fbpx Skip to content

twitter

Úgy gondoltam, a mai rohanó világban már erről is illene írni. Én ugyan nem vagyok egy twitter mágus, csak használom és még igencsak kezdő vagyok benne, szóval a twitter véleményem szerint gyors információ megosztásra használható. Hogy ez miért is jó? A twitterben linkeket, képeket, videókat, egyszóval bármit megoszthatunk 140 karakterben. Mintha egy sms-t írnál csak ez épp “ingyen” van.

Az utóbbi időben mint láthattátok mi is elkezdtük használni mikor élőben közvetítettünk, illetve a szifon.com csapat tagjai is használják előszeretettel. Én azóta használom a twittert mióta rájöttem mekkora élmény iphone-on csiripelni. Mikor mész az utcán és csak megkérdezed, hogy itt ahol most állsz ki tud a közelben egy jó kávézót. És pár másodperc után már jön is a válasz. 🙂 A twitternek az eleje a nehéz. Nem tudod kit kövess. Ameddig nem követsz senki addig nincs információ áradat. Ameddig nem követnek nem kapnak információt tőled sem. Úgy érzem ahhoz, hogy a twitternek legyen értelme legalább ~100 embert kell követnek és legalább 50-80 ember kövessen téged. Ehhez idő kell. A legtöbb ember itt vérzik el, csak létrehozza a twitter accountját és nem használja, azt hiszi ennyi elég. Pedig nem. Igenis neked kell dolgozni a követőidért és igenis neked is kell információt megosztani. Ez persze könnyű miután az iphoneal bárhol, bármikor megoszthatsz bármit. Pár hónap alatt sikerülhet egy olyan közösséghez tartoznod, ami magyar, ami segítőkész, ami megnevettet a buszmegállóban, ami élményt ad.

Természetesen ezt még mondhatnám 2-3 oldalon keresztül is, de úgy gondolom, hogy aki ki szeretné próbálni az kifogja.

Több információt erre találtok: http://www.wyctim.com/mi-az-a-twitter/

Regisztrálni itt lehet: http://twitter.com

A szifon.com “hivatalos” csiripjét pedig itt lehet követni: http://twitter.com/szifon

(ui: Akinek van twitterje nyugodtan ossza meg commentben.)

Olvasd el a hozzászólásokat is

141 Comments

  1. a twitter még azért is jó, mert egy rakás híresség is twittel. így egy kicsit közelebb lehet a mindennapjaikhoz kerülni. néha vicces, amikor valaki, akit sokan követtek, egyszer csak törli magát: érdekes látni a reakciókat. szociológia iránt érdeklődőknek aranybánya. 🙂

  2. Ez olyan mint a PushToTalk! Azt sem hasznalja senki!

  3. kozvetitésekhez ezt h t t p://www.coveritlive.com/ szerintem sokkal jobban tudnatok hasznalni. és jobb megoldás is minta twitter.

  4. @sztar1, @cover: látszik, hogy még nem értitek a twitter lényegét. de nincs ezzel semmi baj. 🙂 ugyanúgy fel kell ennek is pörögnie itthon, ahogy a facebook is betört a piacra. 2 éve még szinte senki sem tudta, mi az a facebook, most meg már egyre többen csatlakoznak. ugyanez van a twitterrel is jelenleg. tegyetek egy próbát. használjátok. bár az tény, hogy ez is az USA-ban pörög nagyon, itthon annyira még nem.

  5. A szifon csapat tagjainak a twitter nevét meg lehetne tudni?

  6. Az én twitter felhasználónevem: http://twitter.com/telegdyd aki akar “bejelölhet”.én is viszontjelölöm.

  7. @Jadeye: nem a pörgesröl van szo,hanem egyszerüen kihasznalhatatlan! miert?? azert mert az atlag ember reggeltöl estig dolgozik.utanna othon is csinalni kellene valamit.szal aki egesznap raer ezen logni,hogy 50-80 idiota ember kommentjeit kövesse,hat az nemtudom miböl el! ez az iskolasoknak valo!

    masreszröl meg en irogasaam hogy most eppen vezetek,vagy szedem a kertben a kutyagumit vagy tudomisen?? ezek biztos hasznos informaciok lennenek!

