fbpx Skip to content

Miért vagyunk mi jobbak a többi mobile platformnál?

– Csak.

Komolyra fordítva a szót, ismét a cydia az ami újdonságot hozott nekünk. Amíg az AppStore-ban játékok jelennek meg, addig a Cydia az iphone azt a részét próbálja kihasználni, amit az Apple nem tesz meg. 🙂

Több program is megjelent a cydiában az elmúlt pár napban. Röviden sorba venném őket:

  • SnowCover Pro: Egy újabb lockscreen ipod lejátszó. Lezárt képernyő mellett tudjuk vezérelni az iPodot bizonyos Gestureokkal. Ilyet már korábban is láttunk, remélem itt azért több fejlesztés és ötlet szorul a készítőbe.
  • gpsSMS: Ez egy sms alkalmazás, ami lekérdezi a jelenlegi poziciódat és elküldi sms-ben.

  • Cerebro: Ingyenes iphone követő alkalmazás. Nem igazán találtam róla tesztet, de azt írják, hogy körülbelül ugyan az mint a mobileme csak ingyenes.
  • iShakeLock: Bizonyos rázásokra lockolni illetve ki lockolni tudod vele a telefont. Érdekes.

Redsn0w 0.9.2.

Nem mellékesen megjelent a végleges redsn0w 0.9.2. Ez már nem béta, és belekerült az IPCC Tethering support. Érdemes letölteni, soha sem árt ha megvan. http://wikee.iphwn.org/howto:rs9

7 órája kiraktak egy postot a dev-team oldalára is. http://blog.iphone-dev.org/

A jelenlegi redsn0w 3.0-3.1.2 -ig támogatja az összes firmware-t. Tehát az új iboot-os rendszereket is képes be bootoltatni és jailbreakelni. Aki eddig custom firmware-t használt, hogy 3.1.2 -höz jusson az NE frissítsen 3.1.2 -re, hogy redsn0w-al jailbreakelje. Geohot 3.1.2 blacksn0w-a nem éppen wifi barát az új készülékekhez, szóval aki teheti maradjon meg a régi 3.0-s basebandnél és ne frissítsen hivatalos 3.1.2-re!

Frissült az iTunes

A iTunes 9.0.3 biztonságos mind a jailbreak mind a függetlenítés szempontjából. Lehet frissíteni!

Olvasd el a hozzászólásokat is

98 Comments

  1. hohó,

    ha blackra1n-eztem a telom, akkor is használhatom ezt, és nem kell minden bootolásnál újra számítógéppel feltörni?

  2. Zsír a post, Admin! Miért vunk jobbak a többi mobilplatformnál? – Csak. 😀 XD
    Picit hadd javítsak: a 0.9.2-es redsn0w-ba még nem kerölt bel az IPCC tethering hack, hanem a redsn0w 0.9.3 Béta az, ami ezt támogassa. 😀
    Más: úgy is ki lehetne fejezni a Cydia és az appstore viszonyát, hogy:
    – appstore-ban lebutított környezetben (/var/ mobile / Applications “sandbox” – ban ) futnak a csak felhasználói szintű, alapvetően fizetős, zárt forrású programok;
    addig
    – Cydiában teljes root hozzáféréssel a rendszerszintű programok (inkább csomagok) működnek, melyek alapvetően ingyenes (sokszor nyílt forrású) életszemléletet mutatnak.

  3. @Eyesis? mit ezt? 😀 Az új iTunest igen. Ha meg új iBoot-os GS-ed van, akkor továbbra is csak tethered jb van, ha nem, akkor meg nem.

    Am az a DOORWA, hogy a blackra1n miatt nekem se a wifi, se a GPS egyáltalán nem ment. Restore + piroshavas “ónolás” után egyból működtek.

  4. @Eyesis: vagy ha nem blackra1n-ztam az uj iboot-os telom, ez vegre mukodik rendesen?

  5. @manca: nem … ettől még ugyanúgy gépre kell nyomni indításhoz persze a 3GS-t csak ! …

  6. Ezt a cerebro-t hol is találom pontosan???

  7. @clooney: akkor marad “sima”.

