fbpx Skip to content

Szerintem legtöbbünknek az iphone mellett mobileinternet előfizetésünk is van. A Pushme.to a mobileinternetet kihasználva egyfajta “chat” felületet hoz létre. iPhone-iPhone között vagy akár web-iphone között is lehet chatelni az iPhone tulajával! Természetesen, ha nincs internet a szifonon, akkor is elküldjük az üzenetet, és legközelebbi wifinél megkapja a tulaj. Végeredményben ez nem egy új ötlet, de nem is áll meg itt a fejlesztés, szerintem jóval több minden rejlik még a programban. iTunes

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. Ki is próbálom.

  2. úristen… mobile internet? meg mobileinternet? hol éltek? MOBILINTERNET vazzeg

  3. Én is 🙂

  4. “Végeredményben ez nem egy új ötlet, de nem is áll meg itt a fejlesztés, szerintem jóval több minden rejlik még a programban.”

    Ja akár elkészíthetik a 200-ik messenger platformot is. Nincs elég Skype, MSN, stb. …..

  5. Haverom akar venni iPhone 3G-t, de nem tudom most az mennyire okos döntés. Szerintetek? Érdemes most várni a 3Gs árcsökkenésére vagy az minket idehaza nem érint? Az OS4 mely funkciói nem lesznek elérhetőek a sima 3G-n?

  6. Pehodavid: ne vegyen 3G-t, valamilyen árcsökken(t)ést a 3GS itthon is meg for érni (Amerikában már most 99$-ért vesztegetik), uh szerintem vegyen GS-t. A 3G-ben pont a lényeges funkciók nem lesznek elérhetőek.

  7. H2CO3: Én is ezeket mondtam neki, de konkrétan erős példákat nem tudtam felhozni.
    Azt mondja neki nem számít, ha nem a legjobb/legújabb telefonja van, csak folyamatos net elérés és a sok jó app miatt akar iphone-t.
    Ezek ellenére szerintem akkor sem szabadna már 3G-t venni boltban előfizetéssel, mert az OS4 nagyon ki fogja hozni a gyengeségeit.

  8. Nem csak a gyengesegeit,hanem minden progi es app 4.0 szoftva lesz irva. Es sokat majd nem fog tamogatni a 3G.

  9. Visszatérve a cikkhez: valóban nem újdonság ez a program, a WhatsApp nevű progi is pont ugyanerre jó, plussz képeket is tudsz vele küldözgetni. Mindenesetre jó, hogy rátalált a szifon.com, hasznos dolognak tartom.

  10. nekem a What’sApp Messages bejött, én azt használom.

  11. jó kis progi, és töredéke idő alatt elindul mint a im+

  12. @Radvi: De az nem free

  13. off.

    Van esetleg valakinek ipad restore tapasztalata? Restore közben a folyamatjelző az itunes nál kb 98% ot mutat, ipadon kb 60% ot és úgy tűnik áll minden nem változik semmi… vagy ez így ok? csak várni még? Iphonen csináltam már párszor de nem így működik… a folyamatjelző ott megy rendesen…

    on

  14. Sziasztok! nekem is off és hasonló ipad 3g probléma. Nézem az almát effekt van. Ugyan úgy kell DFU-módba rakni? Mert nekem nem nagyon sikerül. 1 napos a kütyü és azért nyomkodnám még egy kicsit…

  15. Amint odanéztem már sikerült is… A nap újból megmenekült. Jha és még valami. Belevágtam egy t-mobile kártyát, fel is ismeri, logo megjelenik, de nem tudok róla netezni, (persze vpn–nél beírtam az “internetet”) Valami ötlet? Jó lenne…

  16. @Supi: pölö h azt kene beirni h “internet” 😛

  17. akkor a “kolbászt” kitörlöm…. Nem vagyok ennyire kasu. ot az internet, de nem műxik, a hálózat megvan.

  18. ne figyelj a helyesírási hibákra… vakon írok.

  19. ,de szarul 😀

  20. szerintem ez tökre felesleges ide, de lehet ezzel más nincs így.

  21. Tehát semmi ötlet miért nem hajlandó csatlakozni netre? Szerintem mással is előfordulhat. Az off-ért bocsánat, de a régi postokat nagyon kevesen olvassák, azért ebbe írtam.

  22. Hello.
    Légyszives segítsetek..vagy valaki.. van egy 3g 16gigás iphone. T-mobile hálózat..még 2.1 szoftver van rajta..és ki szeretném függetleniteni..valaki plz.:)

  23. sziasztok!
    tetszik ez a push szolgáltatás, de nem értem. az üzeneteket azonnal küldi, abban a pillanatban, ahogy meg lettek írva, kb mint sms esetén. még akkor is, ha a push.me kliensprogram nem fut, és a mail óránkénti lekérdezésre van állítva? hogy működik ez? valami folyamatos kapcsolattal? millen adatforgalmat generál? hol lehet utánaolvasni ennek a push funkciónak? (google jelen esetben NEM a barátom)

  24. en a pingchat! es text me! programokat hasznalom, amik szinten ingyenesek es nagyon meg vagyok veluk elegedve, sot a pingchat! szerintem a legjobb. Most ingyenes! Ajanlom mindenkinek.


Add a Comment