fbpx Skip to content

A SanomaBP-nél jártunk csütörtökön. Szépvölgyi Tamás, Sövényi Zoltán és  Tinnyei István volt jelen, tulajdonképpen a  Sanoma “mobile csapata” 😉

Mint tudjátok a nagy sikerű mozi24/tv24, FN.hu-t is a Sanoma készítette, pár nappal ezelőtt pedig megjelent az Olcsóbbat alkalmazásuk is. Első körben a legújabb programjukról beszéltünk az Olcsóbbat-ról,majd a régebbi programok is szóba kerültek, és végül az iPhone Coffee-ről is szó esett.

Hogy ne csak száraz tények legyenek, elmondanám, egy mindenre kiterjedő beszélgetést “interjút” kaptunk, emellett Tamás körbe is vezetett a Sanoma épületében és még a barátnőm is kapott újságokat 🙂 A fejlesztők nagyon komolyan veszik az iphone fejlesztést amellett, hogy eddig minden programjuk ingyenesen megtalálható az AppStore-ban. Azt is megtudtuk, hogy Android Platformra is tervezik ezeket a programokat. Összességében mi remekül éreztük magunkat ebben a 2 órában, és reméljük lesz még ilyen alkalom!


MP3/iPhone Stream interjú letölthető innen: (10,2mb /14 perc)

Olcsóbbat – új iPhone alkalmazás a Sanomától

Még vásárlás előtt a boltban ellenőrizheted iPhone-odon a kiszemelt termék árát a legújabb magyar alkalmazással. Ingyenesen letölthető árösszehasonlító applikáció jelent meg az App Store-ban. A Sanoma legújabb fejlesztésével az Olcsóbbat internetes site ár és üzlet adatbázisát lehet iPhone-on elérni.

Az árösszehasonlító alkalmazással gyakorlatilag bármilyen  – jellemzően műszaki – termék árát lehet összehasonlítani több online áruház kínálatában, így az alkalmazás felhasználója valóban a legolcsóbb áron tudja majd megvásárolni a kiszemelt terméket.

Az Olcsóbbat gyakorlatilag az összes nagy online áruház árait tartalmazza. A termékekről részletes adatlapok és nagyítható képek nyújtanak tájékoztatást, és a legolcsóbb árat kiválasztva egy kattintással eljuthatunk a legjobb árat ajánló online shop honlapján, ahol akár azonnal meg is rendelhetjük a kiválasztott terméket.

A felkínált és kiemelt termékkategóriák mellett a szabad szavas keresővel természetesen bármilyen konkrét termékre vagy márkára rá lehet keresni.  Az alkalmazásban árgrafikonon követhető a kiválasztott termékek árának változása és természetesen email-en, Facebook és Twitteren is megosztható a kiszemelt termék ára.

A Sanoma Budapest Zrt. Olcsóbbat alkalmazása a MOZI24, a TV24 és az FN.hu után már a cég negyedik iPhone-os fejlesztése.

Az Olcsóbbat letölthető innen:

Olcsóbbat

Olvasd el a hozzászólásokat is

42 Comments

  1. ez sokkal jobban tetszik, mint az elözö..nemtudom miért.

  2. Mozi24: nincs olyan ajfon mo-n amin ne lenne fent.
    Enyemen nincs fent, nem szeretem 😛
    Now Playing-et szeretm!
    TV24-et szeretem nagyon 🙂

    Az olcsobbat viszont most probaltam ki, akar mire keresek az a valasz hogy Ilyen termeket nem talaltunk.

  3. @Zoltan:
    Modositom, mukodik es tetszik is!

  4. A mozi14ben csak az online rendelés, vagy foglalás hiányzik nekem, egyébként szuper. A TV24 ben, meg kár hogy sorozatnál egyesével kell riasztásra állítani (push).
    A Cydia miért nem megy?

  5. Nagyon szimpatikus ez a hozzáállás a cég részéről, grat Nekik és Adminnak pedig a cikkért! 😀

  6. Hali!

    Csak azért ide írok, mert nyilván az utolsó cikket olvassa mindenki! 😀
    Szal a problémám a GPS-el van… a telóban (3G, 3.1.3. JB) nincs sim kártya, mert ugye még nem függetleníthető… Arra hogy simán a GPS és ne a-GPS működjön és az iGo találjon GPS jelet egy csomó oldalon a következő leírást találtam:

    Settingsben kilőni az autolockot, WiFit, 3G-t, GPS-t… újra indítani a telót, GPS-t bekapcs, és kb. 10-15 percig hagyni keresni és utána minden sütemény lesz…. meg is csináltam, 40 percet álltam kinn a rohadt hidegben a város liget közepén lévő mezőn, de SEMMI!!!!