  8. ok.
    lockscreenes ipod vezerles hulyeseg. ha leptetni akarok egy szamot es a telo a zsebemben van nem veszem elo azert ha LS-t tapogassam, ott van ra a fules… hangerore szinten…

    merre jar a telefonom ha elloptak programok nem jok semmire, gps kikapcsolva es mar nem is tudommeg. vagy gps bekapcsolva de mobilnet kikapcsova, kesz, vagy siman restore aztan csokolom…

    devteam meg elkesett par honappal…

    itunes frissites passz 🙂

  9. @H2CO3: ohhh… csak a bétában… Ezt nem tudtam. Mind1 ott van a szifon source-on. thx

  10. Olvasott valaki a hálón arról, hogy a devteam esetleg a redsnow 1.0-nál megoldja az új bootromos untethered jailbreaket? Frodot úgy tűnik már csak a PS3 érdekli mostanság…

  11. @Admin: nincs mit, 380 forintot kérnék szépen.
    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  12. Tudja esetleg valaki hogy a itúnszban mi az újítás?

  13. mikor jön már az h nem kell ujra indítgatni a telot és mégis jb-kelt nekem sajna töbször is ki be kell kapcsolnom… nem meg oldható ez a fajt jb lehetne már második karácsony…

  14. @NitroTom:

    • iTunes no longer ignores your “Remember password for purchases” setting.
    • Addresses problems with syncing some Smart Playlists and Podcasts with iPod.
    • Resolves a problem recognizing when iPod is connected.
    • Addresses issues that affect stability and performance.
    iTunes 9 comes with many new features and improvements, including:

    • An improved look and feel, including a new Column Browser for easily browsing your artists or albums, movies, TV shows, and more.

    • iTunes Store has a brand new look, with improved navigation for quick and easy exploration.

    • iTunes LP and iTunes Extras create unique experiences that feature exclusive interviews, videos, photos, and more — available with select album and movie purchases on the iTunes Store.

    • Home Sharing helps you manage your family’s iTunes collection between computers in your home. iTunes can automatically transfer new purchases, or you can choose just the items you want.

    • Genius Mixes are created for you by iTunes and play songs from your library that go great together.

    • iPod and iPhone syncing now allows you to organize your iPhone and iPod touch home screens directly in iTunes. Syncing is now also more flexible, allowing you to sync individual artists, genres, or TV show and Podcast episodes.

    • iTunes U items are now organized into their own section in your iTunes library.

    • Sync with iPod nano (5th generation), iPod classic (Fall 2009), and iPod touch (Fall 2009).

    • iTunes 9 also includes many other improvements, such as HE-AAC encoding and playback, more flexibility with Smart Playlists rules, simpler organization of your media files inside an iTunes Media folder, and more.

  15. Nekem már két telefont loptak el tök fölösleges akármit is rátenni a legjobb megoldás ha van kod miután elhuzod a csuszkát én ezt fejleszteném ugy h 1 gombal ki be tudnám kapcsolni pl ha mondjuk itthon vagyok minek a kod de ha meleholyen akárhol csak elhozom ott a kod és amig a kod nincs felolda addig ki se lehessen kapcsolni így több az esély arra h valahogy bemérik..

  16. segítsetek már egy kicsit leszedtem egy csomo cuccost, app ba van hova kell felmásolni hogy rendesen működjön?
    Mostanában ez az új divat? (eltünnek az .ipa-k:( )

  17. @Ridiusz: Sajnálom a 2 telefonodat, amúgy a te 5leted jó, hogy ameddig nem merül le ne lehessen kikapcsolni, ha a passcode be van kapcsolva. De akkor is ott a hard reset sajnos.

  18. Sziasztok,

    Jó a Shrink, de csak kicsinyít (illetve alternatív hogy nagyítson). Az hogy több ikon legyen egymás mellett, ne csak 4? 5×5 progit nem találtam sehol.

    Köszi
    Jani

  19. @:admin Köszi a részvétet de húen kitartottam és megvettem a hermadikat is de ha hard reset valahogy kizárni mondjuk én annyit mondok h nem feltétlen lop olyan ember ilyen telot aki ért is hozzá szal nekem az 1iken volt kod és 1 napig bevolt kapcsolva de nem mérték be nekem a trénél:S

  20. @Ridiusz : azt a t-nél nem mondták, hogy ilyen esetben a Rendőrséghez kell fordulnod? ők max csak a SIM kártyádat tudják letiltani..

