fbpx Skip to content

Új 3GS reklám

Héten új 3GS reklám jelent meg. Ezúttal fókusz a sporton van, szerepel benne golf, baseball és tenisz.

iPhone antireklámok

Ha már reklámnál tartunk, érdemes megemlíteni két antireklámot. Ugye minden iPhone reklámnak az a konklúziója, hogy létezik megoldás a problémára, „there’s an app for that.” De mi van akkor, ha magával az iPhone-al van probléma? Itt a megoldás.

Kreatív felhasználók készítettek egy barátnős reklámot is 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

125 Comments

  1. 🙂

  2. Most veszek iPhone 3g-t és az előző tulaj pedig vált 3gsre kifizette a kötbért a kérdés az hogy ha ő nem fizeti az előfizetését a 3g-t még mindig letudja tiltani a T-mobil?

  3. @fat32: ha nem ismered meg nem venném! Mennyit szánsz egy ilyen telora? Nekem van egy 8gigásom!

  4. Az utolsó videónál 0:34-től hogy hívják azt a programot,azt az arckeresőt vagymit?Úgy láttam hogy az ikon alá az van írva,hogy Match-Her,de így nem találja meg az iTunes Store.

  5. Szeretném megkérdezni hogy hogy lehet azt megcsinálni hogy minden oldalon más háttér legyen?

  6. @JEROME: én adnék egy 2G 8gb + valamennyi casht…
    :$

  7. OFF
    BeejiveIM 3.0.2 license.key.error.invalid üzenetet kapon
    Létezik rá valami megoldás?
    3.0.0.1.9 is ezt csinálta
    h t t p://www.appscene.org/download/7mImMUEAQr3df89916e9
    ON

  8. @fat32:
    ha kifizeti a kodbert, felmondja a szerzodest, igy max a 3gs-t tiltjak le neki;)

  9. @GodHet: Van megoldas, vedd meg 😀 Masik verzio nincs….

  10. @Steev akkor ott rohad meg 😀

  11. @isty: hat az nemjo bolt mert a nekem 32gb 3gs kéne

  12. @fat32:
    Ha tényleg kifizette, akkor azt azt jelenti, hogy felbontotta a szerződést, ezért ennek az előfizetésnek a díját már nem fogja fizetni, mert a szerződés megszűnt. Szóval ha megveszed tőle, akkor nem fogják letiltani az iPhone-t mivel kifizette az “árát”.

  13. Amúgy létezik olyan mint ami a 3. videóban van, hogy megmondja, telefonszám alapján, hogy ki hol van? Ha létezik akkor gondolom kell hozzá az, hogy a keresett embernek legyen gps-e. És ha tényleg létezik akkor, hogyan ?:P (ipod touchon is működik esetleg?)

  14. @GodHet:

    Használj IM+ -t vagy Palringot. De vannak ingyenes alternatívák is pl. Nimbuzz

  15. Ha már failed:
    Ki tudja, hogy miért szakad le folyton a wifiről az ajfon (Gigabyte BR01G router). Most tekintsünk el a szokásos fúj nem linksys és társai dolgoktól, mert köze sincs a hibához, hiszen ha 2 laptop, 1 pda, 1 pc jól megy róla akkor az ajfonnak is kellene tudnia, tehát ez valami beállítási dolog lehet benne.

    Szóval nem is leszakad, hanem elvileg fent van (az ikon azt jelzi, max térerővel) de mégse töltődik be egy oldal se, csak a csatlakozás utáni első mondjuk 15-20 másodpercben. Arra emlékeztet amikor a PDA wifije energiatakarékos üzemmódban van, és akkor egyszercsak elfelejti, hogy ő most csatlakozva van.

    Az igazi kérdésem pedig: mi lehet elállítva, ez az energiatakarékos wifi dolog kikapcsolható-e benne, vagy szokjak hozzá, hogy egy százezres kütyü nem képes együttműködni egy párezres routerrel?

