fbpx Skip to content

Újra C64 emulátor

Kevés olyan program van, amely annyi viszontagságot ért meg, mint a C64 emulátor. Először elutasították, mert a futtatható kód sértette az SDK szabályait. Átírták, szeptemberben jóvá is hagyták, azonban a fejlesztő trükközött, mert egy egyszerű mozdulattal aktiválható volt a Basic. Miután ez kiderült, kipenderítették az AppStore-ból.
Újra átírták, tegnap jóváhagyták. Remélhetőleg nincs újabb trükk benne, így maradhat. Nyolc játékot tartalmaz az alkalmazás: Dragons De, Le Mans, International Basketball, International Baseball, International Tennis, Jupiter Lander, Arctic Shipwreck és a Jack Attack.
Fejlesztő szerint rövidesen elküldi jóváhagyásra az 1.2-es verziót, amiben lesz alkalmazáson belüli vásárlás is.
Az emulátor 5 dollárért vásárolható meg az AppStore-ban.

iControlPad

Elég régóta készül egy gamepadhoz hasonló eszköz, mely a játékok irányítását könnyíti meg. A videón bemutatott iControlPad főleg emulációs játékokban (PSX, GBA) nyújt segítséget. Van d-padja, két analóg karja, bal – és jobb triggerje, belső akkumulátora, így nem a telefon akksiját szívja használat közben.
Megjelenési dátum még nem ismert.

Olvasd el a hozzászólásokat is

90 Comments

  1. Ez a c64 buzgárkodás elég elszomorító…no meg, hogy a képen látható karatéjos játék se lesz benne…pedig nagy kedvenc volt a barbarians-szal együtt…:D kapta a joy az ívet rendesen anno…:)

  2. lehet,h en vagyok fiatal, de nekem a hátam kozepére se kéne a C64 emu 😀 régi is, szar… A másik meg a kokányolt csotany, amibe beleraktál azt a szegeny iphone-t 😀

  3. Sziasztok,

    Valaki le tudná írni, hogy a régi c64 emulátorhoz hogyan lehet másik esetleg két lemezes játékokat is hozzá adni?

    Köszi

  4. Nemértem miért sz@rakodnak ilyen elavult cuccal (C64) amikor az egész arról szól manapság, hogy minnél szebb és jobb játékokat hozzanak létre. Ez 1szerűen gagyi, meg sem üti nálam a mércét!
    A kontroller jó kezdeményezés, csak a dizájnernek kéne dolgoznia 1 kicsit az ügyön, mert hát elég csunyácska a dolog.

  5. @Gyurma: gondolom max 15 eves lehetsz… nem ertekelsz semmit csak a csillogast…

    @kid: Regibe siman berakok barmilyen egylemezes cuccot, de az uj semmit sem fogad el. Ha kicsereled a lemez imageket mar meg sem jelennek a listaban. Valahol a State fileban lehet a megoldas.. meg ugykodok rajta este. Egy kinti srac is raizgult, majd nezegetem blogjat.

  6. @Gyurma: Basic programozást ismered ? 🙂
    Szerintem nem pedig akkor anno azon valaki megtanult, na az most is tud, mivel alap. c-64, Amiga rulezz.

  7. @cia: Nem vagyok “kezdő” volt Amigám, C64-em… programozás a C64 után már nemnagyon érdekelt. Az életkor pedig 30! És igen hozzá se nyúlok manapság olyanhoz, amin tégla nagyságú pixelek vannak! 1 szerűen gagyinak tartom és kész… szerintem hülyeség visszabutítani a drága készülékem azért, hogy fos programokat futtassak rajta.

  8. A fiatalok nem tudják, hogy anno mi kevésbé fiatalok mennyit nyúztuk az ilyen “gagyi” játékokat. Pedig akkor ez volt a csúcs. És ha valaki sok időt eltöltött egy ilyennel, akkor 15-20 év elteltével szívessen viszontlátja.
    De ezt csak mi “öregek” értjük.
    Egyszóval ha vkinek nem jön be, mert a grafikát nem lehet összetéveszteni egy need for speed 12-vel, attól még ne károgjon.

