fbpx Skip to content

Sziasztok

Közeledve az év végéhez, a nagy Karácsonyi őrület előtt gondolom, mindenkinek végigfutott már a fejében melyik családtagját mivel lepje, mit vegyen, hol vegye, mennyit pénzt kölcsön, stb.

Ehhez nyújt nagy segítséget az ajándéklista menedzser, az mGifts

01 06

Az induló képernyőn (People menü) látjuk azokat a személyeket, akiket felvettünk a listánkra, akiknek valamilyen meglepetést szánunk. Itt láthatjuk még a kívánságlistánkon szereplő meglepik számát és a értékét, amit meglepikre szánunk, valamint azt, amennyit már elköltöttünk rájuk. Természetesen minden személyhez rögzíthetünk fotót is, és szöveges megjegyzést.

Az adott személyre kattintva láthatjuk milyen meglepiket szánunk neki, vagy milyen meglepit szereztünk már meg, vagy állíthatjuk egyből át már megszerzettre, vagy akár küldhetjük el emailben a listát.

05 10

Ezen az oldalon adhatunk hozzá újabb ajándékokat az „Add Gift” gomb megnyomásával. Itt be tudjuk állítani a megnevezést, árat, hol akarjuk megvenni (Store), milyen alkalomra (Event), és ha szeretnénk, fotót is csatolhatunk hozzá.

A Store és Event beállításokat igény szerint alakíthatjuk, vehetünk fel bármilyen új tételt. Pl.: Plaza, Kutyabolt, Születésnap, Névnap, stb.

Az alsó menüsávban pedig értelemszerűen láthatjuk a listánkat különböző kritériumok szerint csoportosítva: People, Gifts, Store, Event

A végére pedig egy kihagyhatatlan extra: az alkalmazást négyjegyű kóddal védhetjük az izguló leskelődőktől.

Jó szórakozást

Vik707

Olvasd el a hozzászólásokat is

33 Comments

  1. Nincs meg valahol ‘krekkelve?

  2. Mennyi pénzt kölcsön????!!!

    Súlyos a helyesírásod nagyon! Tudom, leszarod. Nem is szoktam beszólni, de ez ma kiverte a biztosítékot. Sajnos tényleg egyre ostobábbak a nemzedékek.

  3. Tud alaki olyan oldalakat ahonnan app-okat tudok leszedni? Appulous megvan.. Közsönöm. Szép napot!

  4. @cefo:
    Öcsém hallod! Gépelési hibáról nem hallottál? Inkább te nézz magadba ne a bejegyzés íróját fikázd. Én inkább ere mondom hogy igazi Magyar mentalitás.

    Gratulálok!

    Egyébként meg köszönöm a bejegyzés írójának nagyon hasznos kis program.

    Üdv.

  5. Nah most meg Én írom el! 🙂
    Helyesen: erre nem ere
    Remélem ebbe nem kötsz bele @cefo.

    Üdv.

  6. @visonc: Ihacks.ru innen is lehet appokat tolteni viszont szerintem az appulo jobb.

  7. @visonc:
    Délután dobok egy linket

  8. Köszönjük az igényes postot. Hasznos kis proginak tűnik

  9. @noname:

    Gépelési hiba a ts – cs?? Aha. Tudod kit etess ezzel… droid. A szifontól pedig búcsúzom, mert a vendégbloggerekkel most már tényleg igazi hülyegyerekek gyülekezete lett.

  10. Még a félreértések elkerülése végett annyit:
    A bejegyzés és a program hasznos, és dícséretes, hogy van benne igény arra, hogy megossza másokkal. De ÁLTALÁNOS lett itt is, hogy nincs igény a magyar nyelv megőrzésére. Erre rá fogtok baszni egyszer, meglátjátok. De akkor cefo bácsi már nem lesz itt, mert megütötte a guta tőletek. 😛

  11. Ezek a felesleges alkalmazások minek? annyira felesleges

  12. @cefo: Hála a magasságos Istennek!
    De azért az értelmiségi szinted az kiütközött. Normálisan is lehet közölni hogy el van írva.
    Ha ennyire szakérő vagy mindenben akkor talán csinálj egy saját blogot én állandó vendég leszek és keresem majd a hibákat. 🙂

    Sok szerencsét!

    Üdv.

  13. @tuio:
    Én pl. mindig elfelejtem, hogy mit is akartam venni egy-egy alkalomra. Nekem jól hangzó kis app.

    ui.: remélem nem írtam el semmit. 🙂

  14. @feherbt: 🙂 🙂

  15. @cefo:
    “a vendégbloggerekkel most már tényleg igazi hülyegyerekek gyülekezete lett. ”

    Vendég Blogger = “nem akarunk, vagy nem tudunk, posztot írni, és csak úgy névvel beidézni se akarjuk más írását, valamiért, mint a többi blogon”

    Bocs. De tényleg, miért kell kiírni, hogy “vendég blogger”? A BKV figyelőn pl. minden poszt “vendég blogger”, mégse írják ki külön.

