fbpx Skip to content

Elérhető a Flash (Frash) újabb verziója, ami iPhone 3GS/4 és iPad 3.2.1-es rendszerre lett írva. Ez a verzió több hibajavításon is átment a mostani verzióval már majdnem minden “reklámot” megtudtam nézni, illetve menübe is mászkálni. Remélem hamarosan megkapjuk majd a végleges változatot. Elvileg működik 4.0-val is, de én csak 4.0.1-en teszteltem:

Telenor.hu – Flash nélkül és vele.

(A képek nagyíthatóak)

Sajnos még mindig nem hozza be az index videókat. 🙁 Vállalkozó kedvűeknek felraktam a http://unstable.szifon.com repóba a csomagot.

(forrás)

Olvasd el a hozzászólásokat is

67 Comments

  1. Le a flash-sel! 🙂

  2. és a 3G-re??

  3. Köszi:) Tesztelem 3GS-en.

  4. Én gondolkodok hogy felrakjam e még 4 re:) meglátom… annyira nem hiányzik, max akkor ha letolja a flash videókat

  5. Valaki vegyen nekem egy 3GS-t! 😀 Sok a szívás az unsupported devicékkel…

  6. Nagyon jóó:) googleba kerestem flash játékokat és működtek rajta:) Habár 80%-uk billentyűzetet és egeret igényel.

  7. Szerintetek “kiröhög” az Apple-Tmobile, ha beadom szervizbe az iPhone-t 2 halott(fekete) pixel miatt?
    Vagy láttok rá esélyt, hogy cseréljék?

  8. @Enjoy: ki kell hogy cseréljék…

  9. @Enjoy: Volt egy ismerősöm akinek egy pixel miatt is kicserélték… Igaz, az csak egy-két hónapos volt…

  10. Én kipróbáltam, és a bannerekkel nekem sem volt gondom. Viszont miután megpróbáltam egy flash játékot, úgy seggreültette a telefonomat, hogy a hard reset elkerülhetetlen volt. A telefon teljesen belassult (más programok is, valószínűleg a flash még mindig 100%-on futott a háttérben), aztán elkezdett 5mp-én respringelni, majd egyszer csak az egyik pixelhibás ezüst alma logó úgy szépen odafagyott a képernyőre.

    Csak azért nem szedtem még le, mert így legalább a Cydia jelezni fogja, ha újabb frissítés lesz hozzá elérhető. Amúgy nem hiszem, hogy ez fogja megváltoztatni az életemet, nekem eddig sem hiányzott a telefonról.

    De azért el kell ismerni, hogy szép munka volt Comextől. Az Adobe meg elmehet a …-be, hogy arra hivatkoznak, hogy addig nem lehet megcsinálni, amíg az Apple nem engedélyez számukra rendszerszintű hozzáférést. Erre egy magát 17 évesnek valló valaki meg pikk-pakk megcsinálja. 🙂

  11. kicsi off
    a cimben az ipad ver 3.1.2 szerntem 3.2.1 lenne jo

  12. Hello hello bocs az offért van már jó jailbreak 3gshez 4.0ra???

  13. @SzaszaHard:
    igen van!!!!

    írd be a telefonod böngészőjébe, hogy:

    jailbreakme (pont) com

    húzd el a kis csúszkát és ennyi…

  14. @SzaszaHard jailbreakme .com

  15. Nekem mentek a reklamok szepen, video egyse, sot ami igazn problema es ami miatt vegul leszedtem hogy az olyan oldalakon ahol youtube video van beagyazva a frash miatt megkavarodik es azokat sem jatsza le amiket ugye alapban szepen meg kell h jelenitsen. szoval inkabb youtube videok mint flash reklamok amugy iphone 3gs 4.01-en probaltam

  16. iOS 4-el kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy miként lehet bezárni úgy az alkalmazásokat, hogy ne fusson a háttérben? Csak az a módja, ha dupla home és utána bezárom, mert ez így nagyon idegesítő…

  17. Hali tud nekem valaki olyanban segíteni, hogy 3gs 4.0.1- szoft jailbreak, függetlenítés után telenoros vagyok ezért felraktam a Carrier Fix 4.0.1-et és sehogy sem akar működni a net rajta annyit csinál hogy az első betöltést megcsinálja mondjuk betölt egy google-t és utána kiírja hogy nincs net akármit csinálok, de a térképnél is ezt csinálja betölt valami kis részletet utána semmit előre is köszi a helpet

  18. @CooBy: az adobe-val kapcsolatban hatalmas nagy faszsagokat beszelsz. ez a program mint kb minden cydia-s program teljeskoru jogokkal rendelkezik a telefonon. ez azert lehetseges mert jailbreak-el ki tudjak kerulni az apple vedelmet. alapbol viszont, appstore-os programoknal egy programnak tizedennyi joga sincs, funkcionalisan be van korlatozva, csak olyat tudnak csinalni, amit az apple enged nekik.
    az adobe is ki tudna adni a flash-t jailbreak-elt telefonokra, de nem kell hozza sok esz hogy kitalald hogy ezt mert nem tehetik meg.