  9. @Gyurma: He he nyertem 32. 🙂

  10. @set79: 🙂 ott a pont 🙂

  11. @Gyurma: AZ én 36 évemmel abba a korosztályba tartozom, akinek ezek a “retró” dolgok nagyon kedves emlékeket ébresztenek. Amikor másfél órát buszoztam a haveromhoz Kispestről Budára, hogy játszhassunk egy órát, mert úgy már két joyjal nyomhattuk az olimpiát, outrun, stb. Szóval ezek a gagyik, Zx Spectrum, C=, Amiga, Enterprise a mi gyermekkorunk. Nincs igazam, lányok s fiúk??? A feleségem nem játszik mai játékokkal a pc-n, csak a c64 emulátotrral nyomja a brucce lee-t, meg a space taxit… 😀

  12. @Gyurma:
    Gyurma van benne ráció de,

    Amikor megvettem sok évvel ezelőtt a moddolt xboxomat volt vagy 25 játék egyből hozzá, mindegyik betesz megnéz, rokker, 5 perc lemezcsere. Miután megnéztem egy csomót, c64 emu elindit és 3 óra múlva elkezdtem gondolkodni h valójában miért is vettem xboxot amikor c64es játékokkal játszom 😛

    Nagyon egyszerű nem neked irják a c64emut de azért van más is a világon 😀

  13. @DnP:
    en se 15 vagyok mar, de igaza van
    nem kell ide kaki gameboy nintendo c64 emulator
    ide kokemeny uj3ds grafika kell!

  14. @Andris2030:
    valoban “kedves” nosztalgikus hatas, de ilyen kis pixel cuccokkal (en) szerintem max 5percet lehet kibirni utana (most) mar unalmas. (nekem is volt mindegyik verzio…)

  15. @Andris2030: Nem azt mondom, hogy nem kellemes emlékezni… de ez nálam csak emlék marad. Amíg “anyu s apu” nem vett nekem tizen akárhány évesen C64-et addig én is a szomszédban töltöttem a napjaimat, mert ott fértem hozzá a jósághoz. De eszem ágában sincs újra elővenni…(mellesleg még meg van a készülék, magnóval, floppyval, 2db Joy-al kitűnő állapotban.) Talán 30év múlva valami gyűjtőnek eladom milliókért 🙂 Stop living in the past!

  16. Nem korfüggő, 26 vagyok, de már rajta is van a telefonomon. Imádtam a C64-et, akkoriban még nem volt lehetőség iszonyat csillogós grafikát megvalósítani, így csak úgy lehettek kelendőek a játékok, ha a játékélmény lekötötte a joystick rángatókat. Teljesen más korszak volt, mindenki a játékélményre törekedett, egyszerű és praktikus megvalósításokkal. Bezzeg manapság…

  17. En is ezeken a jatekokon nottem fel (34 vagyok) termeszetesen akkor az volt a meno a tuti. Emlekezni jo ra meg elnevetgelni hogy miken jatszottunk, de en mar kiprobalasra sem raknam fel a telora. Egyszeruen az mar gagyi, szar es kesz.
    A velemenyem meg csak elmondhatom, ugyhogy nem kell visszaszolni.
    Nekem ez a velemenyem es ezt irom le, neked meg hogy tuti, kiraly, fasza meg mittudomen mi es azt irod le.
    Ugyanigy nem raknam fel a telora ha lenne, DOS, Win 3.1, ’95, ’98, superMario, wolfeinstein 3d, Doom, meg nem is tudom mik voltak meg nagy dolgok 10-15-20 evvel ezelott. Mondom ezt ugy hogy ezekkel mind talakoztam, hasznaltam es elveztem is veluk dolgozni, jatszani.

