fbpx Skip to content
A 4.0-ás rendszer harmadik bétájában nagyfelbontású videórögzítésre utaló nyomot találtak. Jobs a rendszer bemutatóján kivetített egy képet, mely teljes hozzáférést ígért a rögzített videókhoz.
Jelenleg a telefon VGA felbontásban (640*480) tud videót rögzíteni, de az új API már 720p (1280*720) felbontást is megenged:
– AVCaptureSessionPreset640x480
– AVCaptureSessionPreset1280x720
Továbbá rebesgetik azt is, hogy 5 megapixeles kamera kerül a telefonba és a képernyő felbontása is 960*640 lesz. Lehet, hogy a június 7-én bemutatandó készüléket iPhone HD-nek fogják hívni?

Olvasd el a hozzászólásokat is

65 Comments

  1. nagyon durva lesz az új készülék, azt hiszem a többi gyártó megint kapkodhatja a fejét majd 🙂

  2. @Reddly: Szerintem már osztogassák a lapátokat 😀 Ebből megint az lessz… Ahogy a 3G és 3GS esetében is, megjelenik és mindent seper a boltok polcairól! 😀

  3. Lehet hogy, rosszul emlékszem de mintha azt olvastam volna nemrég valahol, hogy a 3gsben is van jobb képhez,meg videohoz valo hardver, lehet hogy ezzel mi is kapunk egy kis tuningot?

  4. sziasztok
    valaki itt van esetleg?van egy hatalmas bajom…mégpedig az hogy kb 1-2 orája nem indul el az iphone-om(16gb jailbreakelt függetlenitett)!Egy emailt akartam megnézni és lefagyott ugy hogy még kikapcsolni sem tudtam…utána egyszer bekapcsoltam de megáll az almánál….és restore is volt vagy mi az ha mind a két gombot nyomom egyszerre….most rákötöttem az itunesra de megint semmi…alma meg egy kör futna körbe se mintha lefagyott volna!
    Kérlek segitsetek mit tegyek???
    köszi

  5. @celentano: hmm..én hasonlóképpen jártam tegnap..még az iTunes sem látta a szifont…amit viszont érdemes tudni: a recovery és a dfu mód nem ugyanaz….lásd itt….hátétépé://szifonPONTcom/2009/07/21/cydia-restore-dfu…/..amikor észleli az Itunes a telódat vagy shift restore ral adagold be neki a backupodat vagy teljes restore jön..vigyázz mikor mit töltesz vissza…

  6. na bassza meg ezt tuti elbaszom akkor ha már igy mondod!!:-(((

  7. dehogy..ha nekem sikerült akkor neked is sima liba….ott a link..csak természetesen kicsit át van írva..de gondolom érthető..

  8. dfu-ba tettem…felismerte az itunes…azt kéri restore…

  9. na itt vagy shift restorral beadagolod a mentett vagy előre aláírt cuccost, vagy a sima restorral rátolod a a vadiúj gyárit…azon mehet majd a spirit..deaz csak akkor ha csak JB kell..spirit nem függetlenít!!!

  10. Ejjj de jó lenne, ha tényleg lenne HD video recording. Instant get, mondjuk amúgy is az lesz. 🙂

  11. na függetlenítették a témobilba a szifonom. Azt mondták dugjam rá az itunes-ra és fel fog jönni egy gomb hogy unlock sim. Hát nem jött fel, sőt nem is találok ilyen gombot az itunesen belül. Szerintetek mi a megoldás erre? sw frissítés?

  12. @limi:
    nekem függetlenités kell…a repo666-ultrasn0w-t nem találja a cydia….most mit tegyek?=?????

  13. @celentano: a spirit es fórumban szerintem találhatsz választ a kérdéseidre..függetlenítésben nem tok tapasztalatokkal szolgálni..de a másik fórum “telibevesézi” az egész témát..több mint 1080 comment van ott..remélem lesz benne használható infó..

  14. @Veddel:
    Elég alap dolog, de hátha. Ujrainditás volt már a telon?

  15. Off: Sziasztok!Először is bocs!
    Sajnos sikerült az iphone-om működésképtelenné tenni.Az alma logó után nem történik semmi.Próbáltam a restore-t miután dfu módba tettem a telót,de egy 1600 hibaüzenet után nem engedi.Sima 3g készülékről van szó,custom 3.1.2 volt rajta,és azt is próbáltam visszatenni.Valakinek ötlete?
    Köszönöm!

