fbpx Skip to content

Update #1

Kiadták a “nem hivatalos” Blacksn0w RC2 -őt. Ez egy csomag amivel 3.1.3 alatt tudjuk függetleníteni a 05.11.07 -es baseband -et.

Cydia source: http://cydia.pushfix.info

Még nagyon tesztelős stádiumban van, de msft.guy létrehozta azt amire GeoHot lusta. Ez patch tulajdonképpen működésre bírja a 3.1.3 alatt is a blacksn0w-t, ha neked egy régebbi 05.11.07 baseband van fenn.
Ez a patch azoknak jó, akik az eredeti szolgáltatóval használják a telefonjukat és custom 3.1.3 -al frissítettek, így ők most függetleníteni tudnak. Azok akik véletlen be frissítettek gyári 3.1.3 -ra azoknak EZ NEM MŰKÖDIK!

Bővebb információ és letöltés erre: http://msftguy.blogspot.com/

Olvasd el a hozzászólásokat is

146 Comments

  1. OFF
    Hellotok,az lenne a kérdésem,nekem egy 3GS iphone-om van,gyári 3.1.3-mal,igy kaptuk a t-mobiltól!! Van erre bármien mód hogy én ezt Jailbreakeljem??
    A függetlenítés nem is fontos,csak a jailbreak meg a magyarosítás meg h fossun rajta minden tört app
    Előre is köszönöm

  2. Sziasztok! Bocsi az offert. napok ota nemmegy az appstoreban csak a categories menupont. otlet? (nonjailbreak 3gs fekete16gb)

  3. @Skillmix: Írj az apple-nek ha ennyire zavar, de megnyugtatlak , hogy nálam sem megy 3GS 16GB fehér, 3.1.3-al jb nélkül.

  4. @braayen:
    Röviden:nem tudod jailbreakel-ni, így szoftveresen függetleníteni sem.

  5. @GaZso:

    a függetlenítés nem is lenne fontos,mert tééé-s vagyok,csak a JB
    de akkor várok,hátha egyszer lesz hozzá 🙂
    köszönöm szépen

  6. @braayen:
    Szerintem megvárják, hogy egy komolyabb frissítés jöjjön(4.0?), aztán fognak foglalkozni a töréssel. Nem akarják előre ellőni a talált rést a “pajzson”.

  7. @braayen: Nem hiszem el, hogy ezt minden cikk kommentjeiben valakinek meg kell kérdeznie!!!!

  8. @iNigga: Dolgozom a 3G -s telefonodon, múltkor hívtalak, de nem voltál elérhető a héten hívlak mindenképp.

  9. @admin: Bocsi, lehet épp restore közben próbáltál hívni, mert egyébként be voltam kapcsolva folyamatosan.

  10. @iNigga:

    Fórumot a népnek! 🙂

  11. @iNigga ha zavarnak a kérdések ne olvass! Úgyis tudsz mindent…

  12. @JB: Szó sincs arról, hogy én mindent tudok. Egy valamit tudok, amit sokan nem: utánanézni annak ami érdekel, hátha már leírták valahol a megoldást hatmilliószor.

  13. Sziasztok
    Off és némileg láma kérdésem lesz. 2 is.
    1. Függetlenites nem sikerül: 3G blackra1n, blacksnOw, utána ultrasnow is telepit. Másik kártya be, hálóra bejelentkezik, sőt még az sms-ek is megérkeznek rá de csak a háttérben mert az előtérben kéri hogy dugjam ITunes-ra. Ha megteszem akkor az ITunes azt mondja, hogy problémák vannak az eszközzel…. blabla… Mi legyen a teendő? hol bénáztam el? Szerdán haza utazok külföldről és otthon a pannon kártyát tenném bele….

    2. Ha valakit úgy akarok hivni hogy ne irja ki a számomat akkor elotte nem tudom átállitani a saját szám küldését. Halvány kék és nem módositható… Hogyan tudnám ezt orvosolni?

    Köszi előre is a segitséget

  14. Sziasztok!

    Nekem 2g-m van azon megy normálisan.Restoreoltam iTunesal gyári 3.1.3-ra utánna redsn0wal jailbreak+függetlenítés.

  15. Friss hír!!!
    Dev Team talált egy új rést!
    Az AllTechRelated szerint nem kell sokáig szenvednie az új baseband-os (05.12.01) 3GS tulajoknak akik (véletlenül) frissítettek 3.1.3-ra, mert a Dev Team talált egy új rést és már dolgoznak a dolgon. A kiadás dátumáról nem esett szó.
    Végre valami biztató. Igaz jövöhéten adják ki a OS 3.2 fw-t. De addig is…
    Ha már Gehot nem csinál semit.

  16. @katem: Na ha ez igaz akkor (szerintem) ez a nap híre!

  17. @v8mark: Na igen mivel a 2g szifon mèzbendje nem frissül kb 2 éve.