  16. Jó kis progi ez annak, akinek szüksége van rá. Én smucig vagyok, és egyszerűbb progit használok: Gift List. Ez letölthető appu-ról. h t t p : / / w w w.appscene.org/download/kyC4lefyeX98120ccab2

  17. @johnzero: ezzel egyet értek 🙂 ez a program télleg egy felesleges szar, ha vmit akarok, beirom a jegyzetbe,h sanyika – decathlonbol a rozsaszin bicikli 3 ezeré 😀 nag mindegy.

    a blog szinvonala sztem is egyre rosszabb 😀 De csak ugy 3.0 ota, mer elotte nem volt itt ennyi offolas, meg ennyi paraszt 😀

  18. Ez mekkora marhaság. Most komolyan, mindenre van program? Lehetne csinálni egy postot a 10 legfeleslegesebb progira.

  19. “admin” helyesírása a régebbi posztokban is bántóan trágya, de ez a “kölcsön” nagyon durva. Nem ártana kicsit jobban odafigyelni. Külön csemege a fenti bannerben a “más is elfogja”.

  20. h t t p : //www.appscene.org/download/5IzbrIAAjh1db3a7dd8e

  21. @noname:
    “De azért az értelmiségi szinted az kiütközött. Normálisan is lehet közölni hogy el van írva.
    Ha ennyire szakérő vagy mindenben akkor talán csinálj egy saját blogot én állandó vendég leszek és keresem majd a hibákat.”
    értelmiségi szint = értelmi szint
    …lehet közölni, hogy.. : hogy előtt mindig vessző van!
    … csinálj saját blogot, én… : mellékmondatok között mindig vessző van!
    És az utolsó mondatod felszólító módban van, felkiáltó jel kell a végére, nem pont. Ezek is mind elütések, igaz? Hülyegyerek! Pont a hozzád hasonlókkal van tele a faszom. Kis idióta pöcs vagy, de te jönnél a blog-omra javítani. És elütésnek titulálsz egy “kölcsön”-t. Anyád nézd hülyének! Az is, ha felnevelte a méhlepényt helyetted.
    Ezzel kimoderáltam magam, további jó szellemiszint-süllyedést kívánok itt az összes droidnak! Szevasztok!

  22. pmgapps.hu/sajnos-a-szuletesnapokat-evfordulokat-nevnapokat-mindig-keptelen-voltam-megjegyezni-de-most-mar-nem-is-kell

    Ez is kb ezt fogja tudni, csak nagysagrendekkel igenyesebben

  23. @DnP: névnapokra, születésnapokra, és egyéb megemlékezésekre ajánlom az OCCASIONS programot push notification-el. Ha a névjegyzékeidben be van állítva a születési idő, akkor azok automatikusan megjelennek, de custom bejegyzéseket is csinálhatsz

  24. @vik707: Köszöntem! 🙂
    Szép estét!

  25. @vik707: Na jó! Hogy elepítem? 🙂 Bocs ha hülye a kérdés. Leszedtem a megadott linkről, de feltöltésnél hibát jelöl és azt mondja, hogy nem lehet telepíteni. Nekem Rar-formátumban jött le, kitömörítettem és azt nyomtam be iTunes-ba..
    Szarul csinálta? Tudom hogy alap és hülye kérdés, de én is csak egyszer kérdezem meg.. 😛 Kösz a segítséget.

  26. Még mielőtt a nagy helyesirás ellenőrző emberünk megszólni: nem elepítem hanem telepítem…

  27. @visonc: Már nem jön vissza többet… én meg továbbra is jól szellemiszint-süllyedek!

  28. @visonc: amit letöltesz az nem rar kiterjesztésű, hanem ipa, vagyis nem kell kicsomagolni, hanem az iTunes-al kell megnyitni.

  29. @vik707: Barmi ami a push-hoz nyul, nalam tiltolistan van… 🙂

  30. @DnP: Természetesen ki lehet kapcsolni a PUSH-t

  31. @vik707: ok ok… megvan. köszönöm. jóéjt

  32. @siriuspapa: Mondjuk a 3.0.-óta Te is egyre
    alpáribb vagy. 😮

  33. kössz a cikket, jó lenne a progi, de számomra akkor lenne igazán hasznos ha pl. be lehet állítani hogy az illető mennyi idős, fiú e vagy lány, mennyit szánunk rá, és akkor kidobna egy rakat ötletet, hogy mit lehetne neki venni:) szóval ha tudtok ilyenről az is jöhet:D


Add a Comment