    ON:
    Megcsináltam verbose boot-osra a telót, igen flash szerintem 🙂
    jobban preferálom a redsn0w-t, mint a melegsrác blackra1n-jét .. 🙂

  21. @hidi dede persze voltunk a rendörségen és ott érdekes modon semmi nem történt kijártam már mindent ott és még mindíg be volt kapcsolva és kicsörgött sőt van ismeretség is és az is kevés volt h velemit elérjenek én csak 1 olyan offot akarok itt látni aki azt írja a randörség visszaadta a szifonom!:)

  22. tavaly egyik ismerősömnek az N82-ét lopták el, bement pannonba letiltani az előfizetéses kártyáját, utána pedig a rendőrségre, bevitte a telefonnak minden papírját, dobozát stb, rá 2 hónap múlva hívta egy rendőr csaj, hogy náluk van a telefon, éshogy menjen be érte!

    elvileg minden egyes ilyen esetnél ennek a procedúrának kell lennie!

    szval nemértem a te helyzetedet.

  23. A redsn0w updatet már pár napja leírtam egy postban, de akkor senkit nem érdekelt! 🙁

  24. Nekem olyan gondom van , hogy Cydia alatt nem talál semmi sources-t , se packaget , hozzáadni sem tudok , mert nem jelenik meg , pedig pár napja még jó volt. Azt írja, hogy Encountered a section with no Package: header.
    Tudnátok segíteni?

  25. Üdv mindenkinek,van kis problémám,szeretném tudni hogy most nagyon át….sztak vagy csak kicsit.Karácsonyra kaptam asszonypajtitól egy 3G-t.Ráraktam többek között az iGO-t ,NAVIGONT két hétig ment aztán sehogy nem talált jelet a GPS.Visszavittem ahol eladták /CONNEXTEL ,hátulján 8g belül 16g imei a dobozon és a készüléken nem is hasonlít stb./ egy hét után pár perce felhívtak hogy a rátett navik valamit átírtak a szoftverében és várjam meg a 4.0 szoftot akkor majd menni fog a gps is.Ennyi.Én mérgemben letettem.Kérdésem az lenne hogy ennek van-e valóságalapja,vagy csak egy alaplapcserélt szart sóztak a nőmre és az beszart és nem tudják megcsinálni.!!!???
    Még egy kérdés :ha a trémobilnál veszek egy 3GS-t az függetleníthető-e?Jut eszembe drágábban adták a telt mint a tré dominóval……………

  26. @endre:
    szerintem elsöre csinálj egy restoret
    nekem is volt ilyen parám, felraktam valami szart azt nem ment a gps
    én ezzel próbálkoznék
    az esetek nagy részében szoftverpara van és nem hárdver

  27. Srácok mi most a legújjabb/legjobb progi amivel lehet 3GSre custom 3.1.2 firmwaret csinálni PC-n? Ha van egyáltálán… Köszi!

  28. @NitroTom:
    Köszi de az eladó gariszervizéből kaptam ezt a választ……………egyébként volt ki be kapcs reboot stb de nem gyógyult…….ezért vittem vissza

  29. Bárcsak megoldaná valaki, hogy az itunes számváltást lezárt telefonon hangerő gombokkal lehessen megoldani. Én sokkal inkább használnám erre, mint hangerő szabályzásra, azt azért elég beállítani egyszer, míg számot gyakrabban váltanék menet közben, zsebben.

  30. @hidi:
    hogy jossz ahoz h lemelegezd…

  31. @endre:
    szerintem menj vissza es fenyegesd meg oket rendorokkel mert nem kicsit vertek at
    mas a keszulek mint a borito, mas az imei mint a papiron stb.
    es ilyen kamu szoveget h a 4.0 majd megjavitja azt aminek a 2.0val is mukodnie kell (na jo 3.tol van rendes navi de akkor is 🙂 )

  32. @H2CO3: Köszi, aszittem ez még béta. Megpróbálom csak nemtom nagyon elrontani lényeg hogy a baseband megmaradjon…

  33. Jaj mégegy gyors: Van annak vmi hátránya ha előreaktivált fwt csinálok szal jobb ha rendes simmel aktiválom? És ugye az aktiváláshoz elég egy T-s sim mégha dominos is?

  34. @eRico: Van. A push és a youtube trükközés és szívás nélkül nem fog menni (mostanában arról volt szó, hogy valamiért a youtube/push fixek nem nagyon használnak…). A rendes aktiváláshoz meg valóban elég 1 bármilyen T-s sim.

