fbpx Skip to content
Új alkalmazással állt elő a Magyar Telekom. Ezúttal egy ingyenes tévés műsorújságot hozott ki 150 csatorna műsorával.
A csatornák tematikus kategóriákba vannak sorolva, ha valamelyik csatorna műsorát követni akarom, be lehet tenni a Kedvencek közé.

A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön T-Home IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV Set Top Box-ot, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

Fekvő módban láthatjuk a Kedvencekhez beállított csatornák egyidejű programját és esti programját is.


Ha valaki nem akar lemaradni kedvenc sorozata legújabb részéről, akkor push üzenetet kérhet a kezdés előtt 10 perccel.
Az alkalmazást igazán a T-Home IPTV felhasználói tudják kihasználni, mert regisztráció és bejelentkezés után a telefonról tudják vezérelni a Set Top Box-ot.
A program ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

43 Comments

  1. Nagyon jó! Régóta vártam egy ilyet, és ez tényleg jó lett! Megéri letölteni

  2. SzifonTv forever:))

  3. Ez jó! Látszik:
    1.) Magentáék is Macintosht (hackintosht? 😀 ) használnak.
    2.) Az iPhone forgalmazói is be akarnak törni az AppStoreba (persze nyilván csak piacilag-képletesen… 😉 )

  4. álaaat :D:D

  5. Na végre egy műsorújság, amiben minden csatorna benne van ÉS normális a kezelőfelület…:D

  6. kedves admin csináljatok már legyetek oly szívesek 1 eladó / keresek részt a weblapon, metr sokan kereskednének itt az iphone/ipodjaikkal!!! előre is kösz (nekem kéne 1 iphone 3G :D)

  7. Ha már tv műsor… a TV24 mióta dobál fel reklámokat? Kb. percenként megjelenik egy sárga labelben… :S

  8. Sziasztok!
    Ne haragudjatok, hogy ide offolok, csak már a második levelemre se válaszoltatok, illetve nem is hívtatok fel. Rendeltem Tőletek lassan másfél hete egy 15$-os (4600Ft értékű) iTunes giftcardot, ezzel nem is volt semmi gond. Nagyon jól tudtam, hogy csak amerikai storeban lehet fölhasználni a redeem kódot, azonban amerikai accot csak bankkártáyval lehet csinálni, ami nekem nem volt. (miért is kértem volna giftcardot egyébként ha lett volna ?) Ezután átváltottam a countryt a saját magyar accountomban U.S.-re, az amerikai storeban akartam elkölteni a 15 dolcsit, azonban egyiket sem engedte. Kérlek írjátok meg mit csináljak, mert nem igazán engedhetnék meg magmank egy ilyen kiadást a semmiért. Elsősorban admin bácsira számítok, de ha valakinek van tapasztalata és/vagy ötlete megköszönném azt is. Bocs az Offért így utólag.

  9. @Skillmix: az usa store regizéskor lehet bankkártya nélküli ikont választani a kártyafajták közt.

  10. @gerike73: Meglehet de sajna nem engedte, mint a korábbi magyar accos regizésemkor:(. Próbáltam elég sokszor hidd el. 🙁

  11. Van valami alkalmazás amivel az apptrackr.org-ról tölthetek le programokat direkt a telefonon!? Régen ilyen volt az install0us.

  12. Hogyne volna. AppCake a neve.

  13. bocs az offért … de ez szerintem fontos sokaknak … megszüntt az install0us nekem tegnaap még működött (azt urta az oldal h 2.án szűnik meg de nekem ma nem ment)nem nyitotta meg a homepaget… ok cydia reinstall… nem jő a hackulo repo mondom WTF? :S:S:SS:S:
    akkor marad a sinful de ott már a 2.5 van… mondom nem gáz… letöltöm ami kell le is jön dicséérem mien jó erre not valid IPA… wtf? ez nem tudja kibontani a zipet pedigt csak abba lehet leszedni , jo akko xsellize repo , o ott a legfrisseb a 2.5.2 ki is van irva erre h the end , méggyorsabb mégjobb de ez ne unzip … :S :S :S
    felcsesz…

  14. @Bucoka: régóta? elég régóta működik a TV24 nevü program, ugyanezt tudja, csak kissé elöbb csinálták meg

  15. Nekem tökéletesen meg az instalous 1sec szedtem a myfootball pro t
    remélem neked is jo lesz

  16. Amúgy a faszom tele van a szifon.commal, mert állandóan teleoffolják a topikokat.
    Az első 2-3 hozzászólás még a topikról szól, az öszes többi meg a sok tompikáról, aki mindent elbasz. Jó lenne már velemit tenni ez ügyben, mert ez igy egy nagy szar.

  17. @Tomiie: és honnan tudom beszerezni?

  18. @samgar:
    Mondod Te…

    Én annak örulnék leinkább, ha a kedves T megoldaná, hogy a tv-s műsorujság működjön rendesen, de még az se megy nekik..

  19. @samgar: ha van igazságtartalma is annak amit írsz, ebben a szövegkörnyezetben elvész..

    ennek az appnak örülök. a szifonTV sajnos kicsit nehézkes alkalmazás. apróságokat kellene benne javítani, de pont azok az apróságok hiányoznak, h felhasználóbarát legyen.

  20. Na kérem.

    Ez a progi nagyon jó.

