fbpx Skip to content
A Ripdev a saját oldalán jelentette be, hogy bezárja kapuit, elhagyja az iPhone-os közösséget. Komoly okot nem közöltek, így csak találgatni lehet.
Anno ők voltak a menők az Installerrel, ami 2.0-s rendszer előtt maga volt a királyság. Azonban jött a Cydia és mindent vitt. Még volt egy halvány próbálkozásuk az Icy-val, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Most a kódját bárkinek odaadják, aki foglalkozni akar vele. Idők múlásával egyre inkább a pénzre hajtottak rá, ami nem volt nyerő ebben a közösségben, így jobbnak látták befejezni a ténykedésüket.
Mivel anno tényleg korszakalkotót hoztak létre, adózzunk egyperces néma felállással a Ripdev emlékének.

Olvasd el a hozzászólásokat is

38 Comments

  1. Kár értük 🙁

  2. Rest In Peace!

  3. Installer, anélkül akkoriban egy iPhone semmit nem ért volna 🙂

  4. az installerapp-ot is kiadhatták volna ingyen. nagy sikere lett volna.

  5. r.i.p
    egy kis boldogság megjelent a rally master pro ha vkit érdekel 😀

  6. Nem tudjatok, hogy lehet-e iPhone-nal mas telefonrol kuldott nevjegyet fogadni?
    Nekem ugy tunik, mintha at sem jonne.

  7. requiescat in pace

  8. R.I.P. Más: Hamarossan kész a Facebook App Magyarítása (Tisztelet Ginopapának, de az ő verziójának vannak sajna hibái… mellesleg nem 100%-ig Magyar) és akkor közzé teszem… már ha érdekel valakit 1álltalán.

  9. Iphone-ra milyen programozási nyelvvel lehet fejleszteni? A megírt progit hogy lehet tesztelni gépen? Windowson lehet?

  10. @Gyurma: Nem senkit se érdekelnek a karcolásaid 🙂 (Naná persze hogy jöhet)

  11. @másik Gyurma: Miv kollégát kérdezd a másik topicban.

  12. @másik Gyurma: te baszd meg… a másik topic, errol szol.

    Amugy én ezt a ripdevet sajnos nem ismertem 🙁 én már 2.0-ba szulettem bele, 2G-s iphone-om sose volt 🙂 de ha ti mondjatok, akkor kár értuk 😛

  13. Hát igen, azok a régi 1.1.1/2/3-as idők, mikor még iTouch 1G-m volt, és a Lights Off-ot toltam egész nap.. Kár értük. 1 Perces néma csend és felállás megvolt, kérem mindenki tegye meg, akinek volt köze az installerhez.

  14. Gyurma ! Kész az uj , mivel az a régi verziora készült de mivel az ujjat senki nem kérte nem tettem közzé itt az oldalon ! Máshol már használják de várom a te verziodat azért!

  15. egy perces vigyázz meg volt mindenki tegye meg!

  16. @másik Gyurma: Python, c/c++, ruby, Mind 3 van a Cydiában. Ha gépre teszel megfelelő fordítót, lehet tesztelni.
    (Pythont ajánlom)

    @turoci: Egy perc néma emlékezés… Tényleg kár értük.

  17. Hatalmas OFF!

    Sorry mindenkitol de lenne egy nagy problema a telommal.
    a tipus 3g 8gb 3.01 basbendel.
    a problemam ugy 5honapja kezdodott egyik nap bekapcsoltam a telom es nincsen hang mikor feloldom a billentyuzarat mondom ajnye mondom telefonalok kiirja callind de nem hallok semmit kihangositom akkor hallom a csorgest na mondom haldoklika telo, lezarom a telot es egyszer csak el kezd vilagitani a telo ugy 10masodpercig elsotetul 30masodperc szunet ujra vilagit 10masodpercig es ezt addig csinalta amig ujra nem inditom a telot.utana helyre jott es pont az nap jott az uj jailbreak megcsinaltam minden kiraly nem csinalt ilyet tobbett mondom okes regi verzioval volt gond most mint irtam 3.0.1es van fent jelenleg.
    Erre tegnap is elkezdte csinalni a leirtakat ujrainditom megint mukodik maszinten igy inditottam es 5ik ujrainditasnal jott helyre.
    nagy kerdes mitol lehet ez szoftweres jellegu a probelma vagy hardwares?
    el nem tudom kepzelni mi lehet a gond de jo lenne megoldani mert ha nem jon helyre sokadik ujra inditastol az aksim ereje csak ugy megy elfele szoval varom az otleteket aki tud segitsen ha kerhetem!
    elore is koszonok mindent!

    Szifon Forever!

    Aren

  18. @aren85: te kukkolj már bele a jack-dugó kimenetbe, nincs e benne valami… / nem e ment tönkre..

