fbpx Skip to content
Apple nemrégiben elbocsátott 40 főt a Final Cut Pro fejlesztőgárdájából. Ez több felhasználót aggodalommal töltött el, ezért Mike, a Macsoda szerkesztője írt Jobsnak egy levelet, mégis mi az Apple terve a Final Cut Pro-val. Jobs szokásához híven röviden válaszolt: „No worries. FCP is alive and well.”
9to5Mac kíváncsiságból elkérte az emailt és kielemezte a headert. Meglepetéssel tapasztalták, hogy a telefonja „iPhone Mail (7D11)”, amely azt jelenti hogy még 3.1.2-es rendszeren van. A 3.1.3-as verzióra 7E18 jellemző. Én egyébként valami 4.0-s bétára számítottam volna.
Egyébként Jobs miért nem frissített? Csak nem jailbreakelt a telefon és nem meri frissíteni?

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Hát ő azért valószínűleg meg tudná oldani a jailbreak-et… xD

  2. Én nem hinném, hogy minden “jöt-mentnek” ő maga írna email, nem, hogy az iPhonejáról, vagy akár a saját mail címéről.
    De érdekes a story… 🙂

  3. 😀 lol

  4. xD xD xD <–szerintem ez mindent elárul!

  5. OFF

    Sziasztok!
    Lehet gariztatni azért mert kis hajszlrepedések vannak a telefonon (némítógom felett, sim kártyahely mellett, és alul ahangszórónál még egy kis festék darab is levan pattanva), vagy egyeáltalán megéri ha amit kapok azzal is ez történik?
    Mert akkor inkább használom amíg szét nem esik..:P
    Egyébként 5 hónapos fehér 3Gs.

  6. Bocs, h megkerdem, de mi az a final cut pro? Még új vagyok ezen a téren 🙂

  7. Brekin nyuz:

    Zoltan meg 3.1.2-n van!!!!

  8. cydias progik elkezdik a szurest?
    kephost.hu/image-8F25_4B899B83.jpg

  9. szia Zoltán
    itt vagy még?
    Tundál nekem skype-on segiteni?Köszi szépen!

  10. @Zoltan: Hehh, az kéne még 🙂 Csak egy elriasztó példa remélem 🙂

    Én simán elhiszem, hogy feltörte, mindent ki kell próbálni 😀 Nem véletlenül tudják, hogy milyen exploitot használnak ki az egyes okosságok, kipróbálják…

    Bár mondjuk jobsnak vszínű nem mobile installation crack kell 😀 De sok mindent(pl témák vagy intelliscreen és társai) ki lehet próbálni, ha így van, reméljük pár dolog megtetszik neki 😀

  11. persze, steve jobs-nak semmi jobb dolga nem akad, csak ücsörög az irodában és válaszolgat az emailjeire. mind a napi több millióra.

  12. @onderon68: vagy akár mondja a gépírója a szöveget, utána Jobs válaszol és a gépíró bácsi/néni 2 mp alatt válaszol…

  13. OFF:
    Azt hogy lehet megoldani 3.1.3-n, hogy mikor töltöm a készüléket ne kapcsolja ki a kijelzőt és ne lockolja. De amikor nem töltöm akkor visszaálljon. ( ez windows mobileban simán megoldható )

  14. Sziasztok.
    Már rég böngészem a szifon lapot és olvasgatom a hozzászólásokat is, gondoltam épp ideje, hogy én is kommentáljak. Nem tudom milyen bajotok van a 3.1.3-as rendszerrel. Én veletlenül tettem fel és nem sikerült vissza frissitsek 3.1.2-re, aztán nekiálltam keresgélni és megkaptam a jailbreak tutorialt, ahol mindent végigcsinálva most van egy tök jól működö 3.1.3-asom. Mondjuk én nem látok különbséget az 3.1.2-eshez képest, de azt irják, hogy biztonsági frissitéseket tartalmaz.
    Várom már a 4-es rendszert….remélem a 3G -re is kiadják..Valaki tud róla valamit?

  15. Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni, nem indul el a springboard-om a 2G szifonon.
    JB+unlock+egy csomó minden.
    Telepítettem egy mms csomagot cydiábol, majd errort irt ki a végén és azóta csak alma logó egy idejig, majd magátol ujraindul és ez végtelenítve.
    DFU és recovery módban látja az itunes, de disk aid nem látja, és nem szivesen nyomnék a restore gombra. van erre valami megoldás szerintetek?

  16. Zsooca restoreolni kell szerintem.
    Viktor vidd be a tmobileba szerintem becserélik de ez mind függ az állapotától meg azoknak a karcoknak a nagyságától. Nézni fogja hogy csak anyaghiba miatt lehet repedt vagy mer nem vigyázol rá

  17. @Jocó: így van, biztonsági frissítéseket és bugfixeket tartalmaz. de ezek épp olyan dolgok, amik nem szemmel láthatóak, hacsak nem futottál bele korábban azokba a bugokba, amiket javítottak. (azt meg váltig nem értem, hogy lehet véletlenül feltenni, amikor kétszer rákérdez, majd utána legalább 5 perc, míg letölti a fw-t…? jó, 120 megabites neten hamar lejön. na mindegy.)

    @zsooca: és win alatt t-pot látja? bár egyszerűbb és gyorsabb egy restore. valószínűleg amúgy a jogokkal lesz para. feltettél valamit, ami nem jó jogokat állított be, és emiatt nem indul el a springboard. amikor kiírta a hibát a végén, felírtad, mit írt ki? mert az alapján meg lehetne talán csinálni restore nélkül is. ha nem írtad fel, akkor így járás. restore megoldja. és utána azt az mms csomagot én kihagynám. honnan volt az az mms csomag? meg ugye azt is tudni kell, hogy elég sok minden hat egymásra, tehát a %-os kijelzés, az mms, a springboard mind ugyanúgy függ pl az m68ap.plist-től, és ha az egyik elcseszi, akkor a többit is magával rántja.

  18. A veletlenul feltettem-et arra ertettem hogy fejetlenul tettem, nem gondolvan jailbreak hibara.Aztan csak sikerrel jartam, de par oram rament….

  19. OFF:
    hello 3.1.3. as 3G-t hogytudom JailBreak-olni??

  20. @komiati: redsn0w, és a 3.1.2-es fw-t nyitod meg vele; vagy gyártasz egy custom 3.1.3-at pwnage tool segítségével.


Add a Comment