fbpx Skip to content

Mai hírekben újra szó lesz az alapértelmezett böngészőről, a repülő herkentyűről, a GTA Chinatown Wars Lite verziójáról és Perzsia hercegéről.

Browser changer (aka. OpenOpera) v2.0

Múlt héten írtam hogyan lehet az Opera Minit alapértelmezett böngészővé tenni. Azóta átalakították a programot, kiegészítették újabb böngészőkkel (Atomic, iCab Mobile, Perfect Browser) és nevet is váltott. Most Browser Changer névre hallgat, továbbra is ingyenesen tölthető le a Cydiából. A csomag egy SBSettings kapcsolót is tartalmaz. A telepítés után a Settings-ben be kell állítani melyik böngészőben nyissa meg a linkeket, így már nem a Safari ugrik fel.
Nem tudom a Safarin és az Operán kívül más böngészőt használnak-e, én maradok a Safarinál.

Parrot AR.Drone bejelentés

Az év elején szó volt a Parrot AR.Drone nevű repülő szerkentyűről. Akkor még nem tudtunk sem árat, sem megjelenési időpontot. Ezeket még mindig nem tudjuk, de a június 15-én kezdődő E3 konferencián nyilvánosságra hozzák az információkat. Még januárban 500 dollárt és évvégi megjelenést pletykálgattak, szűk egy hónap múlva okosabbak leszünk.

Megjelent a GTA Chinatown Wars Lite verziója

Rockstar megjelentette a nagysikerű GTA Chinatown Wars ingyenes verzióját. A játékban 3 küldetést lehet teljesíteni. Aki még nem próbálta és kedvet kapott a teljes verzióra, 7.99 euróért vásárolhatja meg az App Store-ból, míg az ingyenes innen érhető el.

Június 3-án jön a Prince of Persia

Gameloft mai közlése szerint június 3-án jelenik meg iPhone-ra és iPod Touchra a Prince of Persia. A játékban 12 fejezeten keresztül kell harcolni, legyőzni a gonosz ellenség hadait. Grafika alapján jól néz ki, a készítő fancy animációkat ígér. Ár még nem ismert.

Olvasd el a hozzászólásokat is

58 Comments

  1. De varom a PoP-t 🙂

  2. ha hozza a pcs elmengy (PoP SoT) akkor ez lesz a legjobb jatek eddig!

  3. elmenyt akartam irni 🙂

  4. jo cikk de valami tuning, file rendszer babrálás, modding, optikai tuningos cikk kéne:P

  5. @Crazy: Tessék, optikai tuning 😀
    href.hu/x/ce11

  6. @DetoX: :D:D:D:D:D:

  7. én gta demónak örülök nagyon

    OFF hogy a bús picsába kerül ez a repülő szar egy iphone tematikus oldalra?!

  8. @vtc: Ha rátaperolnál a linkekre, rájönnél…

  9. @Szpisti: a tv-m is kommunikál vele mégsincs itt

  10. Prince of Persia jónak tűnik.

  11. Szia! Olcastam es lattam is, hogy valaki tv-t nezett iPadon. Milyen software kell hozza?
    Csovi

  12. Sziasztok!

    Tudna valaki segíteni? Olyan problémám lenne hogy befrissültem 3.1.3 (3GS) ra és felraktam az SBsettingset és utána meghalt a 3G kapcsolat (az oldal nem jeleníthető meg mert az eszköz nem kapcsolódik az internethez) ezt írta ki a safari , csak EDGE ment. Leszedtem az SB Settings-t és megint jó lett a 3G. Lehetséges hogy zavarják egymást? Detektálta már valaki ezt a hibát?

  13. Esetleg SBS ben kapcsold be a 3G-t 🙂

  14. ipad gondolkoztam de az a repcsi most nagyon betalált:)
    nah majd kiderül hogy mennyi az annyi:)

  15. @dnp: ez nagyon paraszt volt 😀 de igazad van:D

  16. @Crazy: 😀 olyan vagy 🙂 Csak segiteni akartam 🙂

  17. @dnp: ajj kiadhatnák már a pogoplank 2 t

    már fél éve ígérgetik… ha csak kamu oda megyek és szíjat hasítok a hátán vagya hátából:D

  18. pff 🙂 egyéb ötlet?

  19. OFF: az új BKV buszokon van wifi 😀

  20. @Gabi: mivaaan?:D

  21. @Gabi: hány megás net vna rajtuk?:)

  22. @Gabi:
    van biza azon a 3buszon kb amik tesztuzemben mennek.

