fbpx Skip to content
Szinkronizálás közben is használható a telefon
Synchronicity alkalmazással szinkronizálás közben is használhatjuk a telefon egyéb funkcióit. Ha elfelejtettél valamit és éppen szinkronizálsz, akkor alapból nem lehet semmit sem csinálni. Kilövöd vagy megvárod a végét. Azonban ezzel a programmal hozzáférhetünk a telefonhoz. Egyetlen dolgot nem szabad végezni: elindítani az iPod alkalmazást, mert ebben az esetben a zenei könyvtár hibás lesz és csak egy restore segít rajta.
Én nem hiszem hogy használni fogom, kivárom a szinkron idejét, de valakinek hasznos lehet a program. 2 dollárért vásárolható meg a cydiás BigBoss repóból, 4.0 vagy 4.0.1 firmware szükséges hozzá.


Vegyél iPad-et, holnap megkapod

Az iPad április indulását követően a szállításig akár több hetet is várni kellett. Mostanra az Apple annyira felfuttatta a gyártókapacitást, hogy már 24 órán belül képesek szállítani. Mindezek ellenére Magyarországon még mindig nem kapható hivatalosan iPad. Csak reménykedni tudunk, hogy a szerdai eseményen Jobs bejelenti az árusítást.
Remélhetőleg az iPhone 4 esetében nem kell négy hónapot várni a gyorsabb szállításért…

MotoGP abszolút élőben iPhone-on

Napokban akadtam rá a MotoGP Official Live Timing – Premium Pass alkalmazásra. Mivel szeretem a MotoGP-t, gondoltam kipróbálom.
Az alkalmazás leírásában nem kevesebbet ígér, mint hogy az edzések, időmérők és a verseny ideje alatt pontos képet kaphatunk az állásról, időkről és pozíciókról. Egy kicsit szkeptikus voltam a megvalósítás ügyében, de egyáltalán nem csalódtam.

Nézzük részletesen mit is tud a program. Info fülön megtekinthetjük a versenyzőket, csapatokat, az éves versenynaptárat, a pontverseny állását és képeket is nézegethetünk.

Mivel nem csak a király kategóriát, hanem a Moto2 és a 125 köbcentiseket is mutatja, ezért nyomon követhetjük Talmácsi Gábort szereplését is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

56 Comments

  1. tudnátok egy repot mondani ahonnan letudnám tölteni ingyen?:D

  2. azért azzal vitatkoznék, hogy csak a restore segíthet rajta … 🙂 és mi van ha mar a háttérben van az ipod?

  3. “Mivel nem csak a király kategóriát, hanem a Moto2 és a 125 köbcentiseket is mutatja, ezért nyomon követhetjük Talmácsi Gábort szereplését is.”
    Oooo, Talma nem a kiraly kategbe van mar?

    Amugy szerintem a Forma 1 live timing alkalmazasa jobb lett mint a GP-e

  4. bocsi van valakinek ötlete hogy exchange-el syc iphone4 hogy tudom változtatni a különböző naptárak szinét az exchange-et is szeretném változtatni meg pl nevnapok esetleg magán naptár

  5. @Bucoka: Rosszul tudod, moto2ben van.

  6. “Nézzük részletesen mit is tud a program.” Nezzuk. Hol a leiras? Vagy a kovetkezo 2 mondat a reszletes bemutatas?

    Ilyenek, hogy pl. verseny idejen “eloben” lehet a futamot kovetni egy abran, ahol minden motoros pillanatnyi helyzete latszodik, szektor idoket mutat, miegymas?

    Kicsit tobb ez a progi, mint ket mondat.

  7. HELP!!! a legfrissebb iTunes van fent és mindíg a 3194-es hibát írja ki! 3.1-ről akartam 4.0.1-re frissíteni a 3GS-em! a hosts fájlba is beírtam az IP-címet…(régi iBoot-os)” shsh-t elmentettem. másik gépen is próbáltam már! sőt a 3.1.3-at sm engedi felrakni.

    Valakinek valami ötlete?

