fbpx Skip to content

Mai napon megjelent a Sanoma újabb alkalmazása, mely a június 11-én kezdődő foci vb-re készült. Indítás után ki kell választani melyik csapatnak szurkolsz (a csapatok az angol abc szerint vannak sorba rendezve), majd a soron következő mérkőzéseket láthatjuk.

Egy meccsre kattintva lenyílik a megosztási lehetőség: Facebookra, twitterre és emailen lehet kilőni a meccset, így értesítve más focibarátokat, nehogy lemaradjanak a mérkőzésről.
Apropó, értesítés! Az alkalmazás képes push üzenetet küldeni a meccsek kezdéséről és a végeredményről is, így Te sem maradsz le semmiről.

Navigálni a jobb oldalon lévő kupára kattintva lehet, bejön a menü. Itt számtalan lehetőségünk van. Kétféleképpen is megnézhetjük a mérkőzéseket, egyrészről a Mérkőzések menüpont alatt, másrészről a Teljes menetrendnél. Elsőnél időrendben, míg a másodiknál csoportonként.

Hírekben a legújabb focis híreket olvashatjuk, így nem kell felmenni a sportújság honlapjára.

A Csapatok menüpontban csapatképpel és országleírással láthatjuk a résztvevőket, külön egyesével minden játékost is (Egy kis hiba: Kaká klubszinten még az AC Milannal van, pedig már egy éve eligazolt).
Hogy mi magyarok se maradjunk ki az alkalmazásból, beraktak egy Történelem menüpontot, ahol minden világbajnokságról leírást találunk. Így mi is emlékezhetünk hajdani sikereinkre.

A programban még megnézhetjük a vb hivatalos labdáját (külön történetekkel fűszerezve) és ha valaki van olyan szerencsés, hogy kijut Dél-Afrikába, akkor a Stadionok menüpontban Google-térképen még azt is megnézheti hogyan jut el a mérkőzésre.
Sanoma az iTunes-os leírásban még ígér élő szöveges meccsközvetítéseket is, de ezt értelemszerűen nem tudtam kipróbálni.
A program színvonalban hozta a megszokott magas Sanoma-minőséget, ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból. A vb ideje alatt ezt az alkalmazást fogom a legtöbbször elindítani 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

47 Comments

  1. Lájkolom meg mindjárt meg is sasolom, hogy mit tud a kicsike ~

  2. Szenzációs cég ez a Sanoma!! Csak így tovább!!

  3. Ez nagyon ott van! Szuper!

  4. nagyon jó kis app lehet, kár hogy nem érdekel a foci 🙂

  5. Mit keres a Francia válogatottban Zidane??:D

  6. utolsó előtti kép mekkora lol? 😀 németország (legutolso vb bajnok) tart a magyaroktol 😀 “komoly megmérettetés” xDDD

  7. Ne haragudjatok az offért, de olyan kérdésem lenne, hogy mac-re milyen fájlkezelő van, amivel be tudok menni az iphone fájlrendszerébe?

  8. azért (remélem ez nem reklám, nem vagyok velük kapcsolatban 🙂 ) egy mondatot ide: az összes sanoma alkalmazást ők fejlesztik:

    http://www.innoli.hu

    – köszönet érte!

  9. @irmes: PhoneView

  10. Foci örülteknek kötelező!!!

  11. off az iphone om (3g) egyszercsak leállt és most itunes ért sir de amikor rá köttöm az kéri irjam be a kódot de nem tudom hanem csak vészhivást restore nem megy se mac se win windowsnál 23-as hiba kod mac-nél 2001-es légyszi segitsetek elöre is köszi 🙂

  12. @aang:
    Mégis miféle kódot kér? Légyszíves írd le a PONTOS hibaüzenetet vagy esetleg egy screenshot is jöhet.

  13. @irmes:
    Esetleg iPhone Explorer. Kiváló T-pot alternatíva. Winre és Macre is!

  14. @aang: ha megy az angol akkor probald a kovetkezot:
    Fix the Iphone Error 23 (Itunes) in three delightful flavours.