    Mit tudnék csinálni, hogy SIM nélkül használhassam az iGo-t vagy Navigont???

    Köszi!

  7. az előzőt már feltöltöttétek újra??

  8. Hogyan kellett multkor megoldani a Cydia nem indulásának gondját? A loading data után egyből kilép. Akkor kezdődött, mikor az iComplete3 témát felraktam (annak a végén kilépett, de felrakta.) ?

  9. @Cimp: Ezt biz Isten nem értem… miért kell sim az igo-hoz?

  10. @uukk: Még nem, ma délután találkozunk velük még egyszer és utána fogjuk este feltölteni.

  11. @miv: Én sem értem… Gergő a szifontól csinálta a telómat, ma miközben a GPS jelre vártam felhívtam, h ezzel próbálkozok, azt mondta, hogy 3G nélkül nem fog menni, bár amikor 2 hete megcsinálta a telót, azt mondta, h az iGO és a Navigon menni fog simán GPS jellel…. hát én elhiszem, h menne, de rohadtul nem talál jelet és már a hajam hullik… a városligeti jelkereséssel sikeresen lemerítettem, most megpróbálok egy xGPS-es jelvadászatot, csak nem tom, h milyen modult állítsak be…

  12. Sziasztok!

    Az Apple visszadobta a telefonom garanciás javítását azzal a címszóval, hogy törött hátlap. Egy árva törés nem volt rajta amikor leadtam, csak a némítógombnál két kis repedés, de az se azért keletkezett, mert leejtettem, és sokkal-sokkal hamarabb megvolt az a két repedés, mint hogy a wifim elromlott volna. Nálatok is keletkezett FEHÉR!!!! hátlapnál némítógombnál repedés? Úgy tudom, hogy az Apple elismerte, hogy az gyári anyaghiba! Mennyire lehet felelős a T-mobile azért, hogy eltört a hátlapom? Ismétlem, semmi sérülés nem volt rajta amikor leadtam a telefont! Légyszi segítsetek, mert szét robbanok az idegességtől!

    Üdv.

  13. @Cimp: Ez akkor is hülyeség, ott más gond van. Én már navigáltam airplane módban.

  14. @Cimp:
    Mivel az iphone gps-e úgy működik, hogy először a szolgáltató tornyaitól kéri le “nagyjából” a pozíciódat, soha nem fog neked sim nélkül jelet találni…. sajnos ez van 🙂

  15. @Andriska: Tudom, h alaphangon a-GPS-t használ, de elméleti szinten fórumokon azt írják, h SIM nélkül is megy a dolog, meg ha miv is írta, h airp. modeban is mennie kéne, ott aztán semmit nem kér a szolgáltatótól, plusz wifivel se megy és wifivel még a maps se a villogó pontot teszi be ahogy kéne, hanem csak úgy kb.re belövi, ahogy a tornyos meghatározásnál. Egy másik cikknél azt írták, h a szifonos pakk csesz be neki, pontosabban ha jól emléxem a pushfix, és restore-t javasoltak, de azt nem akarok már csak azért se, mert rohadtul nem tudok JB-elni…

  16. Ja, és azért hozzátenném, h xGPS-ben van kifejezetten offline mode, ami nekem be van kapcsolva…

  17. @Joker: Hali! Amikor leadtad a telót kellett írni egy papírt… ezen a szervizes feltünteti, hogy milyen állapotban adtad le, ezt neki is és neked is alá kell írni. Ha ez megvolt, akkor a leadási papírkát le kell adni, h vazze! ti törtétek el a hátlapot, h ne kelljen megcsinálni! 😛 🙂

  18. Off:

    Egy másik készülékről a touch-ra küldött file-okat hogyan tudnám megnyitni? (tudm hogy hová menti le de nem tudom hogy kell megnézni)

  19. Pontosan hogy kell felrakni mert nem működik????? kössz előre is

  20. @Cimp: És amit kaptam papíron nem szerepel semmi, hogy milyen állapotba került leadásra? Csak az van feltüntetve, ami eredetileg is a hibája, hogy szar a wifi. Mást nem látok rajta. Ilyenkor mivan?

  21. @Joker: Hááááát az gáz!!!! Akkor már csak pénzért tudod megcsináltatni… de ajánlom figyelmedbe a szifonos srácokat, kicsit olcsóbban kijössz :D.

    Viszont többiek!!!!
    http://www.iphoneunlocking.com/3G_iPhone_Unlock.php
    Szerintetek átcseszés, vagy szerintetek/tudtok róla, hogy működik?

