fbpx Skip to content

Régóta várok egy olyan alkalmazásra, amely egyetlen nagy eseményhez vagy koncerthez kapcsolódik. Már nem kell tovább várnom, tegnap megjelent a VOLT 2010 nevű program, mely az idei soproni VOLT fesztivált promótálja.
Maga a fesztivál ma kezdődik és szombatig tart.
Az alkalmazásban napi bontásban, színpadonként megtekinthetjük a programot.

A könnyebb tájékozódás érdekében térképen is megnézhetjük a fontos helyeket, sátrakat, sőt még a helyi időjárás-előrejelzést is megtekinthetjük.

Távolmaradók az adott napról fényképeket nézhetnek meg.

Az alkalmazás ingyenesen tölthető le az App Store-ból.
A fejlesztő nem áll le a munkával, mert külön alkalmazást ígér a júliusi Balaton Soundra, sőt van egy Óbuda nevezetű esemény is. Csak nem a Szigetnek is lesz külön alkalmazása?

iWork

Ha valaki az angol online Apple Store-ban akart iPhone 4-et rendelni, plusz még szétnézett a kapcsolódó szolgáltatások között, akkor a szoftvertámogatásnál felfedezhette a “Using iWork for iPhone and other Apple-branded iPhone apps” sort. Ez ugye azért érdekes, mert az iWork egyelőre csak iPad-re érhető el.


iWork az Apple irodai programcsomagja, funkcionalitásában olyan, mint a Microsoft Office. Az iWork iPad-es verziója három alkalmazást tartalmaz: Pages (szövegszerkesztő), Numbers ( táblázatkezelő) és Keynote (prezentáló) alkalmazásokat. Ezek az asztali változathoz képest leegyszerűsített verziók, de az alaptulajdonságokat tartalmazzák. Mindegyik 10 dollárért vásárolható meg az App Store-ban.
Az Apple már korábban is követett el hibát. Az új iPhone bemutatása után a honlapon lévő egyik képen egy email csatolmányát Keynote-ban lehetett megnyitni. A baki nyilvánosságra kerülése után gyorsan kicserélték a képet.

A 9to5Mac még tovább ment, mert képernyőképeket szerzett be a Pages iPhone-os változatából.

Olvasd el a hozzászólásokat is

91 Comments

  1. OFF: segítsetek! VAn egy 3gs régi iboot telóm, jelenleg ios 4.0 gyári van rajta, szeretnék visszamenni 3.1.2-re de sehogy sem akarja az igazat. Mac-em van, de a windowsos gép sem probléma. Az itunes a mac-en 9.02, míg windowson 9.0. Nos egyiken sem enged downgrade-ni. Nem jövök rá mi a baja, mndenhol azt írták hogy simán mennie kellene, ezzel szemben már két napja szenvedek vele. Nagyon kellene a jailbreak. Se dfu se recoveryben nem megy. Volt már 13-as hiba is, de most már szimplán azt írja hogy az eszközre nem lehet feltenni régebbi szoftvert.

  2. Sajnos 3.1.3-on nem megy a Volt. 4.0 a minimum:(

  3. húú két éve várok fesztivál-app-ra, sound is meg sziget is játszik minden nyáron, bár a soundról eltűntek a hiphop vonal képviselői, úgyhogy nem annyira vonzó, de akkor is, fesztivál-app rulez 🙂

  4. nos akkor ez azt jelenti, hogy iwork lesz iphone-ra is?

  5. ha gps pozíciótz is használ és mutatja hol vagyok a mappon, akkor az már félig kánaán 🙂 a teljes az lenne, ha bazi nagy nyíl mutatná a pálinkaházakat az aktuális pozíciómhoz képest 🙂

  6. @Robotboy: hehe csak fordulj körbe,es mar megis leled a következö palinka hazat

  7. most gondoltam bele:D
    fejlesztek egy navigon kiegészítőt, ami a legközelebbi kocsmát mutatná azért az mi komoly lenne:D?

  8. ott lakom 1 utcaval lejebb, a volt egy rakas k.ki.
    sok marhaval akik a hazunk elott homolyognek delelott fel, hajnalban meg le…
    iwork tema, pont ma olvastam ezt, es ahol olvastam (nem emekszem merre)
    volt meg egy screenshot ami a mail alkalmazasbol volt, miszerint a csatolmany megnyitasat is felajanlotta iworkkel…

  9. @Tocso: utcankent haz szam alapjan,vagy csak a kedvenceket?

    🙂

  10. hihi most ovlastam vegig a postot:) latom ti is irjatok 🙂

  11. @Robotboy:
    fesztival teruleten kivul levo soproni borozok koordinatait szivesen megadom ha kellenek 🙂 hidd el tobbre mesz veluk mint magaval a volttal

  12. Sztar nem csak aktuális pozició és lesz olyan menűpont hogy legközelebbi kocsma:D

  13. @zoltán: én egy kicsit lejebb lakom! De még itt is látni reggelente zombikat!:-)

  14. OFFFFF: nekem sbsettings-be eltünt az EDGE toggle-em amikor frissítettem cydiában, nektek nem? megoldást tud valaki javallani?

  15. Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Nekem se megy és ahol nincs 3g ott off a net :S Aki tud segítsen légyszi!
    üdv

  16. na ilyen fesztivál app jöhetne PENre is meg EFOTTra is. és GPS-ben mutathatná éjfél előtt a legolcsóbb italozókat, éjfél után meg a hazavezető utat.

  17. Eladtam az iPhone-m balaton sound előtt és erre kijönnek a fesztiválos alkalmazások?-.-”’

  18. @saxoo: Helyette van a Data, mert az edge bugos volt újabb modelleken, vagy valami ilyesmi. De ha minden igaz külön le tutdod tölteni hozzá amúgy.

  19. @Bith: megtaláltam a datát, de nem megy a net, amikor bekapcsolom a 3G-t.. :S és amit külön tudnék toggle-t letölteni az <3.2 höz van . még aktívan próbálkozok. xD

  20. Hali! Van valakinek egy 3.1.2-es shsh fileja?
    Kellene nekem hogy átirjam az én adataimmal mert nekem csak 3.1.3-as fileom van:(
    Valaki feltöltené? köszi előre is

  21. Campusra sem lenne rosz egy ilyen alkalmazás.

  22. meg SZAR-ra is johet ilyen app…
    (a szabadszallasi rock-napok:D)

  23. @Stuck: az SHSH fájl minden eszköz esetén egyedi, és minden firmware-verzió esetén is különbözik. ergo nem érsz semmit egy másik eszközhöz való SHSH-val, mert nem jó a tiedhez.

  24. Én szeretném átszerkeszteni az SHSH filet.
    Kicserélni az én hardver infómmal a lényeg hogy 3GS és 3.1.2 shsh file legyen.
    Nos valaki feltölti nekem? Segítőkész a szifon.com csapata?

  25. @Stuck: ha ilyen egyszerű lenne az egész, szerinted nem csinálta volna már meg a dev-team? néztél már meg SHSH fájlt belülről? nem fogod tudni csak úgy kicserélni benne a dolgokat a te hardver-infóddal, mert azzal az egész fájl változik, tehát nem fog menni. de próbálkozz, csak nem fog menni. mert ez nem csak amolyan kopipészt. ha ennyi lenne, már lenne direkt SHSH generátor. de nincs, ugyanis a certificate-et generáló algoritmust még nem fejtették vissza.

    az meg, hogy mennyire segítőkész a szifon.com csapata, az nem azon múlik, hogy azonnal feltölt-e ide neked valaki egy SHSH-t a 3.1.2-höz, mert épp az SHSH minden eszköz esetén való egyedisége miatt senki nem táraz be belőle, hiszen másik eszközhöz úgysem jó, a sajátodhoz meg fentvan Cydia-ban.

  26. @Jadeye: Valahogy gondoltam,hogy ez lesz a vége. Okoskodás és no file… köszi szifon!!!!!!