  18. Ez aranyos! Ahogy megnéztem az c64 emus videót, könny szökött a szemembe! Emlékszem, ahogy a Bécsben vásárolt C64-et rejtegettük a Ladában a határnál… Szép volt, de ennyi. Én sem rakom fel az iPhone-ra. Elég volt megnézni a videót és ha hiányozni fog a c64, felkeresem majd ezt a cikket és nosztalgiából megint végig nézem. Jópofa próbálkozás, bár számomra érdektelen a c64 emulator.

  19. Még jó, hogy nem vagyunk egyformák 🙂 Kinek a pap kinek a papné.
    Emlékeztek még a Pong nevü játékra ?
    Na azzal is lehetet órákat játszani pedig olyan egyszerű volt mint a fáék.
    De a fejlődés a természetes , aki még a c64-nél leragad,
    annak problémái vannak a fejlődéssel.

  20. Fele királyságom odaadnám a klasszikus “tenisz” játékért! 🙂

  21. Szerintem teljesen rendben van, hogy ilyeneket is csinálnak, persze én úgy vagyok vele, hogy a nosztalgia úgy az igazi, ha az eredtei készüléken is csináljuk, nem pedig egy iphone-on. Nem azt mondom hogy akinek már nincs használható oldschool készüléke annak könnyű beszerezni, de mégis csak az az igazi..nemrég ebayen szereztem egy jó kis super nintendo-t, mert ami volt az tropa lett.. 🙂

    ja és bocsánat, nem kötekedésből, de 2009. 10. 11.

  22. @laserze:
    ezek meg tegnapi hirek szoval jo az a datum 🙂

  23. De az biztos nem 10-edik hó 😀

  24. Csak elkezdtem olvasni a hozzászólásokat…OMG:D

    25 vagyok, de sok olyan c64 vagy nintendo gémet tudnék mondani, ami játékélményben gyalázza a mai átlag játékokat…akkor is voltak örökzöldek srácok…;)

    Akinek meg ott kezdődik egy jó játék, hogy szép…hát más az ízlésünk…:D

  25. Én PöLö egy Heroes of Might and Magic II el tudnék képzelni a telefonomra, bár az marhára nem c64. De akkor is 🙂 Nem mindig a csilli villi a jó. Bár van amikor azért játszom én is mert szép a “grafics” 🙂

  26. Egy a lényeg, valakinek tetszik, valakinek nem. De tartsa mindenki tiszteletbe a másik véleményét. Mert attól hogy nekem bejön, még nem vagyok kevesebb attól, aki fikázza!

  27. @set79: Semmivel nem vagy kevesebb, senki sem állított ilyet! De aszthiszem szólás szabadság van! Szóval ha valami nemtetszik akkor igen is fikázok! Ha valami tetszik akkor azt meg az egekbe magasztalom! És ez kizárólag egyéni vélemény! Nem kell velem 1et érteni sohasem mondtam, hogy kell. Csak tudod ez 1 kicsit kiverte a biztosítékot: “gondolom max 15 eves lehetsz… nem ertekelsz semmit csak a csillogast…” A csillogás semmi, a jó játékélmény, az okos ötletek megvalósítása és elsősorban a hosszú játékidő ami engem érdekel. (sajnos manapság igen ritka az ilyen game de megtanultam szelektálni) Amikor kopogtat a “jövő technikája” az ajtón, nem fogok visszanyúlni a múltba és pixelrengeteget terelgetni a képernyőn… könyörgöm HD van már szinte minden lakásban. Ismétlem ez egyéni vélemény! Bocsánat mindenkitől akit esetleg megsértettem eme eszmefuttatásal.

  28. Sziasztok! Érdekes ez a kontroller, legjobb rajta a kábel:D kék-piros,mintha egy bomba lenne az iphone-on…gyorsan le is kéne vágni róla 🙂 . Amúgy nekem is az a bajom,h nagyon hozzászokott a szemem az új játékokhoz.. legutóbb amikor kipróbáltam egy régi nagy kedvencet csak összetörte bennem az emlékeket:D “régen mintha ez szebb lett volna”:D

  29. jah, iPhone-ra valahogy egy Diablo II lenne szép…az elnyűhetetlen lenne a telefonon:D

  30. @Zapee: PSP-re megvan a Diablo I. Jatszottam vele sokat.

