fbpx Skip to content

IMG_0177

Ismét csütörtök, tegnap bevallom elaludtam és nem raktam már ki a csomagot. Most pótolom is! Tehát ez a csomag nem jó 3GS -re csak 2G/3G -re. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet felrakni a 3GS -re, hanem azt, hogy ott vannak hiányosságok. A 3GS csomagot lassan, de biztosan készítjük még 5-700 fordítandó rész van vissza. Ezt a lokalizációt csomagot szánjuk végleges bétának, ezután már normálisan felkerül a szifon source-ba. Tehát ismét várjuk a visszajelzéseket hibákat.

Nagy vonalakban, hogy mi változott:
  • számos helyesírási probléma javítása (egybe, külön írandó)- több gombon kilógtak, hosszú feliratok szerepeltek, rosszul tördelődtek.
  • az akkutöltés százalékos kiírását javítottuk, úgy néz ki ugyanilyen jellegű probléma volt a Jegyzeteknél.
  • Részvények visszaváltoztatva Tőzsdére – meghajolva a nép akaratának, habár tényleg helyesebb is.
  • Pányvázást mindenhol internetmegosztásra javítottuk.
  • 3GS lokalizációját is elkezdtük, az új elemek kb. fele tartalmaz már fordítást, itt még érdekesen nézhet ki néhány helyen.

Source: http://betalocal.szifon.com

Navigon 1.1 Magyar hang/menü

Elkészítettem a navigon csomagot, most már bármelyik navigonra telepíthető a magyar hang és menü.

Telepíthető a szifon.com cydia source-ból.

Balesetmentes vezetést! 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

260 Comments

  1. Köszönjük!

  2. Nagyok vagytok!!!

  3. Kedves admin! Mi az oka annak, hogy egy már többünk által többször feltett kérdésre napok óta nem vagy hajlandó válaszolni???

  4. @gegi: Például?

  5. Elnézést de kérdezek itt! A kérdést már feltettem a Navigonos topicban is. Én a full 1.73GB-os Navigont töltöttem le. Mikor lesz hozzá magyar nyelv és hang?

    Köszi!

  6. Adminok! PLS egy fórumot hányatok már fel, mert nagy a káosz így! Cydia megoldások 1000ei mindehol….

  7. @Zuzzer: El kell készítenem a csomagot a cydiához és utána már ti is tudjátok telepíteni, a mikorra nem tudok válaszolni.

  8. A Bzoolka által készített tuningcsomaggal kacsolatban én magam is többször kérdeztem, hogy a béta miért tűnt el, mikor lesz végleges és ugyanerre mások is kiváncsiak voltak, de nem is reagáltál. 🙁
    Látom, hogy sokat melózol a többi csomaggal, tehát nem türelmetlenségből kérdezem, csak érdeklődök. Ez a 3 mp-es GPS-jel frissítés nagyon gáz és nekem például emiatt lenne fontos. És ha már erről beszélünk sokan szerintem nagyon hálásak vagyunk, hogy a tuningcuccokat becsomagolod! Szóval nagyon köszi érte!!!!! 🙂

  9. @admin: Köszönöm, várom!

  10. Simán tegyük fel vagy előtte a régi beta remove?

  11. Simán tegyük fel vagy előtte a régi beta remove?

  12. @gegi: Azért mert unstable source-ba tettem fel és az nem publikus csak tudjátok néhányan, oda akkor rakunk fel csomagokat amik még nem hogy félkész, de elképzelhetően elronthatják a telefont és csak restore-al lehet vissza rakni. Tehát amit oda rakok fel, azt nem fogom kommentálni, főleg, hogy érthetően írtam ki, hogy NE TELEPÍTSD FEL! Az egy próba csomag volt, hogy mégis hogyan lehetne a tuning módszert átenni a cydiába. A csomag egyébként sikerült, de közel sem teljes. De ezeket felesleges kérdezni, mert mindig látjátok, ha felkerül valami azt én próbálom postolni azonnal. Ugyan ez a helyzet a lokalizációval is minden cikkben valaki rákérdez, mi pedig ezekre a kérdésekre már meguntunk válaszolni. Nem veled vagy valakivel van gond, hanem amikor már 100x válaszolunk meg egy kérdést az picit unalmas.

  13. @cartmen: Ez egy frissítés, csak frissíteni kell a régi csomagot, ha fenn van.

  14. @CsDavid: Nem lesz fórum.

  15. @Zuzzer: Mindjárt megnézem, hogyan lehetne megcsinálni, mert megvannak a fileok csak a scripteket kell megírnom hozzá.

  16. @Admin ok kösz!

  17. Kedves Admin!
    Hol lehet átírni a Beállítások-ba beírt “szifon.com beta” felíratot???
    Köszi!

  18. @admin:
    Okés, szuper. És értem is, hogy untok ilyenekre válaszolni, van elég dolgotok. De ezek olyan projektek szerintem, amik naggggyon sok embert érdekelnek és nagyon várjuk. Szerintem tök jó lenne, ha időnként ezekről feltennétek egy-egy másik, friss post végére egy-egy mondatot, hogy hogy áll, stb. ahogy pédául most a lokalizációval kapcsolatban is tettétek. A programozáshoz, mint olyan, komplett sügér vagyok, de ha kell és tudok, szívesen segítek bármiben! 😉

  19. HIBA:

    Naptár/LISTA nézetben a dátum nem helyes: a nap dátuma (száma) után pont kell!!!