  27. @Stuck:

    Tessék neked SHSH file:
    alksihawoiuea324214123sadfksa][Đ[#&@#>&@<Í€€í€ł€Íł€Í`˛°Ä^|erafdsdfaˇ^˘~^ˇ˘°˘°˛˛°˘°˘°˛`ˇˇgggäĐäĐđ[äđ[|°€Í´˙`˝´˝$´$ÍŁł;
    🙂

  28. OFF
    Please segítsen vki, itunes 2003 illetve 14 es hiba…. mit tegyek ellene? 🙁
    Léci valaki segítsen 🙁

  29. stuck: te fogyatékos vagy? olvasni tudsz?

    más: régebben volt a szifon repoban olyan, hogy regisztrált callclear, ráadásul magyar. Használtam, most kellene de már nincs fent,mi lett vele?

  30. @Stuck: ha nem érted meg, hogy:
    1. NEM fog menni sehogy…
    2. NINCS betárazva nálunk senkinek csak úgy SHSH fájl, mert fentvan Cydia-ban…
    akkor még nem kell bunkónak lenned, mert a szifon.com AZONNAL nem tölt fel neked egyet… guglizzál. és rájössz, hogy SEHOL sincs feltöltve más SHSH fájlja, mert egyszerűen NEM működik, amit akarsz.

    ha meg nem érted, hogy hogyan működik, és mire való az SHSH fájl, akkor valóban egyszerűbb a szifon.com-ot okolni azért, mert valaki leírta neked, hogy hiába szenvedsz vele, nem fog menni, és hogy szintén le lett írva, hogy nincs direkt neked félretéve pár darab, hogy bármikor feltölthető legyen… de ha te ezt nem érted meg, és okoskodásnak titulálsz valamit, akkor gratulálok. valószínűleg értesz hozzá, így én kérek elnézést, hogy meg mertelek szólítani… pfff… whtvr…

  31. @Desto: Próbáld meg az xsellize repóját, esetleg sinfulliphone repó ilyesmi.

  32. installous hogy lehet letölteni? Help pls my Thx csok özön.xD

  33. oké köszi!

  34. @Stuck: teged is anyad nevel, mi?! szerencsetlen.

  35. még Volt-os zombik… tessék itt van nekünk Stucki 😀 Nem olvas, csak ír 😀

  36. OFF:

    Sziasztok.
    Hsználtam az oldal keresőjét, de nem segített :S
    Kérdésem annyiból állna, hogy 3.1.3-as backup-ot feltudok e tenni 4.0-ra, hogy meglegyenek az sms-ek, most a telefonon, ha jól tudom, 3.0-van.

  37. @Stuck: Te alapból ilyen sötét vagy vagy nekifutásból? Ezt hol tanítják??!!

  38. Sziasztok!
    A 4.0 felrakása óta nem megy a 3G szifonon a Bluetooth és elég fontos lenne. Frissítettem a redsnow-t is de még mindig ugyan ez a hiba. Ismerős ez a hiba valakinél? üdv

  39. @Koczka: Tudtommal nem teljesen kompatibilis a 4.0val a régi backup, néhol lassulást és egyéb bugokat mutatott. Egy próbát megér, de nem garantálunk semmit.

  40. @Raveman: Köszönöm a segítséget, ezzel a módszerrel sikerült, így van egy 3GS IOS4 jailbreaik-elt telóm!

  41. @gurobi: Szivesen! Orulok, hogy vegul sikerult megoldani.

  42. OFF: iPod Touch 2G-n hol találom a Wifi logoit (ami felül a status bar-on van)? Csak ezt ne írjátok: \System\Library\PreferenceBundles\AirPortSettings.bundle\ mert itt van, de ha kitörlöm is akkor is a gyárit mutatja, ha felülírom akkor is, pedig én le szeretném ezeket cserélni.
    iPod logot is keresem, azt meg T-Mobile-ra szeretném lecserélni. 🙂

  43. @The Hypeboy:

    rendben, akkor megpróbálom, egyébként csak a fotózott képek, sms-ek kellenek nekem, a névjegyzéke az illetőnek megvan már, remélem az sms-eket meg ilyneket vissza tesz majd, köszönöm szépn.

