fbpx Skip to content

Már a Keynote alatt is rendkívül érdekelt a Guitar Hero iPhone-ra. Bevallom őszintén nem vettem meg elsőre, alternatív módon töltöttem le ( Miért nincs Lite verzió? ) de azonnal beleszerettem. Mivel  Xbox-on magam is Guitar Herozom nem volt kérdés, hogy iPhone-ra is letöltöm, most jutottam el odáig, hogy írjak nektek erről.

4 eurót költöttem el a játékra jelenleg. Ez alatt az idő alatt 4-6h játszottam.

Első körben ami számomra negatív volt, hogy kevés a zene. Sok achivement van, sok statisztika, de ettől függetlenül kevés a zene. Picit drágának találtam a 1,59 eurót újabb 3 számért ( többet nem is vettem ). Nem szoktam játszani a szifonon, arra ott az xbox360, de Guitar Hero egy olyan játék, amit érdemes megvenni és játszani vele. Remélem idővel raknak bele valami multiplayert, mert azzal lehetne még fejleszteni, jelenleg időnkként 30-45 perces játékra jó számomra. Érdekes még, hogy nekem annyira nem húzza az akkumulátort mint a többi játék, 3GS-en nem akad egyáltalán. Kifejezetten tetszik még a facebook integráció spamelhetem a barátaimat az elért eredményeimmel. 🙂

Összességében megérte megvenni a Guitar Hero-t, de nagyon remélem, hogy nem fogja elhanyagolni az Activison és kiadnak majd számokat hétről hétre…

Olvasd el a hozzászólásokat is

49 Comments

  1. Jó game queen 4everxd

  2. 3g-n játszhatatlanul lassú… Sajnos mostanában egyre több játék… :-/

  3. 3G-n nalam megy, de igen azert be szokott akadni es elcseszi a kombomat 🙁

  4. nekem 2g-n se akad érdekes xd

  5. akkor nálam lesz a hiba… :S

  6. Sziasztok! Bocsi az offért, de más megoldást nem találtam. Tudna valaki egy olyan linket adni, ahonnan le tudnám szedni a Global.AQ Lite verziójának a 2.1.1. vagy 2.1.2-es verzióját? Úgy tudom, az még működik a Mobilesubstrace mellett is. Egyszerűen sehol sem találom, már hetek óta nézem a guglét, de semmi eredmény. Vagy az is jó lenne, ha mondjuk valaki elküldené emailben az ipáját. a címem: [email protected]. Előre is köszi! És mégegyszer bocs az offért!

  7. Respirg vagy restart megoldja ezeket a problémákat 😉
    nekem azt irja megtelt a memoria xd

  8. Valaki elmondhatna, mire jo ez a guitar hero.

    Anno zenei altalanos elsojeben kellett utemre tapsolnunk, ez ennek a modern megfeleloje? Gratulalok.

  9. @Tibuka 840502: Nekem azt hiszem meg van , de meg kell néznem otthon . Ha megtalálom elküldöm

  10. Szerintem jól sikerült a játék. De az tényleg gázos, hogy kevés a zene alapból és amit le lehet tölteni, azok húzós árba mennek. Rock Band és Tap Tap Revenge 3 a zenék mennyiségébe és árába is viszi a prémet, na meg a multiplayer és online game se utolsó.

  11. a touch 2g-en teljesen jól fut. Viszont szerintem felesleges ez a nagy felhajtás. Ez a játék csak azért lett “híres” mert az xbox/pc-re megjelentetett egy sikeres játéksorozatot. De az iphone verzió gagyi. Drága , kevés a szám és nem kárpótolja a hiányosságait az újításai. Személyszerint Rockband párti vagyok inkább. Sokkal több szám (ingyenes songpackok is), multiplayer, és négy különböző játszható hangszer.

  12. @Laca69: előre is köszi!

  13. @Tibuka 840502: Az meg végképp nem fog menni,mert csak a legfrissebb verziót engedi használni.