  20. @apricot: nem véletlen van az a felirat ott. Direkt tettük fel, mert a sok mobilebolt (nem az összes) úgy telepíti fel (jó drága pénzért) a magyarítást a telefonra, hogy azt mondják ők csinálták. Ezért a bétába raktunk egy ilyen “vízjelet” ezt természetesen a végleges nem béta verzióban le lesz véve.

  21. @apricot: Rendben javításra kerül.

  22. @admin: Akkor jó! Engem zavar, de ha majd leveszitek, akkor nem is érdekel, hogy hol van ennek a szerkeszthető része :-)))

  23. @apricot: Levesszük mindenképp, de a bétában úgy gondoltuk, hogy felrakhatjuk.

  24. @admin: Mégegyszer nagyon köszönöm!

  25. nekem olyan problémám van, hogy amiután felraktam a lokalizációt, semmilyen peogram wifis frissítése nem müködik, még a beállított email fiókomé sem, amint átállítottam angolra, tökéletes…..

    mi lehet a problem?

    thx

  26. @Reddly: próbáld meg cydián keresztül leszedni a lokalizációt, majd visszatenni, esetleg egy reboot is jót tenne neki. Persze nem tudom mi okozhatja a hibát, de én ezeket próbálnám ki 🙂

  27. és a jókis HÚZD EL
    az lemaradt
    vagy az jo ugy?

  28. @Reddly: Nem találkoztam hasonló hibával.

    @vighjoe: Én is sajnáltam, de a többiek azt mondták ez a “helyes” a többi lokalizációhoz képest. Majd megszokom…

    @Zuzzer: Kész a csomagod, kellemes használatot.

  29. @adam101:

    az a baj, hogy cydiába belépek és kidob, reboot megvolt….

  30. Köszönjük ! Szifon a legjobb !
    🙂

  31. admin, köcc a navigonos csomagot.
    érdemes volt várni rá 🙂

  32. Nem tudom javítottátok e ebben a magyar UI-ban, de a felold felirat a locknál nekem sehogy sem tetszik. A fénynek szépen végig kéne mennie, de olyan rövid a felold szöveg, hogy hatását veszti és hülyén is néz ki.
    Hirtelen nem jut eszembe jobb, de a feloldás legalább hosszabb 2 karakterrel.
    Ahogy számolgattam olyan 15 karakternyi szöveg fér ki.
    Vagy lehetne iPhone feloldása, sztem kifér.

  33. @admin: Szerintem ez a vízjel nem hülyeség, éppen az ilyenk miatt, akik pénzért árulják. A lokalizációért pedig hálás köszönet!!!

  34. @ricsik: iPhone feloldása nem rossz 5let, és igazad van, meglátjuk kifér-e.

  35. Sziasztok,
    admin, az már javítva lett, hogy T-mobile esetében a hangposta gombra ne a Domino központot hívja a telcsi?
    Köszi a választ!
    T

  36. Az nem a lokalizáció hibája, és nem lett még javítva, de köszi, hogy szóltál ránézek

  37. @apricot: ha ennyire izgat mert láttam már más poston is kerested akkor itt az út:private,var,stash,Applications.pwn,Preferences.app és ott találod a vége felé:Settings-iPhone plist azon bellül tudod átirni!

  38. @admin: Köszönöm! Felraktam és működik szépen! A Csajszi hangja nem olyan szexi, de sebaj! 🙂 Tényleg köszi hogy ilyen gyorsan reagáltál és megcsináltad!

  39. Köszi a munkátokat!! nekem is egyedül ezzel a “felold”-al van bajom… hol is lehet ezt átírni… mintha lett volna egy ilyen post…

  40. @daralan: System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/English.lproj/SpringBoard.strings ebben keresd meg.

  41. Off: a 3-ra fel lehet telepíteni gond nélkül a iBluetooth és mükszik is vele a file csere? kösz

  42. Segítsetek igaz tegnap már kérdezte de lehet, hogy rosszul ezért újra leírom van egy 3Gs iphonom és magyarosítani akarom vagy jelbrikelni azt nem tudom, hogy ugyan úgy kell csinálni mint a 3G telot ha ebben tudnátok e segíteni nagyon megköszönném
    várom nagyon nagyon a válaszotokat és amúgy T-mobilos vagyok
    Kössssssszi!!!!!!!!

  43. Srácok Help Me!!!

    Frissítettem a lokalizációt ,erre visszaállt angolra. Na mondom ujraindítom,ujra leszedem ,kitörlöm a régit ,felteszem az ujat ,megint ujra inditom stb .Erre nem összefossa magát a cydia! P…ba most már el se indul! Miért van ez? Régebben ez azért egy elég stabil progi volt pedig elég sok szart telepítettem vele régebben is. Mióta 3.0 van azóta 4x raktam már ujra! Letöltök valami programot és kapok 2-3 hibaüzenetet! Na mondom ez gáz ,letörlöm… De szaurik rám mert azóta is bármit letöltök a telepítésnél dobálja ugyanúgy a hibaüzeneteket. Miért van ez a sok fos? Kicsit kezdem unni! Most megint telepíthetem ujra vagy valaki tudna esetleg valami egyszerűbb megoldást? HELP!!!!

  44. Urak!
    Tudna valaki ajánlani működő előre aktivált custom firmwaret? A régi cikkek linkjei nem igazán működnek már.
    Köszi!

  45. @apapplaci:szerintem nem jó.küldeni álltalában tudsz de fogadni nem igzán.

  46. @Higgins: Én is ebben a cipőben járok, épp most húztam újra a cydia miatt…

  47. Admin irtam e-mailt légyszives nézd meg ! K.P.@slack: iphonefreakz.com/iphone-firmwares/

  48. “iPhone feloldása” kipróbáltam, kifér, és nekem jobban is teccik, szóval ez marad:D

  49. Nagyon várom, hogy felkerüljön rendesen a magyarítás!
    Kérdezték már mikor várható?

  50. @ocso26: Nem lehet a T-pot-al valahogy megbuherálni? Vagy redsnow-al rakjam ujra a cydiát megint?

  51. Heeelp!!!
    Ááá behalt a cydia-m és itt vki írta hogy ha ujra jailbreak-elem akkor jó lesz, most újra jailbreak-eltem, kemény 12 perc alatt sikerült is, de most eltünt az összes többi ikon (SMS, Phone Safari minden!), csak az appstore-osok vannak meg, meg a cydia.
    Hogyan lehet visszavarázsolni az ikonokat? (restore nélkül)

    Előre is köszi a segítséget!

  52. @daralan: É is átírtam már azt, engem néven szólit a szifonom ;-)))
    Pár helyen pedig a nagybetűssé alakítást végeztem el. Nem nagy dolog olan alapon kis változtatásokat csinálni, mint ami nekünk van!

    1000 KÖSZÖNET A SZIFON.COM csapatának!

  53. @Andriskaaa:
    szerintem próbáld meg felrakni a mobilinstall crack-et

  54. @apricot:
    hogy kell?

  55. @Andriskaaa: én is jártam így 2x is és bizony ennek restore a vége! :(((( Ha tud valaki jobb ötletet én is szívesen venném!!!

  56. 1) SSH Terminal.app to /Applications
    2) Respring iPod
    3) Open MobileTerminal, and type this:
    su
    alpine
    apt-get remove cydia (to be safe)
    Yes, do as I say!
    apt-get install cydia

  57. hali! nem tartozik ide de megtudja mondani valaki hogy tudom beállítani az auto syncet videokra iphone-nál, mert minden mást automatikusan frissít mint pl. a zenéket progikat podcasteket tv showkat, csak a videokat nem. nem tudom miért de a sync movies alatt nincs ott hogy “all movies” pedig ipod touchnál ott volt. google-t már végig kerestem eredmény nélkül. 🙁

  58. @Higgins: ha jol emlékszem akkor az volt a megoldás hogy az utoljára telepitett cuccot törölni kell és restert szifon és akkor a Cydia elindul !
    Irja le valaki a fájl helyét ahol a felold van mert én átirnám töröl-re a szöveget mert ha valami hülye kezébe kerül akkor nem meri elhuzni 😀

  59. restert helyett ujrainditás

  60. @h.andras: Köszönöm a segítségedet akkor nem probálkozom vele. Feltettem a Snapture progit de állandóan kilép 3g magyar a telom én szúrtam el valamit?
    Köszi

  61. @Higgins:
    egy másik topicba írtad, ha valaki szifonos polóban megy a szigetre az vendéged egy sörre. 🙂 melyik nap leszel kint?
    jó lenne jópáran összefutni a szigeten, és sörözni egy nagyot …….

  62. Én a tesztelésnél csak egyetlen feliratot találtam ami nem magyar:
    amikor kétszer megnyomjuk a home button-t akkor megjelenik az a kis ablak amibe lehet zenét váltani meg leállítani.Ott az a kis felirat,hogy: Dock Connector
    (persze mikor nincs füles bedugva).Minden más tökéletes.Köszent a Szifon csapatának.

  63. OFF
    Bocsi fiúk lányok SOS kérdésem van. A kütyü vízbe esett és úgy néz ki meghalt :-((
    A kérdés az lenne cseréli a Tré mobil? Vagy tudnak vele mit kezdeni? Mert , ha igen már rohanok is át!
    ON

  64. off
    Hello, már írtam másik topicba is, de ott nem kaptam választ, így hát itt is megpróbálom.
    Megtudjátok mondani, hogy mi annak a proginak a neve, ami az állapot jelző sávra kiteszi az óra mellé számadatként, hogy mennyi mb- nál tartasz (internet használat)?
    thx, üdv

