fbpx Skip to content
Anno létezetett az ’I am rich’ nevű alkalmazás, amely nem csinált mást, csak egy gyémánt ikonját rakta ki a képernyőre, de 999 dollárba került. Miután néhány balek – aki megvásárolta – reklamált, az Apple eltávolította a programot az AppStore-ból. Azért még szép számmal találhatóak több száz dolláros alkalmazások, ezek sorrendjét állította össze a BusinessInsider.

10, XA1 (179.99. dollár)
Az alkalmazást hangmérnökök, mixerek tudják hasznosítani, spektrumanalízist végez.


9, Interpath (179.99 dollár)

Ez egy orvosi diagnosztizáló program, mely távoli hozzáférést biztosít patológiai képekhez, így könnyebben fel lehet ismerni a rákot és egyéb betegségeket.


8, Nursing Constellation Plus (179.99 dollár)
A programmal kiszámolható egy gyógyszer adagolása, de többek között megtalálható benne orvosi szótár, számológép is.


7, ROSIE Home Automation (199.99 dollár)
Az alkalmazással vezérelni lehet az otthonunkban már kiépített Rosie rendszert. Többek között irányíthatjuk az a/v rendszert, világítást, biztonsági rendszert stb. Aki ilyen rendszert használ, annak meg sem kottyan az alkalmazás ára.


6, iDcrm (199.99 dollár)
Teljes értékű Microsoft Dynamics CRM alkalmazás, marketingesek és értékesítők előnyben.


5, Lexi-Dental Complete (299.99 dollár)
Ez is egy orvosi diagnosztizáló program, fogorvosoknak készült több, mint 160 röntgenfelvétellel és 1000 képpel. Bár én nehezen tudom elképzelni azt a szituációt, amikor a fogorvos egy kézzel a számban turkál, másikkal pedig az iPhone-on nézi milyen diagnózist is kellene felállítani…


4, Mobile Cam Viewer (349.99 dollár)
Ez az alkalmazás egy kamera-megfigyelő rendszer. A díj éves előfizetési díj, amit évente meg kell újítani…


3, PDR Quote (349.99 dollár)
Ez a szoftver autószerelőknek készült. Könnyen kiszámítható a szerelés költsége, számlát állít ki stb.


2, MATG – SAP BusinessOne (449.99 dollár)
Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kapcsolódj a céges SAP rendszerhez, így megnézheted az értékesítési, pénzügyi, raktározási stb. számokat.


1, iRa Pro (899.99 dollár) és iRa Direct (499.99 dollár)
Dobogó legfelső fokára egy multikamerás megfigyelést lehetővé tevő alkalmazás került. Csatlakozni lehet videókezelő szerverre és szemmel tarthatjuk a megfigyelt objektumot.

A legtöbb alkalmazásnak létezik ingyenes vagy jóárasított változata is, ezért ha valaki arra vetemedik, hogy megvásárolja valamelyiket, érdemes előtte kipróbálni, nehogy a vásárlás után szembesüljön a használhatatlanság problémájával.

Olvasd el a hozzászólásokat is

81 Comments

  1. az i am rich az igenis egy hasznos progi volt 1000 dodoért

  2. Hát én egyiket se tudnám mire használni:)

  3. kamera megfigyelős az arra illetékes emberek számára hasznos, de valójában vagy PC előtt ül a felügyelő, vagy nyaral a telefonnal, de utóbbi esetben meg nem dolgozik.

    az autószerelős meg egy sima számológéppel helyettesíthető, de egy olyat írni nem nagy kunszt, de ha ennyiért eladható, még én is átgondolom…

  4. (amúgy az i am rich-ben egy piros kő volt, az meg rubin, de az app értelmességén ez persze nem változtat… :P)

  5. @rich: Igazad van hasznos volt, sok hülye majom vett egy piros ikont 1000 dolcsiért…

