fbpx Skip to content

Tegnap érdekes beszélgetésre bukkanhattak azok akik követik @MuscleNerd-t.

@MuscleNerd will there be a unlock software coming out for the 3gs 3.1.3 baseband 05.12.01 when the new iPhone 4g comes out??

@EmmanueGT yep..so don’t sell or give away your 3GS :) (at same time, remember not to accept Apple FW upgrades in future)

A kérdés ugye az volt, hogy jön-e a függetlenítés a 05.12.01 -es basebandre mikor az iPhone 4G megjelenik. MuscleNerd tömören válaszolt. Igen.

Tehát van függetlenítés, de most már megvárják a 4.0 vagy az iPhone 4G megjelenését.

Olvasd el a hozzászólásokat is

104 Comments

  1. Na végre! 😀 Sztem be kell szereznem 1 3GS-t! 😀

  2. Ez jó hír! 🙂

  3. dejo akkor kb marcsak 3 honapot kell várnom hogy végre tudjam használni a februárban vásárolt iphone-om. 🙂 jeee

  4. H2CO3: mert akarsz 3gst. Enni ha vehetsz 4gt is?:)

  5. ezt hasim is megerősitette párszor már 🙂

  6. Abd wait for it….;)

  7. Juhéééé….akkor már csak pár hét és függetlenül használhatom az iPhone-t ugyanannál a szolgáltatónál (T-Magenta) mint eddig! 😛

  8. Sziasztok

    Egy olyan kérdésem lenne h 3.1.2 -.es szoftverről akarok frissiteni 3.1.3-ra custom firmwarral,hogy tudom megoldani h ne kelljen mindent rá felraknom újra,tehát ,h megmaradjanak a játék elmentéseim játékaim képeim és ne keljen a mobinstcracket felraknom mert nincs a közelben wifi.Köszi előre is

  9. ja amúgy 3gm van és nincs szükségem unlockra csak annyi a lényeg h ne keljen minden app-ot újra felszinkronizálni és a cydiából se keljen semmit felraknom mert nincs wifim

  10. Nagyon helyes, erre számítottam. Akkor még megvárom, míg az új lenyomja kicsit a 3gs használt árát, és veszek egyet. 🙂

  11. Sziasztok !
    ez csak 3gs-re van , 3g-re nem??

  12. Azt rebesgetik hogy a Vodánál is lesz idén IPhone. Erről tud valaki pontosabbat?

  13. paprika: ugyanaz a baseband van mindkét telefontípusban? igen. akkor megválaszolod magadnak a kérdésed? igen…

  14. Ha új baseband-es 3gs-et frissítettem 3.1.2-ről 3.1.3-ra ez akkor is igaz? Akkor az volt hogy elvesztem a függetlenítés lehetőségét és ezzel tisztában is voltam, úgyhogy csak kíváncsiságból kérdem 🙂

  15. új kép van az iPhone nak:)–>
    hxxp://yfrog.com/5j1ifp

  16. Na ez így szombatra teljesen jó hír.2hónapja vettem egy rogers-es 3GS-t.
    Azóta csak porosodik. 🙂

  17. Nemgáz nekem 4.0 beta4 baseband van 3.1.2-n …;)

  18. Hali! A tetheringet 3Gvel ugy is hasznalhatom hogy a telon wifi van bekapcsolva?

  19. @CamelX: na most akkor tisztázzunk valamit. mit értesz új baseband alatt? a 3.1.3 által frisített 05.12.01-es baseband-et? vagy te a bootloader-re gondolsz, amitől a tethered vagy untethered jailbreak függött a spirit előtt? mert a két dolog nagyon nem ugyan az… a bootloader-től nem függött a függetlenítés, attól többek közt az függ, hogy felmegy-e custom fw a 3GS-re például, vagy korábban ugye az, hogy kellett-e blackra1n az újraindításkor.

    @Gabi: ez iTunes 9.1.1 óta van már így.

