fbpx Skip to content
Apple tegnapi kommunikációja szerint az Egyesült Államokban április 3-tól lehet a wifis iPad-et vásárolni, de már március 12-től felvesznek online módon előrendelést is. A 3G-s modell április végétől lesz kapható.
Ausztráliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Japánban, Spanyolországban, Svájcban és az Egyesült Királyságban szintén április végétől lehet a készüléket megvásárolni. Magyarországi megjelenési dátum még nem ismert.
Eredetileg március 26-ra várták az árusítás megkezdését. Ez egy hét csúszás, amely a hírek szerint nem gyártási, hanem szoftveres problémák miatt következett be. Azt hiszem ennyi minden további nélkül belefér.
Április 3-tól az iBook alkalmazás is elérhető lesz. Ezzel a programmal lehet az iBook Store-ból könyveket vásárolni.
Szintén az iPad-hez kapcsolódó hír, hogy nem engedélyezik a tetheringet, azaz az internetmegosztást. Egy svéd Apple-fan írt Jobsnak ez ügyben egy emailt, vajon lesz-e megosztásra lehetőség. Jobs szokásos módon, egy kurta No-val válaszolt. Tehát az iPhone 3G-s adatkapcsolatát nem lehet megosztani az iPad-del, új mobilinternet csomagra kell előfizetni. Ez elég rossz hír, mert erősen gondolkodtam egy wifis modell beszerzésén. Ahol nincs wifi, egyszerűen megosztottam volna a netet az iPhone-nal. Így viszont ez a megoldás nem játszik 🙁

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. MyWi-vel megosztod Wifin a 3G-det, iPaden meg majd kapcsolódsz rá…

    De attól egy köcsög húzás az Appleről…szegényektől akik nem JB-nek:)

  2. véleményem máshonnan:

    “@Suraki:
    Nem te vagy az egyetlen. Egyáltalán nem látom magam előtt a szituációt, amikor előveszem (vhol) mindkettőt, egyiket merítem a másikkal, azért hogy arra a (valamennyi) időre legyen az iPad-en net. Ezen háborogni (a kommentelők 90%a) szimplán marhaság.

    @nehogy ide kattints:
    pontosan. Nem hinném, hogy emögött komoly üzletpolitikai megfontolások állnának – egyszerűen felesleges.

    Akinek van iPhone-ja, annak tökéletes a wifis iPad. Akinek nincs, az megveheti a 3G-s iPad-et, ha arra van szüksége. De ha vkinek így sem jó, akkor ott vannak a JB megoldások. Ennyi.

    SJ-nek van igaza, nincs mit magyarázni ezen. “Nincs” benne, kész.”

  3. Tuti, hogy a legelso dolgok egyike lesz a jailbreakelt iPadben, hogy megoldjak ezt a 3G tethering blokkolast… 🙂

  4. Sziasztok én meg szeretném rendelni a 64gb-os 3g-és változatot de azt szeretném tudni, hogy vajon menyi vámot fognak krni utána illetve egyéb kltségek váratók?Ja és magyarországon drágáb lesz mint kint usa-ban?

  5. ezen van gps? mert tök jo lenne ilyen nagy képernyőn nézni a navigont vagy igot

  6. En tegnap kaptam meg a 32G iPad-om… 1hetet allt a vamosoknal… +25%…


Add a Comment