fbpx Skip to content

Japán iPhone 4 reklám

Egy tokiói metróállomáson így oldották meg a beléptető rendszert. Valaki szerint ez csak Photoshoppal készült, de akkor is ötletes.

Vicces iPhone 4 design-videó

Vicces kedvű emberkék a hivatalos videóra stílusában teljesen hajazó reklámot készítettek el. A szófordulatok, gesztusok nagyon ott vannak. Telitalálat, profi munka, nekem nagyon tetszik.

(Admin: A reklám szerintem is fergeteges, ha van valakinek kedve lefordíthatja őket, és csinálunk egy magyar feliratos verziót )

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. Frenetikus videó 😀

  2. LOL! hatalmas! Főleg a vöröshajú csávi!
    I was completely naked

  3. 1. kép egyértelműen photoshop 😀

    De ez a videó hatalmas!!! És abszolút igazuk van, mindenféle bztaságot összetudnak hordani az ilyen videókban.

    2007ben az iPhone egy rakás szar volt(nem is vettem amíg nem halottam a feltörésről és a benne rejlő lehetőségekről)

  4. marha jó 😀 😀

  5. in 2009 we added a compass…basszki 😀

  6. nézzétek meg az ipades verziot is!! beszabehu:)

  7. Tényleg az a bajom, hogy alig értek valamit, így nem tudom, mi vicces a videoban… Légyszi fordítsa le valaki, akinek van rá ideje/kedve…

  8. Sőt, akár csinálhatnánk egy magyar verziót is 😀 Nagyon jó volt!

  9. És ezt olvastátok már?
    h t t p://iphone2g/netsons.org

  10. GYREKEK EZ HATALMAS!

    h t t p : / / w w w . indavideo.hu/video/Hitler_Utolso_Napja_az_nCore-on

  11. @Szpisti: Ez mégis mi a tököm? Mit kéne látnom a sok google szarság helyett? 🙂

  12. @Szpisti: már készítem a feliratozott verziót.

  13. bocs, h ilyen láma kérdést írok, de az ikon 200as csomagomban a hívószámkijelzés aktiválva van, és a csomag része ugyebár, de a telefon mégsem írja ki a hívószámokat. Ez miért lehet?

  14. @weberbarna: mert a telefonon, nincs beállítva.

  15. amugy kicsit bonyolutabb mint amienre gondoltam ez a feliratosdi. konkrétan, megvan a video és wordbe szépen begépeltem a szöveget magyarul, aki tudja, hogy innentol kezdve hogyan az irjon és átküldom neki, hogy közzé tudjuk tenni 😉

  16. közben rájöttem, hogy az ügyintéző volt béna mert le volt tiltva de aktiváltam a T honlapján. azért kösz.

  17. Sziasztok. Vettem egy iPod Touch-ot németországban a saturban.
    Problémám az lenne , hogy a HOME gomb mellet a fekete plexit pár mm-rel le lehet nyomni.
    Kérdésem ez elég a garancia igény benyújtásához, illetve magyar saturnban beadhatom garira.

    iPod-ról küldve

  18. @The Hypeboy: mondjuk a h t t p -t szóköz nékül írhatnád… De már mindegy, mert a következő cikkben benne van minden…

  19. na megvan a felirat meg a film külön. valaki segítsen, hogy hogyan integráljam egybe, hogy youtubera feltudjam tölteni!

  20. @cbdomi:
    valami videószerkesztő progival kell alátenni a feliratot (de először töltsd le youtube-ról magát a videót, mondjuk firefox easy youtube downloaderrel – asszem ez a neve)

  21. @cbdomi: Pl. xilisoft video converter-el ráégeted a videora…

  22. @Szpisti: @horvath911: A video már megvan, ugyh majd ma megcsinálom

  23. Hihetetlen amugy az apple 😀 Gondolok itt arra, h 5 megas kamera evek ota van. LEDes vaku evek ota van. Dupla kamera a kb 4 eves n70-emen van. Videotelefonalas szinten 😀 a kijelzot meg a HD videot alairom. De konyorgom, ilyen nagy mellennyel bejelenteni, h evek ota letezo technikak belepakolnak egy 200 ezres telefonba? Hat huha…

