fbpx Skip to content

Régóta vártam olyan alkalmazásra, amellyel kedvenc csapatom éppen zajló mérkőzését tudom nyomon követni. Néhány hete megjelent a Gooooal 2009, melyben ha a beállított csapat mérkőzésén gól születik, push üzenetben értesít a találatról.

gol1

gol2

Az adatbázis igen bő, 1600 csapat közül lehet választani, a teljes magyar NB1 is benne van. Először a telefon beállításainál engedélyezni kell a pusht, majd az alkalmazásban a Teams fülön kikeresni a csapatot és a Follow gombot megnyomni.

gol3

Ezután nincs más dolgunk, mint gólra várni, amit push üzenetben megkapunk. A LiveScore fülön egyébként más mérkőzések eredményeit is nyomon tudjuk követni.

Aki nem tudja nézni az esti meccset, annak nagyon hasznos lehet ez az alkalmazás, amely 1.59 euróért vásárolható meg az AppStore-ban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

23 Comments

  1. jó, jó.. de engem nem csak a gólok érdekelnének… amolyan hattrickes közvetítes érdekelne…

    és egy kis off:

    nekem piszkosul lassan töltődik be az Üzenetek progi.. másnak is?

  2. másnak is, a progi meg király!

  3. 3GS-en, ha bekapcsolom a pusht, akkor készenlétben is meleg a telefon hátulja, ráadásul 5-8 óra alatt fullra lemerítené a telefont úgy, hogy csupán készenlétben van. Ha a pusht kikapcsolom, akkor minden ok.
    Valakinek van tippje, hogy ez miért van?

  4. Sziasztok,remélem alaki tud nekem segíteni.tegnap este restoreoltam,de miután újra jailbreakeltem a telót megjelent pontosan 12 db iBlank átlátszó ikon.de még fennt se volt az iblank.letörölni meg nem tudom,mert respring után vissza rakja őket.már próbáltam azt hogy felraktam az iblankot és azzal letörölni,de nem sikerül.előre is köszi a segítséget!

  5. LoL

  6. appulon sajna nemtalalom vki vmi alter helyet nemtud a progihoz? 🙂

  7. Sziasztok.

    Jailbreakeltem a telot, voszont egy olyan gondom volt, hogy valamilyen progit feltettem, aztán se kép – se hang. Próbáltam egy restrore-t de nem tudtam megoldani a hivatalos iTunes oldalon keresztül, mivel folyamatosan hibát dobott vissza (The iPhone could be restored. An unknown error occured (3014).)

    Bementem garanciálisan a Tmobilba és a srác egyből feltette a 3.0.1.-et. Miért nem ment nekem??????

    Köszönöm, ha segítetek.

  8. jibb: nekem push-ol orba szajba a telom (3Gs az enyem is) nekem nem melegszik es bir siman 2 napot. 3G ki van kapcsolva es a wifi is, csak akkor kapcsolom be, ha hasznalom is.

  9. @aha: pedig ott van 🙂
    http:// appulo.us/appdb/ ?page=viewapp&id=10429

  10. Hajrá Loki! 2:0 nekünk!

  11. Az első gólt kb. 30 mp után “push-mogta” a másodikat viszont olyan bő negyed óra késéssel… Nektek?

  12. Valaki olyan appot mondjon ami kitesz egy ikont az óra mellé hogyha silent módba van a teló, már kivan a **** hogy mindig elfelejtem, nyomom feljebb a hangerőt de az se mutatja…

  13. @Felegy: Akkor nem tudom mi lehet. Majd nyomok egy restoret és kipróbálom egy tiszta rendszeren, mert most van rajta vagy 60 app minimum. Elvileg ebből csak 2 használja a pusht, ezért nem valószínű, hogy ez lenne a baj.

  14. Sziasztok,

    csak egy PUSH-SMS-es kérdés:
    ha felteszem ezt az alkalmazást és jön SMS, az pénzbe kerül nekem?
    Ha nem kerül pénzbe nekem, akkor valaki mondja már el nekem, hogy ki fizeti ezt ki és miért éri meg neki?

    Köszi!

  15. b.: a push nem sms! Csak puszta internetes adatforgalom. A program készítőjének a szervere küldi a készülékedre, a progi érzékeli hogy jött valami, és megjeleníti, úgy mint amikor te feltöltesz egy képet az iwiwre, és ott megjelenik. Csak most a te készüléked az “iwiw”, komprende??? 🙂

  16. Valaki segítsen be van kapcsolva a push és ez a program és az IM se pushol. Mind két program sbsettingbe megnézve Nem fut a háttérben.

  17. @Sayoka: Megcsináltad a nagy démonvadászatot a bzolkaa cikkéből? Mert ha igen lehet hogy kiirtottad az com.apple.apsd.plist -et, ami -ha jól tudom- a push -ért felelős. Nem próbáltam ezeken a pusht, de nem lehet hogy programon belül is állítani kell? A sttings/notifications -on belül biztos be kell kapcsolni, és kell netkapcsolat is.

  18. @Sayoka: Ja és nem kell futnia a háttérben hogy megkapd a push üzenetet.

  19. tehát a Push üzenetek, az adatforgalmat leszámítva nem kerülnek plusz pénzbe?

  20. Pont Ferencváros van a képen 😛 büszke vagyok rátok 😛

  21. @ElGreco: nem kerül pénzbe, de már leírták 3szor 🙂 nekem inkább a GPS-t magyarázza el valaki, annak mért nincs havidíja, meg ilyenek 🙂 mmint gps szolgáltatás like gsm, pedig itt még műhódat is igénybe veszünk.. 😀 mindegy, addig jó mig ingyé’ van 😀 Magyaros virtus 😀

  22. Nekem miért nem megy???

  23. XD hogyan kell megcsinálni ezt a push-t? köszi válaszotokat


Add a Comment