  44. @Stuck: haver, nem veszed észre, h itt nem kaphatsz meg mindent azonnal? ez nem a játékbolt. SHSH-val kapcsolatban meg annyit, ha nem érted meg h nem tudod változtatni, az a te hibád. de a stílusodból vegyél vissza. nem otthon vagy. uff

  45. @CCV-520: fake carrier a te programod.

  46. Sziasztok! Nem idevágó dolog, de nagy a problémám. 3gs, megprobáltam frissitenni os 4re aztán puff nem csatlakozik az iTuneshoz csak világit a kijelzőn hogy dugjam rá. nyomkodtam már minden gombot ki is villantotta magát de mindig csak ez jön be. Valaki legyenszives segitsen este indulok külföldre és igen fontos lenne ha működne mert telefon nélkül végem van.
    köszi

  47. @semiDarkness: Köszi, de átírni át tudom, csak a logot nem tudom lecserélni, szines t-mobileosra szeretném megcsinálni, 3.1.3.-n ment, csak most megváltozott ennek a módja.

  48. @Kósa: Ne aggodj, megoldjuk;-) 1. Mi az h “ki is villantotta magát”? :-s
    2. Picit többet mondj a telfonodrol. Mikori iboot, t mobilos vagy sem, stb stb
    Amugy javaslom a full restoret, aztán manuálisan vissza a cuccokat!

  49. Szia!
    Megmondom öszintén fogalmam sincs. T-mobilos És nem volt törve.
    Arra gondolok hogy amikor nyomod a homot és a bekapcsolot is egyszerre villan egy elég nagyot, ez után szokott bejönni a “rohadt”alma és utanna indul ujra a telefon. de most bármit csinálok világit egy usb csatlakozó és mutat bele egy nyil az iTunsba. ennek azt kéne jelentenie hogy dugjam rá az Itunsra. rádugom és nem kommunikál a telefonnal. Hogy kell full restort csinálni? köszönöm a segitséget!!

  50. Bluetooth problémával nem küszködik senki? Nálam 3G 4.0, frissített redsnow-al sem megy egyáltalán, tud valaki segíteni? köszi

  51. @qlts69: jailbreak nélkül sem megy? közvetlen restore után sem megy? 4.0 előtt ez nem jelentkezett? legfrissebb redsn0w, vagy valami korábbi?

  52. @Kósa: Szerintem, probáld megy hard resetet. Home+power amig nem indul ujra. Ha nem megy akkor probáld meg másik géppel. Itunes nem ir ki semmit?

  53. @Kósa: az is lehet h nem aktiválta a simet. Huzd ki a telefont, majd inditsd el az itunes, ezek után dugd vissza a telefont. Jo lenne ha érzékelné:-s

  54. @Kósa: Vagy dfu mod….
    Hogyan csináld:Ha elszállna a telefonod

    – elindítod az iTunes-t
    – rádugod a gépre, kikapcsolod a készüléket.
    – Power és home gombot együtt nyomod és számolsz 10-ig
    – Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolsz

    Ezután Restore az Itunesból.

  55. megdögöm oylan meleg vaaaaaaaaaaaaan..

    jöhetne már valami új poszt! 🙂 😉 😀 😛 :P( | ) 😀

  56. Haliho,

    Lenne egy gyors kérdésem: Frissítettem sbSettings-t cydiából, s megjelent egy “DATA” fülecske is. Én ezt kikapcsoltam, lányos zavaromban, de elárulná valaki, hogy ez mire szolgál? Illetve, hogy ki vagy be kell kapcsolni?!

    Köszönöm s szépnapot 🙂

  57. @KillerTeam: Alaphelyzetben be. Elvileg arra szolgál, hogy a mobil adatforgalamat teljesen letiltsa a telefonon, tehát se 3g, se edge, se gprs. Külföldön lehet hasznos, bár sztem az airplane mód még mindig jobb (bár akkor telefonálni sem lehet).

