fbpx Skip to content
Már létezik iPhone-ra Volánbusz menetrend, pár napja megjelent a repülni vágyóknak szóló Malév-járatkereső is. Persze nem a csőd szélén álló cég készített egy alkalmazást, hanem a oneworld légi szövetség -, amelynek a Malév is tagja – mutatta be oneworld flight search névre hallgató programját. A szövetségnek 11 tagja van, olyan nagyok is megtalálhatóak benne, mint az American Airlines, British Airways vagy a JAL Japan Airlines.
Maga az alkalmazás könnyen kezelhető, be kell állítani az induló és érkező repülőteret, ezután láthatjuk a járatokat. Ha ragaszkodunk valamelyik légitársasághoz, akkor azt is kiválaszthatjuk. Amennyiben egy adott társaság nem repül a megadott városba, akkor mutatja az átszállást is (mint pl. a Malév Londonba).
Ha részletes járatinfóra van szükségünk, egyszerűen rányomunk a járatra és láthatjuk a járatszámot, terminálok számát, indulási és érkezési időt, repülési időt, távolságot, a repülőgép típusát. A Book Now gombra nyomva elnavigál az adott légitársaság honlapjára, ahol jegyet rendelhetünk.
Mivel a járatok késése/érkezése a Budapest Airport hatáskörébe tartozik, ezért ezt az infót nem tudjuk kinyerni, de remélhetőleg erre is készül majd program.
Az alkalmazás hasznos a sokat repülőknek, ingyenesen letölthető az AppStore-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

32 Comments

  1. Hali
    Jo cucc csak kerdes hanyan veszik hasznat.
    Illetve en mar nagyon varok valami hivatalos bkv. szoftvert ami nem baj ha hasznalja majd a gps-t es a kamerat meg az iranytut 🙂
    Augmented reality

  2. Engem valami offline mód érdekelne volánbusz menetrendben, aztán, amikor netre tudok csatlakozni, akkor meg frissíti vagy nem tudom, de így a táccsomon sz*rt se ér már bocsi a kifejezésért 🙂

  3. Nos, én utoljára hétfőn repültem, de akkor a munkahelyemről! 🙁 Ott nem sok hasznát venném..
    Viszont 20-án irány Róma, és így rögtön ki is próbáltam a progit.
    Annyit tud, amit elvár tőle az ember. Nem cicomázza túl, a lényeg van benne!
    De ha hazajöttem, valószínűleg kap egy nagy Uninstall-t… 🙂

  4. A posztíróhoz, jimny:
    Most nézem a képeket, hogy azt a járatot kerested ki pont amivel 20-án megyünk mi is! Nem gyenge véletlen egybeesés! :):):)

  5. Én nem szoktam sűrűn repülni de mivel nagyon szeretem a repülést és gyakran járok ki a repülőtérre (pl kifutó végébe) gépeket nézegetni így tuti hasznát fogom venni… A BKV járatos progihoz nekem nem kéne GPS. Elég lenne ha csak működne Offline… Csak végre kész lenne már. Még fizetnék is érte.

  6. Ez fasza..ilyen Blogok kellenek ide és senkit nem érdekel…:-)Komolyan mondom ezek és a hasonló (pl C64 emulator) miatt sajnos egyre rosszabb az oldal minősége.A kutya nem szól hozzá a témához.

  7. Már csak egy olyan app kéne ami Braziliábol induló hajók útvonalát mutatja:D Nekünk erre van szükségünk:D

  8. Szisztok!
    Hallott valaki valami infót az appulo.us oldalról? napok óta nem tudok csatlakozni rá? Remélem nem kerültek bajba!

  9. @ocsi10: Ha esetleg rosszabbodik az oldal “minősége”, nem a cikkek végett van, hanem a sok felesleges és ostoba hsz-ből adódóan és ezt ne vedd magadra! Azt gondolom, hogy egy adott cikkre nem kötelező válaszolni, mert a fórumozási lehetőség, mint opció van jelen! Egy adott cikket valaki vagy elolvas, vagy nem! Én személy szerint örülök annak, ha minél több hír jelenik meg, attól függetlenül, hogy engem érdekel -e, vagy sem! Ami nem fontos számomra, legfeljebb nem szólok hozzá!
    Véleményem szerint nem a hírekkel van baj, hanem gyakran az olvasójával!
    PEACE!

  10. @ooccssee: Még névrokon is vagy:D,de ebben nem értünk 1et…Ez olyan mint ha nem szóltál volna bölcs maradtál volna..ez rám is igaz,de ennek a Blognak az írójára is.Most te komolyan itt néznéd meg ha repkednél valahova?Iphonen?…Nem utána nézek 50 helyen az interneten ,vagy nem utána telefonálok,stb?

