fbpx Skip to content

Egy internetes újságban olvastam a TVUPlayerről, az írás szerint bármilyen meccset lehet vele nézni. Mivel kedvenc csapatom meccsét nem adta a tévé, ezért gondoltam kipróbálom az alkalmazást.
Először a myp2p oldalról kinéztem melyik csatornán adják a meccset (lásd első kép), majd elindítottam az alkalmazást. A program nagyon egyszerűen kezelhető, csatornaszám alapján kikereshető a mérkőzés a Sports kategóriában vagy a Search fülön. Streamelés magától indul, célszerű fekvő módban használni a telefont a nagyobb képért. Az AppStore-os leírás szerint azon csatornák nézhetőek akadozás-mentesen, ahol a sávszélesség igény max. 200 kbps, de én 336 kbps-el tudtam röccenésmentesen nézni a meccset. Képminőség teljesen azonos a számítógépes streameléssel, egyáltalán nem rosszabb.
Persze nem csak meccset lehet nézni, több mint 300 csatorna áll rendelkezésre 11 kategóriában. A program használható wifin és 3G-n is, viszont eléggé szívja az akksit, nekem másfél óra alatt 60 %-ot csökkent a töltöttségi szint.
Nagyon jó kis alkalmazás, ajánlom mindenkinek, létezik egy fizetős (3.99 euró) és egy ingyenes változata is.

Ui: focirajongók azért óvatosan bánjanak az alkalmazással, mert én tegnap este majdnem földhöz vágtam a telefont, amikor kedvenc csapatom a 90. és 93. percben bukta el a meccset…

tvuplayer

tvu1

tvu2

tvu3

Olvasd el a hozzászólásokat is

63 Comments

  1. Jónak tűnik. Kérdés mobilneten keresztül mennyit műxik faszán 🙂
    Mindjárt ki is próbálom.

  2. Azon nem próbáltam, mert nekem forgalomkorlátos csomagom van 🙁

  3. Ez is fent van az appulon..Neztem es nem latok az myp2p oldalon csatornat? Illetve hogyan lehet a telon megadni a csatornat amin a meccs megy?

    koszi !

  4. Hát nekem akad mit állat, pedig 200-300-400 fölött is végigpróbáltam. És 20 mbit-es dsl van itthon!

  5. Milan, vagy Napoli a kedvenced? 😛
    am. kösz a cikket, király!

  6. NFL-t találni rajta?

  7. Találni 🙂 Van minden, én rendszerint ezt az oldalt használom! Még TVants nevű meg a stopcast jó progi, remélem jönnek azok is iphone-ra!

  8. szia.

    figyi, amcsi focit tudok nézni rajta? 🙂 mer a kurva sport2 mindig szar meccset kozvetit. koszi a választ 🙂

  9. Olyan nincs ami F1 közvetit 😀 , Valahogy mindig akkor megyek horgászni amikor a futamok vannak !

  10. @Lac: nah most akkor kuldok egy virtuális lebaszást magamnak, mert nem olvastam el,amiket elottem irtak. bocseeeeeeeeeesz

  11. megtaláltam, szal appulo-n fenn van 🙂

  12. ezen az oldalon, amit fenn linkeltél, hol van az,h melyik csatornán lesz?

  13. pankráció is van??

  14. Szinte minden sport van, a LiveSports-on mindig kinn van a kategóriánként a legfrisebb, események! Teljesen korrekt!
    Csak mondom nem minden játszható le a TVU-val

  15. @siriuspapa: nem kéne warezolni itt szerintem

  16. @Zoty4: sztem meg nem kéne beszolni 🙂 pussz

  17. @Zoty4: Appulo-t még maga az admin is postba tette, nem titok, ismeri és használja akinek kell.

  18. nem kötözködés miatt írtam, de sok oldal zárt már be hasonló jogi viták miatt, privátban kellene csak linkeket meg oldalakat megnevezni vagy zárttá tenni az oldalt. Persze csak javaslat volt

  19. @pocox, siriuspapa: ha a linkelt oldalon az adott meccsnél jobb oldalon a tévére kattintasz, akkor kijön az első képen bemutatott oldal. Megkeresed a TVU sort, ráállsz egérrel a Play-re, alul kiírja a csatornaszámot.

  20. Egy kis OFF:

    Üdv mindenkinek.

    Próbálom, a tegnap frissen beszerzett 3Gs-t JB-elni, de sehogysem megy.
    Próbáltam, már mindenhogy. kikapcsoltam a feladatkezelőböl a dolgokat, úgy nem ment fel. Régebbi itunessel próbáltam, úgy simán felment, de az első újraindításnál Visszaált DFU módba. esetleg valami ötlet mit qrhatok el esetleg?