  35. @eRico: Van. A push és a JUTUB trükközés és szívás nélkül nem fog menni (mostanában arról volt szó, hogy valamiért a JTUTB / push fixek nem nagyon használnak…). A rendes aktiváláshoz meg valóban elég 1 bármilyen T-s sim.
    u. i.: 2x lesz, mert moderálja…

  36. @H2CO3: Oksa, köszi szépen! Akkor addig berakom a T-s simet nemgond. Remélem menni fog mert látom néhol írják hogy vannak akik még errorokat kapnak, de mégegyszer köszi a helpet!!!

  37. @eRico: Megtudod adni vmi elérhetőséged hogy ne itt offoljak ? 🙂

  38. @eRico: szívesen, nincs mit!

  39. @H2CO3: az előzőt neked akartam írni csak flkrekattintottam. Szóval még pár kérdést feltennék ha van 5 perced csak nem akarom itt a többieket untatni 🙂

  40. Üdv!

    Tudna nekem valaki segíteni abban hogyan kell témát telepíteni? jó egy link is vagy valami, mert sokat kerestem, de nem találtam. cydiam van, winterboard is, így tudok telepíteni. csak a netről letöltött dolgokat nem sikerült feltennem.

    űelőre is köszi

  41. Hi!
    Nem tud vki olyan repót mondani nekem, ahonnan az Iconoclasm nevű progit le lehet tölteni? És még egy kérdés: Mikor kerül vissza a szifon source-ba a kibővített billentyűzet? Mielőbbi válaszotokat köszönöm és bocsi az offért!

  42. @ERico: persze, MSN: goretityarpad AT freemail DOT hu

  43. Hali!
    El tudja nekem mondani vki, hogy hogy lehet frissíteni iTunes-t, mert nekmen nem jött be rögtön a frissítés amint megnyitotam. Meg még azt is , mi az a verbose boot? Köszi szépen.

  44. @digory14: youtubébe beírod iphone verbose mod és csodát látsz… 😉

  45. @Digory14: 1. módszer. az iTunes-t megnyitod, majd help – > check for updates. Ekkor egy kicsit gondolkozik, majd kiírja, hogy “Nyú verzsön evéjléböl, du ju vant tu dáonlód?” Értelemszerűen yes-re klikk, aztán már megy magától.
    2. módszer: megnézed ezt: ht tp:// apple .com /itunes, majd a Download now-ra kell kattintani, ekkor a böngésződ felajánlja az iTunesSetup. exe file letöltését. Ha kész a letöltés, csak futtasd a telepítőt.
    Verbose mode pedig azt jelenti, hogy mutatja a bootolás folyamatát, kiírja, hogy éppen milyen műveletet végez.

  46. ok köszi:)

  47. Hi!

    Pár hete nem megy a cydiám. Mit tegyek, hogy újra működjön?

  48. Üdv!

    valaki tudna nekem segíteni theme ügyében. Cydiából megy a telepítés, csak a letöltött témákat nem tudom, hogyan kell windows alól telepíteni.

    köszi előre is

  49. Cerebro-t használja valaki? Én fel tettem, jónak tűnne, de mégsem csinál semmi érdekeset. Semmi koordináta, semmi kép a GMapson.. Valaki valami vélemény?

  50. @hidi: Ezt hogy csináltad? Flash-t is támogat????

  51. 🙂

  52. Off!!
    Nekem úgy se működik a cydiám hogy tpottal kitöröltem a szifon source-ot, ráadásul nekem be se jött a loading data felirat…
    Tudnád valaki valamit okosat mondani?

  53. @BudNyke: nekem megy a cerebro fasza mukodik minden de leszedtem, mert nem fogom használni meg nem kell még egy progi hogy a háttérben fusson és menjen a mobilnet…

  54. @erre tudna valaki valaszt adni?

  55. teknikai kerdes: h rakom recovery mode ba a 3.1.2 t:S istenert se akar menni:S pedig millioszor probaltam mar

  56. @Crazy:
    allj be a sorba 😛

    recovery szerintem igy:

    kikpcs
    nyom a home x ideig
    nyomvatart
    gepre csatlakoztatott usbkabelt bedugsz neki
    es feljon a itunes logo meg a kabel a kepernyore addig ne engedd el
    asszem az a recovery

    most te valaszolj 🙂

  57. @Crazy Keress rá jutúb on

  58. mire valaszoljak? am nem megy amit meg talaltam google altal azzal hard restelem a telot nem recoverybe teszem szval gg….