    @hegyi: a beta baseband-ekben mindig megvolt a rizikó, hogy azokra esetleg nem lesz függetlenítés. sztem amúgy lesz a 4.0 baseband-jére is, csak nem azonnal.

    @Norrbi: mármint ezt hogy érted? wifin keresztül akarod a mobilnetet átadni a szgépnek, vagy a telefon wifijét akarod kábelen vagy bluetooth-on átadni egy olyan gépnek, amiben nincs wifi?

  20. OFF:

    ilyennel találkozott valaki? lenyitom az sbsettinget rátappolok a more ra és akkor ezt dopja ki:
    http://kepfeltoltes.hu/view/100529/IMG_0163_www.kepfeltoltes.hu_.png

    próbáltam már leszedni az sbsettinget, próbálta reinstallal-ni de semmi… ugyan ez van categories al és a “YES,FIX ME” se használ….

    köszi előre is fontos lenni :S

  21. @koczka: oda van írva, hogy mi a baja. fentvan egy olyan hosts fájl, ami nem engedi neki, hogy a retek reklámjait betöltse. viszont nem tudja azt módosítani, mert nincsen hozzá joga. ezeket a jogokat kell átállítani, valószínűleg mobile owner-re, és 755-ös jogra, mert jelenleg ez root owner-rel van sztem. megváltoztatod a jogokat, és utána beleírja a sz@rját, és menni fog a retek reklámjaival együtt.

  22. @Jadeye:

    utolsó kérdés, és én ezt hol tudom módosítan?
    neharagudj, nemszoktam turkálni a telefonom file rendszerében :s és így nehéz.

  23. Jadeye: Persze tisztában vagyok vele nem azért irtam nekem nem fontos az unlock mert T-s vagyok.

  24. @koczka: /private/etc/ alatt a hosts fájl, nincs kiterjesztése.

  25. @Jadeye:

    köszönöm

  26. @Jadeye: csak most frissítettem 😀

  27. Én annak is örülnék ha kiadnának egy tisztességes JB-t ami aktivál…

  28. @Crazy: Szerintem azért, mert a 4G nagy szívás lessz úgy a jb mint az unlock terén! Nézzünk kicsit vissza az időben… 2009 nyarát írjuk, kiadják az új 3GS-t, majd az új iboot -ot, amihez mostanáig nem volt rendes törés… Ha az apple újabb hardvertrükköt szán a kedves felhasználóknak akkor elég nyomott hangulat lessz itt egy évig 😀

  29. Na és engem néztetek hülyének egy előző topicnál 😀

  30. Szoval a gephez jelenleg nincs kabelnet kotve wifi vevoje meg nincs. De netezni szeretnék es wifi van a lakasban. Igy a 3G-t rakotve szeretnek netet, de mivel az csatlakozik a wifire nem a t-mobil netet akarom hogy hasznalja hanem a wifit. tehat egy wifi vevonek szeretnem a telot a pchez.

  31. Off: Felpakoltam cydiából frissítéseket.. aztán rámentem h reboot és tölt már 20 perce! Wááá mitcsináljak? behalt teljessen.. :S
    Segítsetek plz!!

  32. @Norrbi: PDAnetet próbáld ki

  33. OFF van egy iphone 3g és 3.1.3 van rajta de nincs Wifi se Bluetooth mit tudok csinálni elöre is köszi 🙂

  34. Asszem nekem is minnnél hamarabb bekell szerezzek egy iPhone…és ez megis lesz,ahogy megyek haza. 😀

  35. Sziasztok!

    Akkor iTunes 9.1.1 már mehet mindenkinek? Legutóbb azt kértétek, várjunk, majd írtok, ha már lehet.

