fbpx Skip to content

Megjelent a VLC iPad-es változata

Korábbi hírnek megfelelően tegnap az Apple engedélyezte a VLC médialejátszó iPad-es változatát, így megjelent az App Store-ban.
A lejátszó arról híres, hogy PC-n minden formátumot le tud játszani. Az iTunes-os leírásban szintén az szerepel, hogy az összes kodeket beépítették, azonban a lejátszásnál többeknek problémája volt.
Az alkalmazás ingyen letölthető a magyar App Store-ból. A hírek szerint már dolgoznak az iPhone-os változaton is. Nagyon kíváncsi leszek az iPhone 4-en kívül elindul-e egyáltalán más készüléken.


Megjelenés2: FoldersInFolders a Cydiában

Pár napja beszámoltam a FoldersInFolders alkalmazásról, mellyel könyvtárakat lehet egymásba pakolni, elrejteni. Tegnap megjelent a Cydiában, 1.99 dollárba kerül.


Hamis Steve Jobs fehér iPhone-os levele

Hétvégén számoltam be arról hogy Steve Jobs egy kérdésre válaszolva karácsonyra ígérte a fehér iPhone 4-et. Mára kiderült, hogy az egész fake.
A készítő Nathan bevallotta szüleinek mit csinált. Miután az apja a Fortune magazin oldalán is találkozott a hírrel, azt tanácsolata fiának, hogy tisztázza a helyzetet. Így írt egy levelet az iDB szerkesztőjének, amelyben sajnálatát fejezte ki a történtek miatt. Nem gondolta, hogy ennyire felkapja a sajtó a hírt.
Kár érte, mert egész hihetőnek tűnt.

pod2g már nem tagja a jailbreaken dolgozó Chronic Dev Teamnek

Amíg itthon mindenki az iPhone 4 bemutatására vár, külföldön is zajlanak az események.
Ma este pod2g, a legújabb exploit megtalálója érdekes twitterbejegyzéseket ejtett meg. Kifejtette, hogy már nem tagja a jailbreaken dolgozó Chronic Dev Teamnek, egyedül megy tovább. Az exploitot megosztotta a Chronic és az iPhone Dev Teammel is, így ők már tudnak dolgozni. Ő különben is “csak” egy exploitkereső, nem jailbreak eszköz készítő.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Itt a végén azt csak-ot tegyük kérlek idézőjelek közé.

  2. jaj sajnos ez a folders in folders nem százas.
    kikapcsolás után visszrendezi az ikonokat illetve új installous-os letöltés után is.


Add a Comment