fbpx Skip to content
Cydiában van egy igen hasznos kis alkalmazás: SpringVibe.
Ezzel a programmal 39 féle vibrálást és 15 különböző hangot lehet figyelmeztetésnek beállítani. Akinek esetleg nem megfelelő a gyári vibrálás, az a következő funkciókra állíthat be alternatív megoldást: alkalmazás indítása, alkalmazás bezárása, képernyő kinyitása, képernyő lezárása, automatikus lezárás, hangerő növelése, hangerő csökkentése, ikon mozgatás, keresés, kikapcsolás, alacsony akksiszint, Power gomb, Home gomb nyomva tartása lezáráshoz, Home gomb megnyomása lezáráshoz, Home gomb dupla megnyomása lezáráshoz, oldalak mozgatása/rögzítése, első képernyőre ugrás dupla Home gombbal, wifi figyelmeztetés, memória figyelmeztetés, szinkronizálás elkezdése, szinkronizálás leállítása, tárcsázó képernyő, hívás gomb, üzenet küldése, sms törlése, beszélgetés elkezdése, beszélgetés törlése, sms/keresés billentyűzete, beszélgetés közben controll-gombok megnyomása, beszélgetés közben telefongombok megnyomása, beszélgetés közben End gomb megnyomása, beszélgetés közben Hide gomb megnyomása, telefon forgatása, AppStore frissítések, Cydia frissítések, nem fogadott hívások.
Az alkalmazás 0.99 dollárért vásárolható meg a Cydiából.

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. kár, hogy iTouchban nincs vibra

  2. Sziasztok nem temaba vago de nincs forum.es masik oldalon nem nagyon irnak visza..
    Az a problem hogy kb 2-3napja mukodott a wifi a telomon aztan felraktam a skype-ot probaltam csinalni ujj accountot es csak toltott 5percig aztan kinyomtam mert elegem lett es azota nem tudok netezni(kiirja h kapcsolodott de semmit nem tolt be)bytheway 2g 3.1.3fw redsn0w jailbreak. Nem tudjatok mi a baj?
    Olvastam sok ilyen wifi bajt de az az volt h nem talaltak a hotspotot de enyem megtalalja kiirja csatlakozik de utana semmi(probaltam youtubeot,safarit,csomo netes alkalmazast de egyikse jo.)
    Elore is koszonom.

  3. @Denxx: Ja es csinaltam kb 5 network resetet,2szer restoreoltam, de meg mindig semmi.

  4. nekem is lenne egy problémám, mégpedig az, hogy power gombom feladta a szolgálatot, és anélkül nem tudom dfu modba tenni, így nem tudom jb-elni. valakinek van ötlete hogy lehet dfu modba tenni power gomb nélkül?

    előre köszönöm a válaszokat!

  5. Tessekmondani ez az app tulkepp mire is jo? 🙂 Olyan feature nincs benne, hogy ha egy kedves contactot smsben elkuldok a nathasba, akkor kisipolja a 18 eletevuket be nem toltottek szamara maradando lelki karosodast okozo reszt?

  6. @dnp: Mivan,csak nem összevesztél valakivel smsben? 😀 Arra jó, hogy minden egyes érintéskor rezegtetheted a telefont, hadd merüljön még gyorsabban.

    Azt hittem lesz a cikknek folytatása a főoldalon látható szövegen kívül. Ugyanezt cydiában is el tudtam olvasni…

  7. @iNigga: Dehogyiiiisss. Nem vagyok en olyan. Csak pici agyammal nem tom felfogni eme app altal nyujtott lehetosegek merhetetlen tarhazat… kb a fingos szarokkal van egy szinten szamomra 🙂

  8. @dnp: Jaja, nagyjából ugyanannyi haszna van 😀

  9. ejnye fiúk de negatívak vagytok! 🙂 valaki biztos megirigyelte az LGből meg a Samsungokból, hogy ha hozzáérsz vmihez is egyből remeg meg csipog! 😀

  10. oké,minden itunsos program van alternatívba…cydiás progikat hol találok így? 😀
    vagy a hackereket már senki nem hackeli?

  11. Sziasztok, ismét egy kis off… (de már kikészülök töle…)
    Tehát adott egy iPhone 3G 3.1.2 Blackra1n el törve AppSync Cydiábol telepitve stb…
    A lényeg mostmár nem elöször történik meg ez velem és nem tudom mitöl van….
    Tehát ha rádugom gépre a szifont és szinkronizálni akarom a programokat (új appot telepiteni) elkezdi felrakni a csik kb az 1/4 – 1/5 részéig elmegy és az itunes leválasztja a telefont… de a telefonon még mmindig a szinkronizálás felirat látszodik….
    Mindez megtörtént már velem mint windowson mind mac en is probáltam másik adatkábelel is (utángyárottal, eredetivel) egyik se vált be és semmi kedvem újra rakni az FW-t tehát mi a gond szerintetek ?

  12. Gyerekek! Ez működik valakinek? Nekem sajna nem :S

  13. akkor 1 kis adag off: tud valaki olyan “plugint” a Safarihoz, amivel engedélyezni lehet a fájlok feltöltését?

  14. program: Safari Download Manager (Szifon repoban van)
    Ezután a private/var/mobile/Library/Downloads mappa jogosultságát át kell állítani 777-re!

  15. off: nem tud véletlenül valaki megoldást a szifon soure ben levő intelli screen re 3.1.2 n miért nem meg? elindul ha hozzáérek de visszadob egyből a spring re!!

  16. jesszus mennyi off
    @Bughi: egyébként vannak ilyen source-ok. google a barátod.


Add a Comment