  8. Jelenleg csak 4.0.2. re tudsz iTunesben. Mert nincs SHSH file-od. 4.0.1. Hez. Az elozo cikkben le van irva, mi tudsz tenni. Olvass picit vissza. 🙂

  9. @Ace1985: szval akkor ezek szerint mostmár hiába is mentettem le a 4.0.1-hez meg a 4.0.2-höz az shsh-t felesleges volt? de mondjuk már a cydiám már régóta írta zöld betűkkel…

  10. @csabafiu: Írta cydiában, hogy 4.0.1hez van SHSH-d?

  11. valaki nem tudja hogy miértnem müködik a “Yourtube” nevü progi? beállitom neki hogy töltse a zenét és nem tölti, 0% on megáll 🙁 4.0.1 re pedig nem lehet felrakni az MX tube ot 🙁 valaki valami progit tud tanácsolni?

  12. valaki tud valami programot amivel jutubról lehet lekapni MP 3 akat ? Mxtube 4.0án nem megy, a yourtube pedig bugos nekem ..

  13. @grixon: mac re tudom neked mondani az Evom nevű programot! ingyenes és az audió sávot is le tudod menteni külön de persze a teljes klippet is át tudja konvertálni! 🙂

  14. @The Hypeboy: igen írta most is írja 3.1-től 4.0.1-ig mindegyikre

  15. de ugy értem iphonera 🙂

  16. @csabafiu: Ahham az más. Úgy sejtettem, h 3.1. ed van. és nem volt rajta újabb sosem. Akkor ha a hosts file-t átírtad, akkor elvileg úgy kéne menmie shift+restore val, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mi írtál a hosts file-ba?

  17. @csabafiu: Ha meg nem írtál még bele semmit, akkor persze, h nem megy. “A hosts fájlban legyen hozzáadva a 74.208.10.249 gs.apple.com”

  18. Urak, off, bocsánat de nem jövök rá a megoldásra. iPhone 3GS, 4.0.2.-es sw-vel, angol nyelvre állitva, két aktív billentyűzettel (angol és magyar). Nincs rendes hosszú ő betűm, csak kalapos vagy hullámos. Soha nem volt rá szükségem, ezért nem is foglalkoztam vele. Most viszont leszedtem a magyar helyesírás app-ot, ott meg jól jönne. Nem tudom mit kellene állítanom. Ha magyarra állítom a menüt, akkor van rendes hosszú ő, viszont én angol menüvel használnám. Köszönet előre is.

  19. @Ace1985: azt is megtettem, sőt még egy másik “szűz” géppel is kipróbáltam, de azzal sem ment

  20. @csabafiu: DFU módba rakd a telót, 4.0.1-t shift+restore-al rakd fel. Kapsz vmi hibát a végén, nem érdekes.

    Recbootot töltsd le, kompatibilitási módban indítsd el (libUSB-t ne rakd fel!!!!), tudtommal winXP elég neki, de ha az sem akkor win98/95.

    exit recovery mode-ra kattints(látszólag nem történik semmi). Indítsd újra a telót és már be is bootolt(legalábbis nálam igen)

    Safariban jailbreakme.com és kész is.

    Ugyanezt csináltam végig 3GS új ibootossal 3.1.3ra(csak akkor én még spiritet használtam a végén), 4.0.1re is működnie kell.

  21. még 1 próba: ha explorerbe, v firefox-ba beírod, h 74.208.10.249 és enter, akkor ezt a site-ot hozza be? Ha nem, akkor ez lehet a gond, ha nem, akkor az előző cikkes dologgal fel tudod tenni a 4.0.1. et SHSH nélkül, mert ha jól tom ez a 3194 ez az SHSH file-ok miatt van. Csak az a baja a másikkal, h nem mindenkinek működött, amennyire a commentekből kiderült.

