fbpx Skip to content
Már többször írtam az asztali hokiról, jöjjön egy kis teszt.
Indítás után egy demót élvezhetünk, amiből már láthatjuk, hogy a grafika nagyon jóra sikeredett. Ha még nem regisztráltunk, akkor feliratkozhatunk az OpenFeint Community-be. Itt láthatjuk a különböző ranglistákat, chatelhetünk, Facebookos vagy Twitteres ismerőseinkkel lehetünk el.
A játékban öt menüpont van. Nem érdemes egyből a játékba belevágni, mert csalódás érheti az embert. Először célszerű a 3 minijátékon keresztül menni (legerősebb lövés, kapáslövés, büntető), mert így megtanulható az irányítás és a különböző trükkök.



A játékban akár saját csapatot is létrehozhatunk, de a magyar csapat így is ott van. Beállítható az irányítás módja, vibrálás, hangok, korong típusa, játékidő hossza, sőt még háromféle felállás közül is választhatunk a taktika módosítására.
Jöjjön a lényeg, a meccs. Játszhatunk gép ellen (könnyű, közepes vagy nehéz szinten), haver ellen wifin vagy bluetoothon keresztül, részt vehetünk bajnokságban is. Az irányítás nem könnyű, de gyakorlással sokat fejleszthető. A játékosok mozgása élethű, a játék fizikája is jó. A korong mérete szokatlanul nagy, de csúszása kiváló, mintha igazi jégen játszana az ember. Pattanása függ a korong típusától is, a standard egy kicsit furcsán pattog.
Bajnokságban szerepelve először egy négyes csoportból az első két hely valamelyikén kell továbbjutni, ezután az elődöntő és a döntő megnyerése után érdemelhetjük ki a „koronát”.
A demóban sok kameranézet van, sajnos mérkőzés közben ezekkel nem találkozunk. A kamera ugyan követi a korongot, de nem ártana több kamera, például a felülnézetinek nagy hasznát lehetne venni.
A hangok jól sikerültek, a meccszajok jók, a menüben hallható zene is nagyon dinamikus. A játékban részletes statisztika van a játszott meccsekről, lőtt és kapott gólokról, asszisztekről. Ügyes játékkal bizonyos OpenFeint célokat lehet elérni, pl. 20 gól, 10 győzelem egymás után, stb.
Összefoglalva: a játék jól sikerült, az említett hiányosság javítása után még élvezetesebb lesz a játék. Az alkalmazás mindössze 1.59 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ban.

(Köszönet a fejlesztőnek a redeem kódért)

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. Steve Jobsnak infarktusa lett, index.hu!!!!

  2. Én nem találom a cikket..

  3. @athis: h t t p://www.businessinsider.com/2008/10/apple-s-steve-jobs-rushed-to-er-after-heart-attack-says-cnn-citizen-journalist

  4. @athis: és ahogyan elnézem egy 2008-as cikk kerülhetett fel az indexre. Máshol keresve sem találtam ő rá vonatkozó hírt. Bocsi az Offért.

  5. @athis: ez egy 2008-as hír…

  6. Steve él és virul, főleg akkor lesz boldog nagyon, ha nem csúszik az Ipad forgaloma kerülése 🙂

  7. sziasztok off kérdés és googliztam és nem találtam választ
    Nincs 3g-m és nincs wifim, feltettem itunesből egy gamet iphone 3gre, de ahoyg inditom nem lép be, egyből visszalép menübe, volt iylen problémám régen is, akkor feltettem mégegey appot appstore ból utana elindult az is. de ugye most nincs se 3g se wifi
    emélem tud valaki megoldást üdv

  8. OFF

    Udv mindenkinej, egy kis segitseget szeretnekkerni fontos ugyben, jelenleg iPhone 3G. 3.1.3 as t-mobilos tellom van,azt szeretnek kerdezni hogy lehet-e esetleg visszatenni a 2.2.1 es firmware-t. Es hogy utana azt lehet jailbreaklilni. Elorenis koszonom a valaszt.

  9. @jimny: hihihi

  10. @ban-dee: ez az ipad a világ legnagyobb baromsága, nem??? amennyire praktikus az iphone mobil mérete miatt, annyira unpraktikus ez az ipad.. kíváncsi vok, milyen marketinggel és miféle birkáknak sikerül eladni 🙂

  11. @macro: jó igen lehet igazad van, de Steve-nek ez az “élete álma” 🙂 szerintem se lesz nagy siker ez az Ipad…


Add a Comment