    a PusToTalk-onis voltam kb 2 hetet,de egyszer sem volt senki bejelentkezve,beszelgetest meg vegkepp nem hallottam!

    nem ellenzem en ezt,de ez annak valo,aki pl egesz nap a Farm jatekkal jatszik a Facebook-on

  8. @Csapi007: Egyszerű nézd meg kiket followol a @szifon 🙂

  9. @sztar1: LOL, ez a farm izé ez vicces. 🙂 csak mert én twitterezek, de a fb-on minden ilyen vacakot gyűlölök… 😀

    de push kell a twitterhez (van pár ilyen app, ami lepusholja az új tweet-eket), és akkor az is lejön. egy sms-nyi ideje meg mindenkinek van sztem. de persze ezt is embere meg munkakörülménye válogatja. a twitter lényege épp ez, hogy a mindennapjaid apró kis pillanatait osztod meg. hidd el, mindig lesz valaki, akit épp a kutyagumizási szokásaid érdekelnek majd. 😀 persze a lényeg nem ez. hanem azok lényegtelensége mellett azok személyes kis “infómorzsasága”, legyen az bármi lényegtelen.

  10. http://twitter.com/iPh0nedebreceN

    Itt lesz további infó arról, hogy mi újság az appuloha1l-ról. (Eddig még nem kaptam választ a levelemre)
    Ha kijön a blackra1n azt is rögtön tesztelem, és írom is a tapasztalatokat a twitteremre 🙂

  11. @sztar1: Hááát nem használja senki…azért ezzel vitatkoznék. 🙂

    Egyébként a legegyszerűbben úgy lehetne jellemezni a Twittert (így kb 2 hónap használat után), hogy ne érezze azt az ember, hogy lemarad valamiről. Ha történik valami a Dev team körül, twitteren ott lesz, ha van új bejegyzés a szifonon, twitteren ott lesz, ha valaki feltölt egy marha jó képet, twitteren ott lesz stb…szal ahelyett, hogy fel kéne keresned csomó mindent, egy helyen lesz. Arról nem is beszélve, hogy évek múlva milyen érdekes lesz visszaolvasni a saját Tweetjeidet, ilyen szempontból egyfajta publikus napló. Szvsz egy próbát megér, nekem tetszik.

  12. hol van már a blacra1n?:(

  13. én most regisztráltam és gyorsan követője lettem a szifonnak és a kedvenc NFL csapatomnak, a Philadelphia Eaglesnek. Eddig nem igazán láttam értelmét, de ránéztem ujra és látom, h a csapat vezetőedzője uj szerzödést kapott. erröl sztem csak napokkal késöbb olvashattam volna..fantasztikus:)

  14. @Crazy: az blackra1n:)

  15. mint az irtam Nem vagyok ellene a twitternek! biztos hasznos infok vannak.hasznaljatok egeszseggel!

    @Jadeye:

    van a Farm jateknak mar iPhone valltozata is! apupplo-n fent van!tehat lenyegeben mar ez sincs asztali gephez kötve.

  16. @cbdomi: na nem mondod .. lojjle mert kimaradt egy betu…

  17. Ez mind szép és jó de ha én esetleg követem a dev team et nem mennék vele sokra azzal hogy ki írja angolul hol tart jelenleg a red-snow vagy a többi programjuk. igaz a szifon.com egyből írná magyarul 🙂
    @cbdomi: azt kérdezném meg hogy angolul küldi a kedvenc csapatod? mert pl jó lenne nekem is de mint már fent irtam angollal nem sokat érnék 🙂

    de lehet kipróbálom,bár én a facebookot se tudom mi 😀

  18. Hogy tudom az iphonon haználni és mit kell telepítenem?

  19. @admin: lenne egy kis hiba a cikkbe “~100 embert kell követnek” gondolom követned. nem okoskodás csak gondoltam jelzem 🙂 és bocsi a fölös offért

  20. @Sonik-29:

    na ez az! angolbol ensem vok perfekt,föleg nem irasbol.elgagyogom amit akarok,de irni azt nem tudok. a nemetek meg a twitter teren nagyon fikak.

    az Appfel portal ugyan frissül naponta,de ott sem tulzottan aktivak.max JB ügyben,mert itt ugye a telo fuggetlenitesen nem penz! / 100 euro / a dijja.

    ha akarnak siman bevinnem a hasznalt kereskedesben vett telomat hogy nyissak ki legalisan.de az nem buli.