  21. Köszi köszi, már régóta kerestem ilyet.

  22. Sziaaztok!
    Lécci le írja nekem valaki, hogy ezt a appolou-t hogy kell pontossan felvenni a sources-ek közé, mert nekem mindíg hibát ír ki.
    köszi

  23. hát ez jó pont ma egy másik fórumon ezt kérdeztem,hogy myp2p keresztül lehet-e meccset nézni na ez jó hír,ha valaki megtudja mondani,hogy a t-mobile online tv szolgáltatása működik e rendesen az iphonon azt nmegköszönném.

  24. Hali. Set79. A cydiában menj a forrásokra,ott ird be a Hackulo.us-t és onnan telepitsd az installous nevü progit.Utána tudsz letölteni az appuloról.

  25. Kipróbáltam, de nekem szaggat keményen wifin, és 3G-n is.

  26. Kali! Köszi, így már tiszta.
    üdv

  27. Hali biztosan én vagyok a hülye de pl. ma a Debrecen – Újpest meccset akartam megnézni iPhon-on letöltöttem a TVUPlayert myp2-n írta is hogy Duna Tv adja még sem tudtam lejátszani… Mit ronthatok el? Mit nem írhatok jó helyre?

  28. @Dávid:
    Csak azt tudod lejátszani amelyik stream-hez oda van írva hogy TVU player!

  29. Hat nemtom… nekem azt se talalja meg amihez oda van irva…

    beirom a csatorna nevet vagy szamot es soha nem talal semmit

    pl mai dortmund meccs megy igy valakinek??

  30. Sikeült felraknom az installous-t, de megint megakadtam. Ha kivalasztom a letöltenivalót, akkor rámegyek az install-ra, de nem nagyon települ semmi. Mi a megoldás?
    Köszii

  31. @siriuspapa: én voltam a hulye,h nem olvastam… megtaláltam ezt az oldalt az elobb is, de csak most olvastam el,h az adott meccs napján, 14:00-tol lesz fenn az,h hol lesz a mérkozés. mégegyszer koszi szépen a választ. apropo, twitteren vagy?

  32. @set79: akkor csináld azt, hogy először download és aztán a downloads közt ott lesz.ráböksz és install.nekem így ment fel

  33. Set79! Ha kiválasztottad a verziot ,akkor download .Letölti az ipát /kiirja 100%?!/ ,utána alul rányomsz aközépső ikonra a letöltés nyilra.Kiirja az ipa nevet, arra ráböksz és instalál Gomb

  34. Hali ! bocs az oFFért! Vki tud olyat Windowson h az iPhonet webkameraként használjam?

  35. összevissza laggzik, használhatatlan.

  36. Kali: Nem tölti le, egy 27mb-os app-nál rámegyek a download-ra, kicsit vár, és kiírja pirossal, hogy downloaded 3304 bytes. Azt ennyi, nem csinál mást. Utána, ha install, akkor valami csík végigmegy, de olyan gyorsan, hogy nem is látom miaz és mint aki jól véhezte dolgát, nem csinál semmit.:)

  37. Set79:igen az valamilyen hibát,nekem Is szokta Csinálni ,próbálj meg másik kicsi programot!

  38. és senki nem tud nekem infót adni?:(

  39. Ok, köszi, megnézem.
    üdv

  40. @Avni: ősrégen volt egy cikk de akkor is cska egy honlapra streameltel es azt a linket adhattad meg ismeroseidnek

  41. @Avni: Az ellenkezőjét használtam, a webkamerám képét néztem iPhone-on… érdekes volt mert ott hagytam a laptopom(ami tartalmaz webkamerát) a nappaliban, amig én a szomszédnál voltam… simán vizsgattam mi folyik a szobában 😀

  42. ja értem, tehát nem mindig van TVU…hát ez frenetikus-.-‘

  43. Nem szeretem a focit. Pornóra nincs app? Bár láttam egy két nagyobb “feminista” honlap már optimalizálta iphone-ra is atartalmakat. Próbálkozotrt a magyar “aranyhíd” is de elég gagyi lett. Tudtok valami jót? (A barátnő nincs mindig kéznél, de egy iphone :-DDDD)

  44. Hali,
    nekem egyáltalán nem szaggat nagyon jó progi csak egygond van!!
    Egy csomot meg se talál pedig keresten a nevére is meg a számára is.. :/

    és észrevvetem mégegy furcsa dolgot.. néztem egy brazil-argentin mecset, és 2óra mulva visszamentem arra az “adóra” és ugyanonnan kezdte el játszani amikor legelösször megnyitottam azt a csatornát. ez hogy van? :O

  45. @Gyurma: Nem emlékszel véletlenül a progi nevére?