  18. @katem:

    Akkor van esély rá, hogy a 3G iPod Touch-okra is lesz nem tethered jailbreak?

  19. L@cia: És ez a mód a 3g-n is jó!

  20. @v8mark: ha 3g-én egy normál restoret nyomsz akkor Nem fogod tudni függetleníteni,csak dzsélbrékelni.

  21. Ezt nem vágom . Miért mindenki OFFol
    A faszért nem lehet használni a keresőt
    érdekes modon én midig megtalálok mindent.

  22. sziasztok!
    van egy régi boot-os 3gs-em! amin 3.0-s fw van,ami az 1ik napról amásikra “behalt”. pl reggel 5 gb szabad helyem volt most már 1 van…ha elfogy nem tudok sms-t írni,kapni,nem menti el a híváslistám,emailomat nem tom szinkronizálni,cydiába nem tok belépni,töltésnél 98%ig megy csak(vagyis nincs 100% :S)
    Vodás vagyok,ezért mindenhogyan kell a függetlenítés…
    valaki tudna nekem segíteni mi lehet a baj,ill hogy lehet orvosolni?
    Gondolom egy restore,de akk felfrissít 3.1.3-ra…
    köszi

  23. @Tomi: ide nézz be: private/var/mobile/library/ryp/logs ha itt van egy nagyméretű rock nevű log fájl, akkor töröld és megint lesz helyed. valszeg fenn van a rock is a telodon. indítsd el és frissitsd le azt is, javították a hibát. nekem így jo lett.

  24. @katem: ezt hol hallottad? vagy mennyire éljem bele magam ?:D

  25. @Tomi: Törőld innen a log fájlt: private var mobile library ryp logs és itt lesz egy nagyméretű log fájl, ha rockot telepítetedd de nem art megnézni.

  26. @Uranosz: fúhh… megpróbálom finoman… OLVASD EL A HASZNÁLATI UTASÍTÁST!

    de hogy ne tarts tajparasztnak, el is magyarázom. tedd bele a hozzá tartozó kártyát, úgy dugd az itunes-ra, akkor majd aktiválni fogja. amit te nemes egyszerűséggel “bla.. bla…”-nak tituláltál, az éppen a hibaüzenet, amit a ha megguglizol, akkor le is írja a megoldást, igaz, angolul. a hibaüzenet részletére itt az oldalon rákeresve azonban megtalálod a megoldást magyarul.

    a blacksn0w és ultrasn0w egyszerre nem jó. vagy az egyik, vagy a másik.

    a számkijelzős dolog esetén a halvány kéket nem értem.

    @Tomi: ezt már leírtuk, fogadjunk, hogy fentvan a Rock. leírtuk azt is, hogy mit kell törölni, de felettem @dokk leírta a pontos helyet, hogy mit kell törölni. frissíteni meg illett volna, nem ok nélkül van belőle frissebb.

  27. @supercow: Olvastam már én is de majd meglátjuk, addig sajnos csak háp háp (kacsa)

  28. @Jadeye: Hűha kezdesz ideg összeroppanást kapni 🙂

  29. @cia: na jó, de most érted, ha azt írom, hogy RTFM, az szintén lehet, hogy nem érthető. de komolyan, az aktiválás menete le van írva. ugyanakkor ha bármi hibaüzenetet blablának titulálunk, akkor látszik, hogy egyszerűen nem figyelünk oda. most vagy odafigyelünk, és meg tudjuk csinálni, mert qrvaegyszerű amúgy, vagy felesleges a problémával foglalkozni… mellesleg az oldalon is ugye itt a kereső, csak ennél a cikknél a legelső komment is egy akkora off, ami elképesztő, hiszen csak el kellene olvasni pár cikket, magyarul, itt az oldalon. persze könnyebb beoffolni a kérdést, majd valaki válaszol… na az ilyesmire nem lehet mit, mint RTFM. csak annak meg értelme nincs. én inkább leírom. igen, századszorra is. talán használ. de legtöbbször sajna nem… 🙁

  30. @Jadeye: Igaz, szerinted miért vagyok én is csendben, én már meguntam hogy mindent legalább 200 x kell leírnom,ha meg letolom ő van megsértődve……. 🙂

  31. Fórumot a népnek! 🙂
    Minden új cikknél körülbelül az 1\4ed komment kapcsolódik a témához. Mindenki csak a saját problémáit próbálja megoldani. “Nem megy ez, Nem megy az, OFF: ”
    Jó lenne egy hely, ahol a legtöbb alapvető információ le van írva egységesen. Tudom van kereső, de mint a mellékelt ábra is mutatja, sok ember nem tudja használni.

  32. google 🙂

  33. @Tomi:
    tegyél fel 1 cfw t az nem bántja a modemed és ultrasn0w ugyanugy jo lesz.
    nekem is igy van

  34. @dokk:

    Thi file rockapp_2010-03-22.log could not be deleteted
    🙁
    mit csináljak?
    és teényleg tök nagy: -919,486,541 bytes

  35. Hali! Van már működő JB 3.1.3 FW 3GS szifonhoz? Vagy még mindig csak custom FW-t lehet feltenni? Függetlenítés nem érint mert, t-mobileos vok.