  16. Na megvan, megcsináltam! Fel kellett frissítenem az új 3.1.3-ra a teló sw-jét. Így most 3.1.3 05.12.01 van a telón. Frissítés után egyből jött az itunesba az ablak hogy unlock sim. Rányomtam és már független is lett! Utána Spirit jailbreak simán lefutott rajta, és örömmel és boldogan használom a telefonom remélhetőleg!

    Ezekután szeretnék mindenkitől elnézést kérni a sok láma kérdésért amit az elmúlt hetekben feltettem, és hálásan köszönöm azoknak a postolóknak akik támogattak és segítettek a válaszaikkal! Köszönöm! Nagyon jók vagytok srácok!!!

  17. Baszki… eltűnt a springboardról minden, sem a menöben sem a beállításoknál nem találom… mi a fákk???

  18. na egy kerdes mert nemertek vmit..

    vmiert osszeomlott a telo (alma logo aztan semmi..) gondoltam a tegnapi backupbol visszarakom..
    DFU – nyomnek shift +restore-t de nem talalom a tegnapi mentest..
    AZAZ HOL A FRANCBA TUDOM IGY BEADNI A MENTEST ???

    mit csinaltam rosszul??

    HELP!!!

  19. Sziasztok!
    Nagyon megköszönném, ha valaki linkelne nekem egy “okosított” Igo letöltési linket. Elég a csak magyar verzió, lehetőleg a legújabb. 🙂
    Április 28-án jelent meg az appstore-ban. 1.2.2.2 a verziószám és csak Magyarország és Románia van benne. Apptrackr-en és PPCWarez-en sem találtam sajna. :S
    Köszi.

  20. Megjelent a Sygic Aura kelet EU!!!

  21. restore itunesban aztán újra spirit és voa’la műxik! 🙂

  22. gyerekek!tudna valaki nekem segiteni?nagyon nagy baj van…délben megadta magát a telom…3g (jailbreakelt és függetlenitett 3.1.3-as)…nyomtam egy dfu-t…aztán restore és azota a repo666ultrasn0w nem jön be a cydian!!!Mit tegyek????FÜGGETLENITENEM KELL!!!

  23. üdv

    Kedző vagyok. Tudom hogy a 2G-vel nem lehet videózni de olvastam hogy progival lehet. Ez igaz? (ha igen akkor milyen minőségbe videózik? Mekkora felbontásba?

  24. kozbe rajottem ..

  25. Tom1: Cycorder-t tedd fel Cydiából.

  26. Kosztalma: oké, de most szervízbe van az iPhone, de milyen minőségbe vesz? és mekkora felbontásba?

  27. Véletlenül töröltem a 3GS fotók mappából a thumbs mappát és nem jeleníti meg a rátöltött fotókat. Valami ötlet a javításra restore nélkül? Vagy esetleg valaki elküldené emailben ezt a mappát?

  28. @mynus: a szifon repobol?letöltöttem nem reagál….de hogy lehet ez?eddig müködött minden…ma meg beszart….nem lehet hogy a cydiabol valamit frissitettem amit nem kellett volna???

  29. @Mala: És azt hogyan gondolod? A thumbs mappában a telefonodon tárolt képek kisméretű (=tumbnail) nézetei vannak, alapból ezt használja a telefon a megjelenítésre. Mivel ezek a te képeid, más mappájával semmire se mennél.

  30. Tom1, a Cycorder 384*288 felbontásban videóz, 6-15fps-sel. Van más is: appstore-os progik közül ajánlom az iCamcordert vagy a Qik video camerát. 320*426 illetve 300*400 felbontásban, 15 illetve 20fps-sel vesznek.

  31. @Before: Véleményed szerint, ha létrehozok egy thumbs nevű mappát, akkor jó lesz?

  32. @Before: Alapból milyen fájlokat tartalmaz a thumbs mappa?

  33. @poweradi: megvettem, minnyá nézem mit tud 🙂 🙂 🙂

  34. Csak nálam nem jön be a Cydia most? (Network Error: Timed out)

  35. OFF:

    Egy kérdésem lenne, nincs vmi program amit, ha feltelepítek az ipod touch 3g 32gb os kütyümre, lehetővé teszi bluetoothon keresztül a fájl küldést? köszi.

