fbpx Skip to content
A technikai játékairól ismert 2XL Games újabb játékkal állt elő, elvileg egy héten belül megjelenik a TrophyLite Rally.
A játékban 15 sivatagi pályán versenyezhetünk, karrier módban újabb 31 pályát szabadíthatunk fel, ötféle módon irányíthatjuk az autónkat. Mint a lenti videóban is látható, grafikailag nagyon jól néz ki, de fizikában azért annyira nem győzött meg.

iPhone 3G 8GB

Amerikában a Wal-Mart áruházláncban mától 199 dollár helyett 97 dollárért lehet 16 GB-os 3GS telefonhoz hozzájutni. Ez egyáltalán nem meglepő lépés, tavaly is csökkentették a 3G árát az új telefon érkezésével, amit június 7-én maga Steve Jobs mutat be. Elképzelhető, hogy ugyanazt az üzletpolitikát folytatják majd, mint tavaly: az új telefon mellett csökkentett áron lehet még 3GS készüléket kapni. Így az is boldog lehet, aki nem akar annyit a telefonra költeni.
Más hír szerint az Apple már nem szállít 3G telefonokat az AT&T boltjaiba. Fórumos hozzászólások szerint Magyarországon már egy ideje nem lehet kapni 3G-t, de a magyar T-Mobile honlapján még rendelhető a készülék.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Ez szomorú…de gondolom Ma-on ilyen nem lesz,hogy ennyire leviszik az árát.amúgy ez az ár,előfizetéssel értendő?

  2. nem hiszem

  3. En ugy tudom, hogy ez ket ev huseg ido mellett ennyi.

  4. Előfizetéssel annyi. Olyan, mint nálunk a t-nél 115e + 10e 24 hónapra…

  5. 22ezerért 3gs? Na ne má, de szar nekik.

  6. 3GS-t akarok!!! 😀

  7. Ha bemutatják az iPhone 4G-t, akkor kb mikor lehet majd itthon hozzájutni?

  8. @Force: a bejelentett USA megjelenés után pár hónap. ezt Steve-en kívül SENKI nem tudja. de gyanítom, jelenleg még maga Steve sem. itthon szeptember előtt szerintem semmiképp.

  9. deh ha lehet kapni usába akkor kb rendelni tudsz külföldi szájtokról

  10. Vajon lehet maj a vodánál is kapni a 4G/HD-t???

  11. ez a 3gs rendeles elofezetessel vagy nelkule megy?

  12. @miron89:
    1-2 hete faggattam az ügyfélszolgát ebben a témakörben, hát ha elejt egy-két morzsát,amiből valószínűsíthető, hogy lenne náluk is, de semmi! Hivatalosan meg még ennyit sem lehet tudni a vodától…


Add a Comment