  21. @sztar1: ú… asszem azért nem vetem rá magam. 😀 de amúgy értettem a hozzászólásod. 🙂

    @wlan: írd be az appstore-ban keresésbe, hogy twitter, és válassz. ingyenes is van több, fizetős meg mégtöbb. ingyenesből talán most a TweetDeck a legjobb. én legalábbis ezt használom. a fizetősökben meg már általában van push is, de az legtöbbször csak azokat a tweet-eket pusholja le, amit ennek az alkalmazásnak a használatával tweet-elt valaki. persze ezt twitterkliense válogatja.

  22. Nemtudom, én valahogy úgy vagyok ezzel hogy nem izgat mások kis élete 140 karakterben, ahogy exhibicionizmusom sem ezen élem
    ki. Számomra ez tényleg olyan mint a facebook, azt se használom, talán annak lenne értelme kapcsolati tőke építésében, “te is itt diplomáztál? Én is, és pont állást keresek. Nálunk meg pont üresedés van, gyere interjúra stbstb…” de más értelmét nem látom

  23. Én IM+ot használok és abban is van push és minden tweetet lepushol

  24. @Crazy: ne haragudj, de nem kötekedni akartam, csak azt hittem h véletlenül rosszul irtad és emiatt nem találod.

    @Sonik-29: igen, nekem angolul jön:-S viszont vannak különbözö magyar oldalak ahol azért nyomon tudok követni a dolgokat. w w w. kickoff.hu, w w w.nfl.hu
    a facebook meg egy közösségi portál, mint az iwiw.

  25. Megkérdezném tőletek,hogy az iphonémon mit kell telepítenem ehhez?

  26. na, mostmár van nékem is 🙂
    h ttp://twitter.com/tclubbint

  27. @wlan: olvasd el a 19-es hsz-t! 🙂

  28. @iTrash: ja…és SZIFON FOLLÓVER LETTEM 🙂

  29. Köszi……

  30. Tehát magyar nyelvű csak PC-re van?@Jadeye:

  31. @wlan: öhm… magyar nyelvű twitter kliens? telefonra nem nagyon, hiszen hivatalosan magyar UI sincs az iPhone-ra. számítógépre van tweetdeck is, de nem tudom, hogy az beszél-e magyarul, mert én mindent angolul használok.

  32. @Jadeye: Köszönöm!

  33. uj kapacitiv (iphone) kijelzos android a samsungtol:
    mobilport.hu/pda_pna_hirek/20091009/reszletek_a_masodik_androidos_samsungrol/

  34. Valamit nagyon nem értek: miért baj az, hogy mindenki angolul tweetel? Nem olyan nehéz azt megérteni, meg megtanulni sem annyira, hogy megértsd a tweeteket.. Nos hát én 12 éves vagyok, és 1 éve tanulom az angolt, és megértek minden tweetet, és jó magam is angolul tweetelek 🙂 Szóval aki nemtud angolul/lusta megtanulni az légyszives ne fikázza/szólja le, mert “aki hülye, haljon meg”.

    Remélem minnél hamarabb népsazerű lesz a twitter Magyarországon, minnél több ember ismeri, használja majd!

    @szbr 🙂

  35. @Jadeye: nemsokara jon ki a twinqy, ami magyar fejlesztesu twitter kliens, elvileg tud majd magyarul

  36. @cbdomi: kösszi az infót 🙂

    @bukko: én nem fikáztam meg szóltam le csak mondtam hogy nekem sok értelme nem lenne ha jön az angol szöveg, megtudnám tanulni azzal nincs gond. ha pedig ifju korába az oroszt tanulta vagy mást nem hiszem hogy sok kedve van megtanulni (tisztelet a kivétel),ennyi erővel az angolok mért nem tanulnak meg magyarul ez most olyan, független a világnyelvtől. szal ezen lehetne vitázni

  37. @Sonik-29: nincsmit!

