fbpx Skip to content

Jön! Igen jön, @Musclenerd szerint itt a Spirit jailbreak ideje. Még egy kis türelem és használhatjuk a 3.1.3 -as jailbreakelt készülékünket. Ez a jailbreak a jelenlegi összes iPhone-t és ipodtouch-ot képes jailbreakelni, még a 3.1.3 -at is! A Spirit jailbreak képes az iPAD -et is jailbreakelni, de arra még várni kell párnapot.

Mi is a Spirit Jailbreak:

A Spirit jailbreak egy úgynevezett userland törés. Nem igazán mennék bele a mélyebben, azt kell tudni, hogy amint a dev-team ezt kiadja az Apple befogja foltozni ezt a “lukat” ezzel a jailbreak a következő firmware frissítésnél nem fog működni! Tehát jelenleg az összes eszközt tudjuk ezzel jailbreakelni akármilyen firmware van rajta.

A Spirit nem tudja a készülékedet függetleníteni, tehát ha te 3.1.3 -as rendszeren vagy képes leszel jailbreakelni de függetleníteni nem! Egyelőre nincs hír semmilyen függetlenítésről.

A Spirit untethered jailbreak, ami azt jelenti, hogy NEM kell számítógép az újraindításnál, simán be fog bootolni a telefonod.

A Spirit csak feltöri a készülékedet NEM aktiválja be. Tehát vagy hacktiválnod kell vagy pedig egy eredeti kártyával aktiválva kell lennie a készülékednek.

Nagyon Fontos! A Cydiában nyomjatok rá arra a kiba*ott szívecskére! Mentsétek le saurik szerverén az ecid/shsh információkat, mert erre később szükségetek lesz!

Tehát összefoglalva:

A Spirit egyfajta jailbreak, ami képes most jailbreakelni bármilyen iPhone-t vagy iPodTouch-ot. A Spirit NEM függetlenít, és nem hacktivál. Valószínűleg csak a 3.1.3-as rendszerre lesz jó, az Apple befogja foltozni ezt a hibát és a következő firmware frissítésnél már nem fog működni. Jelenleg a 3.1.3 a legfrissebb verzió.

iPAD – Jailbreak:

http://blog.iphone-dev.org/

Olvasd el a hozzászólásokat is

227 Comments

  1. király 🙂 köszi

  2. Na már azt hittem, soha nem jelenik meg a hír itt is! Kíváncsian várom a fejleményeket!

  3. mmint 24 órán belül.. 🙂

    pont ma adtam le a té-be a telómat.. navigációs problémákkal..:S 15 nap mulva max visszajön.. addig még lesz szivecske meg minden?(gondolom uj fw-ig lesz szivecske…)

  4. Apropó, nem ide vág, de nincs valakinek tört új iGO?Még az 1.1.1 van fent, de érdekelne az újabb Europe.Tud valaki segíteni?Thx!

  5. @Gabi: Igen új fw-ig lesz szívecske.
    @hohand: Ezt most mire mondtad? Kb 10 perce jelent meg a dev-team oldalán a cikk.

  6. Akaroom most!!!

  7. Kicsit ketelkedem a holnap ban…

    @comex therefore, it is probably better not to release on Friday. (ugh, drama)
    about 1 hour ago

  8. @admin: az iclarified oldalon már kb. egy órája fent van (hanem régebb óta). De nem lényeg, nem kötözködni akartam, ne értsd félre!

  9. @hohand: Igen mi is láttuk twitteren, de nem adtam neki postot, csak amikor kiment a honlapjukra. Így legalább rendesen össze van szedve meg egy post lesz updatelve. 🙂

  10. Sztem hétfő lesz belőle de igazából már nem is érdekel:) tegnap már beletörődtem abba hogy júni 7-10 között:)
    Végre valami remény megbízható forrásból:)

  11. Nem vagyok egy iPhone szakértő, szal megkérdezem, hogy mit jelent az h nincs függetlenítés?! Lehet rá rakni appeket, meg telepíteni rá cydiát? vagy mi az h nincs függetlenítés? Előre is köszi…

  12. Alex nem lehet más szolgáltató általi simmel használni.A jb az ami mindarra képes amit te mondasz.

  13. Jajj, de jó 😀 Nekem olasz gyári független, be lehet azt aktiválni bármilyen kártyával 🙂

  14. @eszement: köszi 🙂

  15. És ez hogy fog működni? Akinek most 3.1.2 van jailbrrak-elve, de tethered, mert új iBoot, akkor restore kell? (mert ha igen, akk én tuti nem fogom csak az untethered-elés miatt újrarakni sz egész mindenséget. Meg akkor a játékok mentései is elvesznének)

    De remélem megoldható restore nélkül is, h untethered legyen

  16. Eddig Jailbreak-elt Ipod-om volt, de most tervezek 3GS vásárlását. Ha olyat veszek (miután újat fogok vásárolni) amin 3.1.3.-as firmware van, akkor tudom úgy függetleníteni, hogy 3.1.2-es firmware-t teszek rá? Vagy figyelnem kell valami másra is? (Régi iTunes-om van)

  17. @icecave:
    A gyàri független bàrmilyen kàrtyàva
    Beaktivàlja magàt!!!!

  18. @vdsch:
    3gs re nem tudsz 3.1.2 tenni csak mindig a legujabb fw t ,
    Jelenleg 3.1.3 at
    Tehàt ha megveszed 3.1.3 al akkor függetlenitès nincs egyenlöre!

  19. Várjuk, sok szeretettel. 🙂

  20. köszi

  21. Gyerekek, nem (biztos, hogy) 24 órán belül adják ki! Félre lett fordítva, rögtön az első mondat az, hogy ne kérdezzük, mikor adják ki! A 24 óra arra vonatkozik, hogy ezt a JB-t az iPad forgalmazásának megkezdése után 24 órán belül MUTATTÁK BE!! NINCS INFÓ ARRÓL, HOGY MIKOR JÖN KI!

  22. Szerintem meg kellett volna varni vele a 4.0 at!
    Az eleg kemeny dio lett volna amugy is, de igy szerintem csokkentek az eselyek.
    A fuggetlenitesrol nem is beszelve!

  23. @vabe: Igaz, javítottam, de volt arról szó, hogy pénteken kiadják, de azt végül is nem erősítették meg.

  24. Nem találom azt a bizonyos szívecskét cydiaban? Hol is kellene lennie?

    Erre a részre gondolok: “Nagyon Fontos! A Cydiában nyomjatok rá arra a kiba*ott szívecskére! Mentsétek le saurik szerverén az ecid/shsh információkat, mert erre később szükségetek lesz!”

    Ha valaki lenne kedves és leíená szájbarágósan azt nagyon megköszönném!

    Üdv.
    Morpfeus

  25. Hehe erre a lépésre vártunk geo- ra nem sokan tudnal hatni de a tím igen neki
    nem lenne jó hogyha egy f@sznak tartanák és mindenki átmenne devesekhez meg h geo mekkora egy egoista bunko h mindenkire szarik:) nah mindegy majd meglátjuk….

  26. @Cold:
    Hátha összedob Geo egy unlockot

  27. vááááááááá!!! De jó végre már 3 hónapja ezt várom.de az lenne a kérdésem hogy miért kell majd rá kattintani arra a szivecskére és miért kell lementeni azokat az adatokat azok mikor és hova kell majd?
    előre is köszönöm a választ

  28. nah hol az az emlitett kibaszott szivecske?

  29. Sziasztok. Már tudom hogy volt egy hasonló kérdés, de feltenném egy kicsit pontosabban körülírva, mert érdekelne a válasz! Ha van egy 3GS-em ( Régi boot ) amin gyárilag 3.1.2 volt ( NEM VOLT JAILBREAKELVE ), tehát az shsh fájl nem volt lementve, a gazdája befrissítette 3.1.3ra. Most ha megcsinálom majd a jailbreaket és lementem a 3.1.3-as szoftveren az shsh-t, akkor sem tudok downgradelni? Vagy a downgrade-hez a 3.1.2-n kellett volna lementeni az shsh-t ?

  30. Az oke h le kell menteni az ecid fajlokat, de ha nen volt meg jailbreak-elve egy 3gs, akkor mi van?

  31. Pont ma cseréltem le a 3gt egy 3gsre 3.1.3.-as frimewarel. azt hittem 4.0-ig jailbreak nélkül maradok erre bedob egy ilyet a dev-team! hajrá srácok!

  32. Nagyon Fontos! A Cydiában nyomjatok rá arra a kiba*ott szívecskére! Mentsétek le saurik szerverén az ecid/shsh információkat, mert erre később szükségetek lesz!

    Ezt hol is talalom meg pontosan?

    Ezt az is tegye meg akinek mar 3.1.3 van fennt?
    Tudtok vhol olyan 3.1.3 T-Mobiles 3GS-es firmwaret ami nem frissiti a basebandot?

  33. pici csúszás azért kinéz…

    The creator of Spirit has posted an update, “now” confirming that he is not going to release his jailbreak tool on Friday (tomorrow). Moreover, he has also deleted his “update” where he said that it was coming this Friday.

    Forrás: Redmondpie.com

  34. srácok indítsátok el a cydiát,ha felül a fejléc alatt ezt látjátok
    (“This device has SHSHs on file for iPhone OS: 3.1.2 , 3.1.3)
    akkor minden ok,le vannak mentve a szükséges dolgok…
    legalább is nálam ezt írja ki miután mentettem….

    lenne viszont 1 kérdésem,biztosra szeretnék menni…
    most egy Gs 16Gb – t használok,régi boot-os,az Usa-ból való AT függő.
    pillanatnyilag 3.1.2 blackrain-nel okosítva…(baseband 05.11.07)

    szerintetek melyik a pillanatnyilag legbiztonságosabb út számomra,
    ha bedől esetleg a telefon,mert sajna a jelek egyre szaporodnak?
    Nagyon fontos lenne a függetlenítés is a jailbreak mellett,mivel AT-s
    kártyám nincsen,vodkás viszont van,és azzal használom most is?

    Köszönöm!

  35. Sziasztok!!

    Bocsi a nagyon egszerű kérdésért, ha én már használom a talót blackra1n töréssel, akkor nekem kell majd aktiválnom valamit??

  36. ja független gyárilag a teló..

  37. légyszi válaszoljatok majd 🙂

  38. @Kornel:

    Hát annak én is tudnék örülni nemkicsit. Jelenleg egy jó ipod-ra használom a 3G-m, és a régi telóm haldoklik. Szóval hajrá geo!!!!!!!!!!!!

  39. T sim kártyám van Domino, és szeretném hagyni is. Bocsi a sok hozzászólásért. 🙂

  40. Gyári függetlent olyan simmel aktiválsz,amilyennel akarsz, nekem is az van.

  41. köszi!

    Az aktiváláshoz mit kell csinálnom?

  42. Most nézem a thunderst0rm oldalát, adtak ki valami fix-et a hétvégi fake-hez! Ez is kamu lehet?

  43. Asszem megint itt az ideje egy összefoglaló postnak a jailbreakről és a velejáró dolgokról pl: activalás , baseband upgrade, függetlenítés és társai! Remélem akad egy vállalkozó szellem és leirja századszor is noob proof módon 🙂

  44. 😉 köszi!