  11. @ocsi10: Ha például ki kell valakiért mennem a reptérre, minden bizonnyal egy ilyen járatkeresőben néznék utána mikor is érkezik a gép, és nem telefonálgatnék fél órát össze-vissza rengeteg pénzért, mire megtudom azt, amit itt egy perc alatt is megtudhatok.
    Én örülök az ilyen és még ezer más app-nak, és a leírásoknak is. Talán ennek köszönhető, hogy keveset szoktam kérdezni, és még kevesebbet OFF-olni ebben a blogban.

  12. @Puhi: 🙂

    @Kohi: sokat kell próbálkozni. Előbb-utóbb bejön.

  13. @ooccssee:
    megis hozza szoltal 😛

  14. @ocsi10: Akkor a cikket, vagy a programot tartod feleslegesnek? Egyébként még mindig nem értem, miért gondolod azt, hogy ami téged nem érdekel, az másnak is haszontalan? Mind1, részemről téma lezárva, leginkább azért, mert félő, hogy vita származna belőle és azt abszolút nem szeretném! Üdv! 🙂
    Ps: lehetőleg, legközelebb engem ne minősíts, még akkor sem, ha magaddal is megteszed. P E A C E !

  15. @Zoltan: 🙂 Sajnos mostanában érzékeny vagyok! Azt hiszem, hívom is az orvosom! 🙂

  16. @ooccssee: No problem 🙂

  17. @Kohi az oldal egyszerűen le van terhelődve szerintem. nekem este 11 felé szokott működni

  18. ja hogy van külön válasz gomb is.. na mindegy majd legközelebb

  19. OFF: van valakinek infoja rola, hogy T-Mobile-nak van-e meg 3G raktarkeszlete? A gyori uzletekben azt mondjak, mar nem tudnak rendelni.

  20. Én sajnos nem repülök annyiszor, hogy érdekelt legyek a dologban, viszont megnéztem a buszmenetrendes témát, aminek elsőre nagyon megörültem, mivel elég nehezen kezelhető (macerás) a volan.hu – és jó is, meg szép is, meg egyszerű is.. de ha jól látom kimaradt belőle a járatoknál a részletes leírás, vagyis, hogy melyik pontosan hol áll meg.
    Ez az esetek kb. 1/4ben fontos szokott lenni. Úgyh most nemtom.. de azért egyelőre kint hagyom az ikonját.
    Nem lehetne valahogy beleügyeskedni? 😎

  21. Admin: Mi is a waves cimetetek? Volt egy post rola de nem talalom 🙂

  22. off:
    a következő problémában kérek segítséget. iphoneomba a szinkronizáció után az albumok képei összekeveredtek.(mondjuk egy fatboy slim albumhoz a coldcut album képét rendeli). mi a megoldás? win7, iphone 3g 3.1.2

  23. @cobramone:
    torold telorol a zeneket aztan itunesban nezd at, ha ott sem ok kezzel add hozza (jobb katt get info) aztan synceld vissza

  24. @Zoltan: itunesban rendben, telón nem jó. megpróbálom törölni telórol a zenéket aztán újrasyncelni.

  25. @DnP: “Google Wave kereső írjuk be ezt: “with:public lang:hu szifon.com”

  26. vegre vegre toucharcade.com/2009/11/13/auditorium-arrives-for-iphone/

  27. Srácok! Egy kis OFF!

    Meg szeretném nézni hogy melyik iBoot verzió van a telómon, de az USBview-el nem sikerül, nem írja ki. Kiír pár dolgot, de ez nincs közte. Próbáltam DFU és Recovery módban is de semmi. Van valami más lehetőség az USBview-en kívül vagy valamit rosszul csinálok? A teló egy 3GS.

  28. @Zoltan:
    itt van torve
    2shared.com/file/9121850/c43438a9/Auditorium-v100-xssfuo.html

  29. @Zoltan:
    sajnos rovid 30 palya es vegig is vittem, ajanlom mindenkinek!!!!!

  30. es mi a hir az offline kbkv progi projektel? jonak igerkezett, de se hire, se hamva. pedig kicsit tobben jarnak bkv-val, mint repulovel (marmint a magyarokat tekintve persze)

  31. @manca:
    webzip-et raereszted a bkv.hu-ra, majd felmasolod telora es safarival barmikor offline elered, nekem is igy van

  32. @zoltan: megnezem!


Add a Comment