  36. @kipseter: mióta kijött azóta mehet:D

  37. @Jadeye: Újbootos T-mobil függő volt 3.1.2-vel és mintha azt írtátok volna hogy a Spirit jailbreak frissíti a basebandet és onnantól elvész az unlock lehetőség. Erre lennék kíváncsi, hogy a most alakulóban lévő függetlenítés módszerrel azért lehetséges lesz -e így is.

  38. @aang: pánikolni? ha garis, akkor visszavinni. ha nem, akkor reménykedni, hogy a 4.0 baseband frissítése esetleg megoldja. ha nem, akkor halott. én gariztatnám, ameddig lehet.

    @CamelX: akkor most olvasd el ismét azt a cikket, jó? semmi olyat NEM írtunk, hogy a spirit frissítené a basebandet, hiszen az olyat nem csinálhat…! mellesleg akkor most olvasd el ezt a cikket is még egyszer. összegezzük: miről szól ez a cikk? hogy valószínűleg lehet majd függetleníteni a 3.1.3-ra frissített telefonokat a 4.0 megjelenésekor. na akkor most mi is a kérdésed végül?

  39. Amúgy elméleti alapon a következő fog történni:
    Mint észrevettük, úgy a Dev-Team mint Geohot, valamint az egéssz banda nem szivesen forgatja a dolgot az unlock körül(majd ha kijön a 4G lessz törés is…), ebből csak arra lehet következtetni, hogy a “lyuk” melyet a 3.1.3-as rendszerbe találtak mind máig nem foltozódott be!(hanem eddig rég kijött volna a 3.1.3 -as Bb törés!), ebből csak arra tudok következtetni, hogy nem lessz 3.1.3 unlock, hanem ahogy az Apple elérhetővé teszi a 4.0-ás rendszert, rá 1 napra kijön a 4.0 jb+unlock! (esetleg 3.1.3 és 4.0 unlock!, ha az Apple addig nem foltozza be, ha befoltozza akkor lessz 3.1.3-as unlock -nk, tehát aki teheti mentse el jó helyre a 3.1.3-as shsh fájlait, mert a jövőben szükség lehet rájuk, ha az Apple befoltozza a lyukat a Baseband -en!)

  40. Off:
    Sziasztok!
    Sztetek az Internet Tethering-nél az adatforgalmat milyen kiegészítővel lehet megjeleníttetni a kék sávban, hogy lássam a közben le/feltöltött adatforalmat?

    Köszi

  41. Sziasztok!

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy iPhone 3GS-em van, Vodával használom a T-mobilos telót. A probléma az, hogy “nem szereti” az otthoni wifit. Azt írja ki, hogy “EDGE nem aktiválható”, és nem jön be semmi. Más wifiknél azonban problémamentesen használható a net. Tudja valaki, hogy miért lehet ez?

  42. sziasztok! másnak is visszhangzik a skype iphonenon vagy csak nekem? a telepítésnél kiírta hog csak unmodified 3.x szoftveren megy de aztán elindult meg műköid csak hallom magamat ha beszélek. más progival vagy gsm hívásnál nincs semmi gond csak skypon…

  43. @Jadeye: Kösz 🙂

  44. Sziasztok?
    Hol lehet leszedni a blackr1n patch-t. mert mar a szifon source-n nem talalom

  45. Sziasztok!
    Global aq-t hogy tudom használni ha a mobilesubstrate-val vannak bajai hogy töröljem le elöször azt. Másnak nincs ilyen baja?

  46. @koczka: Nekem akkor csinált ilyet az SBSettings, mikor feltettem a szifon repo-ból a reklámok tiltása cuccost… Vissza levettem és minden oké lett…

  47. @Crazy: $$$$$$$ 😀

  48. @H2CO3: $.$ 😀

  49. Sziaztok en problemamra tud vki valaszolni?

  50. OFF

    Már 2 Touch-on is tapasztaltam, hogy ha a Cidya-ban hozzá adom a szifon repoját, és a Hackulo.us repoját, és megpróbálom telepíteni az Installous-t telepítés közben kidob egy üzenetet, hogy egy fájl felülírása nem sikerült, mert a szifon repoban is benne van a fájl. Szóval valamiért összeakad a két csomag, és használhatatlanná teszi a Touch-okat. Kifagy az egész és nem reagál semmire, majd kikapcsol, de beboot-olni már nem tud. Ez után már csak a restore segít.
    Mi lehet a gond? Gondoltam szólok.