  65. @honda.racing: 🙂 A sziget szifon szörözés hivatalos támogatója Higgins! 🙂 Én péntek kora délutántól leszek kint szombat reggelig ,aztán vasárnap hajnaltól zárásig!!! Remélem addigra sikerül átvennem a kheki szifon-os pólómat is! 🙂 Szóval ígyekszem eljutni a szifon sátorhoz amint kiértem. Én is szívesen megismerkednék mindenkivel személyesen is ,ha már itt ilyen jó társaság alakult ki! Azt hiszem ennyit mindenki megérdemel hisz annyi segitséget kaptunk és nyujtottunk már egymásnak! Szóval ott megtaláltok engem is! Jah és már most elnézést kérek mindenkítől előre ,nem tudom milyen állapotban leszek!!! :)))))

  66. @mzsolt6.1:
    ez elég meredek. 🙁
    szerintem biztos nem cseréli a tré, de én azért megpróbálnám.
    1phonehublog @ gmail. com írj nekeik

  67. @Higgins:
    majd nézegesd a szifon sziget topicot

  68. És még valami a fordításról:szerintem a videó lejátszónál jobban néz ki,hogy
    xy perc van hátra ,mint a xy p van hátra. Kipróbáltam kifér.

  69. @Higgins: De ha átállt angolra, akkor csak bemész a menübe Settings > General > Internation > Language > Magyar. Ennyi. és ha a cydia nem indul el akkor is csak hu_HU -ra kell átállítani. Nem kell újra jailbreakelni meg semmi.

  70. @Ginopapa: Segíts nekem légyszi! Hol találom meg T-pot -al amit legutoljára telepítettem a cydiával? Mert már nem látok az idegtől! Éppen rokonoknál “nyaralok” hálistennek lecsaptam a gépükre ami persze üres.Se t-pot,se iTunes…Most ott tartok ,hogy rá telepitettem mindent ami kellhet ehez a javításhoz ,de minden jegyzetem otthon hagytam és szeretném megjavítani ezt a “fost” ! Köszi

  71. Aki eddig nekem sört, whiskeyt ajánlott fel a segitségemért az most a nevemben meghivhatja a szigeten lévö többi ott lévö topic társat ! Ennyivel tudok hozzájárulni a szorakozáshoz ha már nem én iszom meg a láda söröket és üveg whiskey-ket!

  72. @admin: Igen ezt már próbáltam de a settings…. -ből is nyoma veszett a magyar nyelvnek! Tök értetlenül állok a dolog felett! eddig minden ok volt.

  73. @Higgins: ne t-vel hanem winSCP mert az mindent lát ! Csatlakozni meg wifin vagy kábelen is tudsz vele !!!! adj egy mail cimet és átküldöm a csatlakozási leirást !

  74. OFF
    Bocsi fiúk lányok SOS kérdésem van. A kütyü vízbe esett és úgy néz ki meghalt 🙁 (
    A kérdés az lenne cseréli a Tré mobil? Vagy tudnak vele mit kezdeni? Mert , ha igen már rohanok is át!
    ON

  75. @mzsolt6.1:

    67. válasz??

  76. @Higgins: Igen, mikor a magyarítást letörlöd akkor a régió formátum csesződik el ami a “Settings > General > international > Region > hu_HU > -ra állításával újra működni fog a cydia. ennél többet nem tudok segÍteni.

  77. @Ginopapa: Köszönöm hálás lennék! higginskukachigginsponthu

  78. @tr00p3r: OK köszi csak el vagyok keseredve. 🙁

  79. ötlet hogy ki kicsoda? iwiw.hu szifon.com oldal!!!???

  80. látom nemcsak nekem halt be a Cydia, mit lehet tenni? mert belépek és ki is lép azonnal

  81. @mzsolt6.1: Mint sok mas mobilban az iPhone-ban is van erzekelo, ami a nedvessegtol elszinezodik. Ha ez megtortent, ugrott a garancia. Persze egy probat meger.

  82. @admin: Isten király vagy!!!!! Erre nem is gondoltam (pontosabban fingom nem volt róla) 🙂 a régiót nem buziztam eddig! A cydia ujra müködik! 🙂 De a lokalizáció telepítésénél (Sub-process/usr/bin/dpkg returned an error code (1) ) és (/var/cache/apt/archives/syslogd_1.02586-1iphoneos-arm.deb subprocess extra-installation script returned error exit status 1 Hibaüzeneteket kapok és még mindig “csak” angolul hajlandó ,meg még a maradék nyelveken de magyar nincs! Mit jelenthet ez a két hiba?

  83. @Ginopapa: Megkaptam! Hálás köszönetem ,próbálkozom! 🙂 (kár ,hogy nem jössz szigetre!)

  84. @Higgins:

    bakker és tényleg 😀

    nekem is megy már a Cydia 🙂

    thxxxxx

  85. @Higgins: akkor látnátok hogy kell orral turni a földet kezemben egy szifonnal 😀 jozanabb pillanatomban !Remélem a sört megkapjátok amit nekem igértek a srácok !
    Én még a felold és az iwiw vagy facebook ötletre várom a megoldást !