  23. index.hu/video/2010/05/25/buszteszt_utasvelemenyek/

    3:50 korul

  24. @peetboy84: Arra gondoltam még, hogy az SBSettings telepítése után nem minden kapcsoló jelenik meg, esetleg valamelyik “off”-on van alapértelmezetten… Nézd meg hogy minden ilyesmi kapcsoló engedélyezve van-e az SBS beállításainál… Hátha…

  25. gyerek ajfonnal teszteli a busz wifit 🙂

  26. megyünk 😛

  27. Bocs az off-ért de kérdezem a 3gs tulajokat, hogy a 3gs jelvétele gyengébb mint a 3g-jé?Csak azért kérdezem mert az uj 3gs-em pár percenként keresi a hálozatot ,amig a régi sima 3g-vel nem volt ilyen probléma.Vagy a spirit okozza ?

  28. hup.hu/cikkek/20100526/egy_ubuntu-val_athaghato_az_iphone_3gs_adattitkositasa
    LoL 😀

  29. @Kovi87: az illető nagyon félreérti a dolgot, mert ezeket sosem védte PIN kód… a PIN kód a SIM kártyát védi, és nem a telefont vagy az azon tárolt adatokat. és ez más telefonok esetén sincs másként.

    emellett úgylátszik, X nagyon magas szekuriti officer felfedezte a spanyolviaszt, amit bárki, aki használ t-pot-ot, már alapból tud… amit ugyanis bemutat a screenshot-tal, az minden, csak nem a rendszerpartíció. oké, lenyúlhat egy rakás (sokszor még DRM-védett) zenét, a képeidet, videóidat. na és a többi?

    ugyanakkor windows alatt ehhez még csak hekkelni sem kell, t-pot simán látja ugyanezt, jailbreak nélkül. osx alatt a diskaid szintén. nem semmi, hogy nekik ehhez ubuntu és ennyi idő kellett… whtvr… na ez a LOL. 😀

  30. Bocsi a láma kérdésért, de az istennek se tudok az ipadra filmet varázsolni. Akármilyen formátumba is konvertálom az itunes nem rakja rá szinkronizáláskor a gépre. Hogyan tudnám rátenni a videókat a gápre?

  31. @doublez: na de valami hibát is ír rá? be van pippantva, hogy rátegye őket? elvileg a sima mp4 teljesen jó kell legyen neki.

  32. @Jadeye: nem ír ki hibát. lefut a szinkronizáció,de a film nem kerül rá. Próbálkoztam már egyesével kipipálni a filmeket és ugy is ,hogy azt pipáltam ki,hogy mindet tegye fe rá.

  33. Bocsi lehet hogy hülye kérdés de iphone 2Gm van és rátettem a 3,0 as firmwaret megcsinaltam a jailbreaket meg mindent amit kell de amikor hívnak akkor a háttérképemet mutatja a teló hogytudom megoldani hogy ne mutasson semmit mikor hívnak csak a nevet v számot stb????

  34. eléggé zavaró mikor anyám hív és bnőm képe van kinn:D

  35. régen amikor hívtak a 2.1 es firmwaren akkor egy sötét háttér volt asszem egy telefonnal hogy tudnám visszavarázsolni?

  36. @vasi: anyukadn ak allits be képet:) es akkor az a kép fog megjelnni amit beallitasz:)

  37. jo de ha ismeretlen hív akk is a hátteremet mutatja…nekem ez a gondom

  38. Akkor “Ismeretlen szám”
    “Szia kicsim!” 😀

  39. Nem tudjátok mi a neve annak a jateknak iphonre amikor jonnek az utasszallito repulok landolni es te az ujjaddal hatarozod meg a leszallasi palyat? A kerekasztalos videoban ipod-on is láttam hogy ki lett probalva. Köszi

  40. Sziasztok,

    Lehet csak nekem hatalmas hír, én már vártam nagyon, végre megjelent a Splinter Cell Conviction nevű játék.
    A mindenki által igen jól ismert oldalról vihető 😉

    Üdv iPhone társak

  41. @vasi: túl sokat akarsz:D én pl örülök ha a barátnőm képét láthatom a telefonomon:)

  42. Sziasztok!
    Napok óta próbálok iphone-ról telepíthető splinter cell convoctiont leszedni valahonnan.
    Sikerült már ilyen valakinek?