  36. Win scp, vagy t-pot, ezek valamelyikével töröld.

  37. @cfman:

    ezt leírnád nekem emailba vagy valahova hogy kell csinálni?
    az fw-s részéhez nem értek…

  38. @Tomi: mivel próbálod törölni? én tpottal tettem és gond nélkül törölte, pedig több mint 6 giga volt!

  39. @Enigma: ugyanazt kérdezted, amit a legelső kommentelő… olvass már utána… leírtuk… és függ az iboot verziójától is. új iboot-ra NINCS…

  40. @Tomi:
    mac vagy win?

  41. @dokk:

    ifile-al próbáltam,de most t-pot-al…
    de még mindig nincs meg az 5gb helyem….
    viszont most rock-manage-pirossal APT 0.7(apt key) kérdezi hogy uninstall vagy reinstall…
    ez a hiba?

  42. @Tomi: maga a Rock a hiba, nem az apt. esetleg uninstall Rock, ha más nem.

  43. ok! akk a rock-t letörlöm,úgyis ott a cydia…

  44. Sziasztok!
    Belőttem a Gmailes postafiókomat a telón. Működik is, jönnek a levelek, tök szuper. Viszont ha törlök levelet, akkor valamiért nem a kukába kerülnek, és nem tudok rájönni, hogy miért.
    Esetleg valakinek valami ötlet?
    Ja ha belépek a webes felületen, akkor az összes levél között meglelem a törölt leveleket.

  45. @Jadeye: hmmm, az a baj én azt látom hogy ezzel van tele a forum,hogy mindig van valaki aki beleköt az offolokba és ezen pörög végig. Annak ellenére hogy alap baromság volt a kérdése több embernek ne húzzuk már ezzel az időt, ráadásul meg is válaszoltál nekik ugyhogy szuper. Én folyamatosan olvasom a szifont ugyanugy ahogy te is. Nekünk sokkal könnyebb megoldani egy adott problémát, és pontosan tudjuk éppen hol tartanak a nagyok a jailbreakben. De volt hogy 1,5honapig nem néztem a szifont és feltettem akkora alap off kérdést én is itt szifonon hogy még. Le is fikáztak meg is öltek, de válaszotlak is amiért hálás voltam! De azokat én is utálom akik még a cikket sem olvassák el ahova beirnak, vagy esteleg ugyanazt akérdést teszik fel, ti ilyenek bek***jatok! 🙂 Többieknek szerintem probáljunk meg segiteni! 🙂 üdv

  46. Ha vki fuggetleniti a 3gmet azt meghalalom!!!!!!!!4

  47. @Laura17: na jó
    de milyen SW van fent?mert nem mindegy

  48. Részben OFF

    Nem tudom,hogy más is így van-e ezzel de az új 1.01-es Push Fix a Cydia source-ról letöltve nekem nem működik!Sőt,a letöltést sem engedi elkezdeni,ellentétben a korábbi 1.0-vál!Amennyiben lehetséges tegyétek már fel a source-ra a régit vagy a régit is,hogy elérhető legyen mások számára is!Előre is kösz!

  49. @mremil:
    Elinditod a Settigs/Mail,Contacts,Calendart- kivalaszttod az a postafiokot( Accounts) amelyben ezt a hibat eszlelted- az Advanced nyomogomb a kovetkezo lepes- itten a Deleted Mailbox=Kuka, vagy Trash.

    Persze az Exchange-Gmail szerveres megoldas eseteben maskent is lehet.
    Szerintem ezt probald ki, nagyon szuperul kezeli a naptarakat!
    http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?hl=en&answer=138740

  50. @Laura17: Mivel? Egy közös masztival? 😀

  51. @iNigga: 😀 😀 😀

  52. @dirtydog87: Elvileg javítottam a hibát próbáld meg most.
    @iNigga: hülye 😀

  53. sziasztok
    kéne egy kis segitség olyan lassan tölt be a cydia hogy kinő a szakálam.
    mitől lehet?
    segítséget elöre is köszönöm

  54. @protekcio:

    Igen ez szép is volna, de nincs advenced beállítási lehetőségem
    Legalábbis ennél a postafióknál, a többinél van.
    Azért köszi

  55. @admin: Sorry, de a tegnapi felhívása után ez jött ki belőlem. 😀 Töröld, ha gondolod.

    És akkor a cikkhez: Gondolom ez a húzásuk jól meg lett fontolva, nem olyasmit lőnek el ezzel, ami később esetleg egy új FW verziónál jobban kellene. Arra (ha igazak a hírek) legalább 2 rést is tartogatnak.