  51. @Bogyó_: ocsem ne onnan tedd az installoust hanem pl podulobol….

  52. Sziasztok! A tudomány jelenlegi állása szerint van rá mód,hogy aziPhonera feltett képeket visszarakjuk a gépre valamilyen úton módon?
    (Nem a Camera rollra gondolok!!!)

  53. 3.1.3-ra updateltem tegnap es jailbrakelni szertnek, de nem tudom mivel a legelonyosebb kesobb majd unlockolnom is kene, ha lesz mivel ? kosz a velemenyeteket

  54. Sziasztok, én is megszenvedtem az Installous-t és Cydiát, 2x kellett restorolnom az iPhone-t mert az installous kifagyasztotta. Harmadjára úgy sikerült hogy szépen sorjában csináltam mindent: Restore, Wifi router reboot, Cydia, Cydiát teljesen update-elni, és ezek iphone reboot, cydia és Installous telepít.
    Nekem így működött és nem fagyott ki!

    Remélem segítettem…
    Üdv:mikol

  55. @Jadeye: “Ha valaki be frissít 3.1.3-ra, hogy használhassa a spirit jailbreak-et ELVESZTI a függetlenítést!” – Napi hírek 2010.05.05.

    Lehet én értelmeztem rosszul. Szóval itt akkor gondolom azt írjátok hogy akinek akkor addig független volt és frissített+jailbreakelt, az veszítette csak el.

  56. @CamelX: biztos, hogy te értelmezed rosszul..ha neked ez a blog is nehézségeket okoz, akkor szerintem próbálkozz az angol blogokkal..az egy egyszerűbb nyelv

  57. VÉGRE!!!Már majdnem eladtam…mert számomra így függőén tökéletesen használhatatlan,ezt várom már 2 hónapja majdnem…remélem mihamarabb jön..GeoHot meg kapja be:DElhúzza előttünk a mézes tangát a “Limera1n.com’ domain regelésével és erre sehol semmi…én elhiszem hogy van jobb dolga is..de ha van ,akkor ne is híresztelje hogy “Nézzétek fiuk, lesz egy ilyen JB+Függetlenítés,de most szarok rá,várjatok..

  58. urgent off:
    Sziasztok! Nagy baj történt… 3.1.2 JB szifonomon complete Cydia update-t engedtem rá, és a telefonom sajnos összeomlott. Nem indul el többé, csak az almáig jut el. Ha valakinek módjában áll, kérem segítsen. Eddig sosem volt szükségem segítségre, de ez most nagyon fontos lenne. Azt hiszem, hogy az új logo frissítés tett be neki. Előre is köszi.

  59. @CamelX:
    – a JB -vel nem veszíted el a függetlenítést!(a garanciát is nagyon nehezen)
    – ha befrissítesz egy olyan szoftverre, melyben változott a BaseBand, akkor elveszíted a függetlenítést!

    Részletesebben:
    Minden szoftver tartalmaz egy BaseBand -et, ami biztosítsa a telefonon zajló adatátviteli eszközök működését(GPS/Wi-Fi/Bluetooth/GSM, stb…), ha függetlenítésről beszélünk, akkor lényegében a BaseBand módosításáról beszélünk(GSM). Úgy kell elképzelni mint egy multifunkciónális drivert.
    Minden szoftver tartalmaz egy BaseBand -et, az esetek többségében az Apple befoltozza a hackerek álltal kiaknázott lyukakat, és ezálltal próbálja meggátolni a törést…Ebben az esetben ha befrissítesz egy új szoftverre, melyben új BaseBand van, akkor elveszíted a függetlenítést mindaddig, míg a hackerek újabb lyukat nem találnak benne.
    Volt már eset arra, hogy Apple nem foltozzta be a BaseBand -en lévő lyukakat: 3.0 -> 3.0.1, de az esetek többségében ezek a lyukak befoltozódnak, és ezálltal veszíted el a függetlenséget…

  60. @oytop:
    milyen szifon? 2G/3G/3GS?
    shsh fájlok meg vannak hozza?