  19. @oscar01:
    Reset network megvolt?

  20. Telenor Mobil Internet csak nekem nem akar menni ? 😀 se EDGE-n se 3G-n.. Igen, volt network reset, 2x is..

  21. feltettem a 4.0.1et 3GSre. le kell menteni az shsh fájlt a későbbi jailbreakhez? a cydia nekem 3.0; 3.1; 3.1.2; 3.1.3; 4.0ig mentette a 4.0.1 már nincs ott. köszi a választ

  22. @The Man: Jailbreakes telefonon meg lehet oldani.
    Remove Recents program csak annyit segít be, hogy azokat a programokat rakja a recent listába, amiknek van ios4 multitask támogatása.
    Backgrounder egy csöppet tovább lép itt full kontrolt kapsz, kell hozzá az Activátor progi is, de ezt szerintem letölti magával együtt.

  23. @david79: megvolt a reset network is

  24. @btian1990: nekem is pont ugyanez a gond telenor mobilnet shogy sem akar menni 1x ment azóta semmi

  25. Unexcepted error és hasonlók esetén mi a teendő? Először működött csak utánna a stable.szifon.com-ról letöltöttem valamit, lefagyott az egész, restoreoltam, most újra ráraktam és Unexcpted error meg valami food -ot írogat kifelé, ilyenkor mi a teendő?

    A válaszokat előre is köszönöm,

    Üdv,

    Znighty.

  26. OFF! Olyan problémám lenne, hogy az appstore veszettül fel akar ajánlani nekem egy sms touch program frissítést, de a program fent sincs… anno egyszer fent volt, de azóta teljes restore volt és update 3.1.3-ról 4.0.1-re… nem értem… feltettem a program “nem hivatalos” verzióját de akkor is ajánlja a frissítést csak oda írja, hogy letöltve… ha ezek után törlöm a programot is ott marad… ha rányomok a frissítésre meg írja, hogy ez a frissítés azoknak szól akik megvették a programot, vegyem meg. De nem akarom, sőt a program sem kell 🙂 valami ötlet?

  27. flash jatek reklam miatt nem erdemes felrakni
    amint lesz flash video tamogatas akkor mar erdekes lesz

  28. De senki nem bírna a témával kapcsolatosan írni??????? :@

  29. Segítséget kérek!
    Általában nem érzékeli, ha töltőre rakom, a gép sem szól semmit, viszont néha kiírja, hogy a csatlakoztatott eszköz nem kompatibilis.
    Találkozott valaki már ilyennel?
    Restore, vagy HW hiba lehet?

  30. Sracok! A flash kapcsan nem csak a jatekra meg a videokra kell gondolni. En pl eddig nem tudtam bejelentkezni az internetbankomba, most pedig ezzel kitunoen mukodik. Nagyon hasznos tehat, hasonlo esetek miatt igenis szukseg volt erre meg ha elvakult apple fanatikusak vagytok is es bekotott szemmel kovetitek Jobs bacsi igéit miszerint nincs is szukseg flash-re. Nagyon is van es most vegre megoldodott. Hozsanna erte Comex-nek.
    3GS – 4.0.1 – UnicreditBank

  31. En nem talalom a cydia ban hiaba adom hozza a source t?
    Valaki tudna segiteni?

  32. Mióta irányít át a haculo az apple-re? 😀

  33. @Znighty:

    pedig már volt próbálkozás pár cikkben, hogy NE legyen offolás…
    (bár most én is ezt teszem, bocs)

  34. @cfman: Ott van az.
    Frash néven keresd.

  35. Akkor miert is nem találom a cydiaban mikor beitram a source t?

  36. @cfman:

    usd be a keresobe hogy frash, es azt talalja meg ami a szifon repoban van.
    de a repo valoban nem hozza fel.

    Pablo

  37. Azzal mi a helyzet hogy itt az oldalon levő videókat is flash nak ismeri fel az ipad es nem játsza le?

  38. @zhooley: En a pokermasinadat vettem meg. 0.60£ . Nem volt pofam ingyenest keresgelni belole a neten. Koszi

  39. Frash felrakva. teljesen jo eddig, koszi comex koszi szifon 🙂

  40. @bali0703:
    Nálad jol játsza az oldalon levő videokat?

  41. a Safari többször is kidob ha ràklikkelek a Flash ikonokra!!! van hogy engedi de van hogy nem!

  42. szifonra flasht felrakni olyan mint diesel kocsiba benzint tankolni

  43. 3G-re várható flash?

  44. Off: Mikorra várható, hogy megjelenik cydiában a crackelt intelliscreen, ami működik 4.0.1-en is?

  45. Hi. Bocs az OFFert, de elakadtam. Nem birok regelni egy 2g, 313at. Van atnt kartyam is, de csak fizetosen engedne az itunes.. : ( fekete eso piros ho megvolt, de elakad 1600-nal a restore: ( Valakinek otlet?

  46. hello!

