fbpx Skip to content
Mai hírekben szó lesz egy kombi megoldásról és a birkákról.

iPhone irányította iPad 42 colos tévére kivetítve

A Majic Jungle fejlesztői nem kispályáztak. A fejlesztés alatt lévő Chopper 2 helikopteres akciójáték iPad-en fut, de komponens kábelen keresztül kivetítették egy 42 colos (107 centis) tévére. Hogy ne legyen annyira egyszerű a dolog, az iPad-et bluetoothon keresztül iPhone-nal irányítják. A fejlesztéshez nyilvános API-t használtak, így bárki megvalósíthatja ezt. Azonban ez csak egy prototípus, a júniusban megjelenő játék nem fogja ezt tartalmazni.
Azért nem rossz 🙂

Terelj birkát!

Lovas nemzet (volt) a magyar, de őseinktől a birkaterelés sem állhatott távol. Az Extreme Sheepdog Trials játékban egy juhászkutyával birkákat kell terelgetni. A képernyőn oda kell bökni vagy húzni az ujjat ahová a kutyát akarom hogy fusson. A játékban három helyszín van, mindegyik öt szinttel, tele trükkökkel. Ha sietteted a birkát, akkor bepánikolhat és nem lehet irányítani vagy rosszabb esetben beleugrik a folyóba.

Az igazi pásztorra hallgatnak a juhok. iPhone-on egyedülálló módon füttyszóval is lehet a kutyát irányítani. A következő videó alapján kitanulható a füttyös terelés mikéntje.

A játék 1.59 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Sziasztok! Arról tudtok valamit, hogy lehet-e valahogy tetheringen keresztül netezni wifis ipad-en?

  2. @Supi: Szia!
    Én úgy tudom mintha cydia-ban lenne egy olyan app a szifon.com repóban, ami a mobilnetet képes megosztani wifiként. Ha ez sikerül, akkor az ipad-en már tudsz rá csatlakozni.

  3. OFF:

    Opera frissítés (5.0.1)!!! Nyelvproblémák kijavítva, és megérkezett a magyar nyelv is! 🙂

  4. OFF:

    Volna egy kis problémám. Egy barátom újrarakta a gépét, én meg úgye nem voltam, ott hogy kikapcsoljam a frisitésért való nyavajgó itunest, ő meg felrakta az iphonejára a 3.1.3. Hiába mondtam neki anno, hogy ő semmit se frissitsen. Most persze nyavajog hogy nem magyar, meg nem tudja telepiteni, azt amit eddig igen. Na mindegy.

    A lény, hogy most van egy régi iboot-os iphone 3Gs 3.1.3. és nem tudom se JB-elni se downgrade-elni 3.1.2-re. Pedig elvileg mindkettőnek mennie kellene.
    Szerencsére a függetlenítés nem kell, mert T-mobilos.

    Leírom, mit csinálok, hátha ti látjátok, mit csinálok rosszul.

    Kellélek:
    – Windows 7 (64 bit);
    – iPhone 3GS;
    – iTunes 9.1.0.79;
    – redsn0w 0.9.2;
    – sn0wbreeze 1.5.2;
    – frissen töltött blackra1n

    I. 3.1.3 JB, hátha:
    1. blackra1n – lényegében nem csinált semmit
    2. redsn0w – lényegében nem csinált semmit
    3. sn0wbreeze – firmware készítettem, de az meg nem települt csak úgy csinált mintha

    II. DOWNGRADE:
    1. beírom a hosts fájlba a “74.208.10.249 gs.apple.com” sort
    2. újraindítom a gépet biztos, ami biztos. bár szerintem elég az iTunes- újraindítani.
    3. SHIFT+restore majd betallózom a iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore firmwaret
    4. a probléma 1015 hibával elszáll épp mielőtt végezne.

    Ezen a ponton már probáltam a blackraint és elindult a telefon(megjenet a blackra1n, majd a cydia), de nem volt szolgáltató, sőt a settingsben a menüje is eltünt.

    Egy másik alkalommal a redsn0w-t probáltam, ami menet kozben kifagyot(agyalt és csak agyalt és csak agyalt,…. – mármint a teló a winchesteres jellel).

    Van valakinek ötlete?
    Vagy, ha valakinek sikerült a JB vagy a DOWNGRADE, az le tudná írni lépésről lépésre, mit csinált?

    Előre is kösz minden segítséget

  5. @csuklyasmaki:

    Na figyi, az ih8snow honlapjáról a többi cuccot is telepítetted? Mert van még vmi ilyen itunes-os hibák kiküszöböléséhez (iREB). Elvileg úgy menni fog JB, aztán sztem a cydiában a Fuzzyband-del downgrade-lni tudod a basebendet, amennyiben valóban régi iboot-os. Mindezek után, ha sikeresen downgrade-ltél jöhet egy Ultrasnow szintén a cydiából az unlock-hoz. Majd írj, hogy sikerült-e.

  6. @Kornel: jabocs most látom h unlock nem kell

  7. @Kornel: Kösz a gyors választ.

    Végülis megoldodott. Downgradeltem az iTunesban a cydia segítségével, ami 1015 hibával elszállt, majd redsn0w, aminek az eredménye az iTunesos kábelkép lett az iphonon, majd a blackra1n-t futattam le, és végül aktivált az iTunes.

    Érdekes végeredmény lett, mert most fent van a cydia, de a blackra1n-es csepp az nincs fent. A lényeg, hogy végre JB-t a szifon.

  8. @Supi:

    A Rockból a My Wi nevű app hibátlan. 3GS en telepítve, órákon keresztül ( töltőről ) nyomja nekem hibátlanul a wifit az iPadre. Közben jön sms, hivás tökéletesen, bill zár rárakható, és WEP szintű titkosítása is van.
    Must have …

  9. Bocs az OFF-ért, de hátha valaki segít.

    Szóval van egy iPhone 2G(első) és nagyon halk. Lehet valahogy szoftveresen hangosabbra csinálni. Láttam már itt valahol, de nem kapom.

    Előre is köszönöm segítségeteket!

  10. sziasztok
    én bármit is csinálok nem tudom visszarakni a iOS4-ről a 3.1.2re
    kérlek segítsetek… 🙁
    msn/email: coelophysis kukac europe pont com


Add a Comment