  56. @iNigga: fú most sirok kb. a röhögéstől:D:D :D:D:D:D:D:D

  57. @cfman:

    WIN. egyenlőre…:P

  58. @iNigga: ez kemény volt 😀

  59. sziasztok, akkor hogyha lefrissítettem 3.1.2 – ről 3.1.3 – ra akkor nincs esélyem ? 🙂 köszi a választ elöre is 🙂

  60. mi lesz az Opera minivel? mikor mutatják be?

  61. hy
    nekem van 3g 8gb telo.valami 2.1 os (en is meglepodtem amikor kaptam de magyar!)
    Az a lenyeg hogy amikor toltenek le mondjuk a megauploadrol vagy valahonan azt irja jó hogy nem lehet!és az instalousba sem hajlando semmit telepiteni ilyenkor mi a teendo?meg kuldjetek linket hol van magyaritas 3.1.2.-re mert azt szeretnem felrqkni erre a 3Gre ?jó otlet?koszi

  62. Végre valami normális hír!
    Gondolom most geo hott pipa lesz,de az nekünk csak jót jelent.legalább 10 embert ismerek akik már hónapok óta a normális függetlenítésre várnak.nincs eseteleg valakinek egy 2g-je amiben jó a kijelző rész?a többi nem fontos!

  63. Hali két oldalon már olvashato hogy 3.1.3.ra van törés.keressétek a googléban.én nem teszteltem mert nekem jol mükszik a 3.1.2.tört.ugy-hogy minek piszkáljam.de ha valaki bátor és sikerül neki akkor szeretnék tudni rolla.

  64. Sziasztok!
    Még várok a csodára, mert 05.12.01.-em van! 🙁 De ha tudnátok abban segíteni, hogy mit kell akkor csinálni, ha már semmilyen kártyával sem talál hálózatot? Már rákerestem, de nem találtam rá megoldást! Légyszi segítsetek, ha tudtok!
    Köszentő

  65. OFF:
    Nem tudna nekem segíteni valaki abban, hogy pannonal hogy tudom elérni a netet iphone-on? Mit kell beállítani?

  66. az apn hez ird be hogy net és kész.
    de csak akkor ha fizetsz elő valami net csomagra mert amugy szép számlát fog csinálni

  67. @pmr96: Simán fel lehet rakni rá a 3.1.2 -t ,magyarítás pedig ugyan az kell rá ami eddíg rajt volt csak a 3.x az pedig a szifon source ban van

  68. Masztizni csak a luzerek szoktak amm en szexre gondoltam ja es 3.1.2 van fent 3g fekete

  69. Nahisz

  70. @moseys: Az a baj ,hogy jössz a nesze semmi fogd meg jól a 3.1.3 jb-ket.Most aki a hozzászólásodat olvassa azt gondolja dejó befrissítettem az új fw-re , de van megoldás.Aztán nem találja és szétoffolja a blogot amin a ráják kitérnek a hitükből.Aki 3.1.3-on van annak jelenleg NINCS jb.Ne ringass senkit ilyen álomba.Vagy frissits 3.1.3-ra és mutasd meg ,hogyan is kell és garantálom te leszel itt a legnagyobb ász!

  71. @Laura17: Üdv Laura? A választ megtalálod, ha a blog keresőjébe beírod a következőt :iPhone függetlenítés (05.11.07) – sn0wday | update #1 ha ez nem segít megoldjuk.
    Nincs kategorizálva – by developer Add comments

    blacksn0w

  72. @Laura17: 3.1.2 simán függetleníthető ha a modem verzió is jó

    A másik dolog
    gyerekes

  73. @Laura17: Na ezt most jól megkaptam 😀 Két napja még te ajánlottad, most már lúzerség… LOL

  74. Menjetek a picsába a degradáló “mindenttudok” szövegeitekkel!
    Ide azért jár az ember, hogy segítséget kapjon, nem kioktatást. Akinek nem inge, ne vegye magára

  75. 3.1.3 csak cfw vel jailbreak elhető 3gs en /csak régi boot os/
    uj boot os 3gs el semmit nem lehet csinálni ha 3.1.3 van rajta

    3g n simán a redsn0w megoldja a gyári 3.1.3 fw t is.

  76. Szép napot!

    egy ideje olvasgatlak már titeket 🙂

    mármint a két tábort:
    A kérdezőket, ill azokat kik már unják ugyan azt a kérdést(teszem azt tényleg jogosan!)

    nem megoldható egy leírás? ami az új tagoknak pop up ablakként előugrik?

    Így talán pár ember vérnyomása normalizálódna 😀

  77. Tele a tudatom ezekkel a kényeskedő egyetemistákkal. Mondják már meg mennyi az annyi, osszuk el annyifelé amennyi, utaljuk, azt csinálják meg… vegyenek belőle palotát, hummert vag y mit bánom én mit, de minek játsszák itt a titokzatos főgurukat…. hónapok óta meglehet a kulcs, de várják a 4.0-t vagy mit. ne várják. majd utalunk akkor is, keresnek új lyukat, mi meg utalunk megint pár dodót. a nasa-t is feltörik ,nemá az iphonomat ne tudnák.. vagy éhen akarnak halni? nemértem…. kéne melléjük egy gazdaságis is…..