  14. bocs az offért, de: admin vegyél fel xbox-on és nyomjuk a guitar hero-t!!! 😀
    Gamertag: bzs1988
    Köszi!
    És még1x bocs az offért, de ezt máshogy nem lehetett! 😀

  15. Udv

    Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mar sikerult belepni iTunes-ba telefonrol. Igaz meg csak az iTunes U es a Podcast van benne amit mar egy cikkben emlitettetek. De akkor is beengedett telorol magyar accal. 🙂

    Lehet nem mondtam ujdonsagot, de nekem ujdonsag volt. 🙂

  16. @Ocsi10: akkor végképp használhatatlan mostmár?

  17. van esetleg a szifon.com-nak valamiféle fóruma (mert ha lehet nem offolnék ide)?

  18. csak nekem tűnt föl hogy müxik az itunes a telómon??:D

  19. Most olvastam , hogy nem jó , de mind1 nem is találom .

  20. @bleeee: Grat, 3 hozzászólással a tied fölött…. 🙂

  21. Potyka bacsi én megmondom őszintén, ez is, de még a tap tap genyo is érthetetlen. A DJ herotól meg a hajam lerakom…

    Teljesen más gitárral meg dobbal bohóckodni mint itt ujjazni a kijelzőt

  22. Kissé OFF, de nem segítség kell 😀

    Az ilyen baromságok csak engem zavarnak?

    h t t p ://www.technet.hu/shop/apple_mobiltelefon/termek/67227

    Ilyet, hogy 64/80gb meg iPhone OSX, nem beszélve arról hogy van magyar nyelvű menü..ÉS FELEJTSÉK MÁR EL HOGY 4G/HD, SIMÁN 4 !!!

    Ezek mindenbizonnyal hozzáértők, érdemes tőlük vásárolni.

  23. mi az hogy nem használható többé a spirit ? 😀 bazz most akartam nagytakarítást csinálni egy restore-al 😀 júni 21-ig lehet még nem ? mert csak akkor jön ki a 4.0 vagy már most sem lehet ?

  24. Tian! Ameddig nem rakod fel a 4.0-t, tudod hasznalni a Spiritet.

  25. Hypeboy: ezek a nagyon hozzáértők b/g wifit jelöltek meg az egységnek, továbbá 249.000.- ért nyugodtan kenyjék a hajukra szerintem

  26. @The Hypeboy: az remélem eszedbe nem jutott hogy ott van már 1hónapja …. valahol meg w w w. gadgets-reviews.com/uimg/apple-iphone-4g-sketch.png így rendelhető elő, de most nem fogom előkeresni, csak gondolkozhatnál is néha 🙁

    @Norrbi: függetlenül meg nyilván annyi lesz, nézd már meg a 3gs eket mennyibe voltak, ill. vannak … vicc

    1évvmulva már meg is lehet venni 🙂

  27. nincs valakinek eladó ipod 1G vagy 2G? leharcolt is jó:)

  28. @inkabbkussolj:

    Függetlenül is csak a lehúzlakGSM-ek legaljánál volt ennyi a 3GS, normális ember bement a T-Mobile-ba és elhozta 180-ért függetlenül, ha mindenáron olyat akart (vagy elment érte külföldre és 150-160 körül megkapta ugyanazt).

    Most is kb. 70 eFt-al olcsóbban megkapja az iPhone 4-et függetlenül, ha normális, hivatalos helyen vásárol és még garanciája is lesz.

    Az ilyen nyerészkedő bandáktól nekem is hányingerem van.

  29. Erősíteném az offolók táborát.
    Összedugtam az itunes-al a telómat, hogy lementsem a mostanában vásárolt appokat és frissítsem a zenéimet. És most két lehetőséget dobott fel az itunes.
    1.set up as new iphone
    2.restore from the backup of
    szerintetek melyik verzióval fogja lementeni a telefonon lévő megvásárolt alkalmazásokat? Backupolni nem szoktam, mert a jailbreak miatt nem szeretek visszaállítani. Csak az érdekelne, hogy amit megvettem az le legyen mentve.
    Megől ez a rohadt itunes pedig mostanában minden jól működött rajta.

  30. @The Hypeboy: Idézek még belőle: Java: J2ME (mintha lenne szifonra dzsavatámogatás); gps: eGPS (a tag nyilván aGPS-t akart írni… vagy nem?)