    🙂

  6. @rich: Mi lehetett a leírásában? :D:D

  7. @kleineriking:
    Nekem van eladó kék smaragdom csak 500USD-ért
    Érdekel valakit? egy kalapáccsal könnyen beilleszthető bármilyen mobiltelefon kijelzőjének a közepébe, akár iPhone-ba is.
    🙂

  8. Vik707: én ugyan ezt 300-ért adom 😀

  9. @vik707: Végülis ha megveszem Tőled a kék smaragdot és “beépítem” az Iphonomba aztán veszek egy újat 500 dollárért még mindig ugyanott vagyok mint az i am rich-el, csak két telcsim van:
    -egy használható
    -és egy egyedi!

    🙂

  10. @Xedamen:
    🙂

  11. Innen letölthatő az: I AM RICH!!!
    h t t p://www.mediafire.com/?3uy2h8zpv4a

  12. Innen meg az iRa Pro :
    h t t p://www.appscene.org/download.php?id=529383997

  13. @Lacko: 😀 😀 jeeh, alternatív link… Így kicsit spórolok:d

  14. @Lacko: Végre vissza kapom a drágaságot!

  15. @Lacko: vajon frissítés várható rá?? 😀

  16. Kipróbáltam:hát az I am rich nem az év játéka 🙂

  17. azé a negyedik durva, évente meg kell újítani… omg..

  18. Csao, hÁt ez tényleg elég vicces egy dolog, de a sok hülye amerikaiból minden kitelik!

    Apropó: ha megreped a telo hátlapja azt gariba cserélik? Olyan fél centi fekete repedés van a töltőnél:/

  19. @Lacko: leszedtem…nézegetem de majd melohelyen remélem tesztelem is 🙂

  20. ezt az írást 2 hete már olvastam a neten, nincs valami újabb dolog ?! 🙂
    pl. 50%-al olcsóbb az iphone 3G 2009 09 01-től ?!

  21. @draft: Bárcsak:… 😀

  22. baz és tényleg olcsóbb lett az iphone
    most már megéri váltani

  23. t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/iPhone3G_arlista.pdf

    itt a link, mert az oldalon mega olcsó 😀 minden készülék egy ezredesbe kerül

  24. @Norrbi: Nekem is ugyanaz a gondom, szintén a telefon hátulja van megrepedve a töltő csatlakozójától, már olyan 1-1,5 centis.
    Ezen kívül van még egy repedés, az a némító gombtól indul, olyan fél centis
    Soha nem ejtettem le a telefont.
    Van reális esélyem, hogy cseréljék gariban T-ék?

  25. Sziasztok!
    Bocsi a témától való eltérésért, de ezekre a kérdésekre szertnék valakitől infót kapni, melyet előre is megköszönök! Az akuidő rövidsége szembetűnő nekem! Napközben aránylag “sokat” 40-50 alkalommal beszélek ez időben kb. 1-1,5 óra. A 3G szolgáltatás ki van kapcsolva a Bluetooth viszont 8-9 órán keresztül üzemel. Szinte alig használom internetezésre, ha igen akkor is max 1 óra de csakis kizárólag WiFi-t használom! Reggel 100% töltöttséggel indulok haza pedig 19-34% érkezem. Kérdésem: ez így normális vagy esetleg lehet javítani a fogyasztást? Még 1 mostanában egyre többször jön üzenet, hogy a telo elvesztette a szolgáltatót! Ez miért van? Ezen is lehet e segíteni?

  26. kis off!!
    véletlenül nemtud valaki videocsengőhangos progit? mert volt ugye ez a videowallaper csak az má nemjo 3.0 hoz:(

  27. heavytools16:h t tp ://www.youtube.com/watch?v=_Wo-_LjDZgo

  28. @Kohi:
    szerintem a te akkuidod teljesen normali!!!
    beszelgetes BLUETOOTH+wifi
    siman jo az a 19-34%

  29. Ez az ‘I’m rich’ számomra legalább is csak arra volt jó anno, hogy megvicceljem a haverokat, hogy 1000 dolcsiért vettem. Néztek ám nagyokat! 😀 Aztán persze mondtam, hogy igazából ingyen volt, de azért a pár percért megérte!