  58. Butaság szerintem, hogy a Volt app csak 4.0-n megy 🙁 nem hiszem hogy túl elterjedt lenne még 🙁

  59. Sziasztok valaki el tudná nekem mondani hgy SBsettings frissítés után hol a rákban lehet bekapcsolni az EDGE-t mivel ugye csak data van és ahol nincs 3g ott net sincs…
    Légszi mielőbb válaszoljatok, holnap balicsi és ott is kéne a net…:S
    köszi!

  60. Sziasztok!

    Szükségem lenne a Cyntact 1.3.4-1 -es verziójára az Cydia repokból! Viszont mondenképpen egy alternatív ingyenes megoldás kellene :S Nem tudja vki, hogy hol/melyik repoban van fent?

    Köszi a segítséget!

  61. @fazek88: bazeg kruva egyszeru omg data on 3g off tadááá edge!

  62. @Crazy:
    Köszi de ez nem megy… kipróbáltam már mielőtt írtam volna…

    valami más ötlet esetleg?
    üdv

  63. @fazek88: AKKOR MEG NINCS MOBILNETED ENNYI NEKEM MEGY .

  64. Ez se jött be, mert van mobilnetem, az egyértelmű dolgokat kipróbáltam, azért írtam, mert nem tudtam egyedül megoldani. szóval:
    Esetleg valakinek valami ötlet?
    (ami nem arra épül hogy hülye lennék?)
    üdv

  65. OFF!!!

    SEGÍTSÉG!!!!

    szisztok nekem 2g van! Telenoros kárty kértem rá mobilnetet kaptam sms-t hogy aktiválodott!! de egyszerűen nem müködik nem tudom hogyan kell beállítani valaki segítsen!!

    elejétől a végééig

  66. Nincs mms ? nincs apn?
    akkor:
    vpn konfigurácio
    Leírás : mms
    Szerver : http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
    Fiók : mms
    Jelszó : mms
    proxy kézire állít
    Szerver 212.51.126.10.8080
    MENTÉS
    kész

  67. @wert:
    Menj a beállításokba és ott írd be (általános beállításokazon belül hálózat–> edge) és ott írd be az APN mellé hogy “net” idézőjel nélkül
    a többi mezőt hagyd üresen.utána menni fog (elvileg, mivel nekem most az új SBSettings óta nem megy előtte ment simán)
    üdv

  68. Ma nem lesz valami jó kis cikk??

  69. Srácok!
    Az installous megy OS4-en? Melyik repoból ajánljátok?

  70. @Abel: hackulo és a 3.2 es megy igen

  71. Szerintem iPhoneon nem lesz olyan jó prezentálni több ember részére, mert kicsi a képernyő, és ha öten-hatan próbálják nézni, akkor nem biztos hogy jól látható lesz mindenkinek.
    Ne értsetek férre, hasznosnak tartom.

  72. Bocs az off-ert. De ismer vki olyan appot ami lehetove tegye, hogy lassam ha a hivott fel epp telefonal azt kiirja az iphoneom? Pl, mint nokiaknal a varakozo hivas kijelzese, ha a hivott fel massal beszel. Koszonom

  73. Off.az asszonynak felakartam rakni az új szoftvert.gondolam elötte lementem az adataid mic. Outlookkal.ahogy szinkronizáltam eltüntek a nevei a telórol és az Outlookban sincs.bebuktam ugye(megölt èrte).segitség?esetleg valami régebbi backupot visszahozni.köszöntem.

  74. Off:
    hup.hu/cikkek/20100701/antennaszakertoket_keres_az_apple_per_indult_a_vallalat_ellen_az_iphone_4_veteli_problemai_miatt

  75. @fazek88: Nálam is van edge, ha nincs 3G, vagy kikapcsolom. Sztem az lehet a baj nálad, hogy ki volt kapcsolva az adge, amikor ráfrissítettél az sbsettings-re (pontosabban az sbtoggles-re, amit automatán frissít az sbsettings), és amit az állított át, az úgymaradt, mert az új data az máshogy állítja vagy mi. Tehát meg kéne tudni, hogy mit állítgatott a korábbi edge toggle, és azt visszacsinálni kézzel.