  38. @bukko: Melyik suliba jársz?
    (plz használd a válasz gombot! 🙂 )

  39. én is hasonlóan 2-3 hónapja használom a twittert, én se voltam ilyen social networkinges örült, de ezt tényleg jó! amúgy ha vkit érdekel, készítettem egy Napi_iPhoneApp nicket, ahol minden nap csicsergek egy egy aktuálisan random kiválasztott appot! 😉 megvolta reklám helye is! 😀

  40. @csigger: Na igen, nem is tudom ki ajánlotta a twittert…cöcöcö…

  41. @Ace: jajajaj! 😀 te mondtad, hogy van neked is de aktívabban én kezdtem el hasznánli asszem! 😀

  42. Több mint 40 személy kezdett el követni ma. 🙂 Ebből sztem 80% új regisztráció! 🙂 Hajrá!

  43. @admin: szép teljesítmény! gratula hozzá!

  44. Jailbreak-esen: tw1tter 🙂

  45. @H2CO3: ez BUKKO mert nem használta 🙂 🙂

  46. @developer: Ez azt jelenti, hogy GeoHot a twittert is sikeresen dzsélbrékelte? 🙂

  47. én is regeltem és Szifony follower lettem.
    Rá kell jönnöm mi mi, még nem tiszta minden 😀

  48. Szerintem a Twitter hulyeseg. Alapvetoen vannak olyan emberek akit nem erdekel senki. En is ilyen vagyok. Fent voltam twitteren fel evig, irtam minden nap valamit, ami tortent vagy amit ereztem/gondoltam senkise kovetett, csak a sok spam jott. reklam aranybanya… ertelme nincs.

  49. @Delludus: Elirtam. (aki nem erdekel senkit) igy akartam.

  50. Én egy ideig használtam, aztán egy ideig marhára hiányoltam, de most már rendszeresen használom nap mint nap, sőt még a Tweetie 2 -t is megvettem és ennek hatására döntöttem el, hogy inkább kiadom az a pár dollárt minden applikációért minthogy állandóan appulon vadásszak a friss verziókra 🙂

  51. @Delludus: Hát ha az ismerősei közül senkinek sem mondod, hogy fent vagy twitteren illetve egy ismerősöd sincs fent akkor semmi értelme.
    Én sem várom el, hogy hót idegenek kövessenek.

  52. Kössz a cikket, végre valaki tiszta a fejemben a kérdést, hogy még mi a f****om az az internettt:) asszem kipróbálom:) max közlöm, hogy mikor kamerázzák a rendőrök a piroson áthajtókat, ha látom ebédszünetben azokat a kis arany embereket:)

  53. Az Ndriv dolog senkit nem érdekel? Nem értem miért nincs semmi hozzászólás róla…

  54. @miv:
    ndrive -ra gondolsz? pont most toltom

  55. @Zoltan: melyiket töltöd, vagyis honna, én csak nyugat európásat találtam..

  56. apulon van egy link ott egy txt abban sok sok link az egyik az FULL es alatta a lsita orszagokra szetosztva

  57. @Zoltan: kössz, már nézek is egy kelet európát:)

  58. @miv: Ndrive-ot ma raktam föl, és elégé jónak tűnt. Hátrányok :kicsit csúszik a grafika és a (Zsuzsnna féle)robot hang. Viszont ami meglepően jó az útvonal tervezés,és ahhoz képest hogy Magyarország csak februári térképe van fent,eléggé jónak bizonyult. Ami még a pozitív dolgokhoz tartozik,hogy látható a GPS térereje. Ha meg az árát is figyelembe vesszük,szerintem érdemes kis időt szánni rá 

  59. @daralan: Eastern Europe
    (Albania, Belarus, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Estonia, Greece, Hungary, Latvia, Lithuania, Moldova, Montenegro, Poland, Romania, Republic of Macedonia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Turkey and Ukraine)
    rapidshare.com/files/289948608/Do_u_Avrupa_Maps.part1.rar
    rapidshare.com/files/289958217/Do_u_Avrupa_Maps.part2.rar
    rapidshare.com/files/289965235/Do_u_Avrupa_Maps.part3.rar

  60. @daralan: @DetoX: @miv:

    na lejott ez a 3 file, de ez csak map-okat tartalmaz.
    progi merre?

    le kell tolteni ezt is?