  31. C64 jééézus ereje, kvarc gamek powa, na azokkal tényleg órákat játszottam nagybátyámmal és bátyámmal…és mindig kaptam a tockost hogy a kis pisis tovabb vitte a gamet egy szintel mint ők 😀

  32. Sziasztok!

    Nem tudtok abban segíteni,hogy tudok egy filmet felirattal feltenni a telóra?vagy azzal megnyitni?

    Kösz
    Hapter

  33. @Leon: Kérem a fele királyságod! Itt a game (ingyenes): itunes.apple.com/gb/app/total-pong/id323486066?mt=8 🙂

  34. @Hypeboy: Csak neked, néhány kvarc game: appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=11817
    appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=10450
    appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=3259
    itunes.apple.com/gb/app/bail-out/id334683021?mt=8
    itunes.apple.com/gb/app/lemonade-jim/id335542960?mt=8
    itunes.apple.com/gb/app/hauntedlcd/id329040316?mt=8

  35. Sziasztok nem tudja valaki mi van a http://ihacks.ru oldallal minden letöltésnél errort ír ki ?

  36. @Hapter: h t t p : / /szifon.com/2009/04/02/konvertaljunk/

  37. Sziasztok,

    egy kis off,
    Rock frissítést és Mobilesubstrate frissitést irt tegnap a teló,
    rock lefut respring után mobsubs. restart majd a telo megállt a bootnál, azóta nem is indul. 3GS 3.1.2 JB cfw-el.
    Hardreset
    Nemúszom meg a restore-t ugye?

    köszi
    on

  38. @Gyurma: Mega thx.!
    A felekirályságot’ leadtam a portán. Nick bemondása után átvehető!

  39. @maadie: Nekem is ezt csinálta! Boot alatt home-power-al kikapcs. majd bekapcs és nyomkodtam a powert boot-olás alatt.
    Kb 5 perc volt, mire újraindult!

  40. Sziasztok!
    [OFF]
    Remélem nem baj. 2.1 óta használok iphonet meg szifon.comot is, szóval nem tegnap óta 🙂 Kezembe került egy gyárifüggetlen 3g hogy ez most húdeelromlott javítsuk meg. vagyis rakjuk újra az OS-t, JB, és gól. Namost, 3.0-ról beszélünk, Gyári FW-vel Shift+Restore, megcsinálja, majd rakjak be pinkártyát hogy aktiválja, de bármilyet rakok be, azt írja az iTunes, hogy “The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported.” Most épp itt állok, mer egyszer már túlléptem ezen, nem foglalkoztam vele csak redsn0w-val jailbreakeltem, de utána nincs hálózat egyszerűen. Ötletem sincs hogy lehet ez, miez, én 2g-t használok.

    Minden segítséget előre is köszönök,
    Dani

  41. @daniOo: akkor ezt olvasgasd és mindenre választ kapsz:
    h t t p://szifon.com/2009/11/03/sn0wday-iphone-fuggetlenite/

  42. na itt van egy csucs jatek, tokre megfelel a mai elvarasoknak tok sok lehetoseg van benne…

    ihacks.ru/3728/wolf-10-cracked

  43. a pixelhaboruhoz meg egy game:
    ez hangzasban es pixelekben hozza a komodort de megis megfelel a mai elvarasoknak es jo
    toucharcade.com/2009/11/11/upcoming-hook-champ-update-new-levels-additional-playable-character-and-more/

  44. @ooccssee: köszi, de elvileg nem kéne ilyenekkel szarakodnom hogy függetlenítés, mivelhogy gyárifüggetlen, nem?

