fbpx Skip to content

Boldog újévet szeretnénk kívánni minden kedves olvasónknak! Eljött egy új év, tegnap este már mi is elérhető állapotba kerültünk, láthattátok nem postoltunk nem nagyon voltunk net közelben. Szeretnék most egy kis helyzet jelentéssel szolgálni felétek.

Első körben, mi is kaptunk karácsonyi ajándékot. 🙂 Egy hardver felajánlást. Nagyon köszönjük fuji001 kollégának, hogy egy modernebb servert állíthatunk össze január első hetében, ez nekünk nagyon nagy segítség. Körülbelül 2 napos állást látunk előre. Időben szólni fogunk, és persze rettentően hálásak vagyunk.

A server több szempontból is fontos nekünk, mivel januárra nem csak egy project-et, hanem többet is tervezünk. Újdonságok a blogra hasznos weblapot stb. Mint láthatjátok a chatel indítottuk a meg a blog szociális részét, és ezt folytatjuk majd szép sorban lassan. Szeretnénk egy igazi közösséget alkotni.

Android. Gondolom már többen hallottatok róla. Az Android tulajdonképpen opensource platform. A google fejleszti és már Magyarországon is több telefon kapható ezzel a rendszerrel. A szifon csapat lát ebben fantáziát és jövőt, ezért igen, szeretnénk erre is egy külön blogot indítani cikk írókkal és persze támogatókkal. Ezt a blogot rendezgetem már lassan 2 hónapja hasonló sikereket kívánok elérni vele, mint a szifon.com-al. Kedd este lesz egy Google sajtótájékoztató, amit a szifon.com és az új blog is közvetíteni fog élőben, ott szeretném majd elmagyarázni, miért is ugrunk bele az Androidba és miért lesz ez jó nektek, illetve mindenkinek.

Szifon.com. Immáron harmadik éve kezdjük közösen az évet! 🙂 Szeretnék ismét egy rövid pár soros statisztikát adni. Több mint 1250 bejegyzésen vagyunk már túl. Az év végére elértétek a 70.000 commentet, illetve több mint 11 ezren vagytok regisztrálva a blog rendszerébe!

Naponta 8-9 ezren olvastok minket, így 12-15.000 oldalt töltötök le a blogon. Azért ez szép egy csak iphone orientált oldalon! Ez havi átlag 400.000 -res oldalletöltés, ami persze folyamatosan növekszik.

A legtöbbször a szifon.com cydia source-ot olvassátok el, illetve használjátok. Aztán szép sorjában a szoftveres javítás illetve a többi. 🙂

Egyszóval büszkék vagyunk! Rátok, magunkra is. Köszönjük!

Olvasd el a hozzászólásokat is

80 Comments

  1. Sziasztok,

    Szerintem nekünk is van okunk megköszönni a rengeteg munkát amit az iPhone-os közösségért tettetek. Egyszóval, köszönjük.

  2. Nagyon hasznos oldal, köszönjük.:)

  3. Sziasztok.

    B.U.É.K. nektek és minden szifonosnak!!!!

    Abban kérném a segítségetek, h van egy program és nem megy az én 3.0.1-es firmeware-men, mert 3.1 kell neki. Nem akarok most ezzel xarozni, de viszont a progi kellene. Emlékszem, h régen olvastam olyat az oldalon, h van vagy volt egy olyan app ami átveri az alkalmazást, vagyis 3.1-et generál miközben 3.0.1. Létezik még ilyen app?? Vagy mindenféleképpen frissítenem kell??

    Előre is köszönöm szépen.

    Sziasztok

  4. Updateld nyugodtan 3.1.2-re iTunesból,aztán blackrain és csoki.Nem fog adatod elveszni és még egy friss sw-t is kapsz!:)

  5. És persze BÚÉK mindenkinek!

