fbpx Skip to content
Már írtam a motoros tartóról, most pedig itt van a kerékpárra szerelhető iPhone-tartó. A Dahon cég által gyártott és BioLogic Bike Mount nevű tartót a héten mutatták be egy las vegasi kerékpáros kiállításon.
A gyártó szerint a telefon vízálló lesz, mert a képernyőnél lesz egy érintésre érzékeny műanyag réteg is és a rázkódástól sem kell majd tartani. A telefon 360 fokban lesz forgatható. A tartóhoz kapható lesz egy töltő is, mely a kerékpár dinamójához csatlakozik és onnan nyer magának energiát.
A tartó 60 dollár lesz és januártól vásárolható meg, a töltő pedig 100 kemény zöldhasúba fog fájni.

Svájci bicska

Már több mint 75 ezer alkalmazás található az AppStore-ban, eligazodni sem könnyű közöttük. Az Appbox Pro fejlesztője gondolt egyet, és készített egy olyan programot, melyben számtalan hasznos kis alkalmazás található: valutaváltó, vízmérték, elemlámpa, vonalzó, rendszerinfó, fordító (magyar is), mértékegység-átváltó stb.
Nagyon hasznos kis alkalmazás, nem véletlen első az amerikai AppStore-ban, mindössze 0.79 euróba kerül.

Olvasd el a hozzászólásokat is

36 Comments

  1. ez a biciklis cucc elég jónak tűnik 😉

  2. Jó reggelt mindenkinek

    Ja elég jó okosság azt nem tudom mien iphone ja van a palinak, felül mi van a két szélén amit meg is fog ?

  3. Van valakinek tapasztalata iphone használattal kondizás közben? Ilyen karra erősítés jellegű megoldásra gondolok vagy hasonló okosságra, hogy jó-e meg általában mennyire van úgy “biztonságban” az iphone ha az ember aktívan vigyáz rá.

  4. hát nekem konditeremben csak annyi a szerepe hogy rajtavan auxal a magnón, am az ifitnesst rátettem, meg a notesban van az edzésterv, mér akarod a karodra tenni?

  5. En futas kozben szoktam hasznalni nike -szal, es most keszulok venni egy karpantot. Ebayen 700 ftert mar van 1-2 jo.

  6. *nikeplus-szal

  7. @Sonik-29:
    szerintem azokkal a “buckakkal” van stabilizalva h ne logyogjon a tokban! 🙂 de most komolyan

  8. ja es nem csak fent van hanem az also reszen is ket oldalt

  9. Üdv mindenkinek!

    Az lenne a kérdésem, hogy van-e közületek olyan, akinek 3G iphoneján 3.1-es fw van? És ha igen, akkor erre várható, illetve megoldható-e majd a jailbreak? Illetve, ha nem oldható meg, akkor egy downgrade 3.1-ről 3.0.1-re lehetséges-e és annak jb-je? Mégegyszer hangsúlyozom, 3G iPhone!!

    Köszi!

  10. valaki tud vmit a 3.1es Jailbreakről?

  11. @Valaki: 😀 remélem érzed ebben az iróniát:D:D:D:D:D:DDD:D:D:D::D:D:D:D

  12. @Zoltan: áhá 🙂 én asszitem hangszórók 😀

  13. @Joker_3G:

    Üdv mindenkinek!

    Az lenne a kérdésem, hogy van-e közületek olyan, akinek 3G iphoneján 3.1-es fw van? És ha igen, akkor erre várható, illetve megoldható-e majd a jailbreak? Illetve, ha nem oldható meg, akkor egy downgrade 3.1-ről 3.0.1-re lehetséges-e és annak jb-je? Mégegyszer hangsúlyozom, 3G iPhone!!

    Köszi!

    Valamint még az lenne a kérdésem, hogy az AddressBook.sqlitedb fájlt hogyan lehetne visszavarázsolni a telefonra? Jb nincs!!!!

  14. @Crazy:hogynee 😀

  15. Akárhogy is nézem ez nem egy LAs Vegasi bringa expó, ha nem a Friedrichhafen-i bringa kiállítás Németországban. 😀 Amúgy a tartó tetszik és kellene is.

