fbpx Skip to content

Nemsokára Mad Max lehetünk

Hamarosan megjelenik az Xpect Games játéka, a Race After 1977. Egy nukleáris háború utáni világban vagyunk, az így-úgy összetákolt autókkal kell versenyezni, olyan Mad Max feelinggel. A készítő 3D-s grafikát, élethű fizikát ígér (már amennyire egy atomháború után el lehet ilyet képzelni). Először jöjjön a hivatalos trailer:

Következő in-game videóban már autókat is láthatunk.


Megjelenés valamikor ősszel.

Új játék az Angry Birds alkotóitól?

Az Angry Birds-öt készítő Rovio új trailert hozott nyilvánosságra. Ahogy olvastam ez egy új játék lesz, de hasonlatos a mérges madarakhoz, címe Mighty Eagle. További részletek még nem ismertek.
Update: közben a CNET kiderítette, hogy a Mighty Eagle egy Jolly Joker lesz. Alkalmazáson belül lehet megvásárolni, azoknak lesz hasznos, akik egy szinten megrekedtek, nem tudnak továbbmenni. A sas elpusztítja az összes disznót.

Real Football 2011 trailer

Ma ilyen traileres napunk van. Gameloft is bemutatta a Real Football 2011 trailerjét. Jónak ígérkezik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Angry birds!az nagyon fog érdekelni az a sas… 🙂

  2. Ezt nem értem: “A készítő 3D-s grafikát, élethű fizikát ígér (már amennyire egy atomháború után el lehet ilyet képzelni).”

  3. Én értem veled a van a baj!!!

  4. Kiváncsi vagyok, mikor hozzák ki a mozifilmet angry birds-ből! tuti mengézem 😀
    @esfrost:
    Atom háború után ÉLEThű, érted… 😀

  5. Nem lehet bocsi 🙁

  6. OFF:
    Azt tudja vki, hogy 3GS-t miért csak 8GB-os változatban lehet már csak kapni???

  7. Az Angry Birds összes pályájának a megoldása fent van a youtubeon, amit a Rovio tett fel maga. Minek ide mindenható sas, ha tök ingyen fent van a tubeon???

  8. @szetib: PÉNZ

  9. En sem ertem azt a mondatot… Akkor mar ketten vagyunk hulyek

  10. sziasztok!

    nem igazán találtam a keresővel választ: nos szeretnék egy 4-est 4.0-rol 4.0-ra restoreolni. shsh-m van saurik szeróján. ha simán shift+restore 4.0 val, akkor nem fog menni? és az itunes melyik fájlját kell módosítani, és mit kell beleírni? van egyéb teendő?

    köszi

  11. @gerike73: függetlenítés fontos

  12. Sziasztok!

    Frissítettem 3G-met 4.1-re majd redsnow 4.0 függetlenítés
    most ott tartok, hogy nem tudok hívást indítani de fogadni igen.
    Restore nem megy mert hibát ír ki.

    plííz help!
    ide írjatok: [email protected]

  13. Mivel nincs még jailbreak 4.1-re, ezért eleve hülyeség volt egyáltalán megpróbálni is, de ha jól tudom a redsn0w ellenőrzésnek kéri is az iOS fájlját. Ha ide nem a 4.1-es os fájlját tetted be (amit nyilván még nem fogad el, mert nincs rá törés), akkor csakis magadat okolhatod, hogy egy másik iOS-ra készült törést erőltettél a telódra. Gondolkozni néha nem hátrány.

    Megoldás: Restore a gyári 4.1-re vagy ha van lementett shsh-d akkor korábbi verzióra is működhet, de ebben a 4.1-es baseband frissítés miatt nem vagyok biztos.

  14. @Kovacs: “Gondolkozni néha nem hátrány.” mekkora duma 😀 XD

  15. Ezen az Angry Birds vidin besírtam, marha jó 😀

  16. @Kovacs:
    Köszönöm a segítőkész választ.
    akkor ez azt jelenti, hogy ha lesz 4.1-es jailbreak akkor megoldódik a próbléma?

  17. @Gábor:
    Automatikusan biztosan nem oldódik meg a problémád. Dupla-jailbreaket sehol se javasolnak, tehát ha kijön végre a normál jailbreak, akkor ha azt megpróbálod rárakni a szétzúzott rendszeredre, majdnem biztos, hogy továbbra sem lesz jó.
    De ha tiszta lappal indulsz vissza restorolod az egész telefont gyári 4.1-re és utána próbálkozol a már erre készült jailbreakkel, akkor valószinű minden tökéletesen fog menni.

  18. Valaki tudna segíteni?
    Angry Birds játékom elkezdett vacakolni, csak sokadik próbálozásra indult el, mert mindig kilépett az indítás után pár mp-cel. Most viszont már el sem indul!!!
    Valakinek van ötlete rá, mi lehet a baja?
    Hogy tudnék valamiféle mentést csinálni, hogy ha újrarakom, ne kellene elkezdenem újra az egészet?
    Minden építő ötletet előre is köszönök!

  19. Ha már játékhírek a téma, így nem is offtopic annyira… 🙂

    Új magyar fejlesztésű játék, az AppStoreban:
    http://itunes.apple.com/us/app/fionas-flowers-hd/id390897859?mt=8

    Nem hardcore játékosoknak szól, ez a képekről gondolom látszik. A kiadó infói szerint holnaptól ki lesz emelve, szurkolunk magunknak, hogy ez az eladásokban is jelentkezzen… 😉

  20. @The Man: @Lala: kivezetésre került, mivel az iPhone 4g hamarosan kapható, és abból lesz 16 és 32 Gb…
    Amúgy csak nekem tűnik úgy, hogy nem viccből mutattak alig vmit a RF11-ből? Mert tiszta FIfa 2000 érzetem volt a video láttán… :S
    Bár az 5-10 évvel ezelőtti játékokat simán rá lehet húzni szifonra, újat nem is kell írni, és megint lehet szedni érte a pénzt… :S

  21. OFF:
    Sziasztok!
    Az lenne a problémám hogy nagyon lassú a telefon és pl a cydiaban a changes fül 7-8 percig IS tölt néha. Plusz egy csomószor van hogy amikor nagyon gyorsan lövöm ki az appoat multitaskban, akkor lefagy és mozog a képernyő de csak egy hard reset segít utána. Most meg konkrétan az csinálta pont az orrom előtt, hogy nem akar kilépni stand-by-ból. Mi lehet a baj?

  22. @Bandi995: A készülék 3gs és 4.0 fut rajta!

  23. @Jecy:

    köszönöm, már sikerült megoldani a problémát 🙂


Add a Comment