fbpx Skip to content
Mennyi pénz fér el egy cipős dobozban?

Pár hónapja tudjuk, hogy 15 millió forint fér el egy nokiás dobozban. De mennyi fér el egy cipős dobozban? Elárulom. 150 ezer dollár, mintegy 33.7 millió forint. Ennyit találtak a házkutatás során Paul Divine, volt Apple menedzser lakásában. Divine Apple kiegészítő termékekért volt felelős és bizalmas információkat juttatott el a kiegészítő-gyártókhoz, akik ezért nem voltak hálátlanok. Találtak továbbá 20 ezer dollárnak megfelelő más valutát is.
Hogy a lúd kövér legyen, azonosítottak számtalan külföldi számlát is jelentős összegű pénzmennyiséggel.
Jelenleg Divine előzetesben van. Ahhoz hogy szabadlábra helyezzék, a külföldi pénzeket át kell utalnia amerikai számlákra, továbbá 600 ezer dollár óvadékot kell kicsengetnie.
Hab a tortán, hogy a büntetőügy mellett még szembe kell néznie egy polgári perrel is, amelyet az Apple indít. Szegény édesanyja járt a legrosszabbul. Marylandi házát felajánlotta fedezetül fiáért cserébe.
Nem éri meg csalni.


Géppuskakezű SMS-író

SMS-írás világrekordját a brit Melissa Thompson tartja. A kifejezetten SMS-írást támogató Swype billentyűzetű Samsung Galaxy S-n 25.94 másodperc alatt gépelte le a következő szöveget: „the razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human”
A rekord megmozgatta egy Brian nevű blogger fantáziáját. iPhone 4-en 21.8 másodperc alatt gépelte le a szöveget, ráadásul az órát is ő indította el és állította meg. A videót elnézve nyugodtan nevezhetjük géppuskakezűnek 🙂

Betörés:

A Dallasban lakó Vincent Hunter teljes nyugalomban látogatta meg 1500 mérföldre lakó szüleit, amikor is push üzenetet kapott az iCam (Webcam Video Streaming) alkalmazáson keresztül, mely szerint a kamerák a házában mozgást érzékeltek. Az alkalmazásnak köszönhetően telefonján keresztül láthatta, ahogy két gyanús alak mozog a nappalijában. Azonnal hívta a rendőrséget, akik gyorsan kiszálltak és elfogták a két betörőt. Most dutyiban vannak, számos más betöréssel is gyanúsítják őket.
Az egészből a fejlesztő nyerte a legtöbbet. A riportnak hála, alkalmazása kategóriájában a 2., összesítésben pedig a 31. helyre ugrott fel.

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Már jó ideje használom a programot. Nem sajnáltam érte azt a pár eurót, megéri az árát! 🙂

  2. @Chris: Szia
    tudnál erről kicsit bővebben mesélni?
    Tulajdonképpen engem az érdekelne,hogy mien webcamokat s hogyan telepítetted rá az iCam-ra.

  3. iPhone4 holnaptól aug. 27-tol Szlovákiában is, egyenlore csak a T-mobilnál…

  4. miért bal kézzel fognak kezet a képen? 🙂

  5. @Mateo87: ilyet hogy lehet kiszurni :))?

  6. Es ez a sràc vajon honnan vett feher iphone-t?:)

  7. @isty:
    Tök egyszerű a történet. Az iCam weboldaláról letöltöd a szerverprogramjukat, ez továbbítja a jelet a gépről a telefonra. Ezt feltelepíted, kiválasztod benne a webkamerát (annak csak a driverének kell fent lennie), és beállítod, hogyan szeretnéd használni az alkalmazást.
    Beállíthatod, hogy a Windows-szal (avagy OS X-szel) együtt induljon vagy sem, küldjön-e Push értesítést a telefonodra, ha mozgást észlel a kamera, és hogy rögzítse-e ezeket az eseményeket kép formájában. Tökéletes a program, 3G-vel használom, WiFi-ről hálozaton belül nincs fél másodperc késés a képen, interneten keresztül 1, max 2 másodperc a késés… Ez persze függ az otthoni net sávszélességétől is, de mivel tömörített formátumban adja a stream-et, így nem vészes lassabb netnél sem.
    Tudod élőben nézni a dolgokat akármikor a telefonodról is, de be is jelentkezhetsz a weboldalukon, és a böngészőben is láthatod a kamera képét.
    Egy account-hoz maximum 4 kamera képét tudod kötni.
    Kb. ennyi, szerintem nagyon baba program. Csak ajánlani tudom. 😉

  8. sziaszok! OFF
    Nincs még YourTube 4.0-ra ugye? Tudnátok helyette mondani egy videóletöltőt ami megy az új op rendszer alatt?

  9. @Chris: Te milyen gépen használod Mac vagy Windows PC és milyen márkáju webcammal?

  10. @rozeee: MiTube (AppStore) vagy MxTube (Cydia)

  11. Úgy tudom a bu. aaa melegek fognak kezet bal kézzel. Meg a nőknél van valami, de a képen az inkább férfi kéz, nem?
    Eddig azt hittem csak £500 fér el egy cipősdobozban, de tévedtem. :hmmm:

  12. @MrTwister:
    Acer Aspire 8930G laptop, integrált Crystal Eye HD kamerával, Windows 7 Ultimate op.rendszerrel.


Add a Comment