    Ha kulfoldon veszel egy iphone-t…hazahozod. kifizeted a kezdot de nem fizeted a torlesztot. mi tortenik? hogy tudjak rajtam behajtani itthon? letiltjak az iphone-t? ha igen es fuggetlenitem, mukodni fog hazai halozaton? mert nekem anno tmobile-nal letiltottak, fuggetlenitettem es mukodott vodafone-osan, pannonosan nem.

    Koszonom valaszotokat:)

  47. @Gabaaa:

    Tolvaj csaló vagy.

    Nem érdemled meg a segítséget.

  48. Magyarán szólva SZAR alak vagy.

  49. @dadan: én webprogramozással foglalkozom és bár a flash sokszor nagyon látványos,figyrlemfelkeltő,sőt az actionscript nyelvvel szinte minden megoldható benne, annyira nem szoktam javasolni.Rögtön első körben a keresőoptimalizációs nehézségek,a lassúsága, illetve a merevsége miatt.(És akkor még a programozói szempontokat meg sem említettem ;)) Soha nem is értettem,hogy miért kell egy banknak flasht használni.Pláne a belépéshez.Ennél már csak az a durvább mokor a K&H-nál kaptam egy kártyát meg egy kártyaolvasót, ami mellé ugyanúgy be kellett ütni a jelszót 🙂

  50. igazából nem 0.2 hanem 0.02.

  51. @Ateszpapa: ennyiből is értem. kössz.az.

  52. Gabaaa, ha nem fizetsz, akkor az imei számod tiltják, hogy mikor jut el magyar hálózatokba a tiltás, az sok mindentől függ. Ha van itt ugyanaz a szolgáltató, akkor napok kérdése. Erre nem jó a függetlenítés, az imei számod tudtommal nem tudod átírni.

    Abban nincs tapasztalatom, hogy kint hogy veszel részletre valamit, de szerintem elég adatot adsz meg ott is, hogy utolérjenek.

    Egyébként az olyanok miatt, mint te nem érdemes használt telefont venni, mert megveszed, eladod és nem fizeted a vállalt részleteket és a vevő szívja meg.

  53. RE OFF! Kérdeztem feljebb egy olyat, hogy van e valakinek arra ötlete, hogy ha egy már régen nem fent lévő nem hivatalos program még mindíg frissíteni szeretne arra mi a megoldás. No megtaláltam: metadataremovr Ezt szedje le akinek ugyanilyen baja lenne, és csak rá kell nyomni a remove all fake metadata ikonra. Remélem tudtam valakinek segíteni!

  54. soha a büdös életbe nem teszem fel a flash lejátszót iphone-ra 🙂 le a reklámokkal amúgy is! 🙂

  55. @takeap:
    Gyanítom, hogy feltetted a LogmeIn Ignition nevű progit az Installous-on keresztül. Ha jobban megnézad, akkor az az app valamiért sms touch-ként van feltüntetve az iTunesban.

  56. @takeap:
    Vagyis frissítsd a LogmeIn-t és az értesítés el fog tűnni! 🙂

  57. Jelenleg 3.13-mas softot szeretném updatelni 4.0.1-re, van valami aktiválás az eredeti simmel, de nincs meg az eredeti sim-em, szoft update után kell aktiválni?
    Sürgős – Előre is Kössz!

  58. @ironfo: Egy olyan kérdés, hogy igaz az, hogy a HTML5ös oldalak jóval kevésbé szívják az akksit, mint a flash változatuk/klónjuk? Tehát: Flash YouTube vs HTML5 YouTube. HTML5-tel tovább bírja. Most tekintsünk el a H264 es HW dekódolástól, csak a HTML5/Flash érdekelne. Kösy a választ! 🙂

  59. canissa:
    Valóban felraktam 🙂 de ezt nem vettem eddig észre 🙂 minden esetre akkor azt is frissítem! Nagyon köszi a hasznos észrevételt! (napokig sz***tam ezzel 😀

  60. végre. egy értelmes válasz. köszönöm jarodfree. nekem is anno letiltotta a t-mobile…és működött vodafone-ossal. de néha elment a térerő. valóban nem valami jó ötlet. mégegyszer köszönöm:)

  61. Lehet hogy sokan ismerik de van egy böngésző aminek a neve Cloud Browse és ez támogat flash file-okat de csak interteten keresztül.

  62. A szifon repoban már nincs fent, de megpróbáltam feltenni a benm.at repoból és a következő hibaüzenetet kapom az install gomb megnyomása után:
    Note: The requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts tha cannot be automatically found or fixed.
    Ez mit jelent? A 4.1-es szoftver miatt mondja vagy valami más baja van?

  63. Sziasztok!

    iPad jailbrake-elt 4.3.1-re szerettem volna feltenni, de a gugliból ismert
    error food.c:43 hiba jön. Agyon gugliztam a problémát, viszont egyetlen értelmes választ sem találtam. Tud valaki valamilyen infót erről a problémáról? Előre is köszi!


Add a Comment