fbpx Skip to content
A tört alkalmazásokról ismert appulo.us rövidesen meghal. Legalább is az oldal fórumának számon tartott hackulon megjelent post szerint.
TDDebug nevű felhasználó postjában kifejti, hogy az oldal tulaja magánéleti problémák miatt már nem tud vele foglalkozni, ezért tulajdonképpen átadja másoknak a stafétabotot. Az oldal az utóbbi időben már úgy is nehezen volt használható, így a hónap végéig becsukják. Annak az elvetemültnek aki esetleg letöltött az oldalról alkalmazásokat, nem kell szomorkodnia, mert egy új oldal veszi át a szerepet. Az apptrackr megkapja a teljes adatbázist, átveszi az appulo teljes funkcionalitását, de nem lesz annak másolata. Nem csak egy ember fogja menedzselni, hanem jónéhány designer és programozó is részt vesz a munkában.
Elsődleges célként jelölték meg az oldal sebességének javítását. Ez nem az egyik napról a másikra fog megtörténni, de ez az elsődleges prioritás. Fontos döntéseket egy tanácsadó testület fogja hozni, amely a scene tagjaiból fog verbuválódni. (?)
Gyors feltöltési rendszert ígérnek automatikus linkanalízissel és moderációval.
Kiválasztottaknak már elérhető az oldal béta változata. Aki kiemelt felhasználó akar lenni, az adakozhat is. Ez azért felveti azt a kérdést, hogy vajon fizetős lesz-e a tartalom? Vagy csak gyorsabban tölthetnek le a fizetős felhasználók? Ha minden a tervek szerint alakul, akkor még ebben a hónapban leváltják az appulot.
Azért még marad nyitott kérdés: mi lesz a nyúlványokkal, mint hackulo forum, Installous, Crackulous?


Olvasd el a hozzászólásokat is

66 Comments

  1. Sziasztok. Tud még valaki ilyen oldalt?

  2. remélem akkor ezt hozza be az installous is… mindenképpen kell egy olyan app, amivel közvetlenül szifonon, gép nélkül tudok tölteni tört játékokat..!

  3. @macportal.hu: iphonecake.com/appcake/en .. En azota ezt hasznalom miota az Appulo kodos lett 😀

  4. Bar ezt sejteni lehetett, par honappal ezelott gyors megoldast igertek.. Miert nincs egy TheMonkeysBall szeru megbizhato oldal? (regi szep idok.. :D)

  5. Én pl. egy regisztrációs rendszer díjaznák ami ahol automatikusan bekerül a profilomba, hogy mit töltöttem le, és ha felkerül belőle egy friss verzió akkor kapok róla email -t vagy az oldalon egy értesítést.
    Van pár alkalmazás amit meg szoktam venni, de az olyan játékokért nem szoktam pénzt adni amit egyszer végigviszek és utána kuka (pl. Akció FPS -ek és hasonlók). Naponta használatos programokat amik az első két képernyőn vannak azokat mind megvettem egytől-egyig és a játékok nagy részéért is fizettem 🙂

  6. @Infy: Ezt valahogy nekik is juttasd el fórumon vagy emailben ötletként!

  7. @kareeka: safari? hulyegyerek

  8. Mi lenne a nyúlványokkal? Meglesznek… Az installous-hoz már most is van offline homescreen, ahonnan a nagyobb letöltőhelyek (appcake,iapplications stb) elérhetőek.

    Am üdv mindenkinek, rég jártam erre 🙂

  9. Sziasztok bocsi ,hogy ideírom de mi a helyzet az iWay-el? nincs Cydiában ..pedig nagyon jó ötlet és lenne rá igény:)

  10. @admin: Olvasni mindennap olvastam a blogot, csak mostanában a kommentelést hanyagoltam. Sorry

  11. @iNigga: pedig javitottad volna az arányt a hulyek kontra témához szolok versenyén

  12. @bukko: appcake-től egyébként ,hogy lehet tölteni? leszedtem cydiából az appcake progit de azon belül ,hogy lehet a játékokat leszedni?