  78. OFF Sziasztok!Tudna valaki müködő linket 3g 3.1.2 vagy 3.1.3 custom firmware-hez mondani.Sajnos az oldalon az ezzel foglalkozó cikkhez tartózó nekem nem működik.Köszönöm!

  79. @Tivi: h t t p://www.sumotorrent.com/en/details/3583640/iPhone12%203.1.2%20(7D11)%20Custom%20Restore%20%20activation%20desimlockage.html

  80. Kedves Viktorfrks jatekos. Egy par hozzaszolassal lejebb olvashatod 3.1.3.jb-t.en arrol beszeltem.sot olvastam egy masik valtozatot is ahol reszletesen le van irva mikor mit nyomj.csak most dolgozom,de hazamegyek olyan 6,7fele es belinkelem neked.(kulomben meg “ne kezelj be inkabb perlj be egy cigivel”)

  81. 3.1.2. van jb még unlock nem ?

  82. @iNigga: 50. comment 😀 😀 😀 atom válasz, még mindíg röhögök! 😀 😀 😀

  83. Nesztek, itt van Laura17:

    h t t p ://www.laura17.gportal.hu/

    🙂

  84. hejj iNigga, fene a gusztusod 😉

  85. lehet, hogy a végén megesz vacsorára

  86. iNigga.
    Ez téged kicsontoz 🙂

  87. Ör”dögös” 🙂

  88. @Spider: Köszönöm!

  89. Csáóó! Ha barátom felfrissített itunes-on gyári 3.1.3-ra. S most a legúljabb basebandje van. iPhone 3G mellékesen. Van vmi lehetőség downgradelni, pl custom firmwarevel vagy 3.1.2 vel vissza? Nem fuzzyband-el, mert újjabb a bootloadere. Ötlet? Vagy semmi esélyem?

  90. @adamita: T-Mobil-os SIM-en kívül nem segít semmi a barátodon. Most még! De idő kérdése szerintem…

  91. Taky marha vicces vagy hahaha jot nevettem!!! Amm nem vok dagadt!!!!!!!

  92. Ha vki megcsinalja hogy a pannis karimmal is menjen a tel akk meghalalom neki!!!

  93. @Laura17:

    Jóvanna! Ezt találtam csak. 😛

  94. @Laura17:

    És mi lenne a hála tárgya? De lehetőleg ne a sexet emlegesd, mert apukád lehetnék…

  95. @Laura17:

    Meg ha megcsi a telcsid, akkcsi fogcsi mencsi pannoncsi valcsi is(csi)?
    Dzsilbrikcsi nemcsi kellcsi rácsi?

  96. 3G van es lehet rajta 3.1.2.OS jbzve meg unluckolva?pls valaszoljatok!

  97. @pmr96:
    Igen

  98. Tud valaki linket adni iPhone 3G-hez való 3.1.3 custom fw-ről ami nem nyúl a modemhez?THX!

  99. @Laura17: egész egyszerűen meg lehet csinálni,olvass vissza le van írva
    redsnow aztan ultrasnow vagy blacktrain

  100. Mi van nem ertek ehhez mondom ha kell a szex akk adj mailt vagy telcsiszamot

  101. @Laura17: Bocs de ez nem szexpartner oldal tudtommal

  102. @Laura17: nem kell ezen ennyire szenvedni, le van minden írva az oldalon… de ha nagyon nem megy… akkor akár megoldható, feltéve, ha jársz Bpesten.

    na de várjunk… most olvasom a legutolsó kommented. ez most tényleg tök komoly, hogy szexért cserébe? hátőőőizé… hány éves is vagy?

  103. Sziasztok! Kicsit off téma:
    A helyzet az, hogy ha restort nyomok itunesban és 3.1.3-at (vagy beteszem neki a 3.1.2őt újból) a 3G-mre, akkor lehetséges utána redsn0w 0.9.4-el a JB? (Persze értelemszerűen mindkét esetben a 3.1.2-es szoftot kell a redsn0w-nak adni). Több helyen is olvastam hogy működőképes megoldás! Szerintetek ajánlott ?

    Köszönöm szépen a választ előre is.
    Atesz

  104. @Laura17: mert 18 alatt hirdetni… meg eleve… másrészt… na mindegy… készpénzért esetleg lesz, aki ránéz. de nyíltan szexet felajánlani… asszem én kiöregedtem, vagy csak nagyon nem értem ezeket a mai fiatalokat…

  105. @Atesz: 3G esetén igen, de ugye a 3.1.3-ra frissítés a baseband-et frissíti, így ha kell unlock, akkor az bukó. de jailbreak minden további nélkül megy.