  45. Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Gondolom sokan unjátok már az ilyen amatőr kérdéseket, de reménykedem benne, hogy azért lesz valaki, aki szán rám 3 percet…
    Nem rezeg a telefonom.. szerintem szoftver hibája van, mert mielőtt feltörtem volna rezgett. Ha most Restorolom, előtt Back Up olom, majd Updatelem (ugye enélkül nem lehet) akkor fel tudom majd ismét törni a gépet a 3.1.2-es verzióval? Függetleniteni nem feltétlen akarom, csak a magyar lokalizációt szeretném rátolni, ha lesz. Előre is köszönöm a segítséget!
    Szép napot!

  46. @ooccssee:
    Hűűű elég mázlinak tűnik h beindult neked.
    Kipróbáltam a te technikád is de sajna nekem nemindul el 🙁 bár valamikor rövidebb valamikor hosszabb ideig próbálkozik de sajna ua a végeredmény… 🙁
    De persze köszönöm a gyors válaszod …!

  47. @maadie: Sajnálom:( Esetleg én megpróbálnám restore előtt rátolni megint a blackra1n-t ,ha egyáltalán látja a számítógép az iphone-t. Hátha…

  48. @daniOo: igaz is, nem jó linket küldtem! Viszont ne shift+restore-t használj, hanem normál restore-t nyomj, rakj fel gyári fw-t, aktiváld és ha jailbreak-elni akarsz, futtasd le utána a blackra1n-t!

  49. @ooccssee:
    Megnézzük, ritkán kerülök a laptop mögé és ezért sajnos a backup nem olyan sürű mint amennyire kéne 🙁 Köszi még1x addig nyomkodom folyamatosan 😀

  50. @ooccssee: köszi, el is kezdem megpróbálni 🙂

  51. @ooccssee: Bocsi hogy téged nyaggatlak, de hát csak te válaszolsz 🙂 Most az a baj, hogy olyat nem akar itunes hogy restore, csak olyat hogy restore and update. Lehet hogy csak én ügyetlenkedem le és nem tudom aktiválni? Miután fenn van (shiftrestore-ral) a 3.0, kéri a simet, de el nem fogadja, azt mondja hogy rakjam be a hozzájárót. nemértem, hiszen függetlennek kéne lennie, és gondolom automatán aktivál. vagy van valami menügomb hogy activate iphone? nem találtam ilyet, szóval nemhiszem. esetleg csináljam azt hogy engedem updatelni? azt nem nagyon akarnám, de ha nincs jobb azt is beadom.

    télleg nagyon köszi a segítséged!

  52. Miért nem akarod a legújabb fw-et?
    1 független a teló
    2 ha nemlenne a blackra1n után a blacksn0w függetlenníti is..

    Engedd az update-et bátran, tudomásom szerint nincs gáz azzal…

  53. még ha nincs is vele baj, akkor sem tartom normálisnak hogy felrakom a gyári 3.0-át és nem tudom aktiválni. csak emergency call, meg amit már írtam hogy nem fogadja el a simkártyákat. nemértem, tényleg. ez a legnagyobb gondom. létezik hogy valaki előttem addig szarakodott vele míg “aktiválhatatlanná” tette a telót, vagy valami hasonló? télleg newbie vagyok a 3ghez, bocsi a sok kérdésért, de muszáj megcsinálnom, mer ugye mégse adhatom vissza így hogy, hát ja telefonálni nemtudsz de touchként működik, no para. 😀
    2g ftw.

  54. Hello mindenkinek:)
    bocsi az off-ért, de 3gs-en hogy lehetne az ibluetooth-t müködésre birni:$? Vagy lesz uj ibluetooth???
    Köszi a választ:)

    ufff:)

  55. @ftotti: Sajna sehogy. 🙁

    @Gyurma: 😀 Anno kezembe akadt 1 programozásról szóló könyv (egészen gyerekeknek), persze kb 70-es, 80-as évekbeli kiadás, echte BASIC. Akkor határoztam el, hogy megtanulom. Nemsokára (több hetes kutakodás után) megtaláltam a QBASIC-et. Aztán nem akartam letenni, mert nyagon jó volt. Meg lehet rajta tanulni a programozást. Azóta Pythont használok (szifon miatt), JavaScriptet meg Pascalt/Delphit. De azért jó visszaemlékezni… 🙂