    IPTV-m is van, rögtön kipróbáltam, a regisztrációnál fel kellett ugyan hívnom az ügyfélszolgálatot, mert valahogy a a 20 számjegyből álló kódot nem találtam.
    Kedvesen segítettek, és sikerült regelnem.
    Most próbálgatom, de jól müxik, a távoli felvétel tökéletes, pár mp-el a kérés után(4mp) már rögzití is az adást.

    Szomszéd wifijét használva 🙂

    Pozitívum, hogy azok az adók láthatóak, amikre előfizettem, és az IPTV-n tárolt felvételek is láthatóak a címlistában.

    még van 2009-es 6. havi felvételem, az is látható.

    Egyenlőre azt mondom tökéletes progi IPTV-vel együtt.

    Köszi Admin!

  21. @Ateszpapa: ez nagyon állatnak hangzik. Már csak az iptv-vel kéne megbarátkozni, meg azzal a szájbaszeretett set-top-box-szal…

  22. neked melyik installous van? nekem sajnos 2.5.2 meg 2.5 ami szar a 2.4 a legjobb… most sajnos appcake+ ot kell használnom de az lassú de legalább műxik

  23. OFF:

    Hali!

    JB-s Unlockos 3G-vel van valami rizikó regelni MobileMe-re? Hasznos kis cucc, de valahogy picit óckodom, hogy ennyire ott legyen a teló mobme-n. Esetleg van valakinek, aki szintén JB-s Unlockos?

  24. T home van de nincs ilyenem pesig kljo lenne;)

    amugy progira nyomta 5 csilag ost mert megmunkált jó. Teljesen OK

    gg a készitőknek.

  25. @Cimp:

    Nyugodtan regelj, és használd egészséggel!

    Nem kell aggódnod.

  26. Gyerekek 1 hozzáértő mondja meg nekem, hogy hol tudom megnézni, hogy a telefon tényleg amerikában lett véve? mer attól félek hogy a 3GS-es magyar tmobilos és esetleg letiltják …
    a carrier-nél “AT&T 5.6”-ot ír, viszont szerintem ez az adat azért került be ide, mert az aktiválás ATT kártyával történt.

  27. ja de most esik le -.- nem tudtam volna aktiválni ATT karival ha nem amerikai lenne 😀 😀 😀

  28. Imádtam az online “távbeállítási” lehetőséget amíg T-home-os voltam.Gondoltam hogy megfogják csinálni Iphone-ra is ezt a lehetőséget. Kicsit most sajnálom is hog szolgáltatót váltottam :-((
    8 perce ·

  29. Tenleg jo kis progi, lenne ( Aa musorujsagot kiveve) ha lenne itt T-s tv:( csak az a €&@@@& upc van….:((((

  30. Nem rossz, nem rossz, de az ikonját hogy lehetett így elbaltázni? :S
    Vagy csak szerintem néz ki tükhülyén?

  31. Nem rossz, nem rossz, de az ikonját hogy lehetett így elbaltázni? :S
    Vagy csak szerintem néz ki tökhülyén?

  32. Lui van egy eladó iphone 3G fehérakulátlan kinézet, és 2011 januárig garanciás. T-Mobileos v3.1.3. 85e FT ha erdekel vedd fel velem a kapcsolatot a kocsisnorbi88(kukac)gmailpontcom cimen

  33. Mi bajod a upcvel?
    Latod az adást azon is nem?

  34. K*rva jó de a kedvenc csatornákba miért randomizálja a csatornák helyét?

  35. jaja, nekem is elszúrja a sorrendet a kedvencek között, hiába állítom be. Na majd a 2.0… Hátha addigra gyorsul is kicsit. Most még jobb a tv24

  36. t-home inkább a sávszélesség-növeléssel bíbelődhetne meg a csatornakiosztással meg a hd-vel! 🙂
    upc digital valóban egy rakás szar, azon is lenne mit fejleszteni. pl. nincs opció arra, hogy a 4:3as adást valóban 4:3ban is lássam a 16:9es tv-n, magyarul jobbra-balra fekete sáv.

  37. Frenetik, ez tv beállítasa.
    Nálam van ilyen…

  38. @Norrbi: Igazából azon kívül hogy egy rakás szar és nem működik normálisan, semmi:) volt hogy hetente jártak ki a szerelők, mert egyszer csak azt írta ki hogy “nincs jel” (de 1-2 napig) akkor kockásodik néha, hangos a box és még sorolhatnám…

  39. @Cimp: Volt. Én úgy használtam.

  40. Ez k..va jó! Nagyon tetszik! Nálam pont holnap jönnek bekötni a T-home IPTV-t!

  41. @Norrbi: hát én nem tudom, két helyen próbáltam, egyik helyen sony, másik helyen philips tv-vel. asszem, a philipsnél hdmi kábel volt.
    na, de a másik humoros szolgáltatása a upc-nek, hogy a 16:9es képet levágja 4:3-ra, ha kell, ha nem. 😀 ezt meg lehet tapasztalni m1, m2, német rtl esetében.

  42. Jo hat a filmek meg hiába 16 karikÁsok az rtlen mégis kivágják őket.
    Mindennek meg van az előnye és hátránya, de ettől még nem szar. Vagy ha azt mondod hogy a T-home jobb akkor rádbízom.

    Nekem megfelelő


Add a Comment