  106. ja és kedves @Laura17, most jó lenne, ha kitalálnád, hogy épp milyen kamu telefonod van. mert korábban azt írtad, 2G, most meg 3G-ről hablatyolsz. szóval egyrészt jó lenne kitalálni, hogy most épp miről is van szó. másrészt felnőni sem ártana, de hát ezt már nem is említeném… na mindegy.

  107. @Moseys: Várom a linket ,mivel a szervíz szopóágra tett és már mindent megpróbáltam,de semmi nem működik a 3gs-el. 🙁

  108. Sziasztok!
    Kis OFF
    Érdeklödök, hogy ha letiltanak angliában egy 3GS-nek (régi baseband) az imei számát és esetleg blacklist-re rakják es amint a bekapcsolas utan wifire lep vagy halozatra akkor azzal betudnak azonositani h hol vagyok? Persze mind ezt ugy hogy már jailbreak-eltem és függetlenitettem.

    Elöre is kösz a választ!!

  109. @admin: Kösz a segítséget,így már tökéletesen működik minden!

    Esetleg még annyiban kérném a segítségeteket,hogy ha csak egy Call Forwarding Fix-re lenne szükségem,akkor melyik Cydia source-ról vagy éppen melyik konkrét letöltéssel próbálkozzak meg!A választ előre is kösz!

    Ui: Arról mi a véleményetek,hogy elvileg nem sokára a Pannon nevet fog változtatni és így a Telenor nevet fogja felvenni!Gondolom akkor majd erre is kezdődhetnek kialakulni a carrier logo fix-ek vagy ezzel mi a helyzet?

    A választ előre is kösz!

  110. @scream: a wifi nem számít ebben az esetben, csak a mobilhálózat. de ha lelőtték, akkor nem kapsz térerőt semmi sim esetén. helyileg meg az épp benne levő sim-hez tartozó szolgáltató tudna beazonosítani, hogy melyik cellában vagy. mindenesetre ez nem függ a jailbreak-től, meg a függetlenítéstől sem. ha lelőtték, akkor max annyi van, hogy azokon a szolgáltatókon tudod csak használni, amelyikek esetén nem naprakész frissítésű a tiltólista,

    @dirtydog87: a carrier fix tartalmazza a call forwarding fixet. a logó kicserélésénél meg nem kell külön fix, csak majd frissíteni kell, és az kicseréli a logó fájljait az újra.

  111. @Jadeye:

    Kösz szépen!Akkor majd így teszek! 🙂

  112. @dirtydog87: oké, csak egyelőre még nincs új logós carrier fix, de ha lesz, akkor azt úgyis jelezzük itt az oldalon! 🙂

  113. @Jadeye:

    Így már csak akkor azt a kérdést tenném fel utolsóként,hogy a szifon source-on 2 app-ot is láttam ami ezzel kompetens.Nos az egyik a Magyar telefonszám és logofix,a másik pedig a 3.1.* 3G Logo/MMS… progi. Én először az 1-t tettem fel és jól is működött.A 2-al amikor szerettem volna megpróbálkozni,értelemszerűen az 1-t törölni akartam,de nem engedte bizonyos hibára hivatkozva,hogy sérülnének core file-ok!Nos,így a 2-t ki se tudtam próbálni!Részeről a kérdés arra irányulna,hogy így ennek tudatában melyiket próbáljam feltenni annak érdekében,hogy egy későbbi frissítés esetén törölni lehessen és ne járjak úgy vele,hogy újra jailbreak-elni kelljen!

    A választ előre is kösz!

  114. 109. Viktorfrks.tegnap belinkeltem csak vmiért eltünt pedig irtam is hozzá de mindjárt megprobálom megint.

  115. @Jadeye:

    Ezt a telót itthon pannonos kártyával szeretném használni.
    De ha kint angliában letiltják akkor azt elvileg itthon nem is tudom használni azt mondod?
    Semmilyen mód nincs h megváltoztassam az imei számát??
    előre is kösz a választ 😉

  116. @scream:”azokonszolgáltatókon tudod csak használni, amelyikek esetén nem naprakész frissítésű a tiltólista”, igy lehetséges hogy itthon tudod használni, 2g szifont még átlehet ütni az imei számát, a 3g, és már a 3gs telefonoknak már nem.

  117. @cia:
    Értem én, de ha mondjuk frissiti a pannon – késöbbiekben Telenor a tiltólistáját akkor itthon bukni fogom a telefont ha jól értem?
    És honnan lehet tudni hogy melyik szolgáltató frissiti ezt a listát?
    Azért kérdezgetek ennyit mert ha ilyen kétes a dolog akkor lehet várok nyárig hogy kijöjjön a 4G és persze nem akarom h megveszem a telót és 2 hónap mulva meg ne tudjam használni.

    Köszi a válaszokat!