    Azért fontos igazából mert így minden wifis dolog (stanza,files lite, stb) bukó ami nem annyira vicces :\

    Előre is köszi!

  16. @pama: az utolso videoban levo appok csak fikciok….

  17. @smv: Tűzfalat próbáld meg kikapcsolni, hatha ugy meg! Aztan ha ussem megy probálj meg fix ipt beállítani a telefonnak, de ne azt amit automatikuson kioszt hátha rossz ipt oszt ki a router! Amugymeg amost dobtam ki egy linksyst,én a legolcsobbra esküszöm ami több éve több helyen is bevált : TPLink!

  18. @JEROME: Sajnos ezekkel kezdtem, nem segít 🙁

  19. De szarul csinálták ráadásul, hogy screenshotokat dobált…a dock is mozog…

  20. @JEROME: gondoltam,persze de ugy voltam vele, hogy egy próbát megérhet…
    🙂

  21. A wifis router max 2 laptopot es 1 iphonet tud kezelni egyszerre wifi kapcsolattal!ha ennel tobb van akkor zavar tamad! Nalunk 2 asztali gep log kabelen, 3 laptop wifin es 2 iphone 3g wifin!ezert ha en wifin netezek akkor a masik iphone mar nem jap elegendo savszelt,ezert behal!

  22. smv Nekem is ogy kezdodott oszt csere lett a vege garanciaba 🙁

  23. Valaki ha már a reklámban van, nem tud olyat hogy az én iphone-onról látom hogy helyileg hol van egy másik iphone?

  24. @sztar1: Nem egyszerre van bekapcsolva ennyi eszköz, csak ezeket tuti jól kezeli:)

  25. Létezik olyan app, ami megmutatja, hogy az aksi, és a telefon egyéb részei hány °C-osak?

  26. @smv: Elmesz egy plazaba vagy mekibe estleg haverhoz ahol van nyilt wifi es kiprobalod hogy ott is ugyanazt csinalja. Ha igen akkor restore ha nem akkor wifi beallitas esetleg problema da az is elofordulhat hogy csak compatibilitasi hiba. Ennek a savszelesseghez semmi koze. Akkor akinek csak egy par 100Kb netje van mar nem is tudna netezni. Ez igy marhasag. Meg nem minden nyilvanos wifi biztosit megabites vagy feletti savszelesseget. Akkor ott sem lehetne wifizni.

  27. Nemtudja valaki hogy lehet minden oladlra másik képet rakni??

  28. @smv: esetleg probalj meg mas tipusu passwordot adni a routernek. Mondjuk ha WEP van, akkor WPA-at, hatha valtozik a dolog.

  29. @sakii: Van ilyen progi ,én már használtam. Úgy emlékszem winterboardos. Sajnálom ,de a neve az istennek sem ugrik be… :S De arra emlékszem ,hogy eszi az akksit, és a memóriát rendesen ,úgyhogy nem ajánlom!! Én is hamar töröltem… De ha eszembejut a neve majd leírom!

  30. @smv: Probalj meg masik csatornat megadni a wifinek

  31. @Higgins: Köszönöm hogy válaszoltál de akkor ne is gondolkozz rajta hogy ha iylen. Köszi!!:D

  32. Hogyan lehet törölni a yourtube-al letöltött videókat??

  33. Sziasztok lenne egy kerdesem az normalis h a telefon aljan csak az egyik hangszorobol Jon a hang? A masik mikrofon lenne?

  34. Balász,pontosan ahogy mondod! 🙂

  35. Kris: A videón elhúzod az ujjad vízszintesen,és előjön a Delete gomb.
    Az előzőben Balázs akart lenni természetesen,bocs! 🙂

  36. @Higgins:
    kernek linket a sip phone appra, illetve magara a sip phone szolgaltatas weblapjara.

  37. hello mindenkinek! A bosspaperben beállitottam hogy ne legyen dock mögött az a pöttyös háttér és nem tudom hogy kell kikpacsolni. Ha letörlöm a bosspapert akkor minden ugyanolyan marad!