  56. @daniOo: Ha nem lehet bármilyen sim-el aktiválni, akkor lehet, hogy nem kártyafüggetlen! Ne tökölj, rakd fel a 3.1.2-t! Igen, ha nem a legfrissebb szoft van fent, akkor restore-update lesz a gomb! Ha frissítés után nem fogadja el a SIM-et és nem tudsz aktiválni, fogadd meg maddie tanácsát!
    Ja, az aktiválást (hivatalosan) csak itunes-on keresztül tudod megtenni, internetkapcsolattal!!!

  57. Azabaj hogy 1000% hogy gyárifüggetlen, egyszermár sikerült megcsinálnom párhónapja az aktiválást, cska most nem engedi. mindegy, elkezdtem 3.1.2, majd blackra1n, gondolom. le is töltöttem, remélem azzal faja lesz. létezik szerintetek hogy falaki egyszerűen elbaszott valamit és függővé tette? :S

  58. @daniOo: Mennyire vagy biztos benne hogy tenyleg fuggetlen a telo.
    Mert ugyebar lattunk mar itt meg hallotunk is csodakat! Fuggetlenek hitt telefonok ugy meg voltak buheralva, turbosimmel beleforrasztva, meg egyebb csemegek.
    Meg a sok lamanak eladjak ugy hogy ocsem ez fuggetlen mert nezd barmilyen kartyaval megy, oszt kozben csak a cydiat torlik le es mar aszt is hiszi hogy minden oké.
    Amugy meg en sem ertem miert kell 3.0 val szarakodni, az iTunsban mar jelennek meg az olyan jatekok amik 3.1.2 alatt nem is akarnak menni. Nem beszelve a biztonsagi resekrol amit foltoznak az ujjab fw-ben.

  59. @daniOo: Nem hallotam olyat hogy probalkozasok soran fuggove teszed. Nem hiszem hogy nekunk “mezei usereknek” lehetseges lenne.

  60. fasza lett nűködik. blackra1n=win. már csak annyi hogy lokalizációt 3.1.2re hol találok a repon? mer idáig sehol 😀

  61. Függővé tenni nemtudod…
    3.0 sw meg nem ír alá az apple server ha jól tudom…
    Valószínű ezért nem tudod aktiválni.

    Nem értem a 3.0hoz ragaszkodásodat főleg úgy h független a teló (bár akkor sem érteném mert van blacksn0w)

    Mobilesubstrate frissítéssel várjatok!!!!
    http://xsellize.com/showthread.php?t=73130&page=7

    van vele gebasz…

  62. szifon repo-n van
    Modira vár egy hozzászólásom, de a lényeg Mobilesubstrate update-et nem csináljatok!!!

  63. Sziasztok! Kérdésem lenne:mióta feltettem a 3.1.2 a t-pot-tal nem tudok belemenni a telóm fájl rendszerébe!Lehet h én rontottam el valamit vagy?…..

  64. iPHONe-on hol találom a magyar nyelvi fájlt? Mert lenne mit átírni! 🙂

  65. @daniOo: a repok:
    stable.szifon.com
    unstable.szifon.com
    betalocal.szifon.com
    a magyarítás 3.1.2-re még nincs meg, de jó rá a magyar ui local.3.0!!!
    a mobileinstallation crack-nél is ez a helyzet! Felrakhatod a 3.0-t a 3.1.2-re nyugodtan!