  36. OFF
    Sziasztok!
    Bocsi az offért de sürgős kérdésem lenne.
    Melyikből töltsem le az installous-t?
    cydia.hackulo.us vagy cydia.install0us.com ?
    Köszi a segítséget

  37. @Robertolini:
    iBlueNova vagy BlueWaves
    Az iBlueNova-t a cydiaból töltheted le

  38. @mufan7: install0us repo megszűnt, apptrackr . org -rűl lehet leszedni a progikat továbba. Szerintem amugy is jobb mert apptrackren 10et leszedsz 1perc alatt, telon meg ha már 200mb a játék közel egy óra míg lejött nekem… fiber60-al!

    Legalább is én igy tudom h nincs installous repo

  39. Boccs ez nem ide tartozik de lenne egy kérdésem.
    Mégpedig van olyan hogy egy bizonyos source-et nem lehet hozzá adni a cydiához? Most frissítettem és nem akarja hozzá adni, nem tudom mért nem az elöző szoftveren simán ment ezen nem.(Ipod touch 3.1.3)

  40. Kövezzetek meg akkora OFF lesz, de szükséges és fontos, sorry =/

    Vázolom az elmúlt fél órámat…

    1. szifon.com – hírek – auto shsh & spirit tethered jailbreak
    2. lementem az shsh-t (3GS 3.1.2 de iTunes meg telo is 3.1.3-nak érzékelte és blackra1n untethered ment rajta)
    3. sync & backup iTunes-ban
    4. de jó, van spirit tethered jailbreak 3.1.2-re a blackra1n helyett
    5. letöltöm
    6. exe futtatása –> Jailbreak gom megnyomása
    7. újraindul, alma, iTunes logó…
    8. próba bekapcs-kikapcs, semmi, próba blackra1n –> frodó feje emgjelenik, de ugyanúgy újra indul
    9. most akkor mi tévő legyek?

    előre is köszi!

  41. blabla

  42. Kedves modrátorok, találjatok ki valamit Offtopic flood ellen, mert sz#rt se ér a komment ha nem az adott témáról szól. Mást sem lehet olvasni, csak hogy csináljam, láma vagyok, töröltem egy mappát, nem bootol be, nem találja a repót. Utánanézni a fórumokon luxus mi?
    Tönkerteszitek az oldalt a gyökér kérdésekkel….

  43. Skacok és adminok, sorry hogy ide de ez a legfrissebb cikk….
    olyan kérdésem lenne hogy lementettem a .shsh ( Cydia-Saurik) fájlomat, vagyis a progival megcsináltam, Macbook Pro-mon hol találom hogy feltölthessem a Szifon oldalára is?

    THX

  44. @celentano:
    ha agyári 3-1-3 at restoroltad akkor a modemet feltette 05.12 re!!
    felejts el a függetlenitést.
    azt nem lehet

  45. @Ats: Már pedig ha az oldal látogatója vagy rendszeresen észrevehetnéd, hogy ez így működik, pedig nagyon sok dolog nehéznek, bonyolultnak látszik közben könnyű! De mondjuk ha bevezetnének egy ilyen menüpontot, amiben az ilyen főbb cuccok le vannak írva, mint pl a spirit amihez 1000kommentből az egész segítség ill. tanácsadás… oldalon leírnák lépésről lépésre 10 -15be beleférne és akkor nem lenne ennyi OFF, de ha ilyet bevezetnének, ki keresné meg a szifonosokat hogy csinaljanak spiritet neki, mert nem érti.. 🙂 (Remélem nem törlitek)

  46. @incifinci: látom hogy így működik, de nem így kéne… Szvsz

  47. Bocs az offért, csak egy gyors kérdés.
    Ha van egy bluetooth-os autórádióm, azt tudom használni kihangosítónak iphone-al?

  48. Hiheterlen! Apple-ék most fogják kiadni a negyedik generációs telefonukat, miközben más gyártók az első nyomában sincsennek.

  49. @set79: Menni fog. A zenét is tudod vele hallgatni.
    Viszont számot nem fogsz tudni váltani, csak az iPhone-on. Sajnos még mindig nem jutott el odáig az Apple, hogy támogassa az AVRCP protokollt.

