fbpx Skip to content

Az Artwork Cloud egy viszonylag egyszerű, de ha az ember sok albumot tárol az iPhone-ján, akkor igen látványos alkalmazás. Arra hivatott, hogy az iPod által rögzített adatok alapján elemezze a zenehallgatási szokásainkat és egy címkefelhőt készítsen az albumok borítóiból a szerint, hogy melyiket milyen gyakran hallgattuk. Mikor kiválasztunk egy albumot az is láthatjuk, hogy azon belül melyik számot hányszor hallgattuk meg.

Tovább a teljes cikkért a NapiiPhoneApp.hu -ra…

Olvasd el a hozzászólásokat is

48 Comments

  1. Errol mar itt is volt cikk nem 1szer… csak azert, hogy a masik lapot futtassuk nem kene elohozni ujra 🙂

  2. Es milyen igazad van… Biztos az app keszitoje kidobott egy par %-ot 😛

  3. szifon-os srácok kértek meg, hogy rakjuk ki, a fejlesztő csak annyit kért, ha végigolvassátok, hogy adjanak neki az olvasók ötleteket, semmilyen %-ról nem beszegetünk itt…

  4. Akkor bocsi. Rosszindulatu voltam 🙂

  5. @Siriuspapa: nincs semmi baj, csak néha nem értem az embereket, hogy mindig azt hiszik pénz áll a háttérben!
    megkeresett minket egy fejlesztő srác, szeretné tökéletesíteni az alkalmazását, és megkért minket, hogy segítsünk ebben neki, többek között úgy, hogy eljuttatjuk a kérését a felhasználókhoz…
    szerintem ezzel mind a felhasználó mind a fejlesztő jól jár, mert például Metánál az a helyezet, hogy konkértan ebből írja a diplomamunkáját, szóval egyfajta segítség ez is neki… nem arról szól, hogy teletümjük a zsebét…

  6. Egy kis statisztika akkor: Eddig összesen 55-en töltötték le csak, pedig 2 hete fent van. … Szóval tényleg nem a pénzről szól, inkább a tökéletesítésről. Egyébként ezúton is köszönöm a srácoknak, hogy ilyen kis korrekt cikket írtak belőle!

  7. Meg amúgy is a másik cikk az iPad verzióról szolt, ez meg az iPhone verzió képekkel és videóval illusztrált bemutatója egy kis játékkal egybekötve. Szerintem a kettő nem ugyan az.
    Ha meg a szifonos srácok valami ütközést vagy egyéb hibát vagy olyan dolgot találnak ami miatt a cikk ajánlójának nincs helye az oldalon úgy is megkérnek minket, hogy töröljük.

  8. hova lett a mobil téma?! napokig hiba volt mostmeg a webes felület jön be

  9. @Norrbi: Kikapcsolták a srácok mert valami miatt tiszta bugos lett. Ahogy lesz idejük biztos kivizsgálják a hibát és újraaktiválják.

  10. 4G
    engadget.com/2010/04/17/iphone-4g-is-this-it/

  11. @Zoltan: Remélem h nem így fog kinézni, mert nekem abszolute de nem tetszik

  12. @Zoltan: Uhhh, ez valami piacos edition? Ritka szarul nez ki. Ja es ezek a veletlenul talaltak a foldon valahol szovegek 🙂

  13. OFF: Szeretnék az USA AppStore-ból vásárolni. Milyen lehetőségeim vannak? Ha megadok egy hamis amerikai címet és telefont a magyar bank kártyám mellé abból előbb – utóbb baj lesz, nem de?

  14. @nszebenyi: Nem tudsz megadni magyar bank kártyát. Amerikai store -hoz amerikai állampolgárnak kell lenned amerikai kártyával.
    Esetleges USA store -os opció a PayPal. Ha jól néztem lehet paypal -on keresztül fizetni. A PayPal használatáról meg találsz a google -ban akár magyar leírást is.
    Amúgy mi bajod a Magyar Store -al???