  61. sima 3G, shsh file-okat nem mentettem, mert úgy tudom, hogy a 3G-hez nem szükséges…

  62. @oytop: Esetleg próbáld recovery módba rakni és futass le rajta egy blackra1n-t!

  63. @oytop: ha nem megy Blackra1n-el, akkor restore 3.1.2 re majd blackra1n.

  64. ezzel még nem próbálkoztam, de mindjárt megteszem… hátha….
    köszi a tippet

  65. emlékeztetnél, hogy kellene recovery módba rakni?

  66. @oytop: Kikapcsolod a szifont, lenyomod a home gombot, és rádugod az adatkábelt… vársz míg előjön a “connecting to itunes” logó…

  67. hmmm… köszi a segítséget, de sajnos nem működik. Azt hiszem restore lesz a vége. 🙁

  68. @Gabi: Thanks for the kind advice, I’d rather you do the same so you won’t have to suffer from the painful ways of commenting sh1t

  69. Igen, ezt eddig is tudtuk Sherifftol!

  70. @Alex: Elhiheted, a limera1n.com a 4.0-ás OSX-re vár… (esetleg a következő generációs iPhone-ra, bár ennek jóval kissebb az esélye…)

  71. sziasztok
    at&t telom van 3g befrisitetem 3.1.3 természetesen meghalt , vissza tudom rá teni 3.1.2 ??

  72. @Adee: Szia, erre jelenleg nincs megoldás. Vagy global.aq-t használsz szinte minden mibilesubstrate-ra épülő progi nélkül, vagy fordítva! (én töröltem a global.aq-t, mert undoritó, hogy megnézi ezt:) )

  73. paprika: akkor sokszázadik alkalommal is elmondom, mert látom, még mindig nem sikerült megérteni… ha frissítetted a gyári 3.1.3-ra, akkor hiába teszed vissza a 3.1.2-t DFU-ban, a függetlenítést jelenleg buktad. majd ha kijön a 3.1.3-ra a függetlenítés, akkor tudsz majd kezdeni vele valamit.

    de a 3.1.2-t hiába rakod vissza, a baseband verziója NEM fog változni, az marad a 3.1.3 által frissített, mert mint azt már számtalanszor leírtuk, a basebandet csak újabb verzióra frissítheted, korábbi verziót NEM tehetsz rá vissza.

    (egyetlen kivétel van ez alól, ha a telefonod korai 3G, mert akkor a bootloader-e 5.08, ami alatt egyedül lehetséges csak jelenleg a baseband downgrade. ha azonban 5.09 vagy afeletti, akkor jelenleg nincs szoftveres megoldás erre. függetlenített készüléket ezért nem szabad csak úgy frissítgetni.)

  74. hat vajon amikor kijon a 4g akkor mar a 3GS tulajok tudnak upgradelni Iphone OS 4.0ra?vagy inkabb varjuk meg a jailbreakelt verziot?es hogy nem e lesz lasu a 4es operacios rendszer a 3gs en?szerintetek?

  75. jah es masik dolog!aki szeretne 4.0 OS lattni a telefonjan annak kb.megint oda lesz a fuggetlenitese mert valoszinuleg a baseband is frisul majd! ugyhogy azok akik kulfoldi telefonal rendelkeznek azok megint csak szivnak!