  50. Most erdeklottem meg
    Android vegre iPhone 3G-n
    Tobb:
    hxxp://deviance.err0rs.info/post/577217259/android-on-iphone-3g

  51. “Lehet, hogy a június 7-én bemutatandó készüléket iPhone HD-nek fogják hívni?”

    Még szép hogy iPhone HD lesz a neve. Mégis mikor lehet még elsütni ezt a nevet?!! Jövőre, vagy azután jól hangzana? Ugye hogy nem, akkorra már rég lefut a HD láz.
    Meg mire ténylegesen kapható lesz, addigra már szégyen lesz ha ismét csak VGA-t fog tudni.

    Amúgy a 3GS is simán képes lenne a HD felvételre. A Samsung GT-i8910 Omnnia HD hardvere 100%-ig egyezik a 3GS-el. És simán veszi a HD anyagot.

  52. @szabi113: Oké, köszi a válaszod!
    Üdv

  53. Global aq ra tud valaki valami megoldást,mert nem tudom újra telepíteni…esetleg más free sms küldöt?:-)Köszönöm

  54. @Ats:
    Erre kéne egy fórum szekció az oldalon… Már nagyon régóta.

  55. OFF!
    Az a problémám, hogy pl. videa.hu-n ugye lehet már nézni Iphone-ról videókat. Nos én ezen az oldalon telefonnal bármilyen videót megnyithatok, csak egy új oldal jön elő, ami tele van betűkkel ékezetekkel meg mindenféle irásjellel nagyon hosszú oldalakon keresztül.
    Pár hónapja volt a telómon egy olyan, hogy “download manager” vagy valami hasonló komoly fantázia nevű progi és abban volt egy beépített böngésző, ott a videa.hu-s videókat lejátszotta a telefon! Tehát valamiért a safari nekem nem játsza le ezeket, aztán visszaraktam ezt a programot és mostmár az sem.
    Ennek mi lehet az oka? a telóm: JB-elt 3GS 3.1.3-mal, tés, tékártyával, de már 3.1.2-sem működött, ugyan ezt csinálta videómegnyitásra safariban. Valaki megoldás?

  56. @szandro: Üdv az áldozatok között! Énsem hiába írtam ki, hogy akinek nem kötelező ne spiritezzen! Sajnos én is beszívtam vele és még jópár kolega, többet nem tudod helyrehozni, csak ha frissítesz 3.1.3-ra, mert az SHSH fájl is csak 3.1.3-ra van meg :(…
    => ha függetlenítésre szorúlsz, akkor szívás!
    => ha az iphonod külföldi szolgáltatóhoz kötött, akkor szívás a köbön!

  57. @szabi113: Ehhez kell valami specko progi?

  58. Ehhez bluetooth-on kersztül való autórádiós kihangosításhoz, ill. zenehallgatáshoz kell valami specko progi?

  59. cidias prg hogy lehet lementenem és egy prg bloodsgun meg vettem, de nincs a megszokot mapaban. Hogy lehet teljes backupot csinálni, a jailbrekelt a készülék? kÖszöhnöm.

  60. @set79: A zenehallgatás szabványos A2DP profilt használ, nem kell hozzá program, csak az OS 3.0-ás vagy újabb legyen. iPhone 2G esetében még törés és egy cydia csomag is kell a A2DP engedélyezéséhez.

    Bluetooth menüpontban megkeresed a rádiót, csatlakozok hozzá, ha kér kódot megadod, és már szól is a zene, és a hívás is. Persze ez csak elmélet, bluetooth-os autórádióval még nem volt dolgom.

  61. @szabi113:
    Rendben, kösz a segítséged!
    Szép napot!

  62. sziasztok! tudnátok segíteni, hogy miért nem tudom felrakni a cydiából a cycordert? volt fenn korábban, de tegnap shift restoroltam a telot utána felraktam a cydiát, de a cycordert nem tudja letölteni. azt írja ki, hogy apt.saurik.com host unreachable. van valakinek vmi ötlete, hogy mit kéne tennem? köszönöm (egyébként 3.0 van fent)

  63. nagyon várom már az új ifont:P nem tudjátok mennyibe fog kerülni kb? meg ha junius 7dikén mutatják be, akkor olyan julius-augusztusra érkezik magyar boltokba?

    ja és ez az offtopicozás tényleg elég hangulat ölő:(


Add a Comment