  46. OFF:
    Nem tudja valaki,hogy az itunes-szal felrakott videók hol vannak?
    Előre is kösz.

  47. OFF

    sziasztok! nem tudjátok miért van az h ma frissen jailbreakelt iphone 3g, csatlakoztatva gépre majd iphone browser, és azt irja ki h NOT JAILBROKEN!

    pedig minden fel van téve ami kell, blackrain, cydia, mobilisntallation crack, tört progik futnak stb de iphone browser nem megy!

    tegnap ugyanezen a telón még ment, ugynaz az IPSW van a telón mint azelőtt, (3.1.2)

  48. @Gyurma: Hát nekem az ellenkezője kellene 😀 @Crazy: de kösz az infókat!

  49. @set79: Air cam live video… ha nemtalálod sehol feltöltöm valahova (mert a biztonság kedvéért megvan :-D)

  50. OFF, de érdekes:
    Csak kíváncsiságból visszakerestem a blog legelső bejegyzésére… Egy élmény volt. Biztos van még rajtam kívül itt olyan, aki nem a kezdetektől fogva tag, nekik szánnám elsősorban a linket: Az első post

  51. @Gyurma:
    Megtaláltam, felraktam, de hálás lennék, ha segítenél a beállításokban, mert nem nagyon vágom.Egyszer kér egy email-t meg egy jelszót. Valahol kell regisztrálni?
    Meg kér egy IP címet, amit ha routerem van, akkor melyiket írom be? A laptopon nem kell semmit?
    Hát ennyi lenne csak.:)
    üdv

  52. Le kell töltened 1 kliensprogramot Pc-re is azt itt megtalálod: senstic.com/iphone/aircam/aircam.aspx

    Sajna a beálításokra nem emlékszem de úgy rémlik rém 1szerű volt. (már nemhasználom a progit) Ha semmire nem jutsz szólj felrakom én is még 1 szer aztán megnézem, csak most elfoglalt vagyok de nagyon.

  53. @Gyurma: Elnézést hogy én is bepofátlankodok a beszélgetésetekbe én is letöltöttem a “Air cam live video” programot PC-re is a programot beírom az IP címem hogy manuálisan akkor connecteljek… és egyszer sem jut előbbre. Mit ronthatok el? előre is kössz a segítséget.

  54. @Dávid: Holnap előrukkolok a válasszal, csak ma annyira be vagyok havazva melóval, hogy esélyem sincs utánnanézni… majd holnap…addig türelem.

  55. @Gyurma: Előre is köszönöm. Akkor holnap

  56. Ok, amikor a programot telepíted Pc-re akkor én felraktam a Bonjour-t is. Ezt telepítéskor kínálja fel az AirCam setup. AirCamLive indít telefonon(vagy touch-on) megadsz neki valami emilcímet, (a lényeg, hogy a Pc-n is ugyanazokat az adatokat add meg.) “automatic connection” a bonjour-al iPhone-on. Pc-n a program elidít – “iphone/ipod” gomb kattintás és itt látod, hogy a “bonjour service accepted connection”
    Iphone-on pedig rámész a view-re és ott a kamerád képe.
    Ha jól tudom, csak azon a wi-fi hálózaton megy csak amihez mindkét gép csatlakozik (Pc + iPhone)

    Remélem segítettem. Nekem működik megint (csak mert újra kellett raknom mindent a teszt miatt).

  57. Ennyi offolost balf*szt.
    A programban az a jó, hogy magyar meccset nem tudsz vele nézni. Konkrétan a vb selejtezőkre meg az u20-as meccsekre gondolok. Ezért vettem meg a dolgot de nem találtam olyan csatornára ami jó lett volna.

  58. @Turul: Talán kommunikálni kéne megtanulni először nem minden cikkbe bebiggyeszteni ctrl+v-el “Ennyi offolost balf*szt.” szöveget…
    Szép napot! Üdv.

  59. @Gyurma: Nagyon köszönöm a segítséged. Végig csináltam pontról pontra amit írtál letöltöttem a Bonjourt is… jelszó e-mail cím ugyan az… de semmi reagálás. De lehet én értettem félre a program funkcióját, nem az iPhonnak kellene webcameraként szolgálnia? Megcsinálta egy haverom a saját telefonjával a gépén ahol van beépített webcam és ott a gép képét tette ki az iPhonra… csak ez lenne a funkciója?

  60. Nézd meg a 42. hozzászólást… nincs több mondandóm.

  61. ijj értem:) köszi


Add a Comment