  22. Valaki segítsen nekem!egyszerűen nem jut eszembe az a progi ami olyan mint a mobileinstallation 3.0 csak 4.0,4.0.1 hez van!!!help:)

  23. @Ace1985: értem… beírtam és egy oldalt dobott ki ami úgy kezdődik hogy index of/ és felsorolás van pl.: cydia/ 03-Apr-2009 09:04… ennek kéne lennie?

  24. Ha ugyazazt irja ki mint a gs.apple.com akkor sajnos igen. És más ötletem sincs sajna. 🙁

  25. Dave: appsync for 4.0 szerintem

  26. @Ace1985 azért köszi a segítséget! Szted megpróbáljam az előző cikk alapján? Vagy azzal akár el is ronthatom?

  27. @grixon: ha adsz e-mail címet, átdobhatom neked a mitube ipáját, hátha úgy megoldható!

  28. @Dave13: Appsync 4.0 és a cydia . hackulo . us ről tudod leszedni

  29. Hali! Tudom nem ide illő téma, de valaki tudna segíteni? Feltettem az iphone 3g-re a 4.0.1-et.(az előző verzió 3.0 volt rajta) vagyis elkezdtem feltenni, közben megszakadt a dolog, aztán restore. Most meg azt írja,hogy tegyek bele érvényes sim kártyát. És csak segélyhívást enged. Mit lehet ilyenkor csinálni? Valakinek valami ötlet?

  30. @daweed: tegyél bele egy, az eredeti szolgáltatóhoz tartozó SIM-et, és aktiválja az iTunes.

  31. És ha nincs eredeti SIM-em? ( a telót haveromtól vettem, aki külföldön vette.) Nem lehet ezt valahogy eredeti sim nélkül megoldani?

  32. @daweed: phonebook sim keresőbe írd be itt az oldalon. de mar ez sem megy egy patch nelkul de ha utana patcheled akkor faszán megy!

  33. Most honnan lehet letölteni ezt a moto gp programot?

  34. Honnan lehet megtudni az eredeti szolgáltatót?

  35. @sziszifiu: a TheiPhoneSpot reppban fent van crackelve

  36. Off!!!
    Bocsi az offért,valaki megmondaná mi annak a proginak a neve amivel a híváslistából egyenként is tudok törölni???Köszi

  37. OFF:

    Sziasztok!

    Lenne egy olyan problémám, hogy a 3Gs-en iOS4.0 van. Cydia fent van és az AppSync is.
    Pár hete raktam fel utoljára tört progit és azóta csak a hivatalos T-s navigont raktam fel, ma meg nem tudok felrakni törteket csak hivatalosakat!
    iTunban meg jelennek a progik amiket fel szeretnék rakni de már nem szinkronizálja fel a telcsire!

    Mi lehet a probléma?

  38. illetve még egy kérdés:
    A billene hogyan lehet le cserélni a .com -ot .hu -ra?
    Én többet nézelödök magyar oldalakon mint nemzetközin…

    Köszi!

  39. meg van!

  40. @The Hypeboy: Köszi szépen a segítséget!!!! Egy Úr vagy! Működik! köszi!

  41. Sziasztok!

    Bocs az Offért de lenne egy 1 hónapos MacBook Air 2,1 típusú laptomom amit szeretnék eladni vagy elcserélni.
    A számítógép számlaképes.

    Érdeklődni emailben: [email protected]

  42. esetleg valaki tud segiteni abban hogy a face time aktiválást bekepcsoltam telenor kártyával mert vki azt mondta müködik én farok meg hittem neki pedig mondtam hogy nem megy na mindegy ki lehet valahogy kapcsolni hogy ne probálja folyamatosan és generáljon számlát köszi

  43. @szorian:
    Szerintem ha a beállításokban kikapcsolod, akkor kikapcsolódik. Vagy tévednék?

    OFF: iPhone4 tulajdonosok, Ti is folyton DTMF hangokkal kápráztatjátok a vonal másik végét? Ha a vállammal tartom a telefont, ez rendszeres. Esetleg elnémítom, rossz esetben leteszem….
    Tudom. Ne tartsam úgy 😀
    Mi a véleményetek, mitől lehet ez? Én azt gyanítom, hogy sokkal érzékenyebb lett valahogy az érzékelő, ami azt érzékeli hog a füledhez teszed a telefont, és ha egy kicsi fény bejut, akkor már azt érzékeli, hogy elvetted onnan, és meg kell jeleníteni a képet.

