fbpx Skip to content
Múlt héten írtam a Knocking Live Video alkalmazásról, mellyel élő videót lehet streamelni. Az alkalmazás elég bugos volt, nem indult, nem streamelt stb.Tegnap megjelent egy hasonló alkalmazás, a Ustream Live Broadcaster. Ustream komoly hagyományokkal bír a streaming területén, már két másik alkalmazásuk is megtalálható az AppStore-ban.
Ezzel a programmal élő videót lehet 3G-n vagy wifin keresztül streamelni, twitteren értesíthetjük követőinket az adás indulásáról, beépített chatelőn beszélgethetünk velük. A videót megoszthatjuk Facebookon, Youtube-on vagy a Twitteren is. Az alkalmazás másik nagy előnye, hogy nem csak egy embernek, hanem több részére is továbbíthatjuk az adást.
Ez a program is egy privát API-t használ és az Apple jóváhagyta. Lehet, hogy a következő SDK-ba már beépítik ezt az API-t? (Időközben a Qik is továbbította saját streamelős alkalmazását jóváhagyásra.)
Az alkalmazás ingyenesen tölthető le az AppStore-ból.

Megjelent a Snow Moto Racing

Tegnap megjelent a Snow Moto Racing, melyben hómobillal versenyezhetünk. A játék jellemzői:
– 6 pálya,
– változó ellenfél-erősség,- multiplayer bluetoothon keresztül,
– 14 „küldetés”, elérendő cél,
– rejtett bonus játék.
A játék mindössze 0.79 euróért vásárolható meg az AppStore-ból és a mérete miatt 3G-n keresztül is letölthető.

Jön a Paperboy

ZX Spectrumon sokat játszottam a Paperboy-jal. A játékot eredetileg az Atari készítette 1984-ben, most az Elite jelentette be, hogy várhatóan a jövő hét végéig megjelenik az AppStore-ban. A játék lényege, hogy egy biciklis újságkihordó fiút kell játszanunk. A képernyőképek alapján lesz egy classic mód a hagyományos nézettel (felső kép) és egy 3D-s játékmód is (alsó kép).
Már nagyon várom a megjelenést.


Apple termékek kitiltva

Steve Ballmer korábban saját munkatársa iPhone-ját taposta össze, most egy munkatársa tett tanubizonyságot hasonló “reformgondolkodásáról”.
Münchenben a Microsoft bemutatta újságíróknak a Windows Mobile 6.5-ös verzióját. A vacsorán egy újságíró megjegyezte, hogy még nem találkozott olyan könnyen és egyszerűen kezelhető telefonnal, mint az iPhone. (Ebből is látszik mennyire meggyőzte őket a WM 6.5 :) A MS szóvivője kifejtette, hogy ez egy Microsoft-összejövetel és az Apple termékeit nem szabad megemlíteni. Mikor néhányan kacagásban törtek ki, még hozzátette hogy ezt komolyam gondolja…
No comment.

Dokkoló a laptop tetején

Helyhiányban szenvedők elkészíthetik a laptop tetejére rakható dokkolót, és így mindig a szemük előtt lesz a telefonjuk. Én biztos nem csinálnék ilyet, de a mellékelt videó bemutatja hogyan kell elkészíteni a „remekművet”.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment