthatsz.

  9. Na ez nagyon jo hir. Mar varom nagyon a cydias appokat. Amugy ezzlel lehet majd 4.2es beta ipadet is jailbrekelni?

  10. Mikor lesz kiadva?

  11. 😀

  12. @maadie:
    nem tartott soká, 42perc 😀
    Zultan:

  13. A 3GS-ekben elvileg ARM Cortex A8 600 MHz proci van…szal ez a 4 es szériának kedvező hír inkább..

  14. @hepike: iSSH

  15. Zsír. Mire lesz iPhone 4-em addigra meglesz a jailbreak is. 🙂 Nincs arról valami hír, hogy mikor lesz kapható megint a T-mobilenál? Vagy esetleg egy sacc/kb, hogy a Telenornál mikor lesz? Egyáltalán ott lesz tényleg?

  16. Pontosabban i4, touch 4G, iPad, AppleTV. Ezek törhetőek lesznek simán 🙂

  17. jöhetne már 😀 nem tudom elképzelni az iphone4 et jb nélkül! hiányzik a terminál!!!! :'( MISS U SO MUCH

  18. mi a gecimér nemlehet írni ide faszom állandóan moderál ezt moderált ki nyalom a hangod!!!

  19. mostmár leírom fonetikusan bmeg: tehát ájfon 3g 4.1jb-t lehet valahogy unlokkolni? bármilyen módszerrel cydia vagy turbo sim vagy valami…?

  20. @feketeg: Nem lehet, mert a 4.1el frissült a baseband és arra még nincs unlock. Kitartás

  21. @feketeg: pár hét, amint rendes jailbreak van rá akkor szokott jönni unlock is!

  22. @breadman: ennek a büdös tahónak tuti nem válaszoltam volna a helyedben..szept.11 én volt egy cikk amiben szerintem választ kapott volna a kérdésére…de ez is tipikusan olyan gyökérnek tűnik amelyik mindenhez sötét, csak káromkodni meg kiabálni tud…ez volt a címe:Megjelent a redsn0w 0.9.6b1…..

  23. @Xchris ott a pont! Ajánlom a szerkesztőknek ezt az okosságot mert ez a tökéletes leirása a térerő “problémának” !;)

  24. @feketeg:

    Lehet. Vagy a geci turbo SIM-mel, vagy a geci Cydia-val. De a sima geci is unlockolja azt a geci telefont.

  25. Aki megvette, annak mondom, frissült az iGO Hungary.

    Bővebben: h t t p://pdaplus.hu/content/view/5535/1/

  26. @Limi: nekem nem vett anyám macet és én nem szídtam senkit csak a moderáló programot hogy minden szarért letiltja a postot. jó érv lennél az abortusz mellett!

  27. @feketeg: ha van mentésed(shsh) akkor azt vissza tudod állítani és az elvileg unlock-olható. ha nincs ilyened. akkor még megoldás lehet a sn0wbreeze ami egy custom .psw -t készít és elvileg itt be lehet állítani, hogy az új, 4.1 .ipsw – ne frissüljön a baseband.. pontos leírást nem tudok, ezt nem próbáltam ki.

  28. @feketeg:ajánlom figyelmedbe a moderálási alapelveket…kérj segítséget a megértéséhez, mert innen úgy tűnik, hogy egyedűl nem boldogulsz vele…anyukádnak pedig sok kitartást kívánok hozzád…:)

  29. Egy gyors kérdésem lenne iphone4-et lehet függetleníteni, jelenlegi állapotban?

    ~110ezerért kínáltak nekem jb-s 4-et dubaiból a srác szerint jb-s. Kérdés lehet e jb. után függetleníteni valamelyik szoftververziót, vagy nem és akkor gyárilag független telóról beszélünk?

  30. Szerintetek software-s jailbreak mikorra várható 4.1-hez? (Régebbi típussal rendelkezőknek.)

  31. @Godlike: Szerintem igen, 4.0.1-es szoftal, az enyém is ilyen.

  32. @breadman: hát shsh nincs, és ez már eleve custom fw azért is tudtam csak jb-elni. a baseband tehát már frissült csak gondoltam hátha van már valami új cydiaban. egyébként semmi baj nincs ezekkel a custom fw-ökkel teljesen stabilak

  33. @Limi: Köszönöm, enyém legalább nem bánta meg hogy megszült.

  34. @feketeg: akkor vett volna MAC-et XD…és taníttatott volna mint a többi normális gyereket szokták a szülei…

  35. @feketeg: amúgy..ha idézhetlek..:”én nem szídtam senkit….jó érv lennél az abortusz mellett! “..szerinted ez a két dolog nem üti egymást?…gondolkoznod kéne előbb..és persze uralkodni magadon..még ha moderálták is amit szerettél volna írni, vannak bizonyos viselkedési normák amiket nem ártana betartanod…részemről asszem lezárom ezt az értelmetlen írogatást….

  36. @Neo78: Köszi

  37. sziasztok, Iphone4-et 4.0.2-el még nemlehet jailbreakelni?
    köszi

  38. @retekcscscs: Mi lenne ha egy picit visszaolvasnál!