    Ok folks, I too have had this problem with a host of strange answers such as browser setting and “oh, how much memory have you got on XP!”
    If you too fall foul to the dreaded 23 error message then heres how… I, after 2 days of messing about, I got it to work. ( I didn’t need the bosch codetools administration hammer after all )

    Ok, Itunes is saying it cannot restore…

    Easy way 1:
    first, see if you can get the restore to work in the DFU mode (with iphone off and itunes minimised )(hold down on power and home – when the phone switches on, continue to hold down home (the button on the bottom of the iphone) until you get a screen on the phone and itunes mentions that you need to restore )…. try this…. still not working???? ok.

    Moderate annoyance 2:
    leave your dead iphone buzzing on the desk connected to itunes for like 30 minutes.. (it should switch on and off again at 5-10 min intervals)..make a coffee….
    after 30 mins… maximise itunes and do a sync… if it can sync..

    use itunnel and winscp into your phone and replace offending file… (mine was mobileinstallation) .. once done.. your phone will automatically come back to life

    Rue the day I bought this 3:

    quickpwn into your iphone and replace the firmware.
    This will have you putting everything back again, however you may well be able to sync back your details.

  15. @iPhonePro: kösz a segitséget na passcode-ot tudod a slide to unlock után

  16. @irmes: asszem többek közt téged hívtak a minap az indexen trollnak 🙁 gáz

  17. megszokott sanoma minőség 😀 a tv24 használhatatlan. pölö.

  18. Apropo, nem jelennek meg a képek iPhoneról olvasva! Javitsátok, és nem csak ennél a postnál. Köszi

  19. @aang:

    Próbáld meg DFU módból a restore-t hátha segít.

    1) Kapcsold ki az iPhone-t de hagyd csatlakoztatva.
    2) Power és Home gombot tartsd lenyomva. Apple logo felvillan. Még mindig tartsd.
    3) Képernyő elsötétül. A Power (tehát a fenti) gombot engedd el, de a Home-t szünet nélkül nyomd tovább!
    Kb 10-15 mp múlva iTunes szól, hogy:
    “iTunes has detected an iPhone in Recovery mode” Ezzel ne foglalkozz, OK-zd le.
    4) Restore

    Sok sikert, remélem segít 🙂

  20. OFF: Rakot mar fel valaki OSX -et VmWare virtualis gepre? A telepites vegen ( 10.5.2) mit kell megadni az internethez?

  21. @Apropo: Nekem megjelennek.

  22. Jó kis alkalmazás…
    Lehetne egy hasonló F1-es is… 🙂

  23. @CSE978: Ezt kifejtenéd? 🙂

  24. @irmes:
    Közbe rájöttem. :))) Ne mond már, hogy te soha életedben nem offoltál? Nekem erre most gyorsan szükségem volt, és a szifon.com-on szerencsére vannak segítőkész emberek, nem ilyenek mint te, röviden ennyi. Amúgy nagyon jó ez a program, a vébé idején jól jöhet.

  25. Hali!

    kicsit off

    Spirit hacktivál 3.1.3-at ?
    Köszi !

    kisgyopi

  26. Ja 2g…

  27. @mynus:
    ne vm-be telepitsd hanem rendesen a vasra
    (amug keresd meg a devices , network adapters-t es oszd meg

  28. @iPhonePro: na kösz de nem tudom DFU-ba tenni nem mükszik vagy lehet hogy valamit roszulcsinálok?

  29. @kisgyopi:

    Nem.
    Idéznék Jadeye korábbi cikkéből:

    “Függetlenítés:

    2G-s telefonok bármelyike függetleníthető, akár Redsn0w, akár Pwnage tool, akár BootNeuter használatával. 2G-re NE tegyél fel semmi *sn0w-t, mert azok csak a 3G és 3G[s] baseband-jeivel működnek. 2G esetén a BootNeuter magát a baseband-et flash-eli meg függetlenre, így ez a függetlenítés restore esetén is megmarad.”