  13. @bukko: Az appulo kódok egyszerű guglizással megtalálhatók voltak, bár amióta ennyire halódott az oldal, én is máshonnan töltögettem.
    @siriuspapa: Kösz, ez hízelgő 🙂

  14. @Bruno: Külön az appcake-et sose használtam, de a podulo source-ról leszedhető installous 2.5, az offline homescreennel kiegészítve elérhetővé teszi az appból az appcake-et is. Az installous-t meg gondolom használtad már. Letölt,telepít,örül 🙂

  15. Micsoda dráma…xD

  16. @admin: de nincs igazam? 😛

  17. Hat az AppCake-t Safari-n keresztul hasznalom DL Managerrel, utanna meg Installous -> Downloads 🙂 Es kesz is!

  18. @siriuspapa: De látod a fejére lett koppintva már tolja neki! :)))

  19. @admin: hehe 😛 pontosan. amugy van már vmi konkrétum a 4.0-rol?

  20. Ez az apptrackr ennek is lesz iPhone változata?

  21. Bocsi az off-ért, de tudna valaki segíten hogy hogyan lehet leszedni a telóról a rajta levő progikat majd újra húzás után vissza másolni./ most vettem a készüléket és olyan progik vanna rajta amik nekem korábban nem voltak/
    köszi on

  22. @borula: de hiányoztatok… ott van az a kurva kereso… miért nem tudod beleirni, ami a bajod? amugy én tudom 😀 de dogoljek meg, nem mondom el

  23. @iNigga: Ez így tökéletes kombináció 🙂 Köszönöm a tippet 😉 Amíg nem lesz mást ezt használom.
    Remélem az Apptrackr hamar megnyitja a kapuit.

  24. @borula Keszits backup-ot az iTunes-bol es ujraszoftalas utan valaszd ki a backup-ot.

  25. @Infy: Nincs mit 🙂

  26. @Jenei Arnold: ha jailbreak-elt, akkor ez nem ajánlott…

    @borula: jobbklikk a telón iTunes baloldali listájában, és transfer purchases – ez átmásolja az appokat a gépre, aztán restore után válaszd ki, mit szinkronizáljon vissza. backup az szintén javasolt, de jb esetén nem célszerű visszaállítani belőle restore után. inkább sync a gépre, majd onnan vissza.

  27. Hali!

    Ma felraktam a 3.1.2-t 3G-mre majd blackra1n (hihetetlen mennyire egyszerű és gyors), majd T-pottal akartam visszamásolgatni a cuccokat, de nem látom a telefon teljes fájlrendszerét. Csak néhány mappa illetve fájl! Ilyenkor mi a teendő? Előre is köszi!

  28. @Joker: Végül megoldottam, megint előbb kérdeztem, mint gondolkoztam volna. Kis utánajárás, és láss csodát, jó lett! Akinek hasonló baja van írjon!

    Üdv.

  29. @Joker:
    cydiaból tedd fel az usb 3gs blackra1n pach-t és ok lesz

  30. @Joker: gondolom, a rejtett mappákat nem láttad 😛

  31. @honda.racing: Köszi, máskor lehet ezt használom majd ez egyszerűbbnek tűnik, de 3G-hez is jó?
    @siriuspapa: Nem nem, ssh-n keresztül kellett leszedni egy plist fájlt és módosítani. Több haszna is volt ennek, megtanultam az WinScp-t használni, illetve jó lett a T-Pot! 😀

  32. @Joker:
    igen jó

  33. @siriuspapa: Lehet sokan mondták már neked, sőt biztos, de ritka nagy paraszt vagy.

  34. Hello! Restore után (3.1.2.) nem látja a t-pot a private és egyéb könyvtárakat!Mi a megoldás?köszi

  35. @idetegyekoket:

    Nem sokat kell visszaolvasnod, csupán 5 hozzászolást és ott a megoldás…

  36. Sziasztok van e olyan akinek fehér iphone-ja van és használ rajta Invisible shieldet a hátulján??? nekem elszineződött, valami megoldás???

  37. @zsolti003:
    Én feketén használom, kb 1 hónapja, és a fém résznél látom hogy sárgul. Arról nem is beszélve, hogy a sarkoknál, illetve a fólia széleinél undoritoan koszos lesz, összegyűjt a zsebből mindent, és nem lehet tisztán tartani sehogy, csak ha körömmel kapargatod. Jó dolog ez az IS, de sűrűn kellene cserélni a hátát, és eléggé macerás felrakni… Fehér szifonon eléggé undoritoan nézhet ki, ezen gondolkodtam nemrég…:)

  38. kösz kösz,nem gondoltam,hogy itt lesz a megoldás ezért nem is olvastam végig…

  39. CercatO@CercatO: Hàt igen elèg trehànyan nèz ki!!!

  40. Az installous nem fog megszűnni, nekem megvan a 3.0 bétája, és ott már van beépített böngésző, ott azt nyitsz meg amit akarsz. Nyilván lesz az AppTrackR-nek mobil változata is, és akkor meg van oldva a probléma 😀

  41. Hali .A 3.0 béta nekem Is meg van,de tegnap óta nem enged be a főoldalra,ahol a keresők vannak.Lehet ,regisztrálni kell?