  76. én Jailbraket akarok újbootos 3gsre:(

  77. @Crazy: köszönöm! 🙂

  78. @Bith:
    Köszönöm a választ, Én is valami ilyesmire gondoltom, most már csak egy olyan program kéne mivel tudom ezt állítani, mert a cydiás EDGE toggles-t nem lehet feltenni.. kiírja hogy nem kompatibilis az új SBS-sel.
    Ha valaki esetleg tudja hogyan lehet visszaállítani az edge-t vagy feltenni a régi sbsettingst akkor légyszi írja le hogyan kell.

    üdv

  79. @Jadeye
    A 3.1.2-vel ment rendesen a bluetooth, a 4.0 után semmi, jalibreak nélkül sem, jailbreakkel sem, redsnow 0.9.5b5-3 -al sem, redsnow 0.9.5b5-5 sem.

  80. @fazek88: Szeva ugy van ahogy leírtad de nem megy a safari azt irja hogy nem tufja megnyitni az oldalt mert nem tud csatlakozni

  81. OFF

    VAlaki segítene beállítani a telenoros mobil internetet mert sehogy sem megy

    az APN nél net van de igy sem megy a safari nem nyit meg semmit azt irja hogy nem tud csatlakozni

  82. @fazek88: Esetleg probálkozz meg azzal, hogy felteszed az EDGE Toggle nevű csomagot a cydiából, hátha azzal be tudod újra kapcsolni, és utána leszedheted sztem.

  83. @Bith: másik lehetőség a network reset, ha még nem tetted meg, harmadiknak meg keress rá err, és telepítsd fel, hátha ebben még van edge kapcsoló: sbsettings_toggle_pack_3.0.2.deb

  84. @Bith: ha lejött akkor hogyan telepítsem???
    a resetet már többször probáltam!!

  85. ifile fel tudja telepíteni asszem, ha ráklikkelsz, de amúgy meg terminálból is lehet, ha jól emléxem, akkor: dpkg -i sbsettings_toggle_pack_3.0.2.deb

  86. @Bith: vagy be ssh-zol a telcsire és ott dpkg –install –force-all sbsettings_toggle_pack_3.0.2.deb

    A –force-all kapcsoló csak akkor kell, ha valamiért nem engedné feltelpíteni (mert mondjuk ütközik az sbsettigs-szel automatán települővel), ha nem ad hibát, akkor elég az –install. Mondjuk, ha nins ütközés, akkor a legegyszerűbb az ifile-lal feltelpíteni.

  87. szeva felraktam 124 kb volt telepítettem semmi annyi változás van hogy van olyan gomb a fölülről lejövö gomboknál hogy e data bekapcsolo akkor keresés de utánna sem nyit meg semmit a safari ja és azóta amióta ezzel kísérletezem két jelenség lett a telon a akumlátor kijelzőmél egy telefon alatat pontok meg az hogy számítógépenről semmit sem tudok feltelepíteni rá mert valamilyen hibát ír ki!!!!

    nem tudom hogyan kell kíjavítani az egészet !! már gondolkodom hogy nyomok egy resetet és akkor ujra kezdek mindent a netet meg hagyom!!!! kiprobáltam a kártyát másik teloban ott müködik a net ugyhogy a szolgáltatás van

    em hiszem el hoyg az iphone ilyen szar hogy még ez se megy róla

  88. @Bith: fen vagy msn-en ha igen akkor ott könyebb lene megbeszélni a dolgokat ha tudnál segíteni megköszönném

  89. 1 kérdés az Itunes ha újrarakom a rendszert és előtte szinkronizálok megtartja illetve visszarakja a telefonszámokat meg smseket meg ilyesmit?
    Restore meg Jb esetében!


Add a Comment