  76. Norbi: már miért ne tudnának frissíteni? de ugyan az a helyzet, mint minden eddigi frissítésnél:

    – ha függetlenítenél, ülj a seggeden pár napot, míg kiderül, mik az opciók;
    – ha jailbreak-elnél, akkor is várni kell, hogy megjelenjenek a frissített progik, amik tudják jailbreak-elni a 4.0-t.

    a baseband nem “valószínűleg”, hanem egyértelműen frissül, mert a beta-k is már egyre frissebb verziós baseband-eket tartalmaztak.

    akik pedig függetlenítésre szorulnak, azok ezt tudták, amikor megvették a telefont. és ha kivárod azt a pár napot az elején, akkor legalább nem tartozol majd azok közé a birkák közé, akik a szokásos figyelmeztetés ellenére frissítenek, no persze “véletlenül”. ki kell várni azt a pár napot, és kész.

  77. @Jadeye: Jadeye!!
    köszönöm én és mindazok nevébe aki nehezen értik meg a dolgokat ,
    nagyraértékelem türelmed a sokszor sokmindenkinek leirt ismétlö és egyértelmü válaszokért ,nem egyértelmüek a külömbözö kifejezések (számomra ) és ezért kérdezek ,sokszor visszaolvasok de nem mindet értek meg ,mégegysze KÖSZÖNÖM!!!!

  78. @Jadeye:
    van valami info kb. mikor lesz fügetlenithetö a 3.1.3??

  79. @paprika: hát csak annyi az infó, amit MuscleNerd írt, és ha ő azt írta, hogy a 4.0 megjelenésére lesz, akkor ezek szerint addigra. más infónk jelenleg nincs.

    (btw, bocs, ha néha kicsit nyers vagyok, csak a számtalanszor leírt dolgokra való rendszeres rákérdezésektől mindig falnak megyek, bárki tegye, szóval semmi személyes. :P)

  80. Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni…A szifonomat már harmadszor restoreoltam eredménytelenül azzal a hibával, hogy a sim kártyárol nem látja és nem tudja átmásolni a névjegyzéket. Most 3.1.2 friss JB blackra1n ja és 2G szifonrol van szó. Tanácstalan vagyok, mert semmilyen sim manager program nem látja, pedig a v3motorola szerint igenis ott vannak az adatok :S Mit lehet tenni?

  81. @kipseter: Ha soha többé nem akarod használni a blackra1n-t persze 🙂

  82. @zsooca: namost rögtön három dolog: 2G-re neked MINEK a blackra1n? miért 3.1.2 van rajta, miért nem 3.1.3? korábban látta a névjegyzéket (settings / mail, contacts… / import sim contacts)?

    @zsooca: ez nem az iTunes hibája, hanem a blackra1n van trógerül megírva. mellesleg amióta van spirit, minek blackra1n?

  83. Ésa hacktiválassal milesz?
    Mert az a legnagyobb probléma.
    A fuggetlenitéshez kell azis…

  84. @Vjoe: na ácsi. a függetlenítéshez NEM kell a hacktiválás. hacktiválás csak akkor kell, ha nem tudod eredeti kártyával, szabályosan, iTunes-ban aktiválni.

    arról meg egy szó nem esett, hogy majd ne lenne az új toolban hacktiválás. szerintem ha lesz unlock, lesz hacktiválás is, a devteam cuccai mindig tudtak hacktiválni. a spirit egy teljesen más kérdés. szóval tuti lesz hacktiválás. 🙂

  85. @Jadeye: blackra1n azért kell, mert nem tudom aktiválni a magyar t kártyával itunesal, valamiért nem eszi meg. Eddig nem volt probléma a contactok importálása, már vagy 2éve használom a masinát hiba nélkül. Ha ráteszem a 3.1.3at akkor fogom tudni aktiválni/hacktiválni/függetleniteni?