  86. @Ginopapa: Hmm hát iwiw ,facebook és egyébb Sherlock oldalakon nem szerepelek én pl. és sajnos nem ferrarival és két dobbermannal fogok érkezni (de csak mert nem engedik be 🙂 ) De igyekszem bemutatozni mindenkinek! Remélem sok uj ismeretség születik! És jól bebaszunk! 🙂

  87. Szigetre ezért nem megyek fel Pécsröl ! De ha jol tudom van egy két itteni tag aki irogatni szokott a topicba igaz velük se találkoztam még 😀

  88. Hali!
    Valaki el tudná mondani a menetét, h hogy kell megváltoztatni a felold feliratot???
    Előre is köszi!

  89. @Levi1122:
    ez engem is érdekelne

  90. @admin: Nem lesz fórum? Pedíg énis pont írni akartam… ezerszer jobb lenne ha lenne fórum. És mivan, ha valaki vállalkozik a fórum felépítésére? Mert én pl megcsinálnám. megbeszélhetjük.

  91. @Higgins: Mit nem engednek be ? A Ferraridat ? 😀

  92. @cartmen: Azt mondták leér az alja,amugy szivéjesek amikor a bad felől megyek be! 🙂 De kutyákkal már nagyobb a gond! 🙂

  93. felold változtatása:
    – T-pot-tal a következő fáljt kell keresni T-Pot\System\Library\CoreServices\SpringBoard.app\Hungarian.iproj\SpringBoard.strings
    – biztonsági mentés!!!!!!!!!!
    – kell egy plist editor pl. iPodRobot (gugli a barátod)
    – megnyitod a fáljt, ha nem találja, állítsd át hogy minden fáljt mutasson
    – CTRL+f és beírod hogy feloldás
    – teccőlegesre módósítod, mented, megnézed hogy mentette, felül írod az eredetit a szifonon
    – respring és elmétileg már jó is

    felelősséget nem vállalok a szavaimért, de én így csináltam, jó próbálkozást!

  94. leírtam hogy kell cserélni a felold feliratot, de éppen moderálnak..

  95. @cartmen:
    te gyüssz?

  96. Na végre sikerült…megcsináltam kifiléztem minden felesleges dolgot a cydiából ,és ha jól gondolom bár nem biztos akkor a skype lokalizáció zavart be! Ezután már simán felment a béta3 lokalizáció. Szóval ujra minden ok! Bár telepítéseknél még mindíg jönnek a hibaüzenetek….erre nem tudtam rájönni ,hogy miért van. Sebaj NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKI SEGITSÉGÉT! SZigetSZifonSZőr!!!

  97. @daralan:
    msn-en eltudod küldeni?

  98. @Higgins: Gondoltam hogy az ebekkel van gond, nekem Hummer-em van az meg a hídon nem fér el szélességre 🙁
    50 % , még képlékeny a programom…

  99. @cartmen:
    melyik nap jönnél?

  100. Először is szuper a Navigon magyarítás, köszönöm !

    Off:
    Egy kis segitseget szeretnek kerni. Installaltam a Cydiabol a Mobilelog crack-et, de nem megy vegig az install. Azt irja, hogy felig installalta csak. Eltavolitani sem lehet. 3G-s a telefon es 3.0 van rajta. Hogyan lehetne manualisan leszedni, pontosabban mit kell leszedni?
    Elore is koszonom a segitseget !

  101. @honda.racing: Te mikor jössz?

  102. Nem tudom mert a csajommal mennék, otthon viszont alibi kell, horgászást mondok, csak halat kell akkor vinnem haza 😀

  103. @honda.racing: adj címet azt felveszlek!

  104. Vki megtudja mondani, h videolejátszónál a “Kész” feliratot milyen rendszermappa alatt találom meg? Köszönöm a segítséget!

  105. @cartmen: Vigyél valami számozott fa halat ,meg hozzá valami plüss állatot! 🙂

  106. @Higgins:
    elvileg szombat, de ha sikerülne valami szifon team-et össze hozni a szigetre, akkor nekem bármikor jó.
    azt hiszem szombaton lesz kint néhány szifonos.

    @cartmen:
    nekem van itthon fagyasztott halam, mond azt , hogy nagyon hideg volt, vagy irány a piac. 🙂
    hány éves vagy?

  107. @daralan:
    zoltan.dorosy @ gmail .com

  108. @honda.racing: Mint az országút 🙂 Ha szombaton megyek akkor vasárnap kell a hal , és élő…
    Az érdi Tescoban remélem van….

  109. @daralan: Szia! Ez engem is érdekelne! Nekem is el tudnád küldeni? msn:hordosikukacfreemailponthu

  110. @cartmen:
    ha-ha-ha-ha
    🙂
    ez nagyon komoly 😀
    vedd meg most addig itt nálam elúszkálhat a kádban .
    én a szigettől 10 percre lakom 🙂

  111. Most regisztráltam egy domain nevet és ha kész az oldal akkor ott megtalálhato lesz minden .deb vagy .ipa ami fontos és irtunk rola vagy én álltalam készitett nyelvi fájlok is felkerülnek majd ami kész vagy most ügyködöm rajta ! Ugy mond egy biztonsági oldal ha nem müködne valakinek a Cydia és Cyder segitségével feltudja majd tölteni a Szifonjára a cuccokat ami a stable.szifon.com oldalon fent van !
    Cim ez lesz, most az én oldalamra navigál de ez csak átmeneti ! iphonestable.tk

  112. szét offoljuk ezt a topicot a szigetes témával, mikor van erre külön topic

  113. Nekem sajna csak a péntek du. és a vas egyész nap jó! Bízom benne ,hogy jön valaki aki tud! A szombatot meg még megpróbálom… 🙂

  114. @honda.racing: na igen tök igazad van sorry mindenkitől! 🙂 Na ezért se jönne rosszul az a fórum! 🙂

  115. @honda.racing: Jah 😀
    tényleg most látom hogy ez nem is az a topik ..azt hittem )
    De fórum híján mindig a frissbe írnak az emberek )

  116. Na gyerekek lemondom az esküvőmet, és inkább megyek 5-év után a szigetre, veletek 🙂

  117. @cia:
    kesziről?

