fbpx Skip to content

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

7 Comments

 1. Ma reggel 8:30 kor meg iTunes a kinti keresoben fizetosnek irta a Samurai cuccost, raklikkelve, belul meg free volt. Leszedem, de remelem tenyleg nem ker erte penzt mert merges leszek 🙂

 2. Lehet hülye kérdés de ha átállítom USA-ra akkor igénybe tudom venni nem?Max csak nem tuti hogy a számunkra értékes probramok vagy filmek lesznek!Apropó filmek, nincs valakinek ötlete hogy mért van az hogy nem játszik le netről videót a szifon megjeleníti a videó helyét és csak egy play gomb van ott áthúzva:S

 3. Nekem speckó van iTMS accountom, ráadásul angol. Itt élek magyarországon.
  Rém egyszerű. Valaki ismerős Angliába utazik és megkéred, hogy vegyen gift certificatet a reptéren. Ez egy plasztik kártya, különböző értékekben. Feltöltöd vele az accountod azt használod máris.

  Egyre kell figyelni, hogy egy valódi angol postacímet kell megadni.

 4. Ha valakinek kell, tudok pontos angol címeket, van pár idétlen magyar itt akinek megadnám a címét szivesen… 🙂 Ok csak poén volt. Nem tennék ilyet…

 5. Még egyszerűbb beírni Google-be pl.: Hotel London, aztán lehet rögtön válogatni 3-4 cím közül (tel. szám minta is van ott), melléje kiválasztani fizetési módnak a “none”-t és kész is.

 6. Hali! bocsi az offért, megtudná nekem mondani valaki, hogy miért írja ki iTunes ezt? The iTunes library file cannot be saved.You do not have enough access privileges for this operation. Win 7-em van, nemtudom, h befolyásol e vmit, de azt sem tudom mi a hiba, hogy lehetne megszűntetni?

 7. Nem hittem volna, hogy ilyen nehézkes regisztrálni magyarországi címmel. Nálam nincs gond, mert Angliában élek, így (nyilván) angliai címet adtam meg, bankszámlám is kinti (, vagyis itteni) meg ipod-om is itt vettem. Ha csak egyszerűen átállítanátok az országot Uk-ra a Settings/Store-ban, nem lenne jó. Vagy próbáljam ki és látni fogom?


Add a Comment