  45. @Szobabicikli: de most komolyan, mi az isten faszának? 😀 aki hulye, haljon meg… aki nem, az irja be a keresobe, és olvassa el… szerencsétlen Jadeye megirta mág kb 73x, h mi mit jelent… most arrol ne o (mi) tehessen mar,h van pár gyokér, aki nem ismerei a kereso fogalmát

  46. Neked valami komoly problémáid lehetnek…..

  47. @Rebel 70: vannak 🙂 a sok nyomorék kommentje meghulyitett

  48. Nah igen, 2 kerdes: Akinek nem ipt3g-je van, amit ugye eddig nem jb-elt, mert lehetetlen az h a lofittybe kattintson a cydias szivecskere, amin annyira ki vagytok akadva h milyen egyszeru dolog? 🙂 Masik kerdes az aktivalas: Ha esetleg veszek egy iphone-t, fuggetlenitem, stb; utana tudok sim kartyakat cserelgetni benne mas szolgaltatoktol vagy epp azert van ez az aktivalas, hogy ne lehessen kartyat cserelgetni? Koszi elore is es bocs a lame hsz-ert, de higgyetek el h az utobbi kerdesemre sehol nem talaltam normalis valaszt..

  49. * -nem

  50. hi
    olyat nem lehet csinalni h egy masik telonak az ecid/shsh fajljat töltöm föl amin meg 3.1.2 nek a basebandje van es vhogy az enyemet downgradeljem?:D

  51. @powy: Nem lehet, minden iPhone-nak egyedi SHSH-ja, meg ECID-je van…

  52. Én semmilyen szívecskét nem találok a cydiában… 🙁

    Valaki tudna segíteni?

  53. es ha nekem 3.1.3 new ibootos telefonom van akkor azzal nem kell csinalnom semmit?vagyis majd csak feltorni?

  54. lehet hogy ez segít…http://www.iphonedownloadblog.com/tag/saurik/
    valamint…gugliba : saurik server…..és az elsö találatra klikk…elvileg ott is lesz némi vesézés…
    viszont ezt is mindenkinek saját maga kéne elolvasni…

  55. @limi:
    Köszi ezt én is megtaláltam, de hiába scrollozok lejjebb, nincs szivecske… 😉

  56. biztos le lett már írva sok helyen, csak kicsit lemaradtam mostanság.
    Nem rég vásárolt 3Gs, 3.2.1-es firmware-rel.

    Hogy lehet megtudni az iboot ‘régi’ vagy új-e?

    Hogy lehet a 3.2.1-et jailbreakelni, mert én csak azt olvasom, hogy le kell menteni saurik serverére a számokat, de mivel lehet törni, ha még sose volt törve?

    köszönöm,

  57. akkor nekünk különböző internetünk lesz valszeg..én ha felmegyek az oldalra látok képeket a cydia-ból….ott feszít egy piros szívecske a “make my life eseier, thanks ” felirat elött..ez egészen pontosan a 2. kép..mert az első képen a “welcome to cydia” felirat olvaható…de az is lehet hogy nem ugyanazon az oldalon vagyunk..én azt nézem amit linkeltem…

  58. @Fejo:

    nekem sincs. se szivecske se felirat, amire kattintani kéne 🙁

  59. :(( ha jol ertem az angol szoveget, ez a JB csak azoknak mukodik, akiknek le van mentve az ECID&SHSH…. Jol ertem?

  60. valaki télleg leírhatná rendesen ezt a ki**szott szives dolgot.
    SOKUNKON SEGÍTENÉTEK !

    amúgy nem értem miért nem várták meg ezzel a biztonsági réssel a 4.0-s rendszert, minek kellett ezt elbaszni ? Egyáltalán ki fog frissíteni és főleg ?

    Szerintem nem jó ez a csapatok közötti rivalizálás.

  61. nekem sem volt saurik-szívecske a jelem az óvodában, de azért pár dolgot meg tudtam tenni…azon az elöbbi linken (54 es comment)
    van némi leírás…ha az elsö kép fogad cydia-ban, mint ahogy a linkelt oldalon van a példa, akkor már le van mentve ami kell..nem kell tenned semmit…és nincs is olyankor már szivecske…
    a 2 kép alatt ( itt van biza a szívecske hogy dögöjjön meg 🙂 )
    van egy olyan mondat:If you don’t see this message then don’t worry, just scroll down a bit on Cydia’s homepage and look for the “make my life easier” button…

  62. az 54 es comment 2.része pedig abban segít, hogy a pc-den hogyan kell rábírnod az Itunest, hogy a saurik servert használja aláírásra—mivel az Apple ezt nem fogja megtenni nekünk…legalábbis nekem ez jött le az egészböl..ha marhaságokat írtam akkor javítsátok plz…
    nem vagyok egy vérájfónös..még..de rengeteget olvasok..és ha pl Siriuspapa kiakad néha sztem érthető…naponta megküzd az elemekkel..de vele sokkal jobban mint a Hurkatöltelék-félékkel…

  63. Nem fogják leírni.
    Én írtam egy postot vagy másfél hónapja arról, hogy lehet a valamilyen oknál fogva nem induló Cydiát újratelepíteni anélkül, hogy a telefont újra kelljen jailbrékelni. Nem adták közre, arra való hivatkozással, hogy nagyon felgyűlt az anyag. Helyette nyomatták a hülye játékok bemutatását. Igaz, ez fontosabb mindennél.

  64. jártok…ez kimarad….Papával sokkal jobban jártok….

  65. @limi:

    és akinek még felirat sincs? 🙁

  66. @baggins: a gugli ban mit találtál ezzel kapcsolatban? mert én most beírtam és kidobott 9350 találatot…2008 as dátummal is pl..szóval amikor post oltál már volt ott leírás…
    Pontosan ez a baja a többieknek,,,bsznak olvasni az emberek mert az zsenás..
    hidd el..ha konkrét kérdéssel álltok elö..mintpl..olvastam ezt meg ezt, megpróbáltam ezt meg ez, de mégse megy , tuti hogy segítenek..de a lustaságot egyre kevésbé tolerálják…

  67. @zsenike: pff..nálam tudomány vége akkor 🙁
    de most készülök melóba..de megpróbálok valami linket még keresni..

  68. 🙁 ha jol ertem az angol szoveget, ez a JB csak azoknak mukodik, akiknek le van mentve az ECID&SHSH…. Jol ertem?

    Vki valaszoljon please!!

  69. sv: valószínüleg 3G iPhonod van! azon ezek szerint nem kell szívecske……….