  19. 😀

  20. @aren85: Custom firmware van rajta? Ha nem akarod függetleníteni, akkor restore-olj 3.1.2-re, majd blackra1n. Utána, ha tovább csinálja, próbáld meg JB nélkül. Ha így is csinálja, nézd meg:
    – akku nincs-e leesve kicsit a hátlapról;
    – dokkcsatlakozó tökéletes-e;
    – kábel, füles jó-e;
    – gombok működnek-e.

    Vagy szerviz…

  21. @Ginopapa: A félreértések elkerülése végett nem akarok veled fight-olni, csak a frissítésekből adodó hiányosságokat nem bírtam már elnézni és ezért ugrottam neki. (kész az IM+ és a Skype Magyarítás! Ha lenne időd áttküldeném a Skype-ot, nem tudnád megnézni mi lehet a gond, mert ha fent van az iphonedeliveri /sms visszajelző cucc/ akkor a nem indúl…1ébbként nincs gond vele 99%ig magyar)

  22. Ha megjelenik az üzenetem akkor a Facebook és a Skype mind két eddig elkészült cuccot küld át a gino kukac iphonestable pont tk cimemre ,átnézem és ha kész vagyok vele visszaküldöm ! Bocs csak késön jelennek meg az üzeneteim ! Frissitéseket mindig megcsináltam el is küldtem csak nem lett felrakva valamiért az oldalra !!! Nem az én hibám , ugy tünik nem kivánt ember lettem az oldalon !!

  23. nekik nem jött össze az élet

  24. WakeOnLan letoltheto az appurol itt vegre (lehet eddig is volt csak nem kerestem, es nem jott velem szembe)

    kiprobaltam es mukodik, most mar nem csak fekve lehet kikapcsolni a gepet, de fekve be is lehet kapcsolni 😀

  25. Elnézést az offért.
    3gs 3.1.2 cfw el nem tudok mmst küldeni. Sending el majd kb 95% nál a csík áll. Tés a telo és Tés kártyával használom. 3.0.1 alatt működött.

  26. @Gyurma: Az nagyon jó, mert ami a szifon sourceban van, nekem nem működik vmiért..

  27. @Zoltan: csak appscene-ről törölték az 1.1-et. :S nem töltöd fel?

  28. Használ valaki közületek profil váltót? Felraktam a MirrorProfile-t, elég jó csak nincs hozzá törés. Megvan valakinek közületek?

  29. @Abel:
    1.0at szedtem le pont ezert
    jo az!

  30. sziasztok!
    tudnátok légyszives segíteni!feltettem a 3.1.2-es -t iphone 3g-re és azóta nincs térerő a telómon és nem tudok telefonálni róla!tudja vki,hogy ez mitől lehet?

  31. Gyakorlatilag ők tették az iPhone-t naggyá, ők találták ki azt, amivel ma az apple meg saurik tömik a zsebüket. Kár értük. Milyen más volt még akkor az egész:D. A legelején még úgy kellett feltörni a telót, h wifire csatlakozás, vmi telefonszám felhívása, billentyűkombináció bepötyögése, meg még valami nagyon buta dolog már nem is emlékszem. Komoly volt:D

  32. igen csak igenyes 2.5D-s platform jatek van kilatasban

    toucharcade.com/2009/10/27/untitled-metroid-and-megaman-inspired-game-shows-promise/

  33. H2CO3!

    megneztem mindent amit irtal, aksi telon semmi serules, a fules mukodik rendesen, a tolto csatlakozo es hibatlan, minden gomb hibatlanul mukodik.jelenleg gyari firmware van rajta es az van jailbreakelve ha jol emlekszem.
    mindenkeppen szeretnem hasznalni az ultrasnowt mert ha hazamegyek Mo-ra akkor szeretnek magyar kartyat hasznalni vele.
    O2 fuggo a telom 1,5 eve vettem igy garancia nem hinnem hogy van mar rajta.
    otlet mit lehetne kitalalni probaljam meg jailbreak nelkul?vagy mas baseband verzioval?
    elore is koszike a valaszt.
    leszednem innen az ujabbik verziot de a link nem mukodik nem elerheto az oldal.
    Thx meg1x.

    Aren

    Ui: siriuspapa mint latom ebben a topicban a hozzaszolasod annyit er mint egy kalap sz…r ha csak ennyir futja akkor inkabb menj el legozni.
    helyesirasert meg bocsi de a mai melo utan nem sok erom volt figyelni hogyan is gepelek.

  34. @Bedrock: En 3.0.1-en használtam a netrol leszedett .deb installálásával, de nekem úgy tűnt, hogy erősen szívja az akkut.
    Nem tapasztalsz ilyet?

  35. @Zoltan: De ez csak sleep mode-ban ébreszti fel, amikor ki van teljesen kapcsolva nem és én mindig full lelövöm a gépet 😀

  36. @micro: Nem tapasztaltam, hogy szívná az aksit, de nem is volt neki ideje, mivel nem volt hozzá törés, ment is a kukába. Jó nagy vicc, hogy nincs egy normális profilváltó erre a telóra…..

  37. @Bedrock: Hu bocsi, kicsit faradt voltam este.
    A MyProfiles szivta az akkut.


Add a Comment