  43. Csomesz, flight control

  44. @komozol: iPhone-ról, vagy iPhone-ra ? Az oldalról “megvásárolt” game tökéletesen fut a telefonon, minden rendben vele. Vagy te mindenképpen a telefonról akarod telepíteni is, nem jó iTunes-ból ?

  45. OFF!

    Sziasztok!
    Par napja offoltam egy problemaval, sajnos meg mindig fent all.A problemam a kovetkezo, cydia sajnos majus 10-e ota nem frissit azt irja ki cached faliure.nyomtam egy reset all settingset, nem hasznalt,felinstallatam ujra a cydiat de utana semmit nem frisitett fel.Ok mondom ujra nagy reset cydia szinten nem mukodik, el akartam inditani a blackra1n-t geprol hibaval fogadott ASL.dll fajl nem talalhato installaljam ujra a progit, utana neztem apple konyvtarban van leszedtem ujra internetrol a fajlt be szeretnem masolni a megadott mappaba, de ott a fajl megsem hianyzik de felul irni termeszetesen nem lehet.Lehet hogy az itunes verzio szama a baj?a legujabb van fent.ja es meg egy bibi, hogy legyen “munkatok”fel tudtam rakni a winterboard-ot de sehol nem jelenik meg az ikon.
    Hat elore is BIG thx mindenkinek aki tud segiteni!
    Sorry ujra!

    Aren

  46. Spedd001: köszi

  47. sziasztok.

    3.1.3-mat lehet szoftveresen függetleníteni? Ha igen melyik progival? Iphonba jó a turboSIM ?

  48. @peetboy84: NO UNLOCK RELEASED yet.

  49. OFF:
    letöltöttem egy játékot az apptrackr-ről és az itunes a music playerrel akarja megnyitni,nem engedi berakni az apps-ok közé.
    valakinek vmi tipp?

  50. @vasi: akkor csak a csajhoz állíts be képet. a háttérképnek ez a lényege, háttérkép. látszik, amikor bármi történik a lockscreen-en. 3GS esetén 4.0-ban majd berakhatod a csajt az ikonok mögé, és akkor nem fog híváskor ott vigyorogni.

    @aren85: a reset all settingsnek semmi jó hatása nem lesz erre, sőt, jailbreak esetén nem is szabad rányomni.

    a cached failure-re meg már többen írtak tippet, nézd meg, hogy a hozzáadott source-ok valóan élnek-e, valamint a netkapcsolatod is működik-e.

    blackra1n… nemtom, mit szenvedsz vele. 3G-re ott a redsn0w. vagy 3GS-re meg a spirit.

    a winterboard nem a mi “munkánk”.

    én nyomnék egy tiszta restore-t. majd telefontól függően valami értelmes cuccal jailbreakelném. közben megnézném, hogy a netkapcsolat rendben van-e. aztán frissíteném a cydia-t, reboot, újabb frissítés, és utána nekiállhatsz telepítgetni winterboardot, ha ez a szíved vágya.

    @peetboy84: nem lehet. nem jó bele.

    @Driso: és legalább lejátsza? 🙂 nézd meg, mit töltöttél le. lehet nem IPA a kiterjesztés. az is lehet, hogy kamu a fájl.

  51. .ip@Jadeye: Smashed_1.01_Paco_91.ipa,ez a neve.
    és a gép itunes music playerrel akarja megnyitni.máskor is volt már ilyen de ott a játéknál a letöltéshez több link volt megadva,ha másikkal töltöttem ott általában jót szedett le,de mivel ez régi itt csak 1 link van az apptrackren

  52. @Driso: akkor az egy kamu fájl. nézd meg totalcommanderben. ha átnevezed .zip-re, és bele tudsz nézni, mi van benne, akkor oké. de ha ennyire lejátszani akarja, az nem IPA.

  53. @flashbackh:
    “Jóárasított” letöltésre lenne szükségem , amit installous-al fel tudok telepíteni…(spinter cell)

  54. @komozol: Akkor nem tudom sajnos, azzal nem próbáltam meg letölteni, de 500 mega nagyon durva,. lehet ott közben történik valami. Én iTunes-ból telepítettem, úgy működik rendesen, nem tudom van-e lehetőséged azzal rátenni a tellára, de az biztosan megoldás és tényleg működik.

  55. apptrackr.org/?act=viewapp&appid=360182980

  56. Zoltan: es ezt most muszaj harom kulonbozo cikkhez is bekommentelni? akkor miert csodalkozol, ha ki van moderalva nehany kommented…?

  57. hello hello valaki tudná nekm linkelni a prince of persiat elöre is kössz


Add a Comment