  66. @maadie: hello én azthiszem update-el tem azt mondta reboot azóta se kép se hang most mit kellene csinálni? elkezd beboot-olni alma aztán semmi. van szerinted megoldás??
    előre is köszi
    Vittore

  67. @apapplaci: szifon repoba van 3gs usb patch, tedd fel és látni fogod, népszerű “hiba jelenség” nálam is ez volt

  68. @vittore: maadie-nél nem jött be, amit korábban írtam, de próbáld ki Te is! Hátha… Ha nem sikerül, akkor 🙁

  69. Maadie: Hali. Nekem Is volt update, se csörgés,se rezgés ha hívnak v sms jön ! Mit llehet ilyenkor csinálni?

  70. @vittore:
    Mobilesubstrate frissítéssel várjatok!!!!
    xsellize.com/showthread.php?t=73130&page=7

    itt pörög a téma
    egyenlőre nincs megoldás mindenki vár vagy restoreol…
    nagyon, NAGYON nem szeretném a restoret 🙂

    a franc gondolta h ez meg tudja fektetni…
    azt érdemes kipróbálni hogy autoinstallba feltenni egy régebbi mobsub-et
    de én még nem próbáltam belépni a telóba, otthon megpróbálom de nincs nálam a mac-em.
    Filerendszert mivel érem el? t-pottal? phoneview-t olvastam, valaki tud ebben nekem érdemben nyilatkozni h mivel essek belé?

  71. volt egy ilyen megoldás:
    How I fixed it:

    1. I used PhoneView to tether into the phone with a USB cable on a mac
    2. downloaded an older version of Mobilesubstrate deb file from Oct 2009. In my case “mobilesubstrate_0.9.3051-1”
    3. placed deb file in /var/root/Media/Cydia/AutoInstall
    4. the reboot loop took care of the restart
    5. installed and replaced the upgraded “mobilesubstrate 0.9.3087-1” automatically
    6. took about 5-10 min but FINALLY the iPhone booted up

  72. gyerekek mirol beszeltek?:D en frisitettem nincs semmi 🙂 egyebkent mi a gondodtok h nem bootolbe vagy h nem rezeg vagy mi-, kicsit lemaradtam

  73. @Crazy: 3g n!

  74. @Crazy:
    bootnál egyszerűen nem jutok tovább…
    a vicces h open ssh már nemtudom h vagy fentvan vagy nincs vagy ki van kapcsolva vagy nincs 🙂
    egyébként, 3GS 32Gb, függő, 3.1.2 JB, aktiválva,cfw,

  75. @maadie:TRÉ:d rem hamarosan lesz ra megoldas

  76. Hali. Amikor hívnak nem rezeg,nem csórög..

  77. @kali: betetted rezgo modba?::DD:D

  78. Én tegnap Upgrade-eltem Cydián keresztül a Mobilesubstrate-t, újraindítást kért,és azóta is klappol minden. T-s 3G !

  79. 3GSel lehetnek problémák ugy olvasom… fokk 😛
    @Crazy: :)))))))))))))

  80. @maadie: 😉

  81. Nekem sima 3g nél teljesen elszállt a teló
    frissités után
    reboot után semmi nem történt
    egy órán át próbálkoztam de semmi
    eztán jött a gyógy restore
    most pakolok vissz rá minden
    viszont most nem merek semmit updade
    elni cydia ba mert ez elég durva volt

  82. Sziasztok!
    Meg tudná írni valaki, hogyan tudom kikapcsolni a gsm internetet? Mert ha nincs wifi, akkor nem akarom használni.
    Köszönöm

  83. @drhaus: tiltasd le a szolgáltatódnál, de sbsettingsel is kilehet kapcsolni.
    amúgy pont ez megy a másik posztban.. 🙂

  84. Köszi! mi az az sbsettings? letiltani nem akarom, mert néha kell.

  85. @drhaus: cydiaból tudod telepíteni, segít könnyebben kezelni a telefont…röviden…

  86. de nem vagyok benne biztos, hogy teljes értékű megoldás-e neked

  87. Crazy: rezgőben van .

  88. @drhaus:
    Cydia-ból SBSetting-et telepíted, majd a Fake_Apn-t. SBSetting-ben kikapcsolod a 3G-t és az EDGE-t, a Fake Apn-t pedig bekapcsolod.

  89. @daralan: Köszönöm a segítségedet nagyon.

  90. Sziasztok!
    Eredeti c64-et amiben működik basic honnan tudnám megszerezni?


Add a Comment