    …”That’s it, the map is registered. You will need to do that with each map you would like to use
    Download NDrive v1.0 IPA (World Edition) here
    rapidshare.com/files/289921589/NDrive-v1.0-World.part1.rar
    rapidshare.com/files/289931017/NDrive-v1.0-World.part2.rar
    rapidshare.com/files/289938902/NDrive-v1.0-World.part3.rar
    Windows Map Activation Keygen:
    Download the Windows MAP Activation Keygen here (link above is broken for keygen):
    rapidshare.com/files/289965309/NDKG.exe…”

  61. óóó baszki:D

  62. @Zoltan: Parancsolj,holnapig fönt hagyom: csak Magyarország,magyar hanggal,törés mellékelve h t t p://rapidshare.com/files/291316859/NDrive.zip.html

  63. @nonoka:
    koszi nezem toltom

  64. vagyis majd 15 perc mulva mert free user limit van…

  65. @Zoltan: szerintem egész jó érdemes kipróbálni,amúgy még nem merültem bele de,lehet hogy érdemes foglalkozni a speedcam részével is.

  66. na vegigmentem mind a 4 proxyn ami van , es a negyedik meg nem lett “elhasznalva” rapidra szoval toltom, KOSZI

  67. @nonoka:
    regisztralas kicsit ido igenyes foleg ezzel a portugal utmutatoval:)
    amugy elso ranezesre (menu es beallitasoknal valo lepkedes) eddig nekem ez
    tetszik a legjobban iphonon

    most ramegyek a terkepre is

    koszi meg egyszer

  68. @Zoltan: szívesen,amúgy nem egyszerű a portugál,de a képek csodákra képesek 🙂

  69. Én tegnap töltöttem le,az apulo txt alapján regisztráltam a térképeket is.Az első benyomás a grafikával kapcsolatos,a beállítások menüt egy kicsit szokni kell (nekem a többihez képest ez “fapadosnak” tűnik).Másodszor nálam a közlekedési infó frissítés HTTP hibára hivatkozik,bár nem tudom hogy ez nálunk működik-e….Rövid időre volt módom egyenlőre tesztelni de ez idáig megfelelően működött,holnap jön egy hosszabb teszt….meglátjuk!

  70. http:// twitpic.com/l167s

  71. @tferi66: amúgy egyet értek a fapados-al viszont gyors,nagyon jól kezelhetőek a poi-ok,és az aksi vidám töltődik,míg más navinál merül.

  72. @nonoka: Ez valóban így van!

  73. Azért ezt a Navigonnál cáfolnám.
    Szépen fullra tölti a szivargyújtón használat közbe.

  74. Nonoka, kerlek hagyd meg fent a linket, vasarnap estig. Koszonom szepen

  75. @Zoltan: Igen, bocs, lemaradt a vége…

    @nonoka: Köszi, töltöm!

  76. Hello
    Kérlek titeket hogy aki fenntvan twitteren, és kötődik valamennyire a magyar iPhone-os közösséghez, az followoljon rám!
    Köszi!:))
    http://twitter.com/Telegdyd

  77. Reggelt!

    45 perce GeoHot elkuldte a balckra1n t a beta tesztereknek! 🙂

  78. @Crazy: Akkor már reménykedhetünk, hogy holnap lesz dzsélbrék a népnek? 🙂 Amúgy redsn0w nem lesz a dev-team-től? Vagy a GeoHot-féle feketeeső jó mindegyik szifonyhoz, nem csak a 3GS-hez?

  79. Crazy : ez twitteres info:)? Ajj kéne már nekem is h Twittelhessek:)

  80. H2co3: one ra1n to jailbreak them all!
    Remelem ez mindent elmond:-)
    flotti: twitter.com/geohot
    nem kell regizni!