    ( http://szifon.com/2009/05/29/iphone-gyik-faq/ )

  30. Imadom a Sanoma app-okat :), mindig meg tudnak lepni es remlem meg sokszor meg is fognak. Szerintem is jo otlet lenne egy F1-es app is 🙂 Tovabbi szep napot!

  31. Admin!

    A múltkor szó esett arról, hogy az alkalmazásokat mappákba lehet majd rendezni a 4.0-ban!
    A cydia-ban van egy alkalmazás, ami már ezt is tudja, “categories v1 Icons” nevű alkalmazás, ahol tetszés szerint bármilyen mappába rakhatjuk az ikonokat!
    Az Itunes viszont, ahogy te is mondtad, egyben látja csak ezeket, meg egy olyan hátulütője van még, hogy a frissítéseket az appstore nem látja, csak, ha a főmenüben van!
    Gondoltam hasznos lehet néhányunknak! Mivel nekem is vagy 6 oldalon keresztül voltak a dolgaim! Így már átláthatóbb a teló!

    Üdv

  32. @GabesS2k:
    Már van F1-s alkalmazás. Nagyon jól használható.
    Keress rá: 2010 F1

  33. hello sztem a espn altal keszitett vb app sokal job!!!!

  34. Mondjuk Anglia zászlaját kicserélhetnék a rendesre. Nagy-Britannia Anglia

  35. @aang:

    Arra figyelj, hogy amíg a Power + Home gombokat nyomod egyszerre, az Apple logo megjelenése után ahogy elsötétül a képernyő, a power-t rögtön engedd el és csak a Home-t nyomd tovább, mert különben újraindul!

    Esetleg youtube-on keress vmi videót. Tuti működnie kell.

    üdv

  36. @Liba:

    Köszi, már rég kerestem ezt a progit.

  37. Off: Cydiában kijött a Wi-Fi Sync 1.1 es verziója, ami már támogatja a Windowsos szinkronizációt!
    Vki nem tud egy eldugott repot, ahol fenn van a crackelt PWNTunes?

  38. @Chrys: hát hogy a PWNTunes benne van e azt nem tudom de neagyon sok fizetös cydia program benne van ingyen http://podulo.com

  39. offtopic de nagyon kéne segítség:

    Jailbreakel (blackra1n-nel) Iphone 3GS. Egy újraindítást követően nem volt jó a wifi érzékelés ezért nyomtam egy network resetet. Ettől újraindult, DFU üzemmódban nyomnám a szokásos blackra1n-t hogy elinduljon az Iphone, de most valamiért ha elindítom a blackra1nt, simán újraindul utána a bekapcsolás helyett, és nem bírom kiszedni a DFU-ból akárhányszor is futtatom le a jailbreaket :S Aki tud az segítsen pls!

  40. Ja igen és az lemaradt hogy 3.1.2-es verzió, ezért nem nagyon akarok restore-olni, mert akkor minden elveszik+nem tudok függetleníteni…

  41. Konkrétan a Samonánál nem tudnak UI-t tervezni.

  42. @Chrys: tévedés az 1.0 val is megy a windows sync:) 1.1 ben az ipad support van benne meg meg par aprosag de azert jo lenne a tort 1.1 🙂

  43. @Crazy: Az biztos h a legelső verzióban nem ment,és én csak most láttam az 1.1 changelogban,hogy “Introduced support for Windows/iPad”! De ezen nem veszünk össze,a lényeg h van. 🙂
    @aang: Kösz,ugyan az amit kerestem nem volt benn,de tényleg jó repo!

  44. Jimny, pont az ’54-es vb ezüst nem feltétlenül olyan “hajdani siker” amire sikerként emlékszik mindenki, olvasd csak el a szöveget! Persze hogy ma szép lenne még csak kijutni is, de akkoriban az Aranycsapat végigverte a világot, csak a vb arany hiányzott…

  45. Hogy en mennyire uralom a focit….


Add a Comment