  70. Látom a szivecskés dolog nem volt kellően érthető:

    1. Csak azoknak van szívecske akiknek van cydia is.
    2. Csak azoknak van szívecske akik még nem nyomtak rá, vagy most jailbreakeltek.
    3. Mi is az a szívecske: http://szifon.com/2010/02/03/komoly-jailbreak-problema-a-3gs-telefonoknal/

    Tehát logikusan, ha nem látsz szívecskét, akkor minden bizonnyal le vannak mentve a 3.1.3 ecid shsh fileaid!

  71. @Potyka bácsi: Nem, az csak utána kell h. rányomjál a szívecskére miután jailbreakelted a 3.1.3 -at a Spirit -el.

  72. Jah, igen. Csak 3GS tulajoknak fog megjelenni a szívecske, és csak nekik is kell ez a dolog

  73. höhö..ez igy sokkal 1ccerübb..ha mán az Admin belinkelte..azokban a commentekben is van tuti egy csomó kérdésre válasz…+van képecske is..lehet nézegetni:)

  74. @bbence: Csak akkor tudod megnézni milyen iboot-os, ha átrakod DFU üzemmódba és kiolvasod az usbview nevű programmal. Erről bővebben találsz cikkeket a google-ben.

  75. Csak aztán ne vacakoljanak sokat, mert még a végén kijön nyár előtt egy 3.1.4, amin mondjuk befoltozzák pont ezt a rést, aztán megint jön a hercehurca…

  76. @admin:
    vagy verboseban bootol, es a legelso sor kiirja az iboot verziot

  77. off:
    Arra tudna valaki megoldást, hogy németországból hozott 3gs-t hogy tudok aktiválni? Nincs kinti simem hozzá, függetlenítésig azonban jó lenne ipod-nak. Előre is köszi!

  78. Azt kifelejtettem, hogy 3.1.3 van rajta.

  79. Nem vagyok nagy mester a jailbreak teren, de eddig is lehetett a 3.1.3-at jailbreakelni, csak fuggetleniteni nem. Szoval akkor mi az ujdonsag? (nekem a redsnow-al mar marciusban is sikerult)

  80. @Andree: Ha 3.1.3 van rajta, és még nem volt feltörve, akkor csak eredeti SIM-mel tudod megtenni.

  81. @zojacska: Gondolom, most már az új iboot-osokat is lehet majd törni.

  82. @Zojacska: Csak akkor lehet jelenleg jailbreakelni a 3.1.3-at, ha előtte 3.1.2 volt fent, és azt feltörted!

  83. Nekem olyan gondolatom van de javitsatok ki ha tevedek, hogy napokon belul a Dev-esek kiadjak a sajatjukat. Geo meg megvarja a limera1n-el a 4.0-t. Mert a devesek 3.1.3-at igertek de georol nem tudni. Lehet ket kulonbozo lyukat talaltak. Ami nekinl jo hir Jobs papanak meg eleg tre. 🙂

    A lenyeg hogy van megoldas csak turelemmel kell lenni!

  84. @Atishka: A Dev-Team TALÁN kiadja pár napon belül a Spiritet, ami a Safari egyik hibáján alapul. De van nekik egy másik is, amit még régebben Sheriff Hashim talált meg, ezzel megvárják a 4.0-át. Geohotéról jelenleg semmit nem lehet tudni, még azt sem, hogy lesz… Csak annyit tudunk, hogy regisztrálta magának a limera1n.com-ot. Ő semmit nem mondott arról, hogy ez 4.0, vagy 3.1.3 JB lesz, arról meg főleg nem, hogy mikor adja ki.

  85. Nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy milyen módon lehet elérni a szifon.com csapatot, mert kb 3 hónapja írtam nekik emailt és nuku válasz.
    Vagy másik kérdés, hogy ha majd megjelenik ez a jailbreak, akkor pesten ki tudna nekem segíteni a telóm jailbrekelésében és ezzel kapcsolatos dolgokban?

  86. @Pajraj: Az első kérdésedre nem tudok válaszolni, de a másodikra igen: én tudnék segíteni neked, pesti vagyok. De szerintem te is meg fogod tudni csinálni, egyszerű, mint az egyszeregy 🙂

  87. @vabe: Köszi az infót. Akkor várok.

  88. “A Spirit csak feltöri a készülékedet NEM aktiválja be. Tehát vagy hacktiválnod kell vagy pedig egy eredeti kártyával aktiválva kell lennie a készülékednek.”

    Ez iPod touch-nál mit jelent? Itt is kell majd hacktiválni, vagy ez csak iPhone-nál van így?

  89. @IPodTouchUser: ez csak iPhone-nál kell, minket iPod Touch-osokat nem érint 😉 (milyen kártyÁval aktiválnád? Nem tudsz bele SIM-et rakni!)

  90. Szuper minden, de nem tudom lementeni az EICD/SHSH fáljokat, mivel a Cyidában nincs a “Make my Life easyer” gombom. Leszedtem róla a magyarítást, újra pakoltam a Cydiát, de semmi. Szóval hol az a kib@szott gomb????

  91. úgy olvastam valahol, hogy GeoHot limera1n-ja is most jön a napokban 🙂
    mindjártmindjárt törés de sehol semmi.. kiváncsi vagyok most mennyit kell még várni 🙂

  92. @rosszfiu: 3Gs-ed van? Felül nem írja ki, hogy this device has an 3.1.2 vagy 3.1.3 shsh on file?

  93. Leírás, hogy hogyan menthetitek az ECID SHSH fájlokat:

    h t t p ://www.redmondpie.com/save-shsh-blobs-ecid-shsh-iphone-3.1.3-ipad-3.2-9140709/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+RedmondPie+%28Redmond+Pie%29

  94. @vabe:

    Ok, köszi. Azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy mi ez a hacktiválás, de akkor ehhez gondolom sim kártya kell, és így egyértelmű, hogy ez csak iPhone-nál játszik. 🙂

  95. @taky1974:akkor már csak a szivecskét add nekik vissza Taky:)

  96. rosszfiu: Két progi elvégzi helyetted gombnyomásra — AutoSHSH vagy a Firmware Umbrella

  97. És most már elég legyen ezekből a kérésekből, mert teljesen ki lett vesézve!!!!!

  98. remelem minnel hamarbb lesz mar valami ebbol mert szetb@sz mar az ideg!

  99. Szasztok

    Valaki függetlenitette már a készülékét az UnlockerTeam. com mal ???
    Vagy gagyi az egész ??
    üdv

  100. @zojacska:
    segítenél nekem,nekem független a telóm csak nyitni és magyarítani szeretném,hogy csináljam ???

  101. @neo70: Átverés…

  102. Neo70, gagyi az egész! azt csinálják, hogy leszedik a pénzt a számládról és elküldik pdf-ben az eddigi ingyenes függetlenítő módszereket, az 5.12.01-re meg azt írja a dokumentum, hogy amint elérhető, küldik a függetlenítést. Vigyázz, csalás!

  103. mikor jelenik meg? mikor lehet jailbreak-elni akkor a spirittel?

  104. @Potyka bácsi:
    ok köszöntem
    És van e itt olyan aki bevitte a Tmobilhoz és neki kifüggetlenitették, valamennyi lóvéért ??

  105. @neo70: ha ott vetted, akkor 20k-ért függetlenítik VÉGLEGESEN.

    @Snatch74: én segítek neked, írj ide: vabe44 @ gmail . com

  106. ez a jb 3. generációs 8gb-os ipod touchon is fog menni akkor?

  107. OFF
    Help!!! iTunes Library telejesn üres lett, nem tudom miért, de a telefonon meg rajta van minden, ha szinkronizálom akkor elveszik minden, hogy tudom szifonról itunesba másolni a cuccokat???

  108. Hi all
    bocs az offér,szerintetek mikor jelenik meg a 4g?julius-augusztus körül már lehet majd kapni a ténél?Érdemes most 3gst venni?

  109. @Alex18: transfer purchases?
    az I tunes ban a teló ikonon…asszem

  110. nyugi kuka, ilyenen ne idegeskedj 🙂 8gb it3g-ket tudtommal eddig is lehetett jb-elni. a gond a 32/64eseket meg a gs tulajokat erinti…

  111. na sztem ebből sem lesz semmi megjelenés mostanában (bár ne legyen igazam!)
    csak hülyítik a népet…

  112. @rossifumi: A Dev-Team nem arról híres…

  113. @rosszfiu: h lehet újrarakni cydiát? már próbáltam ifilal, t-pottal, de semmit sem találtam (cydiám nem tölt le semmmit meg le sem lehet törölni [vmi authentication failedet ír ki bigboss és byiphone repora])

  114. ja és új ibootos itouch-om van 8gb 3.1.2 jailbreak stb…

  115. Sziasztok!

    Nekem olyan problémám van ami ma reggel jött elő. Iphone 3GS 3.1.2 Blackra1n -el JB-elve. Minden szép minden jó. Reggel szó nélkül kikapcsolt csak restore mód van. Blackra1n-t elindítom kiírja, hogy hurrá… Hobbit arcú homosexuális gyerek mosolyog a telón és csak restartol restore módban. Ha vissza rakom shift-es megoldással i-tunes ból a 3.1.2-es firmware-t akkor minden JB-t cydia-t minden újra kell pakolnom vagy van valami trükk?

  116. @Sgergo: próbáld meg redsn0wval bebootoltatni! Elvileg a 0.9.3 és a 0.9.4-es verzió is viszi.

  117. Sziasztok
    bocs az offért.Érdemes most 3gs-t venni? vagy várjam meg a 4g-t?az mikor jelenik meg?3g és az s julius augusztus körül már kaphato volt nem?

  118. @H2CO3 Redn0w-nál kell valamire figyelni vagy az is BR-hez hasonló primitív?

  119. akkor ez jó lesz iphone3gs mc-modellekre is?:D

  120. @Sgergo: SSH-val lementhetsu róla szinte mindent. Contactokat, játék mentéseket…

    @Szili: Kétlem hogy augusztus előtt lehetne itthon kapni.

    @beni1996: Pozitív.

  121. Mentés megvolt redsn0w-al aktuális 3.1.2 soft. megadtam neki ananász rohangált a képernyőn éééésss….. Most már be se kapcsol csak nagy feketeség…

    Nahh ilyenkor mi van??

  122. @Beni1996: Igen.

    @Szili: Tavaly augusztusban jelet meg a T-nél, júliusban pedig az USÁ-ban, de azt csicseregik a madarak, hogy idén már június 22-étől lehet majd kapni az USÁ-ban, szóval elképzelhető, hogy idén hamarabb dobják piacra! Gondold meg, hogy kibírod-e addig iPhone-nélkül, mert ugyanannyiba fog kerülni a 4G, mint most a 3GS! (ha nem kevesebbe, Amerikában pl. a megjelenésekor a 3GS 100 dollárral olcsóbb volt, mint a 3G amikor megjelent) de ez Amerika, és nem Magyarország…

  123. @Lui: mc-s modell vki help plz

  124. Ő régeben olvastam hogy custom ipsw lehet függetleniteni 3.1.3alat is ezt valaki probálta már?

  125. Legyszi ne anyazzatok… 3GS 3.1.2 + blackrain, de a cydiaban se zold felirat felul, se szivecske. Akkor most le van mentve vagy nincs?

  126. @Vabe:Hát ezaz,nem fogom kibírni:)A 3G-m beázott,megpróbálok várni pár hónapot a 4g-ig,mert jóval drágább úgysem lesz.Viszont ha most vennék S-t,nem hiszem hogy lehetne készülékváltással 4g-m:S

  127. @Sgergo: DFU mód, siftresztór.

