fbpx Skip to content
Mai hírekben szó lesz a Google telefonjáról, a frissített TomTomról és az AT&T új reklámjáról.

Jöhet a Google-phone

TechCrunch szerint jövő év elején jelenik meg a Google-phone. Már régóta rebesgetik a saját telefont, amit nagyban valószínűsít az Android operációs rendszer léte is. Az idei karácsonyi vásárra akarták piacra dobni, de megcsúsztak vele, ezért 2010 elején mutathatják be telefonjukat.
A készüléket valamelyik nagy mobilgyártó készíti (LG vagy Samsung), de nem engedtek semmi beleszólást a tervezésbe és Google név alatt jelenne meg, komoly reklámkampánnyal megtámogatva.

TomTom már iPodra és 2G-s iPhone-ra is

TomTom frissítette navigációs szoftverjét, az 1.2-es verzióban lehetővé tették az iPod Touch és a 2G-s iPhone támogatását is. Persze a használathoz szükség van a cég saját autós tartójára is, amely önálló GPS-vevőegységet tartalmaz. Az új verzió ezen kívül tartalmaz:
– friss térképeket,
– frissített POI adatbázst,
– kibővített sávinformációt,
– utcanév bemondást,
– iPod támogatást.

AT&T-Verizon párharc újabb menete

A bíróság az AT&T kérése ellenére nem tiltotta be a Verizon összehasonlító reklámját. A bíró szerint is tartalmaz csúsztatást és a tévénézők félig tudathasadásos állapotban vannak, de nem félrevezető.
Az AT&T új reklámmal válaszolt a Verizonnak. Ebben kihangsúlyozza, hogy az ő hálózata a leggyorsabb és csak nála lehet egy időben telefonálni és internetezni is. Külön oldalt is létrehoztak érveik bemutatására.
Most a Verizon térfelén van a labda.

Olvasd el a hozzászólásokat is

35 Comments

  1. Ki leszek váncsi a GPhone-ra 😀

  2. bocsi, de most raktam újra a telóm (3GS) és minden rendbe volt, blackrain is felment, de nincs internet kapcsolatom. nem frissít semmit sem, igy a cydia sem tudott települni. mit lehet tenni ilyenkor?

  3. Nálunk lehet egyszerre telefonálni és nettezni nem?

  4. @dokk: google: blackra1n no internet connection

  5. @Tank: köszönöm a segítséget, de közben megjavult! Megijedtem, hogy game over valami és előbb kiabáltam, mintsem, hogy türelmesen vártam volna. Sorry mégegyszer.

  6. @Tank: igen lehet ha van 3G – edge -el nem lehet.

  7. Én örülök is, edge-el a gatyám rámenne.. 🙂

  8. Sziasztok,
    Telepítettem közel egy hónapja a blackra1n-t ezen belül is a cydiát, Tökéletesen működött, aztán volt egy frissítés,amit nemm néztem meg csak automatikusan frissítettem,frissítés végeztével újraindít, és aztán….semmi…többet nem tudom megnyitni a cydiát….szerintetetek mit lehet tenni,hogy tudjam újra használni anélkül,hogy restort kellene nyomni az iPhonon….nem szeretném!!!

    ui: tudja valaki a napi jelszót az Appulo-ra?

    üdv DGabor

  9. Jaja. És még az éjtíentí perel, hogy a reklámok megtévesztőek… Akkor ez a szöveg mi???
    Következő meg az lesz, hogy megjelent a blackra1n az eppsztórba? 😀

  10. @dGabor: Legutóbbi appulous jelszó a hasonló című postban (asszem most imodzone).
    A Cydiát meg úgy tudod életre kelteni, hogy a /lib/apt stb. helyekről az ÖSSZES filet törlöd, majd Cydiát reinstallálod a ra1nből, majd reboot. Utána nem fog emlékezni a telepítetz csomagokra, de legalább menni fog. 🙂

  11. Sziasztok! Egyik ismerős vett egy 3GS-t T-nél és kijelző hibás volt. Hoztak helyette másikat, de azt mondta a T-s emberke, hogy otthon kell aktiválni T-mobilos kártyával. Ez mit jelent? Mert amugy pannon-al lesz használva. Akkor lehet h függetlent küldtek és a t-s kártya behelyezésével lesz függő? Vagy mi ez? Kösz

  12. Blackra1n aktivàl is…

  13. @bulllsith: Rádugod a telót a gépre T-s kártyával, iTunes ON, teló aktiválódik. Aztán ráuszítod a feketeesőt, azt mehet a móka.