  6. admin most jol kitoltal velem u nyitottal egy uj postot igy mar senki nem fog valaszolni az elozoben leirt problemamra:(
    amugy leirhattad volna hogy a panorama teszt volt a legolvasottabb post (persze nem szamitva az eppen aktualis szoftverfrissites koruli oruleteket, illetve a blackraint, tehat egyeni kategoriaban:) )

  7. Búék!
    Lol mi 4. Legolvadottab post, ki gondolta volna 
    ahm a panorámás poszt télleg nagyon király volt, kamázon a panorámákat
    az android meg szép és jó, kiváncsi is vagyok rá, de azért maradjon csak a kispadon, nemkell mingyárt otthagyni az iPhone OSXet

  8. Csak így tovább szifon.com
    habár én csak 5 hónapja vagyok a rendszeres látogatók között ugyanis akkor leltem rá az oldalra. Iphone om 7 nap múlva lesz 3 hónapos :))
    Legalább még 5 évig szeretnék rendszeres látogatója lenni az oldalnak :))

  9. ui: köszönöm hogy vagytok 😀

  10. Szép volt fiuk, szép volt fiuk!!!
    Amúgy mennyire látszik a havi “nézettségen” hogy mikor jön ki valami új rendszer, vagy navigáció, vagy valami frissítés:) vagy valami hóóó

  11. Csak így tovább! Ügyik vagytok!

  12. buék!

    én Flashmannal értek egyet. mit érünk mi iphone nélkül itt?és az oldal iphone osx nélkül? szóval csak igy tovább fiuk!!!!!

  13. Köszönjük szépen az értünk tett fáradozásaitokat! Keep up the good work:)

  14. Minden jót kívánok az elkövetkezendő évre!
    Köszönöm az eddigi segítségeteket!

    Üdv.

  15. Egyébként nemtom, mondok-e valakinek újat, de az Appulo.us-ra nem kell napi jelszó, mert ezzel a linkkel simán be lehet lépni:
    http://appulo.us/appdb/index.php

  16. Sziasztok!
    Lenne egy nagy kérdésem!Már vagy 1 hete nem tudok a cydiy-ba belépni!Tudtok valamit esetleg amit velem is megosztanátok?
    Noldog uj évet kivánok ezennel is mindenkinek!
    Nagyon köszönöm a segitséget!

  17. @celentano: én tudok segitenni

  18. @zoltan: Itt is segít valaki, ha tud.
    Sikerült mac közelébe jutni? Én sajnos csak Kaposvárt tudom felajánlani. 🙂

  19. @Gege:
    termeszetesen ezzel sem, nalad azert mukodik mert mar cookieban letarolta a jelszot…
    utana mar a sima url is jo

    @talamasca:
    meg nem, legrosszabb esetben hetfon

  20. Mi az aktuális jelszó appulo ra?

  21. @JoHn123: asszem Cavern, de használd a keresőt 🙂

  22. sziasztok újra!

    vki tudna nekem segíteni?

    hogyan kell beállítani a quickscroll-t?

    előre is kösz!

  23. @gerike73: sehogy, feltelepíted aszt hármat koppintasz a kijelzőre és ott figyel

  24. üdv!
    én is szeretném megköszönni a fontos információkat, segítségeket amiket kaptam az oldalon. Köszönöm én is.
    így rögtön év elején két kis kérdéssel fordulnék hozzátok.
    már egy ideje megvan az iphone 3GS-em, e csak most jutottam el odáig hogy leteszteljem, hogy egy éjszaka alatt mennyit merült standby üzemmódban. 42%-26%-ra esett kb 8-9óra alatt.ez normális?másnak is ilyen gyorsan merül, vagy már elhasználódott volna az aksi, vagy hibás lenne?
    másik kérd és pedig, hogy van egy után gyártott dokkolóm, alapjáraton rendesen tölti a telót, de 10esetből kb 2szer történik hogy lehúzom a telót, és semmi hang, nincs se lockhang se semmi. ötlet hogy mi lehet?hol lehet a hiba?teló vagy a dokkoló? az eredetin is tapasztalt valaki ilyet?
    előre is köszönöm

  25. köszi

  26. @gerike73:
    beallitasokban nvan hozza menu
    allitsd be CSAK scrollra a tobbit kapcsold ki, igy amikor scrollozol automatan megjelenik, valamint alitsd be azt h ha a scrollbarra nyomsz akkor rogton oda ugorjon, igy ha pl a szifont olvasod es baromi sok a hsz, akkor azonnal a lap apljan vagy