  38. És még valami: Az iphoneom nagyon elkezdett merülni, ekkor mi a teendö? restore?

  39. @hero: ra kell dugni a toltore, hogy feltoltse!

  40. @smv:
    hát nekem is ez a routerem volt valamiért nem birták egymást nekem is mindeig ledobálgatta a iphont és most router csere után megy minden ugy ahogy kell
    de ott én sem tudtam megoldani a dolgot.

    SAJNOS

  41. hero: Elloptad a képemet! Amúgy nekem a push szokta nagyon meríteni.

  42. @Lacko: Szerintem te loptad el a képemet! 🙂 Nekem már 2 hete ez a kép van kinnt 🙂

  43. @zoltan: Kössz a kimerítő választ…

  44. @Lacko: amúgy a te képedben az alma nagyobb, szóval nem lopott:)

  45. Valaki aki Ért hozzá el tudná magyarázni mit lehet tenni ha a telefonom 5 perc alatt 20%-ot merül?

  46. Hasonló az ízlésünk 🙂 egyébként ha ilyen hirtelen elkezd merülni azt egy cydiás program is okozhatja.

  47. @Lacko: Már régóta merül. Azzal kezdődött hogy levettem a töltőről és csak 40%ig töltötte fel, aztán másodpercenként merült 2 százalékot. Reboot megoldotta. De ha azóta hozzányúlok azonnal kúszik le az akku, pedig se push se 3g se gps nincs bekapcsolva.

  48. Valaki tud erről a source-ről valamit mert nem akar működni. h t t p://iphone.blog.hu/2009/08/13/cydias_fizetos_appok_repoja

  49. passz…én annyira nem értek hozzá….de hátha van valaki aki már oldott meg ilyet.

  50. OFF!
    Sziasztok tud valaki serialt xdrive hoz? Paypaal lehet megvasarolni de az nekem nincs es nem is lesz:p vagy esetleg tört xdrive link is jo lesz 🙂 thx all

  51. Valaki innen szedett már szét iPhone 3G-t?
    Illetve az lenne még a kérdésem, hogy honnan szerezhetek olcsón iPhone 3G akkumulátort?

  52. @hero:
    nekem nem veszi fel a cydia, szerintem siman szurik h ne lehessen innen tolteni, ami ertheto, bar ennyi erovel xsellize-re is szurhetne, szoval lehet csak a repo cim rossz…

  53. Sziasztok
    Lehet hogy egy nagy baromság de megkérdezem. Mivan ha a trémobilnál veszek új előfizetéssel egy 3gs – a legdrágább előfizetéssel 18990 Ft ért. Másnap felbontom a szerződést és kifizetem a kötbért.( x Ft) Beleteszem a jelenlegi kártyámat és használom. Akkor 18990+x Ft ért van egy 3gs- em hűségidő nélkül? Mint mondtam lehet hogy baromság

  54. Eléggé off de ma a blikkben (nem biztos majd megkeresem) láttam 1 cikket a robbanó iphoneokról meg stb…viszont sikerült 1 olyan képet kirakniuk ahol vidáman virít a cydia az alkalmazások között 😀

  55. @kucuka: Nem bonthatod fel a díjcsomag szerződést. 12 vagy 24 hónapig fizetned kell.

  56. @kucuka: Szerintem simán felbonthatod a szerződést, ha kifizeted a kötbért akkor megszűnik a hűségkötelezettség. De a kötbér elég borsos lesz. Ha jól tudom 3g esetében ez pl 160 e ft volt. Az 50 ezres kedvezményes kötbér csak azoknak szólt akik 3GS-re váltottak.

  57. @Lacko: @hero: Ezt vicces volt így vízuálisan szemlélni ezt a beszélgetést ,ahogy a nagy alma beszélget a kis almával! 🙂 🙂 🙂 😀 Rokon lelkek! Hajrá!