  30. @DetoX: es nalam is ugyanez jelentkezik. alul a toltonel 2 rovid repedes, valamint a nemitogombtol a hangeroszabalyzoig egy masik. szinten nem volt meg elejtve, csak a foldon allo desktop tetejerol esett egyszer szonyegre de azt meg sem erezte. elfogadhatatlannak tartom ezt egy negyedmillios telefonnal…. minden bizonnyal a garancia b*szik ra, mint ahogy arra is, hogy egy pixelem halott.

  31. Hogy lett az az iPhone negyedmillios…?

  32. @cotag: Szerintem megvette a gyémántot rá:D

  33. @cotag: Úgy, hogy nála van az eltűnt 4G prototípus! 🙂

  34. Üdv mindenki !

    Egykis off: Jelenleg egy furcsa hibajelenséggel küzdök amit még eddig soha nem tapasztaltam. Mikor az iPhone-om csatlakoztatom a laptopomhoz (XP sp2) akkor az iTunes nem ismeri fel az iPhoneom. Vagyis valamit érzékel de kiírja hogy nem tudta csatlakoztatni az iPhonet mert az valami ismeretlen adatot küldött. Utánanéztem több helyen, találtam egy megoldást, miszerint kikell törölni a Lockdown mappát az application databól és jó lesz. Ezután újra csatlakoztattam az iPhonet ekkor már valami Unknown Error üzenettel dobott vissza, és így sem csatlakozott. A telefon csatlakozáskor pittyen és rezeg is 2-őt csak nem veszi be az iTunes. Sőt tölt és még a képeket is le lehet róla venni. Ennek a hibaüzenetnek is utána néztem. A legtöbben azt írták, hogy valahol a kapcsolatkezelője a winfosnak nem tud valamit jól, és összeakasztja a wifit az iTunes valamely részével és, hogy ezért tiltsam le a wifim. Megtettem minden hálózatot kábeles / wifi letiltottam, tűzfalat is kikapcsoltam, volt millió restart, de semmi, iTunes újrarakás is volt meg telefon restart. Azóta is ilyen üzeneteket dobál random, hogy Unknown error, meg ismeretlen adat miatt nem csatlakoztat. Próbáltam másik kábellel is. Ha Recoverybe teszem látja. A telefon amúgy 100%-ig funkcionál 3G 3.0 van rajta JB + Ultrasnow. Ha valaki találkozott / hallott már ilyenről akkor az kérem segítsen mert feltenném a navigont de így nemtudok syncelni 🙂

  35. @iZed: Viccet félretéve elvileg mondom ELVILEG a repedésekre is vonatkozik a garancia!

  36. @Davide84: Igen, anyaghiba… Ha nem igy van akor merges leszek, mert az enyem is dobja a hibat…

  37. Nem lehet ugy feltenni a zeneimet a telefonra hogy ugyanugy ugyanabba a mappaba legyenek mint eredetileg ,hogy az itunes ne kategorizalja?

  38. @Kris: Nem sajna… ird at az artist a mappa nevere es akor ugy lesz, de sok zenenel ez mar maceras…

  39. @Steev: Nekem is fehér van kb 4 hónapos és egyelőre csak a fülesnél van egy leheletnyi repedés.
    Ez még nem zavar de ha tovább romlik a helyzet akkor megyek cseréltetni…
    🙂

  40. @Kris: az iTunes nem a mappa vagy a file nevek alapjan jeleniti meg a zeneket, hanem a file-ok ID3 tag-ei alapjan. De ha Cd-rol grabbelsz valamit, vagy netrol letoltod annak az ID3 tag-ei mar nagy valoszinuseggel rendben lesznek. Regebben jelentett ez problemat, ma mar nem nagyon.