  27. ja ez a quickscroll2

  28. @morcego:
    szerinem nem normalis!
    enyem 1 vagy 0% ot esik reggelre

  29. @gepnarancs: ja, és nem tudsz vmi progit ami 3.1.2 -nél megváltoztatja az operátorlogót? (t-mobile)

  30. @celentano:
    nekem a lokalizáció megoldotta, lesd meg, hogy a telod international beállítása hungary legyen…nekem ilyenkor megrázta magát és elindult…szerencséjére:)

  31. @gerike73: szifon repo és ott 3.1 2G/3G logo MMS

  32. @zoltan: Hali!
    képzeld még mindig nem érkezett meg a dealextremes akksi, pedig már 11.26án megrendeltem:(:S

  33. @poweradi:
    nekem sem a dokkolo
    amugy karacsony kornyeken a magyar posta szeret lopni…

  34. @zoltan: az kérdés, hogy adták fel…én 22-én rendeltem Kiskőrősről vadászsipot, és másnap reggel már ott járt nálam a postás csak én genya mod aludtam…igaz elsőbségivel jött

  35. off: kérdés? a szifon oldal frissül magától, vagy csak ha frissítem az oldalt, vagy esetleg megoldható lenne, hogy frissítse magát, vagy valami ötlet, beállítás, ami ráveszi az oldalt hogy magától frissüljön?

  36. @oksimano: mi egy kicsit messzebről rendeltünk:)
    @zoltan: írtam nekik azért egy emailt, h mivan a csomaggal more:D
    de szted mivan ilyenkor, csaknem bukok be majd 5 rugót?:S

  37. @poweradi: az a kérdés, ki a futár, mert ha meg van azonosítód a cumohoz, akkor bizonyos futárszolgálatoknál, pl azt hiszem dhl, nyomon tudod követni a rendelés utját…

  38. @oksimano:
    itt nics ilyen, tobbet rendeltem mar innen minden megjott idoben, most az van h karacsonykor el szoktak tunni csomagok hataron innen…
    amugy honkongbol jon a cucc sima mezei repcsi levelkent.

  39. Sikerekben gazdag, boldog új évet minden szifon.com-osnak! 🙂

  40. @zoltan: és Mo-on belul meg posta, és nem közbenső futár szolgálat.!?

  41. @zoltan: végülis egyszerű ajándék szerzési forma…némá anyukám hoztam ajándékot, igaz brillt kértél de itt van egy dokkolo, bár telefon még nincs hozzá, az a holnapi repülővel jön 🙂 zsir

  42. @zoltan: @oksimano: végülis egyszerű ajándék szerzési forma…némá anyukám hoztam ajándékot, igaz brillt kértél de itt van egy dokkolo, bár telefon még nincs hozzá, az a holnapi repülővel jön 🙂 zsir

  43. bocsi admin duplikálódott…sorry

  44. Sziasztok kedves szifon lakók 🙂

  45. @zoltan: Nem tudsz/tudtok olyan kamera appot, amivel lehet állítani a fényerőt, vagy iso-t még a kép elkészülte előtt nem utána? elég furi h nincs 1ben sem, nem vágom miért!?:S

  46. BUÉK minden szifon olvasónak, szerkesztőnek ! 

  47. BUÉK
    köszönöm a sok hírt,tippet,tanácsot,olvasnivalót…
    :R

  48. Boldog Új Évet Mindenkinek és sok sikert az oldalnak továbbra is 🙂

  49. Ki vette észre h azt írta ki az iphone még 31-én h 2010 dec 31 a lockscreenen?? (2 iphoneon is ellenőriztem, s ott is ezvolz szval nem csak az enyém volt bugos, naptárban 2009 et írt..)
    kép: img695.imageshack.us/img695/9946/20100102.jpg

  50. @Adamita: Gyári bug, de egy-két topikkal ezelőtt kitárgyaltuk!

  51. Sry nemolvastam. :S

  52. Ahelyett hogy különcködtök, társulhatnátok. http://androidportal.hu/

    Milyen jó lenne, ha nem ölnénk egymást. Ha nem kéne nekem egy külön oldalt csinálni mobiljáték teszteknek…. (http://mobile-games.blog.hu/)
    Minden lehetne egy helyen. De jó is lenne 🙂

  53. Hajrá szifon!!!!!!

    Bocs az offért:

    Hali mindenkinek! Karira kaptam egy bluetooth fülest és volna egy olyan kérdésem, hogy van e lehetőség egy logitech bluetooth sztereó fülest rácsatlakoztatni a szifonra, anélkül, hogy használni kéne a füles saját jeltovábbítóját, amit jack-en kell rádugni a szifonra??? A füles támogat a2d2-t szal menniee kéne, de nem sikerül párosítani…

    Köszi!

  54. @poweradi:
    passzolom

  55. pedig milyen durva már, 1000ft-os telóba amibe van kamera alap a fényerő állítás:D
    vagy ez csak nekem hiányzik?:)

  56. @poweradi:
    sokminden hianyzik ebbol ami az “1000”ftos telokban alap

  57. @zoltan: Azért mégiscsak inkább az iPhone-nál maradok:)

  58. ez melyik androidos tella itt a képen? nagyon flottul néz ki.

  59. @dokk:
    nem t-mob pulse?

  60. @zoltan: de az valóban. nem rossz, nem rossz. én látok fantáziát nem is keveset a droidos telókban. habár egyenlőre maradok az almánál..

  61. @morcego:

    Simán normális. Számomra az aksi kb. az egyetlen, ami kifejezetten bosszant. (Vagy az enyém is rossz.)

  62. sziasztok újra

    vki segítsen pls!

    nekem egy csomó bigboss alkalmazás nem működik.(vagyis 2:sbsettings, bosspaper)(cydia)

    köszi

  63. ja, és lenne még 1 kérdésem.

    hogyan lehet legegyszerűbben safe modeba rakni a szifont?

  64. @gerike73:
    sbsettings alol 🙂 de komolyan

  65. @zoltan: ez mit jelent?

  66. @zoltan: de az a probléma, hogy nem indul az sbsettings (nem vagyok hülye, már utánnanéztem, azért szedtem le.)

  67. @gerike73: elkell húzni az ujjad a statusbar-on. 😀 Bosspapernek meg van iconja. 🙂

  68. @adamita: az oké, de mind2 -ből kidob (kiír egy hibát, mire yessel, noval lehet válaszolni, egyik sem műkszik.(mind2 -nél ez a baj))

  69. @adamita: de csak akkor, ha belépek a more -ba (sbsettings)

  70. sbsettings probléma megoldva

  71. Sziasztok, B.U.É.K.!
    Egy kis OFF: Az NFS Shift a 3.szint 6.versenye betöltése közben kilép/kidob a springboard-ra… Esetleg van valaki ugyanígy járt de orvosolni tudta?

  72. @gerike73: Amúgy nekem is ez volt, a “reklámok tiltása” cuccost le kell törölni a szifonról…

  73. @Szpisti: igen, többen is így jártunk, de sajnos nem kaptunk választ a blogon a probléma megoldására 🙁
    Én letöröltem, és újra felraktam egy másik ember által crack-elt változatot, de még sajnos nem volt időm eljutni megint odáig is megnézni hogy ezzel is kilép-e.

  74. @Tigi: Valoszinuleg in-game bug, vagy a MobileSubstrate a baj, vagy pedig regi a keszuleketek. Varjatok game update-ra, ha nem akkor restore, ha ez se megy akkor szifon-csere (ujjabbra) 😀

  75. @bukko: hát nem hiszem hogy 1 játék miatt restore-olni fogom a telefonomat, vagy újabbat venni lol

  76. jello sürgös kérdés a telo iphone 3g folyamatosan dfu modba kapcsolja magát és nem engedi restartolni magát????????????megoldást létszi sürgöss lenne


Add a Comment