  58. Egy kis off:
    Kedves szifon com os közösség….
    Szeretnék 2G iphone rol váltani 3G- re..Különböző oldalakon néztem(beszmac pl.)már eladó 3Giphone-t de mivel valamilyen szinten én is szifon comosnak tartom magam inkább az itt jelenlévő közösség valamelyik tagjától vásárolnék.Mivel bennetek talán jobban bízom mint teljesen ismeretlen egyénekben
    Jövőhéten maximum 70ezer forintom lenne az “uj” telefonra.Ezúton érdeklődnék hogy van e valaki akinek volna egy 3GIphone-ja eladó számomra..
    Persze ha esetleg alkuképes akkor azt kitörő örömmel fogadnám hisz mégiscsak “válság”van,és hát mindenki pénzből él.
    Cserém oka: napközben s menetközben is sokszor kell igénybe vennem az internetet s a GPRS EDGE technológia a 3G hez képest jelentősen lassabb,nehézkesebb.
    Válasz(-okat) előre is köszönöm!
    email címem: steefan82 kukac gmail pont com

  59. @Higgins:
    kernek linket a sip phone appra, illetve magara a sip phone szolgaltatas weblapjara.

  60. @zoltan: h tt p://hu.wikipedia.org/wiki/Voice_over_IP mint kiderült tényleg nem lehet vele mobilt hívni csak IP-t vagy SIP URL-t De mindenesetre én beregisztráltam a gizmo5 ön és kaptam egy hívószámot igy wifin el lehet érni elvileg és én is tudok telefonálni! Ginopapa weblapjáról le tudod tölteni (ha a nevére kattintasz) vagy esetleg fent van az appulo .us -en is!

  61. @Higgins:
    amugy hasznald a fring-t abban be lehet adni SIP et,
    jo sip pedig a voipbuster.com
    magyar vezetekes heti 300perc ingyen1x-i minimalis (talan 10eur) feltoltessel!
    es persze skype amivel 3 honap 9euro magyar vezetekesre 10 000perc /honap

  62. Sziasztok!

    Nekem a trémobilnál van egy 3GB-os mobile internet előfizetésem, ebben a hónapban elértem az 1,5GB-os adatforgalmat, ettől kezdve drasztikussan belassult a netem. 50 – 90 kilobits / sec-es download speed -el jön a net. A normális sebesség, 2000 – 3500 kilobits / sec.

    Tudna valaki hozzáértő segíteni hogy mi lehet a probléma?

  63. OFF!
    nem tudjátok, hogy miért lehet az, hogy a cydia kidob olyan 2-3 másodperc után? utolsó indításnál csak kerestem valamit, nem találtam és kiléptem belóle (tehát semmit nem telepítettem). Attól kezdve (kb. 2-3 napja) egyszerűen nem megy a cydia. Elindítom, bejön a kép, tölt 2-3 másodpercet és kilép magától. Van valakinek ötlete vagy csak a restore segít? 3.0-ás szoft, 3g, cydia magyarítás fent van. Előre is köszönöm.
    Andree
    ON!

  64. OFF

    iBlacklist nevű programra lenne szükségem 3.0 alá, tudna valaki segíteni, hol van feltört verzió vagy crack, serial?

    Előre is köszi!

  65. Sziasztok,

    Honnan tudok térképet leszedni iGo-hoz. Amit letöltöttem abban csak Mo van benne. Illetve, ha már leszedem, hogyan kell beletenni az iGo ba??

    kösz

  66. Sziasztok!
    Ipone 3g telefonom olyat kezdett el csinálni hogy rádugtam töltőre és össze-vissza mászkál a töltés. Hol 32% hol 75% utánna megint 20%. Miért csinálhatja ezt hogy ugrál állandóan?

    Köszönöm a segítségeteket!

  67. @Indigen:
    Az iBlacklist programot fel tudod tenni a szifon.com cydia source-ból.

