fbpx Skip to content
Raging Thunder 2 fejlesztői hamarosan újabb autós játékkal állnak elő. A Deliverace névre hallgató alkalmazásban felülnézeti képen kell versenyezni, de ez nem ront a megítélésen. Mint a mellékelt videón is látható, nagyon jó grafikával rendelkezik a játék, fizikája is jól sikerült.
Annyit tudtunk még meg, hogy többféle irányítási mód, szellemautó és lanos valamint internetes multiplayer is lesz. Megjelenés valamikor 2010 „elején”.

Mission Impossible a valóságban

Korábban írtam a belgiumi nagy iPhone-lopásról, amikor is a raktárház tetejét kivágva 2 millió euró értékben tulajdonítottak el telefonokat. Úgy látszik ez az eset és a Mission Impossible film adta az ihletet néhány amerikai tolvajnak, mert a South Brunswick-i Best Buy áruház fém tetejét kivágva, kötélen leereszkedve 26 ezer dollár értékben loptak el notebookokat. A művelet során nem érintették a talajt, így a riasztó sem szólalhatott meg, sőt még a biztonsági kamera sem vette fel őket, mivel hirdetések takarták az ominózus helyet. Reggel az alkalmazottak vették észre a betörést.
Még a rendőrök is meglepődtek a betörők ügyességén. Alaposan megtervezték a műveletet, jó helyismerettel rendelkeztek. Lehet, hogy belső tippadójuk volt?

No wifi!

Az még rendben van, hogy az Apple a szexuális tartalmú alkalmazásokat kirúgja az App Store-ból, de Cupertinoban most újabb hajmeresztő cselekedetre szánták el magukat. Jónéhány wifi-kereső alkalmazást távolítottak el, mint pl. WifiTrak, WiFiFoFum, yFy Network Finder, WiFi Get, eWifi, WiFi Analyzer és a WiFi-Where programok. Indok egyszerű: az alkalmazások olyan privát kódot tartalmaznak, amelyeket az Apple nem hagyott jóvá az SDK-ban. Nem értem miért kell ennyire kukacoskodni, aki nem akarja, az nem veszi ezeket meg.
Van olyan fejlesztő, aki már Cydiás megjelenésen gondolkodik. A WiFiFoFumot egyébként kifejezetten sajnálom, mert olyan hálózatokra is rátalált, amelyeket a gyári kereső nem is látott…

Ilyen lesz a következő TomTom

A hannoveri CeBIT-en TomTom bemutatta az 1.3-as verzióban jelentkező újdonságokat. Eszerint lesz ún. TomTom HD Traffic, amely valós időben mutatja a közlekedési helyzetet. A hárompercenként frissülő adatokat 40 millió TomTom készülékből nyeri, de Vodafone-os telefonok is segítségül szolgálnak. Arról nincs hír, hogy ez a szolgáltatás a mobilinterneten kívül kerül-e plusz pénzbe. A verzióban még megtalálható lesz egy Google által fémjelzett keresés is (Local Search), amellyel helyben kereshetünk éttermet, szállodát stb.
Emellett lesz olyan fancy dolog, mint navigálás közbeni hívásnál a zene folyamatos elhalkulása, nem hirtelen szakad meg a lejátszás.
Az új verziót már továbbították jóváhagyásra, ezért nemsokára megjelenhet.

Jön a PSPhone, PSPad and many more

Wall Street Journal értesülése szerint nem tetszik a Sonynak az Apple mobil készülékek piacán történő előretörése, ezért már olyan mobiltelefont fejleszt, amellyel lehetőség nyílik Playstation játékokat letölteni és játszani. De nem elégszenek meg ennyivel, mert az iPad-nek is versenytársat állítanának egy olyan készülékkel, mellyel magába ötvözi a netbook, ebook olvasó és a PSP tulajdonságait is.
Harmadsorban ők is online akanak terjeszteni filmeket, TV-műsorokat, zenéket és játékokat is. Ráadásul ezzel már a hónap végén elindulnának
Az utóbbi időben valahogy nem jöttek be a Sony fejlesztései, kíváncsian várom vajon most mivel tudnak előrukkolni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. nekem nagyon bejönnek a felülnézeti 3D-s játékok. kár hogy kevés van belőlük.

  2. Köszönjük gyökér Apple. A WiFiFoFum -ot megvettem, ergo nincs többé support és update. Most szépen visszakérem a pénzemet a mocskos Apple -től.

  3. A Deliverace jó kis game lesz 🙂

  4. De még mennyire 😀 jó kis régi Micro Machines-t idézi, akkoriban legaddiktívabb játékok 1ike volt 🙂 jó lesz iii-re is 1 ilyen 😛

  5. En felismertem a betorot. Tom Cruise volt az. Ha kell a cime a hatosagoknak meg tudok adni, rajta van a celebrity map- omon. Mennyi a nyomravezetoi jutalom?

  6. autós kell.. ennyi 🙂

  7. A WiFiFoFum ma megjelent a cydiába…

  8. Én szeretném megkérni az egyik programozót, hogy az Ivan Ironman Stewart’s Super Off Road című játékot állítsák nekem elő szifonra! 🙂
    Über lenne!

    Ez lenne az ha valaki nem emlékezne rá:
    http://www.youtube.com/watch?v=_Oy4nC85Brw


Add a Comment