    Udv

  81. Sajnos Nonoka linkje a magyar NDrive térképpel nem él, mert már 10x le lett töltve. Valaki fel tudná ismét rakni? Nagyon megköszönném!

  82. twitter.com/geohot 50 perc és itt a JB 🙂

  83. As many of you already know, I am releasing a jailbreak called blackra1n. What many of you don’t know is that I’m releasing it tonight! At 4AM EST, I want to see the topic “#blackra1n” trending on twitter. Once I see it trending, I’ll put the download link up on blackra1n.com … Isn’t viral “marketing” cool 🙂

    So, what is blackra1n? blackra1n is a 30 second ALL device 3.1.2 jailbreak. Even the ipt3, but the ipt3 is tethered. In order to boot it, just rerun blackra1n. As far as donations go, they are much appreciated, but not until after blackra1n works for you. I never ask for donations before the tool is released.

    Warning 3g and 3gs unlockers, do not upgrade to 3.1.2 using iTunes if you want to keep your unlock. Baseband cannot be downgraded. Check out the dev team’s offerings. Also blackra1n doesn’t hacktivate.

    blackra1n.com got a quarter million unique hits, and that’s without any content. This jailbreak is going to be huge!!!

  84. amikor is le lesz terhelve a szerver, így ha 11-re megkapjátok az jó 😀

  85. 2G iPhone-nal rendelkezok figyelmebe: nem hasznalhato 2G-n, mert ott nekunk mindenkepp kell a hacktivalas: “Also blackra1n doesn’t hacktivate.”

    aki meg fuggetlenitene, az se hasznalja, mert csak a gyari 3.1.2-re tudod ezt rakuldeni, de az meg baseband-et frissit. szoval csak ovatosan!

  86. @Jadeye: Jadeye szoval fissitek itunes aktivalom vele aztan jb blackra1nnel és kész?!:D:P óójeee

  87. @Jadeye: jah és mi a helyzet a tetheringgel? már megy vagy mi volt vele?

  88. “blackra1n is live”

  89. Mégiscsak kellene a dev-féle p1rosh0

  90. valaki tesztelje!:D nem kaarok első lenni:P

  91. Kint van a blackra1n RC1: blackra1n.com

  92. @Crazy: Hogyhogy valaki tesztelje? Ha jól látom, még nincs kint! 🙂

  93. @Crazy:

    Csak rádobom a gyári 3.1.2-őt, és Blackra1n? Ez ráteszi nekem a Cydia-t is?

  94. @taky1974: L vileg de a gyari fw vel ha kell az unlock neked akkor azt per pill bukod

  95. Működik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  96. @Crazy:

    Na az nekem nem kell. Gyári fügetlen…

  97. ÉS MEGJELENT !!!! Itt a blackra1n JB az összes dögre, 30mp alatt !!! KÖSZI geohot !!

    b l a c k r a 1 n DOT c o m

  98. @ipt3:

    Gyár FW 3.1.2-őn? Meg lett Cydia-d is?

  99. “btw #blackra1n works on the ipt3, you just need to run it everytime to reboot the device” mi az az ipt3????

  100. iPod Touch 3 ha jól sejtem.

  101. 3.1.1 van nekem, és igen van cydia

  102. @Crazy: ipod touch 3

  103. Szia GorTi

  104. ajj most belevagjak vagy ne?:D iphone3G Tre fuggo … merjek vagy ne?:D

  105. @taky1974: Szeva Taki 😀 Látod még szifon nélkül is képben vagyok 😀 Most már egyre jobban várom hogy megkapjam végre a GS-em a szervízből 😉

  106. blackra1n.com/blackra1n.exe

    akinek gyari fuggetlen, vagy NEM akar fuggetleniteni, az igen, frissit iTunes-ban gyari 3.1.2-re, aktivalja, majd rakuldi a blackra1n-t.

    aki fuggo, es NEM a gyari kartyaval hasznalja, annak kell az ultrasn0w, tehat az NE frisditsen a gyari 3.1.2-re!