  118. KIRÁLY kezd alakulni 😀

  119. OFF:
    Feltudná nekem vki tölteni v esetleg elküldeni mailben a szifon sourceban lévő T-mobile logot a sötét és a világos háttereset is. A “/System/Library/Carrier Bundles/TMobile_hu.bundle/Default_CARRIER_T-Mobile HU.png” és a “FSO_CARRIER_T-Mobile HU.png” lenne szükségem.
    Mail cimem: enigma kukac enigmaonline pont hu
    1000 köszönet előre is. .:)

  120. @honda.racing: szasz öreg harcos ja kesziről, 14:30-kor és hol a vőlegény, sürgősebb dolga akadt……..

  121. Sajna nekem is messze van a sziget, én is Pécsi vagyok.

  122. Bocsi az Off-ért elfelejtettem mi a prog neve amivel fel tudom magamat hívni ha unom a beszélgetést? Köszi fontos volna

  123. @cia:
    neked melyik nap lenne jó?

  124. @ocso26:
    én pont hétfőn reggel korán megyek szentlőrincre (pécs után 12km.) haza tudlak dobni, ha jössz. 🙂

  125. @honda.racing: az a baj hogy házasságot kötünk a párommal, akivel már te is találkoztál 🙂 így nekem sajna ez most nem fog menni, pedig jó lenne elhiheted……………..

  126. @honda.racing: Nagyon kedves tőled, de a táv miatt nem is terveztem be a szigeti bulit, nem is mertem volna gondolni, hogy itt ilyen jó fej emberek vannak. Király! Egyébként KÖSZÖNÖM!

  127. @apapplaci: Fake-A-Call a neve ha erre gondolsz, appulon fent van!

  128. @cia:
    sok boldoságot. régen a szigeten is lehetett házasságot kötni. 🙂 lehet , hogy még most is 😀

  129. @Steev: Köszönöm Steev +1x

  130. mostantol ha valaki ir nekem akkor a gino kukac iphonestable pont tk cimre teheti !

  131. @Ginopapa:
    winscp hova kell betennem a képeket, amiket fel szeretnék tenni a szifonra?

  132. @Reddly:
    ilyen nekem is volt, beallitottam a billentyut magyarra a nyelvet angolra bill szama:1 hangevzerles angol
    utana elindul a cydia es telepitheted a magyar nyelvet.
    @Higgins:
    ssh: apt-get install cydia ha jol tudom igy lehet telepiteni restoret elkerulve

  133. Mikor lesz fennt a stable-ben a magyarííííttáááásss???

    Amúgy mindenkinek grartulálok, akik a témába vágóan hozzászóltak, házasodnak, tervezik a házasságot, szigeteznek, ferrari vagy ebtulajdonosok.

    Az ilyen színes kommentek miatt népszerű ez az oldal, a hasznosak mellett millió más információ is olvasóra lelhet.

    Hajrá Szifon!

  134. Nem tudja valaki,hogy ha frissen jailbreakelem a telefont kicserélem a playlisteket és rebootolok egyszerűen miért nem indul a telefon? T-pottal is és sshval ism megnéztem de semmi HELP!

  135. @honda.racing: Milyen képeket mert amit fotoztál azt a private/var/mobile/Media/DCIM/100APPLE mappában találod!

  136. @corrio: szerintem pont az ilyen színes kommentek miatt alakul ki egy közösség az oldalon belül, akik bármikor bármiben segítenek. Ha nem lennének ilyen színes kommentek, akkor hol beszélnék meg ezeket a szifonosok, akik innen ismerik egymást?

  137. @Ginopapa: mintha azt írta volna, hogy betenni a képeket 😀

    @honda.racing: a legegyszerűbb módja ha emailben elküldöd magadnak, majd lemented. (ha iTunes nélkül szeretnél képeket feltenni)

  138. még régebben készített fotókat szeretnék felrakni, amiket nem szifonnal csináltam. amit írtál oda próbáltam betenni , de nem láttam a szifonon.
    a lényeg a telszámok mellé szeretnék betenni képeket.

  139. @honda.racing: az emailes megoldás nem jó?