  39. @33as: Igen tudom hogy aztkéne.. :/ Már olvasgatok egy ideje.. nemlehet 4.0.2-t még JB-elni ugye, meg 4.0.1-et se?

  40. @retekcscscs: 4.0.1-et lehet

  41. @Limi: az már utána volt te szerencsétlen te kezdtél el gyökerezni ne próbálj már okosnak látszani…

  42. @Limi: Please, don’t feed the troll.

  43. Jelentkezett vkinél (iPhone 4 16GB) rajtam kívül is ez a “közelség érzékelős” brobléma?
    Nem mindig kapcsolja le a kijelzőt telefonálás közben, ezért az arcommal…bontom a vonalat vagy benyomódik más gomb….
    idegesítő….

    NOS?

  44. Sziasztok!
    Off: 3GS tulaj vagyok és szeretnek váltani 4re de azt mondjak hogy csak az válthat meglevore akinek 2012 elott jár le a hűség de nekem később vagy azt mondtak hogy dominoban lehet meg venni! Nah szerintetek az működne hogy fogom párszor még beviszem a telót így úgy elvseszve, kicserelgetem, mondván nem én tehetek róla, majd a 3. vagy 5. Cserenel a pénzt kell visszaadniuk és akkor jön a kérdés, hogy mi legyen az elifuzaval meg a hűséggel. Mondanám hogy semmi gond de én bizony kerek egy i4-et. Ennek mennyi esélye lenne?

    On: ez szuper, alig várom 🙂 !!!!!

  45. @force: frissíts 4.1-re, azon már kiküszöbölték a problémát, tapasztalatbol mondom. Csak vigyázz, mert arra még nincs JB.

  46. @xchris:

    4.1 van rajta….
    Pont ez az amiért idegesít….
    Asszem kicseréltetem….ha nem javul meg…

  47. 4.1 alatt is megvan a hiba… de nem annyira mint a 4.0-4.0.2 be!
    Nemtudom miért, nekem is csinálja, haveromnak is! Ezzel a 4.1 el már ritkábban mint a 4.0val de csinálja….

  48. Szerintem kellene nyitni duhongo topicot is, ott aki akar anyazhat…. Aki oda belep az legalabb tudja hogy mire szamithat. Engem elszomorit ha ilyet olvasok itt a kommentekben. Szeretem a szifon.com-ot. Sok infot es segitseget kaptam itt.
    PEACE!!!

  49. @Wask:

    akkor asszem én is hagyom inkább….ez van…egyébként különben minden fasza rajta és nagyon tetszik a teló…
    Ma néztem egy 32GB-os iPhone 4-et 4.1 volt rajta és absolute nem volt “közelség érzékelős” baja…

  50. van 1 fölöslegessé vált apple fülhallgatóm (bontatlan) , akit esetleg érdekel a dolog az írjon 🙂 puska.awp kukac gmail pont com az emailes elérhetőségem 🙂 köszi
    Amúgy az a rés az ipod nanon az a hálozati kábel helye?

  51. OFF
    Valaki tud 3GS-re olyan cydia appot ami pl. Elhelyez a beállításoknál egy kapcsolót, ami
    A multitaskingot lehet ki/be kapcsolni? Vagy esetleg egy Multitasking kikapcsoló is tökéletes lenne. Mert elég idegesítő mindig kinyomni az appokat amikor kilépek belőlük

  52. @tomky: 3gs re minek? de ha jol tuodm sb se t t i n g s re van kapcosló

  53. @tomky: használd ezt cydiából: removeBG vagy switcherplus

  54. Force:

    Igazabol megprobalhatsz egy 4.1-es restoret hatha ha ujrarakod a softot akkor jo lesz!

  55. Sziasztok!

    Szerintem nem kell félni lesz telenornál és a vodafonnál is és a djuicenál is. Hiszen a vodafone ipod shuffle-t osztogat a djuice meg a mylife-on lehet ipod touch-ot nyerni. Szerintem ez azért jelenthet valamit nem?

  56. @Wask:

    Már 3x ujraraktam….
    Változatlan…
    De hallom többeknek is van ilyen jelenség…

  57. Amugy csak szerintem egy rakás kaka a Cydia? Folyton tölt, a multitasking nem megy rajta, és lassú. MIért használjuk még mindig???

  58. @medogazda2: Mert jelenleg nincs jobb? 🙂 Meg fog újulni hamarosan.. elméletileg..

  59. Üdv
    Akinek windows-a van hogy tud jb-ni 4.1-et 3G-n?

  60. @Bandi995: Szia, nincs már ilyen, hogy visszaadják a pénzt, csak cserélik a telefont. De még ha lenne, sem szűnne meg az előfizu meg a hűség. Szóval ez sajnos nem fog így működni. 🙁

  61. twitter com / pod2g /status / 23932796062

    ez mit jelent?

  62. et jelent@CodeRed: október 4 valaki már tegnap megfejtette és kiírta!

  63. Ertem kosz

  64. @frensz85: Szia, Szerintem nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem hog mikor?! Vagy legalább közölne valamit a Voda.

  65. @tomky:
    a progi neve : ztoggle
    a cydiaban keress rá.


Add a Comment