  59. Tehát akkor ha 3GS újboot-os a telóm (3.1.2) akkor a ki-be kapcsolás gép nélkül ezzel se fog menni ugye?

  60. @Crazy:
    leirtam hogy kell…

  61. gg redsnow stopped working by win7 :S wtf remelem be bootolok:S

  62. joj megvan megy is de inkabb most nem probalkozom nicns kedvem restoreolni:D)

  63. nálam mukodik uj iboot de mégis itunes. :S

  64. adott egy iphone, att kartyaval aktivalt
    ment a jutub ment a push
    ma ha belepek egy push-os alkamazasba kiirja h csatlakoztassam ituneshoz.
    csatlakoztatom de nem tortenik semmi…

    kerdes:
    hogyan lehet megoldani hogy ujra kerje az itunes az eredeti att-kartyamat az aktivalashoz?

    lattam h a @postban ez le van irva, de oda van irva pirossal h az a modszer h kitorlom a key-t majd itunes ujra szol mar nem aktualis.

    szoval hogyan erheto el h ujra legalisan aktivaljam restore nelkul!

    koszi

  65. Sziasztok. Csak annyi, hogy leszedtem, az iShakeLock nevu progit, otletes, de szerintem egy kicsit bugyuta megoldas annak, aki legtobbet a zsebeben hordja szeretett ifonjat, mivel az a legkisebb razasra is kiold es bezar, szinte minden lepesnel erzed a rezgest.

  66. Valaki segítsen pls!!!!!!!!!!!!!
    elég egy link is vagy valami.
    50. hsz volt az enyém

  67. @Radesz: milyen típusú file van neked letöltve, ami tartalmazza a témát? Ha deb, akkor bemásolod 1 tetszőleges könyvtárba a szifonra, utána adsz neki 1 “dpkg -i fajlneve.deb” parancsot rootként, reboot és készen vagy.

  68. @sisajani:
    Fent van a cydian Five-Column SpringBoard

  69. @H2CO3:

    van olyan ami *.deb kiterjesztés és van olyan is amiben betömörítve rar-ba vagy zip-be fileok vannak.

    mit értesz az alatt, hogy bemásolom a szifonba meg root…(mivel másoljam?)
    nekem t-pot van a gépen. talán ez nem jó? hallottam valami terminal nevű programról, gondolom ezzel kell a dpkg -i fajlneve.deb parancsot végrehajtani!?
    bocs a sok kérdésért, de elég kezdő vagyok és nem minden egyértelmű.

    köszönöm a segítséged.
    üdv

  70. Sziasztok

    Én nem ajánlom a Cerebro-t. Úgy működik, ahogy leírták, ezzel nem is volt gond. Viszont kikapcsolt push mellett is (nem értem, hogyan), nagyon merült a telefon. Most leszedtem, és úgy tűnik, visszaállt a megszokott fogyasztásra.

    Üdv

  71. @endre: Hihetetlen szerencse, hogy ezt a telot Neked adták el! Igen-igen béketürő vagy!

  72. Azt írja a Cerebro hogy a telóm Ghánától délre az óceánban van 😀 pedig 101%-ra mellettem van az Iphone és tutira Fejér megyében vagyok 🙂

  73. Egy bajom van a SnowCoverrel, Lockinfo-val nem működik együtt rendesen. 🙁

  74. Sziasztok! Kérem szépen mindenki próbálok talán megy Redsn0w 0.9.2? Nálam fél megy, Akarom újrainditás megis i tunes :SSS

  75. nekem nem jön be az oldalon a chat

  76. @H2CO3:
    Látom nagy tapasztalatod van iPhone ügyben ezért kérek tőled segítséget

    Nekem úgy se működik a cydiám hogy tpottal kitöröltem a szifon source-ot, ráadásul nekem be se jött a loading data felirat…
    Tudnád valaki valamit okosat mondani?

  77. @Balix:

    ezt hogy sikerult összehoznod?

  78. Most az iTunes indításkor azzal fogadott, hogy 3.1.3-as FW-re frissíthetek. Másnak is felajánlotta?

  79. iTunes-ben kint a 3.1.3 szoftver verzio!

  80. kijott a 3.1.3 iPhoneOS.. senki ne updateljen, azt mondja a dev-team. varjuk a posztot, remeljuk nem orakig.