  14. @Xanaxos:

    Ahha, de akkor tolja bele a pannonos kártyát és Blackra1n?

  15. @bulllsith: igen
    h t t p://szifon.com/2009/11/03/sn0wday-iphone-fuggetlenite/

  16. Figyeljetek ez már engem i8s kezd idegesíteni h folyamatosan offoltok. HAGYJÁTOK ABBA AZ OFFOT PLS!

  17. Bocs, nem tudom hol megkérdezni. A teló azt írja h egy valid simet rakjon bele, az aktiváláshoz. A kérdés az, hogy,ha pannonost rak bele, akkor lesz-e gáz? Vagy tmobilos menejn bele, utána meg Blackra1n? Tehát most ha pannon megy bele, akkor arra konfigolja -e be a telefont? Mert akkor lehet h függetlent küldtek.

  18. @bulllsith: az a lényeg hogy belerakod a t-s simkártyát beirod a pin rádugot a gépre itunes felismeri azt ennyi utána rakd fel a blackra1n-t és azon beleül a snow-ot és már tudod használni panonos kártyával. vagy ha nincsen t-s kártyád akor resorte és utána egyböl blackra1n

  19. @bulllsith: 15ösben azért linkeltem, mert ott több száz comment foglalkozik a témáddal, nem csak hogy itt nem offolsz, de neked is hasznosabb lehet

  20. Az Offolóknak;

    Nemigaz, hogy nem tudod kinyitni a szemed és feltalálni magad! Keress rá Google-on, és csak tényleg végső esetben Off-olj! Ha mindenki először rákeresne, akkor harmadennyi OFF lenne! Ja, és ha hülye vagy hozzá, miért veszel iPhone-t?? Aztán fizeted a tízezreket olyan dolgolért, amiket ingyen, otthon is megcsinálhatsz…

  21. Szeva bunko!

    Nenked még nem fordult elő h segítség kellett volna gyorsba, és nem akartál 1000-hozzászólást végigolvasni meg 1-2 napig szenvedni vele? Ja és a commented nem off? 😀 Szerintem inkább segítsünk ha tudunk.

    Na bocs az off-ért :D!

    Cikk rendben van! Csak így tovább!

  22. szerintem sem gáz az ennyi off. egyrészt a kutya sem olvassa a régi topikokat azon kívül, mint aki sokkos állapotban keresi a megoldást, másrészt az aktuális témákhoz mit lehet még írni? jó őket olvasni tájékozódni, de akkor leírhatnánk 458-szor, h köszi, ez érdekes volt. az mennyivel szórakoztatóbb lenne!
    egyébként csinálhatnánk topikot az offolásról. és ott az offolni, aki JB.ről beszél. jól leugatnánk, h mit képzel… 😛
    és még egyszer bocs az off-ért

  23. Hali!
    Segitségeteket kérem!
    Szeretnék a recents listárol csak 1-1 hivást kitörölni, nem a clear all recents használni!
    Mit tegyek! Köszi!

  24. @vemfredi: @vemfredi: cydia – szifon – callclear csomag kell neked

  25. Sziasztok. Sorry az offért. Az lenne a kérdésem, hogyha nekem van egy 2G-m És frissítettem 3.1.2-re és nem tudom bekapcsolni mert valószínű h at &t kártya kéne hozzá. Akkor felrakom a blackrain-t és akkor be tudok lépni a telóba h függetlenítsem vagy kell hozzá a kártya mindenképpen? A telo azt írja h dujam itunesra. Vki segítsen pls.

    Köszi szépen

  26. @airness23: köszönöm

  27. Tudtok ajanlani valami hasznalhato OCR programot.

  28. @Blup: blackra12n be is (h)acktivál! 🙂

  29. @H2CO3: persze az csak blackra1n, nem blackra12n 😀

  30. Hi!

    Az az a reklám amit nem tiltottak be azt hol találom? Tudja valami?

  31. @H2CO3: Köszi szépen.

  32. TomTom 1.2 Eastern Europe: h t t p://ncore.cc/torrent_adatok.php?torrent_id=322951

  33. TomTom-mal kapcsolatos: az 1.2 hogy értve kompatibilis itouch 1g-vel?

  34. rá lehet tenni és ha van tomtom autós tartód, amiben van beépített gps akkkor megy is

  35. Azt is olvastam h az uj tomtom autóstartóban van beépített gps vevő. Mégégy kérdés honnan tudnék szerezni ilyen uj fajta TomTom tartót?


Add a Comment