  128. Először is Mi történt az oldallal?
    Másodszor valaki meg tudja nekem mondani hogy honnan fogok tudni vodafonos Costum frimwaret letölteni majd? Mert itt kint voda,O2,orange,tesco hálózatoknál van csak Iphone. Meg valaki meg tudja mondani hogy a 3Gs esetében hogyan működik mert gondolom nem olyan mint a sima 3G.???????????
    Előre is köszönöm! 🙂

  129. @admin: valakitől kérhetnék skypon segítséget? De csak olyan érdekel akinek 3Gs van és kis újból rázza hogy kell ezt fel törni. Köszönöm! 🙂 london0123 a nickem. Ha írsz írd oda hogy 3Gs köszi.

  130. @Lui: hálő???

  131. @limi: Egy dolog a gugli, és egészen más dolog, amit magam próbáltam ki a saját telómon. Én ez utóbbit írtam le eléggé szájbarágósan. Nekem azóta sincs vele gond.

    üdv:

    Baggins

  132. @Lui: Ez nekem vagy magadnak írod? 🙂

  133. @H2CO3 DFU mód sem jön be nincs még alma logóm se semmi. Itunes felismeri de siftresztór nem megy mert 3.1.2 nem aláírt almáéknál. Kicsit bővebb helpet tudsz adni?

    Ja és köszi az eddigi válaszokat 🙂

  134. 3.1.3-mat nincs az az isten, hogy felpakoljam 🙂

  135. PwnageTool -t rákűűdjem?

  136. @Lui: Fel fogod tudni törni.

  137. @Bali0703: Küldj screenshotot a cydia főoldaláról, lehet arra nyomtál az elején, hogy nem akarod lementeni… Valami olyan szöveg volt, hogy nem akarok jailbreakelni.

  138. Hát nekem bevàlt a 3.1.3 igaz 3g van ès custom. Ipsw pl a speingboard sem fagy már ki anyuszir mint 3.1.2 vel

  139. @vabe: Az a gáz tudod hogy kb 1 éve volt 3G-m avval nem lenne gond de evvel nem tudom mit kell tennem és nem tudom kihez forduljak mert nem azonos az itteni voda az otthonival és nem hiszem hogy otthon van e a vodánál Iphone?
    Ezért kérem hogy valaki segítsen el mondani szájbarágósan!
    Köszönöm.

  140. fel van törve csak még mindig azzal szenvedek táccson h h tom újrarakni cydiát mert SZAR!!!

  141. lui ujrajailbreakeled, restore nélkül

  142. @Lui: MobileTerminal fel van rakva?

  143. @Norrbi: futassam le megint blackra1nt?

    @vabe: nemhiszem, de mondd mi az?

  144. Ha igen, akkor ennyi az egész:

    1. su root
    2. alpine (nem fogod látni a beírt karaktereket)
    3. apt-get remove cydia
    4. apt-get install cydia

    ha nincs felrakva a terminal a telódra, akkor leszedheted a .deb-et valahonnan és az új iFile feltelepíti.

  145. Azt a cydiából tudnad leszedni, olyan mint windowsban a parancssor.

  146. lefutattam bra1nt, hát nem sokat változott, vmi a bigboss repoval van

  147. aha, akk megnézem ezt a terminalt is 2 perc

  148. Ha blackra1n-nek jailbreakelted, és nem törölted le a táccsról a blackra1n.app-et, akkor onnan is tudod telepíteni.

    @Nico: ha nekem írsz, én megpróbálom leírni neked szájbarágósan: vabe44 @ gmail pont com

  149. de megköszönök 1 linket is 😀

  150. @vabe: az a baj h blackra1nt letöröltem :S azt még mindig nemtalálok linket sem :@

  151. van benne 1 terminal.app nevű mappa, azt hova kéne másolnom?

  152. siker köszi megvan terminal

  153. őőő, rámek ikonjára belép és 1mo mulva kidob

  154. ink megpróbálom linked

  155. őőő, hol van itt a terminal?

  156. Ha feltolok egy 3.1.3-at egy regi 2G re, megspiritelem finoman, de mivel aktivalom? Mert 2G maskent nem hajlando elindulni 🙁

  157. dl.dropbox
    com/u/3580411/debek.rar

  158. @Dnp: Erre majd választ kapsz, ha kijött. Addig úgysem lesz rá szükséged 🙂 Amúgy minek akarod a 3.1.3-at felrakni? Csak annyi az újítás benne, hogy nem lehet JB-elni. És ez nem vicc.

  159. @vabe: ? mi a deb neve?

  160. Mobile Terminal.

  161. @vabe: 🙂 Okok, csak meg 3.1 en vagyok, gondoltam lenditek egyet az ido kereken…sok app nyavajog hogy nem indul el mert kicsi neki a verziom… pedig nem is a meret a lenyeg 🙂

  162. @Dnp: ez ne legyen probléma: add hozzá a Source-ekhez ezt: cy.sosiphone
    com/

    és keress rá erre: Fake 3.1.3 😀

  163. rákeresek h kell telepíteni

  164. nagyon szépen megkérnék valakit, hogy írja le

  165. @Lui:

    1. Csinálj egy AutoInstall nevű mappát ide: /var/root/Media/Cydia/
    2. Másold be ide a Terminal deb-jét..
    3. Indítsd újra és respringeld az iPodot.

  166. @vabe: Ugy is megy, ha az ipaban az info.plistben levo elvart verzioszamot atirom kisebbre 🙂

  167. @Dnp: ötletes 😀 de ha felrakod a fake 3.1.3-at, akkor nem kell plistekkel szórakoznod 😀 Nekem 3.1.2 van fent, eddig semmilyen app nem problémázott a verzióm miatt, és a 3.1.2-t aktiválni is tudod 😉

  168. megcsináltam nem történt semmi.. :S

  169. de auto installból eltűnt…

  170. esetleg a debeet ki kell csomagolni auto installba?

  171. @Lui: felraktad a terminalt? Működik is?

  172. nem rakta fel, semmi sem történt

  173. @Lui: vegyél fel msn-re, ott könnyebb lesz. Vabe44@hotmailcom

  174. @vabe: Mivel aktivalom? Anno 1 napig tokoltem meg a 3.1.2 rol vissza tudtam menni preaktivalt firmel 3.1 re 🙂

  175. viszont cydiaban változásoknál írja h ottvan de nemtom onnan telepíteni :S

  176. @vabe: felvettelek

  177. @vabe: nem kis v a vabe?