  81. dupla home-klikk a home screenen és beadja az ipod vezérlőt (3gs, 3.1 fw); és persze ingyen…

  82. Remélem lesz ahhoz is redsn0w és be tudom állítani a verbose bootot!

  83. bbence: Sajnos nem sikerül de fél megy telepités indul vegig de újrainditás Itunes :SS!

  84. jajaja nekem is redsnow mukodik uj iboothoz csak kell hogy sajnos még mindig gép kell a bootoláshoz.

  85. tisztelt Hölgyek/Urak

    már csak két dolog hiányzik az életemből 3GS-re: ingyenes vagy tört telefon profil manager és az hogy az alertek (nem fogadott hívások, naptár, sms, email) ne csak egyszer jelezzenek hanem addig amig kí nem okézom őket….

    kérlek segítsetek mert álom ez a cucc, de itt a jobbkezembe a lassú,ótvar,csúf omniám eami viszont jelez… nemtom melyiket hajítsam el 😉

  86. Múlt hónapban is volt, aki @Balix-ot szivatta a nyelvhelyesség miatt. Már akkor is le lett írva többször, ráadásul korábbi tapasztalatok alapján, hogy valszeg külföldi érdeklődő Google Translate-tel, vagy születetten hallássérült. Úgyhogy mostmár tessék leállni ezzel!

    @Cuzzzer: nekem is volt ilyen, de nem rágódtam rajta sokat. Elkezdem a rockot használni egy kis ideig, majd első adandó alkalommal restore. Sajna.

    Az érdekes, hogy a Dev-team tegnap adta ki a redsn0w hivatalos (nem béta) változatát, és ma meg 3.1.3-as firmware frissítés van… Az is eléggé fura, hogy nem volt bejelentve. Az update-ekről általában hivatalos vag legalább rumor szinten szokott lenni valamilyen előzetes.

  87. @Cuzzzer: am kösz, de én nem vok olyan nagy iTudós (mint pl. Admin), nomeg csak fél éve van szifonom, tulajdonképpen véletlenül. Azelőtt egy 3750 (!) ft-os szamszungom volt, és a szifonról jóformán csak annyit tudtam, hogy “Epül-féle sznobfón”. 😀 /Off vége.

    @Radesz: igen, a T-PoT az jó, és a Cydiából telepíthető MobileTerminal progiból kell a dpkg parancsot kiadni. Ha nem deb file, akkor ki kell csomagolni, majd a /var /stash/ Themes. xxxxxx (xxxxxx véletlen karaktersorozat) mappába másolni, és a WinterBoard nevű cydiás programmal aktiválni.

  88. @H2CO3:
    Rockot honnan tudok leszedni???
    Sima restorral működni fog???
    Nem kell majd aktiválni???
    Nekem admin csinálta szal semmit nm értek a telefonhoz…

  89. @H2CO3:
    én egy sony ericsson w200ról váltottam… 😀

  90. Most olvasom, hogy jutyúb nem megy tört szifonon. Eddig mindig valami másra gyanakodtam, mivel nem túl gyakran van rá szükségem.
    De most fontos lenne mióta megjelent ez az app:
    http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/browserRedirect?url=itms%253A%252F%252Fitunes.apple.com%252FWebObjects%252FMZStore.woa%252Fwa%252FviewSoftware%253Fid%253D352254312%2526mt%253D8%2526partnerId%253D30%2526siteID%253DDARO91t1GGA-A8Y5Od3U59lVWdPqPkWrbg

    Van valami megoldás YouTube működtetésre szifonon?

  91. @lakbal: Üdv!
    A profil managere nem tudok semmit, de a jelzéseket az Intelliscreen nagyon jól megoldja és még gyorsnézet is van a lockscreen-en. Én ezt használom, és nagyon bejön plusz még van benne egy csomó más hasznos dolog is. Meg tudod venni a Rock-tól (~10$) vagy benn van tudtommal a Szifon source-ba magyarítva és törve (ingyen).

  92. @lakbal: Ja és nehogy dobd, vagy ha mégis, akkor szólj hogy merre dobod! 🙂

  93. Sziasztok!
    Feltelepítettem a Cerebro-t,regisztrálás után egyből meg lehet nézni gépről is a szifon helyzetét,már rég akartam ilyesmit,mert haverom is elvesztette,ha lett volna rajta ilyen…..

  94. sziasztok
    kéne egy kis segitség olyan lassan tölt be a cydia hogy kinő a szakálam.
    mitől lehet?
    segítséget elöre is köszönöm


Add a Comment