  15. @infy: Tényleg, paypal, de kerge vagyok, el is felejtettem. Az, hogy ma a 7. programba futok bele ami itthoniban nem kapható. A másik, hogy amíg US store-t használtam tudtam film előzeteseket nézni meg egy sereg dolgot amit itthoniban nem, jobbformán megbénult az iTunes-om mióta átállítottam magyarra és beállítottam a bank kártyámat.

  16. @nszebenyi: hihi, magyar store semmire se jó, nálam az USA a nyerő 100%ban… főleg az IPAD miatt 🙂 🙂 🙂

  17. OFF.
    Szevasztok! Épp próbálok feltenni egy custom firmwaret 3GSre de 1600 erort dob az itunes. Vkinek ötlet? LÉciléci!
    Ha vki tudna esetleg segíteni msn: thot kukac freemail pont hu
    On!

  18. @eRico: Na a preparation lefutott mostmár 2-es errort kapok…. :S és úgyfest nem is tok kilépni már innen.

  19. OFF: a .deb file-oknak hogyan tudom átállítani a jogokat? (pl.: 755 vagy 777)

  20. @eRico: huje vagy 🙂 Erre csak azt tudom irni.

  21. @Ajven: Felreolvastam 🙂 Bocsi, azt olvastam itunesbol 1600 euroert veszel CF et 🙂 LOL

  22. @dnp: gondolom ezt nem nekem akartad írni, de még mindíg várom a választ a 19-es kommentre 🙂

  23. @draft: én is az amerikait szeretném használni csak ötletem sincs, hogy hogyan!?!?!?!? jah és nem fogok 200 dollaros iTunes gift cardot 250$- ért venni!

  24. @dnp:
    akkor te vagy hule 🙂

  25. @nszebenyi: okoska, 200 $-os gift NINCS, max 50$-os van, de ha kell akkor keress meg és adok neked 1et – adminnak írj majd ő intézi a többit…

  26. @dnp: hejj, azthittem, hogy olvasni ma’ tudsz 🙂 🙂 🙂

  27. @draft: jovammma 🙂 dixleksziam van hejj

  28. En is kaptam mar draftol!
    Koszi

  29. Haliho! Lenne egy kérdésem. Adott egy régi ibootos 3gs 3.1.2-vel t-mobile-os. A srác nem kicsit elcseszte a rendszerét és újra kellett rakni. gyári rendszert nem enged felrakni az apple, (3.1.2) mert nem írja jóvá a szervere. gy customot tettem fel. macen csináltam egy előre aktiváltat, akkor nem látta a sim kártyát, amikor nem aktiváltat akkor működött t-mobileos kártyával. Viszont a srác pannonos így ezután felraktam cydiából a blacksnowt, de nem ismerrte fel a sim kártyát. Hiába futtatom le a blacksnowt, vagy a redsnow

  30. redsnowt, nem csinálnak semmit. mi lehet a gond?

  31. @errant: mi a baseband száma, ha 5.11.07 akkor,a szifon repobol telepítsd a blacksnow rc2, ha újabb akkor bukta.

  32. @cia: 5.11.07 pont ez a para, feraktam és nem csinál semmit.

  33. @draft: Nem adsz egy mail címét? Úgy gyorsabban menne, admin rend szerint nem válaszol 🙁

  34. Valaki meg tudja nekem mondani hogy hol tudok leszedni működő képes custom firmware-t iPhone 2G-re 3.1.2-t?? Amiket eddig találtam 1iket se volt hajlandó az itunes felrakni 🙁

    Előre is köszönöm!

  35. @becksb007: Shift + restore -al próbáltad feltenni?

  36. hali szerintem jo ez a kis app.már csak azért is mert magyar fejlesztés
    ez is azt bizonyítja hogy tudunk valamit mi magyarok!de igazság szerint nekem olyan app kéne ami kiszüri a duplikáciot az ipodban.mert a szifonomon vagy 1500 zeneszám van és tuti hogy nem 1 kétszer van fenn.

  37. @moseys: Ehhez nem kell külön app….

    Megnyitod az iTunes-t és név szerint keresel, amiből kettő van azt kitörlöd, ilyen egyszerű.