  16. @Joker_3G: nekem 3G iPhonom van 3.1-el jailbreakelve! csak le kell szedned a pwnagetool 3.1-et (kizárólag MAC-re van csak) és azzal csinálsz egy coustom fw-t és kész is!

  17. Joker_3G: mondd drága barátom, te szellemi fogyatékos vagy, vagy nem tudsz olvasni? Esetleg kombó, és mindkettő igaz?

  18. BandiG: ha megfogadsz egy jótanácsot, ami nem a technikai oldaláról szól a dolognak: ne pakold teli magadat (legfőképp a karodat ne) mindenféle szarral edzés közben, a kondizásnál minden felesleges kis súly, szorító valami ártalmas lehet akár rövid- akár hosszú távon. Javaslom, hogy szerezz be valami kis MP3 lejátszót, amin tudsz zenét hallgatni, ne erőlködj az iPhone-al!

  19. @suexID:
    jajj de az olyan meno

  20. @suexID: Köszönöm az építő jellegű hozzászólásodat!

    @gerdg:

    Lenne több kérdésem is! Ha ráérsz, felvennél msn-re?

  21. @tr00p3r:
    de a lasvegasra mindenki oda figyel
    ha meg azt mondod hogy
    dahon.com. Matt Davis of Dahon demonstrates the BioLogic Bike Mount for iPhone at Eurobike 2009 in Friedrichschafen, Germany.
    akkor lehet h nem

  22. 3GS tulajoknak egy kis remény.

    youtube.com/watch?v=F-oSbKtajX4

  23. sry off
    Kéne egy kis help, felraktam egy játékot a telomra és nem tudom hogy de átvette egy progi ikonját magyarul 2 egyforma ikon és 2 külön app, próbáltam már letörölni őket teloról majd itunesból is töröltem (gondolok itt a dokumentum/zene/itunes/iphoneapp ra is) majd újra felrakom telora de még mindig ugyan olyan az ikon, hol kellene még törölni mert telon is megprobáltam megkeresni de ott nem talál semmit :-S

  24. Találtam egy érdeks linket.

    Realtv adás sajnos spanyolul.
    Próbáljátok ki iphonon.

    iphonetv.es

    Nagyon komoly.Miért nincs ilyen M.o.-n?

  25. @Joker_3G: ha adsz egy msn címet akkor felveszlek 🙂

  26. @suexID:
    Oké, köszi. Igazából leginkább az ifitness miatt kéne, meg ugye az ottani zene se a stílusom, de ha tényleg nem érdemes/szerencsés ilyen karpántot használni, akkor más megoldást keresek (memorizálom az edzéstervet 😛 )

    @N0rby21:
    Gondoltam ott kevésbé zavar mint zsebben vagy máshol rajtam, de tényleg talán túl nagy ahhoz hogy nálam legyen egyfolytában.

  27. Napi hír:
    Van egy 2009. májusi iPhone 3G-m eladó!
    Fehér, 16GB-os, T-Mobile-os, garanciális, 3.0-s (JB-elhető, unlock-olható) szoftverrel, minden tartozékával + átlátszó hátlapvédővel és víztiszta kijelzőfóliával.
    i.ár: 90.000 Ft
    Miért adom el? Mert vettem egy 3GS-t. 🙂

  28. @gerdg:

    raycsi(kukac)hotmail.com

  29. nekem olcso 3g 8gb kellene

  30. Ezután a tartó után, már csak egy kábel kell a szifonhoz, ami kilométer órát csinál belőle, meg egy hozzá való szoftver.

  31. Win alatt még nem lehet jb-ni a 3g-t igaz?

  32. Ez az iphonetv pont es tényleg jó oldal, én is pont ilyet keresnék magyar adókkal, de sajnos úgy látom mostanába még nem fogok f1-et nézni iphone-on, vagy bármi más magyar csatornát.

  33. @kid: Olvasd el a szeptember 23-i iTunes9.0.1-Biztonságos lehet frissíteni! postot, és annak is a 21. hozzászólást. Én is annak alpján raktam fel a 3.1-et a jb-et, és minden szuperál.

  34. ToMzorz írta:
    2009. szeptember 29. | 05:08
    ezzel nem mernek bringazni nem tunik masszivnak

  35. @luigi106 köszi a segítséget


Add a Comment