  22. Segítsetek légyszi! iPhone 3GS-em van karácsonyra kaptam és fekete a képernyő akármilyen gombot nyomok töltőre téve vagy iTunes-ra téve nem csinál semmit. Légyszi segítsetek!

  23. szívás. garidat vesztetted, lehet utánnajárni, de nemnagyon látom értelmét. bemehetsz T-be és az asztalra csaphatsz, esetleg hogy beszélsz valami fejessel, vagy fogyasztóvédelem(?) én nekem 4x volt garanciás javításon, mindegyiken feltüntetettem a telefon állapotát. így nem volt gond. a másik amire hivatkozni szoktak, hogy “vizet kapott a telefon”.. ezért mindent LE KELL IRATNI!!!
    nem irigyellek.

  24. off:

    Hellosztok!

    Azt szeretném kérdezni hogy miért nem tudom restorelni a (Legálisan T-Mobile nál vett iPhone 3G met?) 3.1.3 van rajta és a 2.2.1 re akarom (iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore.ipsw) és ezt írja: The iPhone could be not restored unknown error, ilyesmit ír, iTunes 9.0.2.25 m va. nem az a baj hogy nem a régebbi iTunes rol restorelek? :S

    Előre is köszönöm a választ.

  25. Ezt ugye nem nekem írtad? Valamit nem lehetne még?

  26. @Cimp:

    kivettem a szimet és nekem műkszik a gps!! családi házban lakok, bent a szobában az ablaktól kb 2 méterre, jól eltaláta az utcát, google maps pedig a legpontosabbtól 1el nagyobb körben rajzolt be, de a jó helyen van a kék pötty.

  27. segítséget pls :S

  28. @Izé:

    jókérdés de miért akarsz lemenni 2.2.1 re???

  29. @Gicz:
    Nyilván 3.1.3ról nem lehet visszamenni régebb fw-re! Mert az itunes nem írja alá!

  30. @Izé: 3.1.3óta nem engedi az apple downgrade-elni a telókat…

  31. az nem csak 3GS re vonatkozik?

  32. @The Hypeboy:

    a 3gS- eket de ez neki siam 3G van

  33. és vissza teszem a 8.2? 😀

  34. Valaki arulja el nekem hogy ennek a fulesnek :

    olcsobbat.hu/static/product_images/400×400/10085/1085123.jpg

    mi a neve,

    mert ez a progi amirol a post szol ezt a kepet hozza fel erre:
    olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/hangszorok_es_fejhalgatok/sennheiser_cx_300_ii/

    es a cx 300 II az nem ilyen ket hangszoros. szoval kedves fejlesztok, biztosan olvassatok a postot, nezzetek utana a galibanak!

    Koszi

  35. @Zoltan:

    az elso linkben a blog motor ugyesen kicserelte az X et valami szorzasjel karakterre. szoval a ket 400as kozott x van! kicsi x 🙂

  36. @Gicz: Nincs más navigációs rendszered? TomTom, iGo, Navigon? mert a Gmaps nekem is tárolja az infókat… ahol legutoljára bemértem magam wifivel (de a GPS akk sem ment, csak kbre besaccolt a wifi miatt), azokat a koordinátákat tárolta (xGPS-t átállítom iphone 3G GPS modulra, és azokat a koordinátákat írja, ki, pedig 5 kilóméterrel arrébb vagyok)

  37. ez a neve:

    Sajnos nincs ilyen oldal
    Rettenetesen sajnáljuk, de ilyen oldalunk nem létezik.

    Próbáld ki a keresőt a jobb felső sarokban, vagy indulj el kezdőoldalunkról.

    Ha további kérdéseid vannak, akkor is tudunk segíteni.

    😀

  38. @ownage:
    csereld ki a buta x-et rendes x-re

  39. ja bocsi:D hátradölve nem igazán tűnt fel :S:D

  40. utolsó kérdésem:
    és ha mos én 3.1.3 rol vissza restorelek 3.1.2 re akkor tudok jailbreak? esetleg unlock?

  41. sziasztok. Nem tudom mert vagytok beparazva a 3.1.3astol.Amiota megjelent nekem az van, redsnow-al jailbreakeltem es tokeletesen mukodik.Lehet nincs benne ujitas de biztonsagi frissitesek vannak benne. Szoval aki azon tori magat hogy terjen vissza 3.1.2 re az inkabb googelezzen picit mert vannak leirasok az uj rendszer toresre. Unlockrol meg tudom, mert en nem foglalkoztam vele, de bizti az is van.

  42. Ez a nyali a Sonomának már a csatlakozás előszele?


Add a Comment