  86. @zsooca: 2G-hez NEM használunk blackra1n-t. arra ott a redsn0w. az ugyanúgy tud hacktiválni. és azért nem tudod magyar T kártyával aktiválni, mert a telefon nem volt sosem kapható a magyar T-nél. egyébként 2G esetén nem is érnél semmit a rendes aktiválással, de erről már írtam cikket: http://szifon.com/2009/05/13/2g-iphone-es-itunes-aktivalas/

    tedd fel a gyári 3.1.3-at, majd a többit a redsn0w megcsinálja, csak a 3.1.2-t kell neki megadni, amikor kéri a fw-t.

  87. @Jadeye: Köszi a választ, megnézem így sikerül e megoldani a problémámat 🙂

  88. Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni egy profitól hogy miként lehet az iphone rákötni a Tv re ugyanis próbálom de se kép se hang. A megoldást megköszönném.

  89. @gyula40: egy ilyen kábellel szerintem érdemes kipróbálni: ) xms.hu/apple.php?t=MB129ZA/A

  90. @Jadeye:
    Van valami kb. info mikor lesz 3.1.3 fügetlenithetö???

  91. @zsooca: Köszönöm szépen nem tudtam erről az oldalról. Köszi

  92. @paprika: na ne csináld már… ott a válaszom erre a kérdésedre a 79-es kommentben…

  93. @koczka:
    helló
    nekem ugyan ez volt a problémám,de most megnéztem a cydia-t,és töröltem a reklámszűrőt és már jó is:)

  94. Sziasztok.Tud nekem valaki segíteni abban,hogy hol találom a Sygic Aura navit Magyarország térképpel.Köszönöm előre is.

  95. Sziasztok! Tud valaki segíteni? Nem csinál mást a telóm csak “connecting to itunes” jelenik meg. Hogyan lehet feléleszteni?
    Köszi előre is.

  96. @Sroby: tedd bele a gyárilag hozzá tartozó kártyát, és ahogy az üzenet írja: connect to iTunes. mi ebben a nem érthető? (dugd rá iTunes-ra)

  97. iH8sn0w

    Tha last pic was not meant be to be public XD. Sorry. No release…

    iH8sn0w

    For those wondering. sn0wbreeze V1.6 Beta will not be available to the public. It was just a screeny for a member in IRC.

    ezeket ideiglenesen értette vagy az új szifon nál sem lesz unlock?

  98. @Gabi: mert szerinted belelát bárki is a fejébe, hogy hogyan értette? naugye… de értelemszerűen annyit mondott, hogy az 1.6 *beta* nem lesz elérhető. olyat NEM mondott, hogy a *nem-beta* ne jelenne meg.

  99. Igen az érthető, de mi van ha nincs meg a hozzá tartozó kártya?

  100. Csak aztán nehogy véletlen frissítsék a BB aztán fuccs a dolognak! 🙂 Bár én örülnék neki! 🙂 Már mint a függetlenítésnek!
    😀

  101. @Jadeye: Igen az érthető, de mi van ha nincs meg a hozzá tartozó kártya?

  102. Sziasztok! Tud valaki konkret valaszt adni hogy lessz-e fuggetlenittes 05.12.01-re?es ha igen kb.mikor?

  103. @sroby: akkor hacktiválni kell. redsn0w.

    @sandorlaszlo22: 06.21 után kiderül, mert akkor jelenik meg hivatalosan a 4.0. de addig nincs infó.

  104. Bocs az amatőr kérdésért, de honnan tudom, hogy az enyém új vagy régi iBootos? Kb. tavaly októberben vettem a telcsit Hong Kongban. A sorozatszámot magyarázta eddig mindenki, hogy ha a 3-4-5. karakter 939 vagy kisebb, akkor régi iBootos…

    Namármost, nekem úgy kezdődik a sorozatszámom, hogy 88006….
    Akkor a 006 feltételezem, hogy újabb mint a 939 (mintha elérték volna az 1000-et), vagy rosszul gondolom?


Add a Comment