  41. @Davide84: Nekem is pont a fulesnel van, es ha bedugom a fulest, akor szet birom ugy huzni h belelatok a telo belsejebe.. :S

  42. @Davide84: a régebbi 3g-m még az első darabok között jött át magyarországra és fehér színe miatt világított rajta minden repedés. az összes illesztésnél pókhálószerűen rajta voltak, főleg a kapcsolóknál, éleknél, széleken. Nem hullott szét, de esztétikailag elég zavaró, hogy gyakorlatilag bomlásnak indult a telefonom…

  43. @Steev: Na az azért már durva egy cseppet, lehet, hogy a helyedben minél előbb visszavinném nehogy kitalálják, hogy leejtetted vagy valami…nagy szemetek tudnak lenni!

  44. Zoltánnak: köszönöm a választ! A hibaüzenettel kapcsolatban nincs véletlen infód?

  45. @Davide84: Hetfon viszem mert 15-en lejar a gari.. viszont ejtettem mar le egeszen pontosan eggyetlen egyszer… de tokre a masik oldalan van a serulesi nyom,szal ha szorakoznak akor…(amugy meg karcmentes)

  46. @Supi: Igen jól mondod, nem szép látvány!
    Mondom az enyém még elfogadható, mert nem nagy, de láttam már én is másnál olyan pókhálósat és Qrva ronda volt tőle az amúgy gyönyörű Iphone… 🙂

  47. @Steev: Reméljük nem szórakoznak és sikerrel jársz! Amúgy tényleg vicc, hogy vigyázunk rá mint a szemünk fényére és mégis reped…Mit kéne csinálni vele vitrinbe rakni és néha lefújni a port róla?
    Nagyon idegesítő! Majd azért meséld el mi volt mert érdekel! Biztos találkozunk még itt a szifonon… 🙂

  48. @Davide84: Persze, beszemalok rola holnap este 8 korul, mert adig nem leszek gep elott…

  49. @Steev: Én kb este 10 körül érek haza, de majd visszaolvasok vagy nézem Iphonon! 🙂
    Mégegyszer sok sikert kívánok!!!

  50. Nekem azt mondták nem cserélik.de sok a panasz.ennnyi.

  51. @h.andras: nemtudom pontosan, mert Nekem még nem kellett mennem hála Istennek, de sokat olvastam arról, hogy kicserélték gariba a repedések miatt! Na mindegy holnap okosabbak leszünk ha Steev elmondja tapasztalatait…

  52. Kiváncsian várom az eredményt!ha cserélik neki akkor megyek balhézni.

  53. sziasztok!

    nem tudna vki segiteni abban hogyan rakhatom vissza a 3GS-re a OS 3.0 -t a 3.0.1-röl ?? mivel a purplerainnel nem tudtam feltenni a cydiát… :S

    elöre is köszi!

  54. @wicked: szedd le az eredeti 3.0-as FW-t. iTunes-ban alt+restore es akkor ki tudod valasztani az elozoleg a gepedre letoltott 3.0-as FW-t. Nalam mukodott siman. Sok sikert.

  55. @wicked:
    redsnowal jailbreakelsz akkor tuti felmegy a cydia

  56. köszi! már csak abban segitsetek h honnan tudok szerezni 3.0 FW-t??

  57. Wicked: ha nem törölted ki a számitógépedről manuálisan akkor rajta van! Egyébként meg gugli.

  58. Nekem mióta megvan, ha videót nézek (vagy bármit csinálok, csak akkor feltűnő) a kijelző egyik szélén nincs rendesen összeragasztva az ezüst csíkkal és átvilágít. Eddig nem gondoltam rá, hogy garis lehet, de nem ártana, mert ront a helyzeten, az tuti.

  59. köszi mindenkinek…sikerült!