  118. @scream: tiltólistáját akkor itthon bukni fogom a telefont ha jól értem válasz igen.
    És honnan lehet tudni hogy melyik szolgáltató frissiti ezt a listát? egymás között időként általában 1 hónap, vagy fél év, ezt pontosan nem tudom, és szerintem más sem.
    Szerintem várj.

  119. Köszönöm a választ, akkor sztem megvárom a 4G-t.
    Amúgy is a jóöreg 2G-ről váltanék ami megvan már 2 és fél éve és tök rendben van csak már kicsit lassú és néha szétkapcsol miközben telefonálok. Igazából ez a 2 dolog ami kicsit zavar benne.

  120. @scream: Nincs mit 🙂

  121. Na akkor én már csak annyit tennék hozzá a kérdéshez,hogy vki segítene nekem,hogy mik azok a tényezők,amik elősegítik,hogy tiltó listára kerülhessen a telefonod!A választ előre is kösz! Ui.: Egy újonnan vásárolt 3G-m van,ami AT&T-s volt a függetlenítés előtt!Terveim között nem szerepel az Angliába történő utazás,bár ez nem tudom mennyiben befolyásol bármit is!Szóval minden segítő szándékkal megáldott commentet szívesen várok!

  122. @Viktorfrks: tegnap sem sikerült ezért megprobálom igy nézz szét a iphoneheat.com-on vagy a redmondpie.com de nem tudom olvasgass más iphone forumokat is ne csak a number one-t!!!

  123. @katem: Most szeretnék venni egy 3GS-t a T-nél, a kérdésem az, hogy tudom e jailbreak-elni vagy nem? Illetve azt hallottam hogy a magyarítást követően problémák lehetnek a telefon működésével. Ez igaz, vagy csak valami baromság? Esetleg függetleníteni is lehet? Bár nekem első körben bőven elég lenne a jailbreak.

    Köszönöm a választ előre is!!

  124. Hát csuri ha 3.1.3-as a firm akkor nem lehet jelenleg jb-kelni.Állítólag az Ipad kiadása után lesz újfajta törés.Ha régebbi akkor megy a jb és a függetlenítés is.Ha ezek az infók megvannak akkor még mindig kérdés ,hogy régi vagy új bootromos a készülék, mert az újnál ha kikapcsolod a készüléket (nem standby)vagy újraindítod akkor csak számítógéppel tucc életet lehelni bele.

  125. @moseys: Szétnéztem és továbbra is azon szomorú tény áll fenn, ha official 3.1.3 van az ember 3gs készülékén akkor szopó a köbön. 🙁

  126. @Viktorfrks: Nem jó hír, akkor várok. Köszönöm szépen!

  127. @dirtydog87: pl letiltja az eredeti tulaj, mert ellopták, vagy letiltja az eredeti szolgáltató díjfizetési hátralék miatt. más nem szokott lenni.

    @Viktorfrks: a függetlenítés tekintetében jelenleg mindenképp. jailbreak terén meg geohot demózott egy új cuccot, szóval az remélhetőleg nemsoká lesz. de a jailbreak még nem függetlenítés, és arról geohot videójában egy szó sem esik.

    @csuri: remélhetőleg neked is csak arra kell várni, hogy megjelenjen az, amit geohot bemutatott. megjelenési időről azonban NINCS infó, de remélhetőleg mostmár hamarosan. bővebb infók az erről szóló cikknél.

  128. Imádlak GEOHOT!!!

    Bár az iTunes a 3.1.3-mat engedi, de találtam egy Custom 3.1.2-t amit simán felengedett, viszont nem aktivált, csak jailbreak. Pannonal nyomom. Fetettem ezt a cuccost, Restart, és AZONNAL VETTE A TUTIT A 3GS-em! Köszi haver! Isten vagy!!! 05.11.07 Baseband

  129. nem tudja valaki hogy 3g-s-re 3.1.3-hoz 12-es baseband mikorra várható a jb

  130. @cent11: a jailbreak és a függetlenítés két külön dolog! a jailbreak sosem függött a baseband verziójától, csak a függetlenítés. ha régi iboot-os, custom fw-vel már most is lehet jailbreak-elni a 3.1.3-at, de függetleníteni jelenleg NEM lehet a 05.12.xx-es baseband-et. új iboot esetén meg ott a másik postban az infó. de arra meg várni kell, hogy megjelenjen.

  131. @braayen: Szia, van rá lehetőség. downgrade-elni kell 3.1.2 re amit alapból nem enged az itunes de van egy fogás amivel menni fog ha ez megvan akkor már tudod jealbrakelni a blacksn0w-val de független nem lesz a telefonod… én éppen ezért szopok. 🙁

  132. @Steve0073: nem fogja tudni downgrade-elni, mert valószínűleg új iboot-os. de ezt már az első 20 komment alatt is jó párszor megválaszolták.