  42. Nem, lejárt a béta a karácsony elteltével, csak donate-tel lehet megkapni a 2.5-öt.

    install0us.com/xmasisover#home

  43. Most már értem. Köszi

  44. @zsolti003: Nekem is többféle fólia volt már a fehér iphone-om, de mindegyiket egy idő után kénytelen voltam leszedni, mert annyira gusztustalanul koszos lett, hogy nem lehetett tovább bírni. A kijelző is le van fóliázva, viszont annak semmi baja. Nem színeződik, nem koszolódik, tökéletes az egész!

  45. @Joker: Én kipróbáltam már 3 féle tokot, meg IS is volt, de aztán úgy voltam vele, hogy nem szép tokban és fóliával sem. Jó az úgy “pucéran”, így a legszebb. Ez egy használati tárgy. Ha karcos lesz, akkor karcos lesz. De legalább szép, nincs elrejtve semmiféle tokba 🙂

  46. @ajonas74: Ha hasznalati targy akko miert nem jo tokban ? 🙂

  47. @ajonas74: Egyet értek, bár azért én ígyis megpróbálom megvédeni mindenféle karctól, de nekem is jelenleg “pucéran” tengeti napjait.

  48. Hűűű ahogy elnézem, mint béta teszter ez az új apptrackr oldal nagyon jó lesz!!!

  49. @mynus: vagy 100000x gyorsabb jelenleg 😀 … hát még béta állapotban van azért, mert még nincs feltöltve a teljes adatbázis ahogy igérték… egyenlőre scak 2 alkalmazás van fent, de működik a feltöltés is meg minden! és lesznek extrák mint pl: komment, rating
    szóval ott lesz nagyon

  50. akkor valaki adhatna tippet a tweetie 2.1 -et honnan szedjem le mert nem talalok sehol. az appulon aszem fenn volt de nem nyilik meg az oldaluk koszi

  51. @mynus: w w w.filestube.com/5db744b3012ff5e403ea,g/Tweetie-2-2-1-completeworking.html

  52. Sziasztok!
    Van egy 3g-m 3.1.2-es szoftverrel (baseband: ) blackra1n-el feltörve (win7).
    Hogyan, honnan tudok feltört játékokat telepíteni? Veleki leírná nekem, mert valamiért sosem megy…:(:( próbáltam mobileintallation crack-et, appsync 3.1-t de nem megy. Mit rontottam el? restore&update->blackra1n->cydia->sbsettings,winterboard meg egyebek->skype(appstore-ból)->mobileinstallation crack, aztán 1 alkalmazás pl facebook és utána itunes segítségével még appulousról szedett cuccokat rakok fel de indításkor írja, hogy demo meg shareware meg illegal….:(:(…mit tegyek?
    Köszi!!!

  53. Sziasztok!
    Próbálta valaki már felrakni a Voice band-et?
    Minden eddigi appulo-s alkalmazásom ment eddig, de valahogy ez nem akar.
    Folyton kilép indításnál. Mi lehet a gáz? (3.1.2 3G)

  54. Sziasztok. Èn a Gelaskin nevű fòliàt hasznàlom a szifon hàtàra. Nagyon könnyen felrakhatò ès olcsòbb a ISnèl

  55. Szerintem ez az egész fóliázás egy eléggé gázos dolog.
    Mintha vennél egy porschét és a faterod fóliasátrában tartanád a lakótelepi parkolóban.
    Vagy emlékszem még amikor a távirányítós tv megjelenésekor a magyar folpackot húzott a távirányítóra.
    Kell egy jó tok az övedre és kész.
    Meddig legyen zsír a telefonod?
    10 év múlva már úgysem ezzel fogsz vagánykodni.

  56. Úgy látom az appulo tényleg megszűnt, én már nem érem el! 🙁

  57. @Hauzer: ne sajnáld ott van az apptrackr . o r g

  58. Az apptackr.org-ot hogyan tudjátok használni? Nem engedi unlockolni

  59. Sorry. már megy 🙂


Add a Comment