  38. ja köszi ezt már eljátszotta eszer kétszer csak az a baj hogy a barátnömnek is iphoneja van és az azt jelenti hogy az itunes bol ki kell törölnöm az én zenéim mikor az övét feldugom és ez forditva szoval kitöröl bemásol ezt játszom mert még nem jöttem rá hogy hogy lehet két külön iphone t kezelni az itunesal.de ha neked van valami iesmi jo ötleted akkor ird le nyugottan,a media márkt reklámot tudom idézni HÖLYE AZÉRT NEM VAGYOK.azért köszi hogy megprobáltál segiteni.:)

  39. csak irni nem tok 🙂

  40. @nszebenyi: úgy próbáltam de nem működik:/

    Más esetleg:

    Valaki meg tudja nekem mondani hogy hol tudok leszedni működő képes custom firmware-t iPhone 2G-re 3.1.2-t?? Amiket eddig találtam 1iket se volt hajlandó az itunes felrakni 🙁

    Előre is köszönöm!

  41. @moseys: Nem azt mondtam, hogy nem próbáltad, csak én így szoktam. Sok ötletem nekem sincs, nálunk 3 napja van 2 iPhone a háznál és mivel csak én “értek” hozzá ezért én szinkronizálom mindkettőt. Viszont az egyiket a Gmail contacts-al kell a másikat meg a Yahoo-val, tehát gondolhatod, hogy ez sem egyszerű. A zenék nálam nem gond, mert ugyan az van mindkettőn.

    Tipp: próbáld meg, hogy a két iPhone-nak csinálsz két playlist-et. Dugd be az egyik telót és állítsd be, hogy NE szinkronizáljon autómatikusan amikor rádugod a gépre. Ezek után a musics fülnél állítsd be, hogy csak azt a playlist-et szinkronizálja. Ha kész húzd le és jöhet a másik teló. Ott is ugyan ezt játszd el. Ennél jobb ötletem sajns nincs, bár gondolom erre már gondoltál / most is ezt csinálod.

  42. üdv. kérdésem lenne friss iphone-os vagyok és outlook névjegyeimet hogyan tudom szinkronizálni vagy belevarázsolni?

  43. @becksb007: h t t p : \ \ w w w. freeapplestore . n e t innen lehet letölteni tudtommal.

  44. Sziasztok! elég off a dolog, de problémám van és segítség kéne 😀
    Erről a mediafire linkről szedtem német-magyar szótárt és nem működik 🙁 Loading megy darabig aztán kilép… próbáljátok már ki légyszi mi lehet a baja 😀 köszi
    h t t p ://www . mediafire.com /?ddmzvzywuzi

  45. Sziasztok!
    Bocdi az off miatt, de meg szeretném
    venni a magyar igot és gift cardra lenne szükségem. Vagy osztrák vagy amerikai kéne! Köszi!

  46. @META

    Üzleti intelligenciával foglalkozom, és mi használunk hasonló megoldást adatvizualizációra, mint a ti artwork felhőtök (csak mi teljesítmény térképnek nevezzük őket). Az adatvizualizáció során mi az egyes téglalapok területével jelezzük az adat nagyságát (ahogy ti az artwork-ök nagyságával a gyakoriságot) és színnel mondjuk az adott adat tervhez viszonyított relatív helyzetét. Azaz pl. az a téglalap piros, ha az adott szám a terv alatt van és az a zöld, ha a terv felett. (persze itt is tónusokat használunk a „mennyivel a terv fölött” kifejezésére)

    Lehet, hogy ennek analógiájára Ti is színezhetnétek az atrwork-öket, vagy kereteket rajzolhatnátok az artwork-ök köré, vagy tónussal különböztetnétek meg őket. Pl.: kék a Heavy Metal, piros a diszkó; kék a 80-as évek zenéje, piros a 90-es éveké, stb. Vagy meg lehetne csinálni azt is, hogy a frissen feltöltött zenék artwork-je az 100%-os a régebben feltöltött zenéké halvány, stb.

    Üdv,
    Attila


Add a Comment