  178. @Dnp: unkyspacemonkey
    com/custom-312-firmware-iphone-2g-3g

  179. @Lui: nem írja ki, hogy felvettél. Mindegy, hogy kicsi, vagy nagy.

  180. @Dnp: bocsi, funkyspacemonkey.

  181. akk vegyél fel te is bigrob95@tvnhu

  182. van egy 3 GS-em blackra1nnel jailgreak-elve. Gyakran elofordul, hogy nem. Indulnak el az Appstore-bol letoltott programok csak, letoltok egy ujat. Utana mindegyik gond nelkul indul egy darabig. Mi lehet a baj, illetve megoldhato-e a problema Appstore hasznalat nelkul (nem keveset google-ztam, de nem talalom a megoldast). Koszi a segitseget

  183. @Beginner: Legegyszerűbb ha csinálsz egy restoret.

  184. @Csapi007: Koszi, ezt szerettem volna elkerulni…

  185. @vabe: Koszi! 🙂

  186. el se hiszem:D

  187. Sziasztok!

    Vééégre Dev-Team-es JB 🙂
    De nekem van egy üröm az örömben.
    Valaki tudna segíteni, aki így járt és megoldotta?
    (amit gugli barát dob a problémára, hogy töröljek vmi zottd filet, megtettem, de a helyzet változatlan 🙁 )
    Szóval:

    OFF

    Múlt héten néztem Cydia-t, mutatott 2 frissítést/változást. Frissítettem, mint eddig mindig. (az egyik Saurik valami újítása azaz egy vmi alap rész frissítése, a másik az iphonedelivery sms kézbesítő progi frissítése) Rendben lefutott, újraindult, viszont a szokásosnál tovább “almázott”, de végül elindult. Nézem, Cydia ikon jelez 2 frissítést. (furcsa) Sebaj, elindítom, kb. 2-3mp data loading, majd kilép 🙁
    Nincs felrakva semmi extra se SBSetting se semmi, amivel itt olvasgatva látom, hogy szoktak dolgok összeakadni. Simán magyar UI lokál, magyar nyelv, meg régóta az sms progi (iphonedelivery), 1-2 kisebb unaloműző játék Appstore-ból ill Apptranckr-ből…szóval nincs szanaszét hackelve az iphone-om.

    1, Mi lehet az oka?
    Azóta ugyanezt csinálja Cydia ha elindítom, de néha simán data reloading nélkül azonnal kilép.
    2, Van valakinek valami ötlete? (esetleg járt így valaki?)
    (1-2 hétre visszaolvastam a héten minden cikket ill. ezek kommentjeit, de senki nem írt hasonlóról ezért kérdezek)

    Maga a “vas”: egy 15 hónapos iPhone 3G 16Gb, ver.: 3.0 (7A341), modell: MB497MG, Modem ver.: 04.26.08
    Szeptemberben volt JB a iPhone1,2_3.0_7A341_Restore -el betallózva ill. redsn0w-win_0.7.2 -el törve. T-mob. s a függetlenítés nem is érdekel, mert T-s a céges flotta.

    Ha nincs javításra lehetőség, felraknám a 3.1.2-t (vagy 3.1.3-t). Viszont kellene megbízható cfw. Valaki korábban javasolta hasonló ügyben a freeapplestore.net -et, hogy onnan lehet letölteni. Onnan lejött egy iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore.ipsw file, ami 241,6Mb.

    3, Próbálta már ezzel valaki? Működik?
    4, Guglibarát javasolta, hogy redsn0w 0.9.3 (vagy 0.9.4) megoldja. Mivel milliót ajánl fel, van megbízható link, amiről redsn0w-t tudok leszedni?

    Ahogy korábbi postban olvastam hogyan kell T-pot-al leszedni manuálisan kontaktokat, üzeneteket stb. ez akkor meg is tettem ill. a mostani állapotot is így próbálom…

    5, Igen ám, de hogy rakom ezeket vissza? Simán felülírom azzal, amit lementettem, azt ami a telefonon van? Esetleg egyéb, valami állítani való?

    Az installous simán megy ill. mostanság már apptrackr vagy mi, bár ennek szerintem semmi köze a fentiekhez.

    Előre is köszönöm a segítséget. A nevem után freemail és az a címem, vagy az az MSN is. Aki tud válaszoljon valamelyiken vagy itt.
    Még egyszer köszi előre is.

    ON

  188. Ahoj,
    vmi hir?

  189. @tacs007: Szepen sut a nap. Kicsit huvos van. 🙂

  190. @mynus: Uff, hol laksz, ahol este fél 10kor süt a nap? 😀

  191. @Kopek: Nekem volt ilyesmi. Úgy oldottam meg hogy lefuttattam megint a blackra1n-t (nem tudom redsow-al mi a helyzet), de a legtisztább megoldás a restore lenne.
    T-pottal tényleg csak annyi hogy fölülírod az alap fájlokat, a jogokkal sem kell szarozni.

  192. hello!
    24h rég letelt és még sehol semmi, ugyanaz a hír lehet amit feltettek régebben h április 3-án lesz az untethered jb. abból sem lett semmi, most megint etetk a népet hogy ez meg az lesz ilyenkor meg olyankor!

  193. @mynus: Itt is a szep historic Saint Augustine-ban.

  194. @icecave: En Usankában lakom.
    Te?

  195. Hétfőn lesz JB azért ezt már kilehet bírni.
    Hozzáteszem hiszem ha a letöltöttem….

  196. Off:
    Adott 2 db 3GS 1. jailbreak – safariban a kisebb képek helyett kérdőjel van. 2. No jailbreak – emailekben a képek helyett kérdőjel van. Lécci segítsetek. Google nem segített.