    2G-vel meg muszaj hacktivalni, amit ez nem tesz meg, igy 2G iPhone eseten se ersz vele itt semmit.

    touch-osok batran ranyomhatjak, de 3g touch eseten meg nem marad meg a JB, ha ujraindul a keszulek, es a bootolashoz is ra kell legyen dugva a gepre (tethered jailbreak)

  107. Tesztelgessetek, hogy jövő héten mikor itt lesz végre a gépem akkor én már nyugodt szívvel klikkeljek az exe-re 😛 😀

  108. Na végre, jó lett!:DJa és ha frissítenék 3.1.2re(most 3.1 van) akkor is müködni fog ez?

  109. @priceg: Igen 😉

  110. @Jadeye: a picsába:S rabokok az updatere es mikor backupolna nah az nem megy es ezutan nem is frissit:S at lehet vlahogy ugrani a backup részét?

  111. Nekem nincs semmi tapasztalatom a jailbreakkel. Ha lehúzok egy programot a h t t p ://appulo.us -ről akkor azt, hogyan kell telepiteni???

  112. szifon sourcet hozzaadod a cydiahoz: stable.szifon.com onnan a mobileinstallion crack 3.1 re majd free app telepitese ez iphonra nem tudom h touchal mi a helyzet

  113. @Jadeye: “akinek gyari fuggetlen, vagy NEM akar fuggetleniteni, az igen, frissit iTunes-ban gyari 3.1.2-re, aktivalja, majd rakuldi a blackra1n-t.” Hogyan kell Ráküldeni? 🙂

  114. @Davide84: gondolom radug elindit rakuld:D make it rain

  115. Köszi a gyors választ!

  116. @Davide84: LoL, Gondolom szifon a PC-re van kötve és indítod az exe-t és követed az utasításokat 🙂 /mint írtam, most nincs min tesztelnem 🙁 /

  117. @Crazy: @GorTen: Gondoltam, de azért megkérdezem…
    Köszi 🙂

  118. THANK YOU GEOHOT!!!

  119. @H2CO3: hát nem tom neked az itunes el volt inditva amikor rakuldted? nekem nem cinslata meg recoveryben maradt miutan az app ki irta h kesz:S

  120. Tényleg erről cikkezel 2009 év végén? Több éves dologról van szó. Mintha most írnád, hogy tényleg kell nekem iPhone 2g?

  121. @Crazy: Én még nem küldtem rá…

  122. @Jadeye: Azt is vedd bele a felsorolásba, hogy aki iTunesből frissített azzal mi van.

    (Eddig arra jutottam, hogy akkor nekem is van JB, de függetleníteni nem tudom.)

  123. én twitterem: twitter. com/kareeka

  124. hupsz ez még haverom accountjával történt.. szóval az az én twitterem 😀

  125. twitter.com/metszet

  126. @Jadeye: “a fizetősökben meg már általában van push is, de az legtöbbször csak azokat a tweet-eket pusholja le, amit ennek az alkalmazásnak a használatával tweet-elt valaki”

    ez mit jelent pontosan?:)

  127. twitterem: twitter.com/turoci

  128. twitter: twitter.com/itoucherblog

  129. Totál homály vagyok a twitteren. Bármit bárhiva írok nem jelenik meg csak az én nickem alatt. Nem értem.

  130. @tferi66: Ha ezt a regisztrálást egy kicsit leírnátok az jó lenne. Én letöltöttem a progit,install-ok.Utána térképet is és winscp-vel bemásoltam a helyére-ok.Utána elindítottam az NDKG exe-t.Ott get new és a kapott serial number-t beírtam a Device ID helyére a Map-hez meg beírtam hogy hungary-magyarország-hu,stb de mindig invalid map-ot kaptam.
    Eddig jutottam, egy kis segítség jól jönne. Előre is köszi.

  131. Csao! Kövessetek ha gondoljátok! Szolnoki DJ/zenefüggő vagyok főleg ebben a témában +Mac +iPhone témában tweetelek + ami történik. @chrishangacsi

  132. http://twitter.com/peti562
    18 éves székesfehérvári redszergazdatanonc vagyok, emellett focizom, filmeket nézek és folyamatosan zenét hallgatok, illetwe twittelek 🙂


Add a Comment