  68. Bocs az offért:
    Nem tudom hogy van-e itt valaki aki játszik a Gangstar nevű játékkal és már eljutott-e idáig,de ha van akkor segít nekem légszives.Az egyik a küldetésnél amelyiket nyanya ad ,hogy le kell fényképezni valakit.Ott hogy kell lefényképezni? Mindig azt írja ki,hogy: Bad photo try harder!

  69. @Xtray: siman fel kell csak masolni a fileket a megfelelő könyvtárba winscpvel pl. Van is egy cim ahonnan le lehet szedni a terkepeket. Ha keresgetsz a forumokon itt kb 5 napja irta valaki.

  70. Egy kis off:
    Kedves szifon com os közösség….
    Szeretnék 2G iphone rol váltani 3G- re..Különböző oldalakon néztem(beszmac pl.)már eladó 3Giphone-t de mivel valamilyen szinten én is szifon comosnak tartom magam inkább itt érdeklődnék

    Persze ha esetleg alkuképes akkor azt kitörő örömmel fogadnám hisz mégiscsak “válság”van,és hát mindenki pénzből él.
    Cserém oka: napközben s menetközben is sokszor kell igénybe vennem az internetet s a GPRS EDGE technológia a 3G hez képest jelentősen lassabb,nehézkesebb.
    Válasz(-okat) előre is köszönöm!
    email címem: steefan82 kukac gmail pont com

  71. Sziasztok!
    Ipone 3g telefonom olyat kezdett el csinálni hogy rádugtam töltőre és össze-vissza mászkál a töltés. Hol 32% hol 75% utánna megint 20%. Miért csinálhatja ezt hogy ugrál állandóan?

    Köszönöm a segítségeteket!

    HELLPPP

  72. @lightbalazs: ha ketszer irod be semlesz jobb! 🙂 biztos beszart az aksid, de ilyenkor legjobb egy restore aztan kiderül minden

  73. @isty: Szia! A ” VATERA.hu-n, és a ” Tesz-Vesz-en van egy csomó eladó Iphone 3G, ott nézz körül.Lehet licitálni, vagy cserélni ráfizetéssel. 70eFt-ért már kapsz is szerintem.Anno én is ott cseréltem.

  74. @norbopapa: Sajnos az nálam nem működik ):
    Az 2.2 verzió asszem elindul az üdvözlő képernyő aztán kilép! 2G telefonom van.

    Valami ötlet?

  75. @Andree:
    en nem tudom ra a valaszt csak annyit hogy nalam ha nincs netkapcsolat akkor ugyan ezt csinalja a cydia, restore ide vagy oda.
    nettel viszont nem lep ki.

  76. Sziasztok, lenne egy kérdésem…
    Iphone 3G 3.0.1

    Mivel lehet függetleníteni?

    Ultrasnow esetleg?!

    Köszönöm a válaszokat… 🙂

  77. Tárgytalan, megtaláltam…

  78. @JEROME: próbáltam, de nem találtam. Mi az a Winscp?

  79. Sziasztok! Most fedeztem fel a feher iphoneomon nehany repedest. Alig lathato kis repedesek vannak pl: bekapcsgom es a kromkeret kozt, fuleskimenet es krom kozt es a mikrofon es krom kozt! Erdeklodnek hogy masnak is van ilyen problemaja?

  80. @zoltan: Hú ez remek ,ránézek! Nagyon köszönöm!

  81. @Pisti1300: Másoknál is! Állítólag a fehérek betegsége! “anyaghiba” Ha jól tudom ,sajnos erre nem terjed ki a garancia,de a helyedben én megpróbálnám cseréltetni!

  82. @Pisti1300:
    nem feherbetegseg a feketeknel ugyan ugy elofordul csak nagyon nehez eszrevenni a hajszalrepedesbe kerult koszt…

  83. @Xtray: Ha adsz mail címet küldök leírást Winscp-hez!

  84. @Pisti1300:
    Pisti1300!
    Nekem kicserélték garanciába! Két hétig tartott, de visszajött, és ez komplett új iphone. Add be!