  133. Sziasztok
    Végigolvastam 2 nap alatt az összes ismert, és nem ismert világok fórumait de nem találtam választ a kérdésemre..
    Vettem egy 32gbs 3GS est..hollandba
    a helyzet,h azt írja a telefon h aktiválnom kellene..de nem tudom h milyen függő lehetett eredetileg..
    ha beleteszek egy holland vodás kártyát akkor kirakja háttérbe h csatlakozzak az ituneshoz, de mikor rédugom a gépre csíppan egyet a telefon és elkezd tölteni,más nem történik, se az h új harvert talált a gép, se h az itunes látná..

    ötletek?

  134. sziasztok.
    Nem oly régen megszabadultam egyetlen szamitogepemtol. Nem is ertem teljesen mit kene tennem. Viszont van egy 3gs 16gb 3.1.3.-as telo nalam. az elozo tulaj nyomott rajta egy szuper resetet. T-mobilos.
    Ezen informaciok tudataban keresek valakit aki egy nyugodt orajaban hajlando lenne megcsinalni egy netcafeban. 06202951104 a telszamom. Valakit erdekel eladom kb 110ert mivel igy nem tudom hasznalni. Elore is koszi mindenkinek.

  135. Sziasztok!
    3G-m van 05.11.07 baseband-el. Felraktam rá sn0wbreeze 3.1.3 custom firmware-t,és ezt a blacksn0w-t,de a pin kód beírásánál mindig megakad unlocking… feliratnál. Tud valaki rá megoldást?

  136. Sziasztok. Olyan gondom akadt, hogy 3.1.2-es software volt JB-elve a telomon. Sikerult felfrissitenem 3.1.3-ra, es most a telo aktivaciot ker. Hogyan tudom ezt a problemat megoldani? Legyszi segitsetek. Elore is koszi.

  137. @chrisz:

    t-mobile-os a telefon, vagy külföldi?

    ha t-mobile-os akkor csak t-s kártya kell bele, ha minden igaz nem kell aktívnak lennie.

    ha külföldi, akkor kell a külföldi kártya, én is ezzel szívok, kéne egy Svájci SWISSCOM kártya, hoyg aktiválni tudja a 3GS-em :S

    2. Megoldás, ha le van mentve az SHSH-d amit a cydia-ban megtehettél, akkor csak restorold vissza a telefont 3.1.2-re Mac Alt+restore (9.2 esetén ALT+SHIFT+RESTORE) Windows Shift+restore ez nem biztos mac-et használok 😀

    3. ha kell unlock, akkor még várnod kell kicsit, mert az új BB-re nincs még függetlenítés :S

    remélem tudtam segíteni

  138. Köszi a választ. Nemtudom milyen a telefon mert én kéztöl vettem és Orange-s kártyával használtam. Még az lenne a kérdésem hogy ha a baratnömnek 3.1.2-es software van a telojaban es az övéböl lementem az SHSH-t akkor sem fogom tudni visszaállitani? Es az SHSH-t hova kellett volna lementenem, telre vagy a gepre? Mert ha telre akkor az elözö kérdés 0! Légyszi irj! Köszi elöre is a választ.

  139. @chrisz:

    SHSH csaj 3GS esetén játszik, nem tudom milyen telefonja van barátnődnek ha GS akkor cydia-ban van egy ilyen felirat make my life…. (há té té pé : iphonix.fr/wp-content/uploads/2010/02/a54.png ) arra tappolj és már meg is van onnantól kezdve a Saurik server-én nem kell vele vacakolni, elmenteni magadnak. Ha ez megvan bármikor Downgread-elhetsz bármire… vagy telepíthetsz Cosrom FW-t.
    Ha viszont barátnődnek 3G-je van akkor nem kell semmit csinálnod, hanem csak a Shift+RESTORE meg amit írtam feljebb.

  140. a baratnömnek 3G 8GB-telje van és nekem is. Csak neki még a 3.1.2-es software van rajta. Ugyhogy akkor az SHSH-val semmit nem kell csinalnom. Már a shift+restore-t csinaltam ugy hogy bele akarta rakni a 3.1.2-es ipsw file-t de nem sikerult (error) :S

  141. @chrisz:

    próbáld meg, rádugod a gépre az iPhone-t és tedd DFU ba a telefont (10 mp HOME+POVER, utána Pover elenged HOME ! NYOMVATART ! (home gombot el se engedd addig még meg nem jelenik az, hogy az iPhone-t érzékelte a gép DFU-ban)) miután megvan szintén SHIFT+RESTORE, ezután, ha minden igaz mennie kell.

  142. @koczka:

    mar próbáltam ugy hogy DFU módba tettem a telefont aztan I-tunes shift+restore és 3.1.2.ipsw file. De ahogy ezt megcsinaltam rögtön hibat irt ki a i-tunes. Légyszi valahogy segitsetek mert igy a telefonom használhatatlan.

  143. I do my best to recycle my trash conscientiously however it is occasionally demotivating when I observe what many other countries are doing to our planet!


Add a Comment