  44. @ajonas74: így van, ez proximity sensor / közelségérzékelő hiba, ezt *elvileg* a 4.1 javítja majd, de felröppentek hírek, hogy mégsem. holnap talán kapunk erre is valami infót a keynote-on.

  45. @Jadeye:
    Köszi a gyors választ. No és az miért van, hoyg a mappákba rendezett ikonjaim rendszeresen eltünedeznek? Most pl azt vettem észre, hoyg 3 játékom hiányzik. A MegaWeather is rendszeresen eltűnik…

  46. milyen az én szerencsém…. sikerült a 4.0.1-et felrakni, most meg nem működik a jailbreak.com… :S:(

  47. bocsi az offér.
    denagy gondba vagyok leszedtem a cydia szifon forrásból valami ojat h több ékezetes billentyü vagy vmi hasonló neve volt
    a leírásba azvolt írva csak akkor müködik ha angolra van állítva a billentyüzet
    mentem is billentyübeállításokhoz áttálítottam angolra és már leis fagyott a telefon
    lezárt és ment a fehér karika ezt meguntam 20perc mulva nyomtam a sleep/wake gombot a home gombal ugye kikapcsolt ujra bekapcsoltam de nemjut tovább az apple logonál és a karikánál.
    aki tud az segítsen.
    jah és sztem senki ne töltse le ha nem akar egy ijen hülyeségér egytéglát a telefonja helyett….:@

  48. @Ricsykeee: mint már számtalanszor leírtuk, a speciális ékezetes billentyűzet még mindig NEM működik 4.x alatt. restore.

  49. jó még 1szer sem láttam sehova leírva cydia-ba kéne mellé írni

  50. Lehet tudni a 4.1 mikor jöhet ki? Mert ha néhány napon belül nem, akkor visszarakok egy 3-as verziót. Agyrém, hogy egy telefonszámért egy percet álljak az esőben, mire méltóztatik a 4.0.1 megmutatni egy számot vagy egyáltalán reagálni egy gombnyomásra.

  51. Sziasztok!

    Tudom h nagyon off a dolog, de egy olyan kérdésem lenne, hogy iphone 3G iOS 4.0-n, t-mobileosként lehet USB-n keresztül tetheringelni? mert lent voltam most vidéken, és sehogy nem akart összejönni a dolog 🙁

  52. @Ricsykeee: SSH-zz be a telóba, majd dpkg -r csomagneve

  53. sziasztok, én úgy tudom hogy már kapható az iPAD. Magyarországon http://www.220volt.hu/Apple+iPad+64GB+3G, szlovákiában http://nay.sk/. Szlovákiában van már iPhone 4 is, én 89 euróért vettem ki az orangetól, igaz lekötéssel ami havi 75€, de ezzel a csomaggal felhivhatom az egész világot 😀 Amúgy iohne 4-et lehet venni nem hivatalosan 750 euroért is Szlovákiában. Ha valakinek kérdése van, kérdezzen mert Szlovákiában élek…

  54. @zoral: igenám, csakhogy ez nem hivatalos forgalmazás. hivatalosan akkor lesz kapható, ha az apple reseller-eknél is lesz. az meg még nincs. az iPhone 4 esetén ugyan ez a helyzet. a saturn meg a mediamarkt meg elvileg külföldi üzleteikbe érkezett készletek átcsoportosításával trükközik, amit viszont az Apple megtiltott, szóval…

  55. @zoral:
    Pontodan mit kapsz azert a havi 21 ezer ftert? Csak erdekel h nalatok mennyivel jobb a helyzet mint ideat

  56. @Zoltan: 500 perc bármilyen hálózatra, 200 sms, 2GB net, 1000 perc ingyen hálózaton belül 22:00 től 07:00


Add a Comment