    “What does Linux say to Windows? – Go fsck yourself.”

  31. @saintex:

    Ha nem mented le sincs gond, mert bármikor letöltheted és fizetned már nem kell érte.

  32. Be az appstore-ba és simán letöltés?

  33. @saintex:

    Igen

  34. És igen azt írja ingyenes frissítés amikor meg akarom újra vásárolni.
    Köszönöm, hálám üldözni fog.
    A szinkronizálással megvárom jövőhét hétfőt akkor úgy is aktuális lesz.

  35. OFF:

    Benn ragadt a HOME gombom…PLS help, hogyan tudom kiszedni??? :(((((((

  36. Ipoti lehet furan fog hangzani amit irok de mukodik!!

    A szaddal formalj “O” betut es illeszd a Home gombra! Majd kezdj el erosen szivni!!

  37. Tegnap még sikerült az utolsók között rendelnem egy iphone 3gt a webshopban, remélem minden okés lesz, futárral még nem hozattam soha semmit.

  38. Naa gyerekek! PLS valami uj psotot! REgebben voltak vendek bloggerek meg naponta volt cikkezes most meg szinte all az oldal:(

  39. Lusta mostanában a szifon. Com

  40. @Potyka bácsi: Próbáltam vákummal kiszippantani, de nem lett jobb…valszeg akkor viszem a srácokhoz… 🙁 szerintem eltört…most lötyög..

  41. Sziasztok!

    Bocsi az OFF-ért de volna egy kérdésem! Volna egy 3g iphone, azt mondja az ember h frissített és legyengült vslamennyire a wifi! Nagy baj ez? Vagy majd a 4.0-val jó lesz! Gyorsan kéne válasz! Kösz szépen!

  42. Nem szoktam OFF-olni, de most volna egy érdekes kérdésem:
    Észrevettem, hogy a 3G-m után a 3GS-em akksija valszeg nem töltődik fel teljesen, mivel míg a 3G-t reggel leszedtem a töltőről, majdnem egész délelőtt 100%-on volt, és a “Használat” menüben is onnan kezdte számolni az időt mikor levettem, a 3GS-em reggel szinte ahogy leveszem a töltőről már 99% és szép lassan megy is lefele, és a “Használat” menüben is már jópár óra használatot mutat… Elképzelhető, hogy a 3GS új, kissebb töltője nem használ csepptöltést?
    Illetve, ha szerzek egy régi 3G töltőt, megoldódhat a probléma? Lehet a 3GS-t a régi 3G töltőjével tölteni?
    ON

  43. @Szpisti: Helyesbítek: a Használat menüben a Készenlét idejére gondoltam, de nem mindíg mutat többet, mikor-hogy…

  44. @Szpisti: gyorsan is merül a teló?

  45. @Chay: Nem, nem mondhatni… A 3G-hez képest talán csak egy kicsit gyorsabban… De azt gondoltam, hogy a GS tovább bírja, hiszen hosszabb akkuidőt reklámoztak anno…

  46. Bocs, de ilyen postnál azért leírhatnátok, hogy miről szól a játék és hogy működik, mit kell csinálni… Ugyanis a cikkből semmi nem derült ki ilyen téren és érdekelne a dolog. Pláne, hogy még Lite verzió sincs! Tehát pls. olyanoknak is szóljon a cikk pár sorban, akik nem teljesen kompetensek benne, mert úgy több információtartalommal bírna ez a kis írás a progiról! Bocs az offért, de most tényleg azt érzem, hogy a cikk főként azoknak szól, akik használják, de azoknak meg már ismerik, így nekik annyira nem is lényeges.

    Köszi a megértést és remélem építő kritikaként fogjátok fel! 🙂

  47. Hmm, akkor nincs ötletem… A rossz push beállítás szokott ilyesmit okozni, de az nagyon gyors akksimerüléssel is járt nálam. Nálad akkor más lehet a probléma.

  48. En is beleszerettem a jatekba,csak sajnos 3G-n neha szakadozik es emiatt nem mindig lehet megprobalni a 100%-ot.. De amugy hibatlan a jatek! Toltsetek;)

  49. Nekem még 3GS-en se tökéletes a gyorsaság


Add a Comment