  85. @Pisti1300: Nekem is van ilyen a 3hetes 3GS-en. Csak a hófehér verziókon venni észre, nekem is ugyanezeken a helyeken. Az előző fehér 3G-t ilyenért vittem vissza, és kicserélték egy teljesen újra, úgyhogy ezt is visszaviszem majd úgy 1-2 hónap múlva.

  86. @Higgins: név kukac név pont hu? mert ha igen akkor felvettelek msn-en !

  87. @bobodoki: hétfőn indulok visszavinni a fekete 3g-t, hogy reagálták le nálad amikor mutattad a telót? csak azért mert mifelénk nem annyira rugalmasak! te pesten vitted be?

  88. @Ginopapa: hordosikukacfreemail.hu

  89. @Pisti1300: @zoltan: Én azt olvastam valahol,hogy a fehéreknél gyakrabban előforduló dolog ,mint a feketéknél és apple állítása szerint anyaghiba! De valóban tény ,hogy könyebben észrevehető! Mint ahogyan a fehér GS-ek is elszíneződnek bizonyos tokok használatakor!

  90. @ypsilon: Ez engem is erdekelne, mert most nezegettem az en 3gmet es en is lattam rajta ket hajszalrepedest a fuleskimenetnel…jo lenne ha cserelnek, mert mindjart lejar a garim, es akor hosszabitanak azt is …. 🙂

  91. Egy kis off:
    Kedves szifon com os közösség….
    Szeretnék 2G iphone rol váltani 3G- re..Különböző oldalakon néztem(beszmac pl.)már eladó 3Giphone-t de mivel valamilyen szinten én is szifon comosnak tartom magam inkább itt érdeklődnék

    Persze ha esetleg alkuképes akkor azt kitörő örömmel fogadnám hisz mégiscsak “válság”van,és hát mindenki pénzből él.
    Cserém oka: napközben s menetközben is sokszor kell igénybe vennem az internetet s a GPRS EDGE technológia a 3G hez képest jelentősen lassabb,nehézkesebb.
    Válasz(-okat) előre is köszönöm!
    email címem: steefan82 kukac gmail pont com

    vatera meg ieneket kihagynám fentebb leirtakra hivatkozva…
    :$

  92. @Higgins:
    nekem volt ilyen karc a 3g-en a nemito gomb mogott eleg hosszan 1cm tuti volt

  93. @zoltan: Most ,hogy mondtátok nagyító alá vettem a feketémet ,és a jack aljzatnál nekem is van egy 6 mm-es! 🙁 Mondjuk nem csodálom ,mert állandóan dugdosom ki-be! Most akkor ez gari??? Mert akkor futok! Novemberbe lejár az egy év!

  94. @Higgins: na mizu Magnum-tol lenyúltad a nagyítót? 🙂

  95. @cia: Naná! 🙂 Este leszel? 22után? Lenne pár kérdésem! 🙂

  96. Hol ?

  97. @Higgins: Bizony, a papíron az áll ilyenkor angolul, hogy anyaghiba. Aztán kapod az új iPhone-t fóliásan 🙂

  98. @Higgins: Skype 22 korul

  99. @SS:
    az összforgalmad volt ekkora? Mert az adatforgalmi korlát a kimenő + bejövő adatmennyiséget számolja.

  100. @Higgins: privibe tudok email címet adni???

  101. @zoltan: Köszi az infót. Próbáltam 3g-n és wifivel is. Net mindkettővel van, bejönnek az oldalak safari-ban meg minden.

    Esetleg ha valakinek van ötlete a 63-asra annak örülnék!

  102. Hello
    aki szedett már szét 3g-t vegyen fel msn-re legyen szives 😀
    mert szétszedtem, és furcsán viselkedik a home gomb, és nemtom visszakötni a rezgőt.

