fbpx Skip to content

Hajnalban jóváhagyták, délutánra már el is távolították az AppStore-ból a Nescaline névre hallgató Nintendo-emulátort.
Már az is meglepetést keltett, hogy jóváhagyták, mivel az Apple nem szokott engedélyezni emulátorokat. A program öt beépített játékot tartalmazott, de korlátlan mennyiségben lehetett letölteni hozzá plusz játékokat.
Nagy sajtóvisszhangot kapott a megjelenés, de sajnos az alkalmazás tiszavirág életűnek bizonyult, mert délutánra eltávolították. Az Apple illetékese felhívta a fejlesztőt és közölte vele, hogy eltávolítják, mert az alkalmazás valójában egy emulátor. A fejlesztő nem érti az egészet, mert már szép számmal található az AppStoreban emulátor, miért ezt kellett kilőni?
Így aki iPhone-on akar nintendozni, az a Cydia Store-ben lévő NES 3 van N64 programokkal tudja igényeit kielégíteni. Pedig a videorögzítő alkalmazások megjelenésével sokan bíztak az Apple szigorúságának enyhülésében, de csalódniuk kellett. Egyszer volt Budán (Cupertinoban) kutyavásár.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Lol akkor vajon mér engedélyezték?

  2. Mem vagyok emulator parti ugyhogy bunn egy nem ide valo:

    htcnexusone.net/exclusive-nexus-one-sized-up
    valamint, tesztelik az OS 4.0-t (velhetoen uj teloval)
    iphonealley.com/current/further-evidence-of-iphone-os-40-testing-emerges

  3. Ahhh… furcsa ez az egesz. Ugye indiai es kinai “kollegak” feltolthetnek ~1000 ketes jogokkal biro alkalmazast, amit honapok utan vesznek le, mire mar halalra kerestek magukat. Szerencsetlent meg, aki 1 normalisat ir, es raszanja az idot, szopatjak.:-(

  4. Sajnos a Cydiás emulátorok nem érnek semmit… szaggat és a hang sem a legjonn.

  5. @Gyurma: ? zottd fele snes tok jol fut

  6. Szabolcs: leszarják ők Indiát, amíg jön a pénz belőle. Az emulátorral viszont az a baj, hogy más progikat futtathatsz alatta, így megnyílik az út a nem Apple által jóváhagyott progik futtatása előtt. Pont ezért nincs flash sem.

  7. @dnp: nálam is jól fut az összes,még a n64 is csak néha akad be egy kicsit 🙂

  8. De ha fent volt, nem igaz, hogy nem töltötte le senki, akkor meg igazán felkerülhetne a tört változata valahova…

  9. nes 3 emut ingyen honnan tom leszedni?

  10. n64 meg Snes emulátor érdekelne,de sehol sem találom őket,a cydián meg fizetős…ha valaki rábukkan valahol,akkor kérem ossza meg velünk…ja és full magyar Mario64 romom,ha valakit érdekel szívesen feltöltöm valahová…thanx 🙂

  11. @heartagram:

    akkor ezekszerint neked megvan…nem osztanád meg velünk?thanx! 🙂


Add a Comment