  197. Már megint kezdődik a hiszti…
    Igaz majd ha kijön a 4.0 akkor lessz csak igazán mindenki megőrülve és megörülve 😉

  198. Az is érdekelne, hogy honnan veszik egyesek, hogy hétfőn lesz jb…

  199. Hoho már syombat van Hu-ban de meg sehol semmi.
    Limera1n hamarabb lesz?
    Lol

  200. @icecave: :))) Fantazia vagy kamuoldalak sztem…Esetleg geohot vagy a dev-team az ivocimborajuk, amit nem tartok vszinunek. 🙂

  201. Kopek:
    Legjobb, ha teszel rá egy 3.1.2-es firmwaret (ha cfw-t töltöttél, az jó, ha nem, az is jó), és a letöltött ipsw fájlt Shift+Restore-ral rátöltöd a szifonra. Ha cfw-d van, akkor kész vagy (eleve JB-elt), ha gyári, akkor redsn0w 0.9.4 vagy 0.9.3 elindítása, majd az értelmes angol nyelvű utasítások követése dzsélbrékel szifonhoz vezet. 😀 Redsn0w megbízható forrása pedig a dev-team oinlapja (blog.iphone-dev. org), vagy a másik honlapja (wikee. iphwn . org).

  202. @mynus: Akkor te nem most keltél, mint én! 😀

  203. @mynus:
    Ahoj ha jarsz Floridaban keress fel.

  204. sziasztok!
    tudom hogy mar elotem 1000 en kerdezoskodtek ilyesmirol de most azert en is kerdezek egyet
    iphone 3GS 3.1.3 jailbreakelve csak amiert kulfoldi telefon nem fogadja el a hazai sim eket a baseband viszont nem a legujabb hanem a 05.11.01 tudom hogy ettol van ujabb is es hallotam hogy valami ilyesmit is kell nezni a 3Gs nel hogy uj bootos vagy nem ezt a reszet mar nem ertem
    szoval igy ezzel a felallasal lehet fugetleniteni a telot vagy meg nem!Es hogy a jovo Spirit se igen fogja tudni!?!?!?!?
    Koszi mindenkinek

  205. hat nem tudom nem nagyon akkar jonni ez a jb!csak ipad ipad es ipad!:(

  206. @Norbi: Tudod függetleníteni, a blacksn0w-al. Cydiába hozzáadod ezt a source-t: cydiaPONTpushfixPONTinfo

    majd innen leszeded a blacksn0w RC2-t, és már független is.

    Az, hogy milyen iBootos, az arra vonatkozik, hogy újra kell-e jailbreakelni minden kikapcs után. A régivel nincs gond, az új a szívás…

  207. Ja, és neked szerencséd van, téged nem érint ez a Spirit ügy, neked már fel törve a 3.1.3 😀 csak azokat, akik eleve 3.1.3-al kapták, vagy csak tethered JB-jük van, vagy frissítettek 3.1.3-ra (nem cfw-vel, mint te).

  208. @H2CO3: Nem en most fexek le 😉

  209. @tacs007: Ott fasza ido lehet, kar hogy kiba messze van, de amugy szerepel a terveim kozt, erdekel az a karibi terseg, remelem nem kurja szet az olajfolt.

  210. Sziasztok !
    Mikor lesz ez elérhető a számunkra ? Tudtok erről valami infirmációt ? Előre is köszönöm a választ!

  211. @Bali0703: Azzal az erroral ne foglalkozz, ha működik egyébként a Cydia. Van lehetöséged manuálisan is lementeni az SHSH fájlokat, két progi is van rá: Firmware Umbrella, és autoSHSH. De talán ha újratelepíted a Cydiát, akkor megint felajánlja a szívecskét, és az error is eltűnik. Szedd le a MobileTerminalt a Cydiából, és írd b ezt:
    1. su root
    2. itt jelszót kér, írd be ezt: alpine (ha nem változtattad meg)
    3. apt-get remove cydia
    4. apt-get install cydia

    vagy feltelepítheted a Cydia .deb-jét is, olvass kicsit feljebb, Lui-nak már leírtam, ott találsz linkeket is. Bocsi, hogy csak most írok, de ha linket írsz a kommentedbe, akkor a moderátornak manuálisan kell engedélyezni, hogy látható legyen, és csak a kommentek végét néztem, hiszen oda kerülnek a frissek…

  212. @Deeday: Nincs semmi infó róla, talán jövőhét elején, de mondom még egyszer, TALÁN.

  213. Vabe koszi a helpet! Jo latni hogy vannak meg onzetlenul segito emberek 🙂

  214. @Bali0703: Nincs mit 🙂

  215. Üdv. Ha nincsen eredeti sim kártyám amivel aktiválni tudnám a 3GS-em, akkor hogyan kell hacktiválni? 3.1.3 soft van rajta. Kérlek segítsetek. Előre is köszi!

  216. Srácok!

    valaki tud nekem segiteni?
    van egy iphone 3gs 16GB-m, 3.1.2 szoftverrel, RÉGI boot-rommal.
    blackra1nnel jailbreakeltem, minden jó volt.
    Utána a blacksn0w-al unlockolni akartam, (ami benne van a blackra1nben).
    minden jól ment az első rebootig.
    Most csak bejön az APPLE logo, és szerintem lefagy a telefon.
    restore-olni nem tudok, mert csak a 3.1.3-at engedné fel, azt meg nem szeretném.
    MIT TEGYEK hogy elinduljon a telefon?

    THX!!
    ha van egy guru, skype-on tud nekem segiteni?
    “mrgregoryan” a skype nevem.
    THX

  217. @admin:
    Elnézést amiért megint a hozzászólásokban próbállak titeket megkeresni.. De úgy látszik e-mailben megint nem megy 🙁
    Az értesítőket megkapom az e-mail címemre.. Én lennék az a problémás aki elfelejtett valamit rátenni a telefonra így nem tudom használni a cydiát.. Ha lehet már orvosolni Írjatok nekem, hogy fel tudjam venni veletek a kapcsolatot..
    [email protected]


Add a Comment