  103. jah és az msn cimem: mkb_td kukac hotmail.com

  104. @Andree: Van valami olyasmi cikk h nem indul cydia vagy valami hasonlo itt az oldalo, keresd meg, sztem segiteni fog…

    @telegdyd: Hat en meg nem szedtem szet, de youtubon van egy csomo video, meg minden, hatha segit…

  105. Sziasztok! Megjelent néhány napja a telefonom kijelzőjén pontosabban a telefon ikonon egy karika benne egy virággal és ma az email ikonon is megjelent ugyanez . Mi a fene lehet ?? Eléggé idegesít. .!!

  106. sziasztok elég uj vagyok a témában még csak most kostolgatom de máris nagy fába vágtam a fejszém! Szereztem egy iphone 2g törött külsö lcd-vel ami mindaddig müködött mig le nem merült csutkára az ifon. ha rádugoma töltést nem jelez semmit. mit gondoltok mi lehet a baja? uj aksi megoldja a gondját? köszike a segitséget elöre is.

    a másik pedig ginopapához megy. látom kerested hogy lehet cindya repot csinálni ha bejutok az oldaladra és megtudom a mail cimed már küldöm is a linket a leirással!

  107. @Xtray: Ennyire titkos? 🙂 Milyen privire gondolsz? 🙂 Küldj akkor ehy mailt az én címemre! higginskukachiggins.hu

  108. @KillZ: Nee bass! És mekkorának, és hány darab repedésnek kell lennie? Vagy nem kötekednek a T-nél? Nekem van a jack nél egy 4mm-es De ha több kell!!! 😉 😀 Egyből csere?? …szaladok

  109. @cia: Késtem! 🙁

  110. @Higgins: én a vésöt javaslom a kifinomult repedések elöidézéshez 😀 😀 😀

  111. @noobi97: Egy kis fine tuning mi? 🙂

  112. Elnézést, az előzőből kimaradt. Az első megoldás vált be nekem.

  113. Hamar off! Nehany napja uj asztali gepet hasznalok,mert a masik kicsit osszeomlott! Feltettem az itunest aktivaltam a gepet,de a navigont nemengedi telepiteni a telefonra!minden mas egyebet viszont igen! Unknow error-ral elszall! Itunes verzio 8.2, a telefon meg 3.0.1

  114. Helló mindenki lenne egy kis gondom.
    Számítógép nélkül lehet ipa filét a telóra rakni?Mert nagyon kéne a “gangstar” játék ha valaki tud valami könnyű megoldást azt meg köszönöm.köszönöm

  115. Admin, itt-ott megjelentek béta 3.1-ek, majd írhatok róla, kíváncsi vagyok 🙂

  116. írhatok=írjatok… hülye diszlexia… 🙁 😀

  117. Hol tudom letölteni az Iphone OS 3.0.1-et? Nekem az iTunes time out-ra leáll…
    thx

  118. @Higgins: Nekem egy 4-5m hosszú hajszálrepedés volt a telefonon, a hangerőállító gombok alatt. Ez miatt cserélték. A mostaninál a bekapcsológombnál van kettő, meg a 3,5mm-es csatlakozónál, meg a némító gombnál. Ha már lesz rendesen készleten 3GS, akkor viszem vissza majd. Kár, hogy feketét nem lehet kérni, mert van egy olyan érzésem, hogy mindegyik fehér ilyen lesz.

  119. @noobi97: gino kukac iphonestable pont tk ide küldheted és köszi !!

  120. en tutira nem cserelnem vissza fizikai serules miatt a keszulekeket, hajszalrepedesek…
    mazli h apple ilyen

  121. @zoltan: Nem fizikai sérülés! Az asztalon fekve keletkezett az enyémen a legnyobb repedés, az oldalán 5 csík egymás mellett. Szó sincs fizikai behatásról. És ezt tudja az Aplle.

  122. Kipróbálom, hogy látszik-e az avatarom.

  123. Látszik. 🙂
    Köszi a gravataros tippet.


Add a Comment