  60. irok egy alkalmazast én is…. a z lesz a neve,h im bitch, but not rich. egy ugyanolyan ikon, csak rajta lesz egy szomoru fejes smile 🙂 ja, és csak 99 dodo lesz. vkit érdekel? nektek természetesen ingyenes

  61. Siriuspapa: jajaja és mutassa már légyszi a menőbb utcasarkokat poi-ban a térképen! 🙂

  62. OFF
    sziasztok nekem lenne egy óriási gondom tudom hogy valahol már írtátok hogy mi a megoldás de nem találom. Újratelepítettem a telóm egyben frissítettem a 3.0.1-re minden jól ment és sikerült cydiából telepíteni de mostmár nem indul el. Tehát elindítom elkezd tölteni a cydia de állandóan kilép. Valaki segítsen pls.

  63. Van egy program, a neve : Clear Cydia List Cache
    Keress rá Goggle-n,2 kis fájlból áll,elindítod,rádugod a telefont a gépre,és megnyomod a gombot. Tök egyszerű.

  64. Hello Urak/Hölgyek. Kicsit off a téma, de régen kérdeztem. MCoolPhone NEM shareware nincs valakinek véletlen (Aktivációs kód)
    Nem jönne rosszul,jó funkciói vannak a kis proginak. Köszi előre is.

  65. @frboy72: Ha kódot kér: 12345678 🙂

  66. Megkérhetnék mindenkit, akinek repedései vannak, hogy fényképezze le, és linkelje be a képet?

  67. Sziasztok!Melyik a legjobb themes szerintetek?Nincs kedvem végignézni az összeset:))

  68. @Kcsaba65: Ez egy elég nehéz kérdés! Kinek mi! Izlések és pofonok…..Azon kívűl ,meg létezik jó pár darab! A leginkább tetszetősek winterboard alapuak ,ami meg köztudottan eléggé lassítja a telót. Én az javaslom ,nézz csak körül! pl itt: h t t p://www.mbtheme.com/Iphone_theme/

  69. h t t p://w w w.mbtheme.com/Iphone_theme/

  70. @Higgins: Köszönöm!:)

  71. iphoneview kódotok nincs véletlenül?:)

  72. sziasztok valaki nem tud nekem valami olyan alkalamzást a iphone 3g-re hogy ne egye a pénzt amikor feltöltöm mert minden nap vagy 2-3 száz forintot levesz de nem tudom mért, Panonnos vagyok

  73. @Najim:

    h t t p://w w w.unlockit.co.nz

    Telepítsd fel a FAKE APN-t!
    Ez megakadályozza, hogy a telefon csatlakozzon bármiféle módon (3G, EDGE, GPRS) csak Wifi-n keresztül!

  74. @Higgins:

    Ezeket a témákat hogyan tudom ráfektetni iphonera?

  75. kösz Joker_3G
    de nem találom az oldalon a FAKE APN-t valami pontosab cimet tudsz adni?

  76. @Najim: ez most komoly? Egyszerüen ne állits be semmit az APNbe. Vagy nekem pl a net helyett “nett” van. S ha hasznalnom kell a 3g netet átirom, de ugy tuti,h nem megy fel a netre..nem vágom h erre minek külön program….

  77. @Najim: iPhone-ban mentél rá remélem 😀

    @Böszi: Ez nem program, ez ugyanazt csinálja mint te, csak ő nem “nett”-et ír 🙂

  78. na akor én be mentem a hálozat—edge—és ott az apn-nél be irtam hogy nettt és most már csak a hivásaimért meg az sms-ért vesz le pénzt? a többi menzöt üresen hagyjam
    elöre is kösz

  79. @Najim: A pannon internet eléréshez csak “net”-et kell írni többi mező üres. Tehát ha mást írsz be, nem tudsz felcsatlakozni a nethez. Én csak azt mondom, hogy nem fog felmenni a netre, de hogy olcsobb lesz e a számlád…:)
    @Joker_3G: Akkor most már programozo vagyok:)


Add a Comment