  140. @cia: Tesóbááá! Helloo gyere csak neked 3at fizetek! 🙂

  141. @adam101:
    azt nem nagyon vágom, hogy hogy kell

  142. @honda.racing: jah értem szoval nevek mellé kell foto ! Én csináltam a gépemen egy mappát ahol van a foto ,zene és az itunsban megadtam a mappa elérési utvonalat és csak oda pakolom be a fotokat az emberkékröl és amikor frissitek akkor automatikusan beolvassa öket !
    Utánna meg csak csatolom a név szerkesztésnél a kellö fotot !
    De ha sikerülne már megoldanom hogy a deb fájlba beletudjak javitani akkor a tegnap felrakott Attac mail magyarul röfögne és bárhova tudnád menteni a fotokat @adam101: megoldása szerint (e-mail) ! Na persze az iFile se ártana hogy másolni tud a fájlokat a mappák között ha épp nincs sz.gép a közeledben !

  143. elküldüd magadnak emailben, a szifonodon megnyitod a mailt, a képre nyomsz egyszer hosszan, és feljön egy menü, ahol lementheted. beteszi a képek közé, tehát felhaasználhatod a telefonkönyvedhez

  144. Megtudjátok mondani, hogy mi annak a proginak a neve, ami az állapot jelző sávra kiteszi az óra mellé számadatként, hogy mennyi mb- nál tartasz (internet használat)?
    thx, üdv mindenkinek!

  145. @Ginopapa:
    az itunsban megadtam a mappa elérési utvonalat ……….ezt hol tudom megadni?

    ez kell nekem

  146. Sziasztok!

    Lenne egy olyan kérdésem, hogy az IBluetooth hová menti a beérkezett file-okat? csengőhangokat kaptam, de nem találom őket sehol.
    Előre is köszi a segitséget!

  147. @honda.racing: iTunes -> iPhone oldalára kattintasz -> photos (vagy pictures, nem emlékszem már) és ott.

  148. @zoltan: köszönöm már sikerült megjavszerolnom! 🙂 és épp sikerült a felold felíratot is átírnom a jó öreg húzd el -re Darlan koléga segítségével!

  149. nagyon király lett a magyar navigon 🙂 csak így tovább srácok! köszönjük!!! 🙂

  150. @adam101:
    ezzel csak az a gondom, hogy itunest kell használnom, amit nem nagyon szeretek+ igy kell kábel is

  151. @honda.racing: ezért mondtam az emailes megoldást 🙂

  152. @Higgins: küld el mailba hogy hol van a fájl amit átirtál a feloldra !
    @honda.racing: Photos és ott van az hogy Sync photos from: abban van a mappa keresés , alatta van a selected folders és ott pipálod ki ! Ennyi és szinkronizálod !

  153. Báá nem tudtam meg 😀

  154. @corrio: de legalább tudod ki megy szigetre és ki mikor fog házasodni 😛

  155. @Ginopapa:
    T-Pot\System\Library\CoreServices\SpringBoard.app\Hungarian.iproj\SpringBoard.strings

  156. @corrio: néha nézd meg majd a Cydiát és ott látod hogy frissült a cucc na akkor van kész !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  157. @Ginopapa: iPod robot…beleteszed SpringBoard.strings-et és ha minden igaz akkor a 68. felold

  158. Szigetes képeket várjuk még még mindig ám !!! Eddig csak 2-3 pályamű érkezett. Gyerünk srácok!

  159. Hali valaki tudna nekem segíteni iphone 3G operációs rendszer kérdésekben? Fontos lenne nagyon!! Köszönöm!

  160. @Ginopapa: mail ment az uj címedre! ha valami nem tiszta akkor msn: hordosikukacfreemailponthu

  161. @Higgins: megoldva és most olyan szépen mutatja hogy Törlés 😀 ! Igy legalább ha valaki a kezébe veszi nem huzogatja mert azért a Törlés feliratot nem szereti senki 😀 ! kül a 96. os leirás alapján csináltam !

  162. @admin:
    amit én raktam fel azt is benne vaan a 2-3ban?
    nem lehetne, hogy látható legyen amit beszúrunk képet?
    direkt van olyan link amit fórumokra belehet nyomni, és akkor látná mindenki

  163. @Ginopapa: Hihihihi! Zsír! Igen nekem is Darlan segített! 🙂 Én is gondolkodtam valami frappáns feliraton! pl az adathordozó 5mp belűl megsemmisíti önmagát! kár ,hogy nem fér ki! 🙂

  164. @Ginopapa:
    😀
    JÓ a törlés

  165. @Higgins:
    vajon ha mást átírok az is megváltozik?

  166. @honda.racing: minden átírás változni fog !
    Törlés:
    1. ne buzeráld mert kárt okozol !
    2. töröld az üveget !

    Tehát igaz ami oda van irva 😀

  167. @Ginopapa: egy találat volt mi? 🙂 én voltam a második anno 🙂

  168. @Ginopapa: Töröld az üveget ez nagyon állat! asszem át is javítom! 🙂

  169. @Ginopapa:
    ez nagyon jó, ezzel elleszek egy darabig… 😀

  170. @Higgins: Pátyi vagy nem? Ha te vagy az akkor elég régen léptél be már 😀

  171. Te is sherlock! 🙂 Nem vagyok Pátyi de a hugom és az édesapám pátyiak ,és mellesleg én is éppen pátyon vagyok! 🙂 De mondom én nem vagyok iwiw-en!

  172. @Higgins: nem mondtam még hogy NBH , NNI ,KHH tag vagyok 😀 ja meg LMP !