  24. @Siriuspapa: jogos. ráadásul a videotelefonálás ugy olyan funkcio amit nem sokan használnak…de ha Steve mondja akkor mindenki megörül majd érte 😀

  25. @Siriuspapa: a megapixel nem mindegy, de ezt Steve is elmondta. meg hiába van sok megapixel egy olcsó telefonban, ha amellett a lencse minősége nulla.

    LED-es vaku… na az is kb kényszerhelyzet. az nem vaku.

    dupla kamera. valóban van évek óta. videótelefonálás szintén. de ameddig a jelenlegi videótelefonálás az akadozós és pixeles 320x240px/15fps/3gp kódolásra van belőve, addig ez 640x480px/30fps/h264 az első kamerával, vagy 720p/30fps/h264 a hátsó kamerával, ami pláne az alkalmazott kijelző miatt marha sokat számít majd.

    különben meg ki a fene használ egyáltalán videótelefonálást? webkamera már a videótelefonálást tudó telefonok előtt is volt, skype szintén, meg egy csomó más progi is. valahogy mégsem használják annyira. a reklámban kiemelt helyzeteken kívül egyszerűen nincs rá szükség, mert azokkal, akikkel használnád, valószínűleg amúgy is napi kapcsolatban vagy, akkor meg kb okafogyott az egész.

    a videóhívást én az N80-asomon is összesen talán egyetlen alkalommal használtam, azt is csak azért, hogy kipróbálni.

  26. @Jadeye: Valóban, volt nekem anno egy 5Mpx-eles N95-öm, de merem állítani, hogy másfél éve, mikor megvettem a 3G-met, megdöbbentem, de jobb, élesebb, minőségibb képeket csináltam a 2Mpx-eles kamerájával (nagy méretű fotót is nyomtattam belőle) mint a Nokiával. Igaz kint, napsütésben szabad ég alatt… De mondjuk a N95 fotofénye se volt alkalmas benti fotózásra… És valljuk be, egy mobiltelefon nem fényképezésre való… Arra vannak az úgynevezett “fényképezőgépek”, ha valaki nem ismerné őket… Nekem is van egy régebbi HP-m 5Mpx-eles Pentax lencsével, 5x OPTIKAI zoommal… (mert ugye a digitális zoom nem való semmire…) Igaz, anno volt egy SonyEricsson S700-asom is, 1.3Mpx-as, na azzal isteni képeket csináltam… Gondolom az optikája annak nagyon rendben volt…

  27. küldjétek el nekem légyszi a magyar szöveget, és rárakom! [email protected]

  28. Kukuccs..Nem ide tartozik,de segítséget szeretnék kérni..
    Hoztak az USA-ból egy 3gs-t,ami független..
    Tmobil kártya betesz,és híváskor oda vissza számlázza a költségeket.2×3 perces hívás 3000ft volt..Segítség!
    Be van állítva a t-mobil szolgáltatónak..
    Mit kell csinálni,hogy ne usa-n keresztül kommunikáljon??
    Légyszi segítsetek!
    Ha van ötlet,vagy konkrét beállítás,akkor a ssyjoe kukac freemail pont hu-ra küldjétek légyszíves..Millió köszönet előre is!!!!!
    Peace

  29. @superdzsozi: nem tud USA-n keresztül kommunikálni. ami nálad a problémát okozza, az szerintem a mobilnet. nézd meg, hogy van-e valami aktív adatforgalom, lásd push be van-e kapcsolva, van-e beállítva mailfiók, stb. a push folyamatos adatforgalmat generál. ha nincs mobilnet csomagod, akkor egy “start” csomagban vagy, ami általában 32ft/10kB. de az TUTI, hogy nem USA-n keresztül meg a hívás.


Add a Comment