  173. @Ginopapa: De ahogy látom szaporodnak a Hordósiak az iwiw-en. De Hordósi László csak egy van az is csákvári!

  174. @Ginopapa: Ne akarj lebuktatani! 🙂

  175. @Higgins: OK 😀 ! Na megyek kicsit biznicelni ahogy a tesok mondják mert abbol van a zsé !! Közben meg irom a jelentéseket 😀 😀 😉
    Bye All
    majd jövök
    Admin a reggeli e-mailra irj vissza pls Köszi

  176. avatar képet hogyan tudok felrakini?

  177. @honda.racing: A gravatar pont com -on reggelsz azzala az emil cimmel amival itt vagy es oda toltesz fel kepet.

  178. @honda.racing: Itt tudod beállítani az avatarodat 🙂
    háááttp://en.gravatar.com/
    (az ááááákat töröld ki )

  179. na lecsúsztam 🙂

  180. Hellossztok!!!
    még mindig várok a kérdésemre tudom, hogy el vagytok foglalva de ha tudtok szánjatok rám időt
    3Gs szeretnék magyarosítani vagy jelbrikeln ugyan úgy kell mint a 3G iphont?????
    kérlek segítsetek
    nagyon fontos lenne

  181. @hencida: Bocsi

  182. @honda.racing: Regelj a gravatar.com -on
    egyébként dolgozom a sziget ügyön.
    Már találtam egy halastavat ahol adnak el élő halat 😀

  183. @csicsike: Keres vissza itt a blogon volt errol valami leiras 3GS -re. A lenyeg hogy elotte ki kell nyerni a telefonbol valami fajlokat mikozben kommunikal az Appel-el. Szoval csak ovatosan.
    Mivel nekem sima 3G van (es a legtobbunknek itt) igy azt gondolom sokan csak atsiklottunk felette.

  184. @Csaba29: @hencida: @cartmen:
    ez már megtörtént, de mikor fogom itt is látni.
    kb 4napja megvolt a reg

  185. @Csaba29: no problem 🙂 én voltam lassssúúúú

  186. @hencida:
    erről tényleg lecsúsztál. 🙂

  187. @honda.racing: Érdekes, ezt már többektől hallottam. Nálam ahogy regeltem, rá két percre már meg is jelent a pofám… 🙂

  188. @honda.racing: Miről maradtam le?

  189. @hencida:
    a Pofám 😀
    idáig 38an megyünk vasárnap a szigetre 🙂
    na jó még nincs semmi konkrétum, de már páran jönnek,
    van aki az esküvőjét mondja le emiatt 🙂

  190. @honda.racing: Ketto topikal ezelott irtam hogy mennyire orultem hogy vegre mukodik az a k..szot avatar. Egy honapra ra indult be a dolog ugy hogy mar rég elfelejtettem a regelést a gravataron.

  191. nincs máe módja?

  192. @Ginopapa: Hali! Szintén pécs! 🙂

  193. @honda.racing: aha, akkor tényleg lemaradtam, mert én még szombatnál tartottam… na, ha van vmi konkrétum, akkor a hgyorvarikukactemailponthu-ra küldjetek infot… 🙂

  194. @honda.racing: Katt arated G-re

  195. Naaaaa

  196. @honda.racing: @Csaba29: Ezt nem értem mert nekem is kb 1perc múlva már működött is és kitette a fater fejét! 🙂

  197. @Higgins: jófej faterod van, hasonlít az enyémre 🙂

  198. szóvallll

  199. Akkor vasárnap lesz szifon blog party????,

  200. @Higgins: Én azt hittem hogy egy arc a ” Keresztapából ” bocsi 😀

  201. @hencida: köszi 🙂

  202. @Higgins: Látom nagyon pörögsz az ügyön, helyes………. DZSÉLBRÉKET a népnek tesó 🙂

  203. @Csaba29: Köszi, hogy válaszoltál de nem tudnál valakit aki pontosan meg tudná nekem mondani. vagy nem is lehet már olvasgattam a blogokat de annyira nem értek hozzá. a régi 3G- hez igen. de ennél több kéne nekem.
    Azért
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!44

  204. @cia: Csak próbálkozom a sziget legalább egy biztos pont és még zene is van nekünk már fel se kell lépni! 🙂

  205. Kicsit vagyok van wifi a közelben 😀
    @Zuzzer: üdv a városbol !

  206. @csicsike: 1. Ellenőrizd, hogy a legújabb iTunes van-e az asztali gépeden? (8.2.1.6)
    2. Hozz létre egy tetszőleges mappát az asztali gépeden (pl. JB_3GS).
    3. Tölsd le a redsn0w 0.8 verzióját:
    4. Töltsd le az iPhone 3.0 firmware-jét
    5. Csomagold ki a redsn0w.zip-et az elöbb létrehozott mappába. Majd indítsd el!
    6. Az első képernyőn a BROWSE gombbal add meg az imént letöltött firmware elérési útját.
    7. A redsn0w a következő üzenetet adja: “successfully identified”. Nyomj a NEXT gombra!
    8. Megkérdi, hogy melyik programot akarod feltenni. CSAK A CYDIA LEGYEN BEJELÖLVE !!! Mehet a NEXT.
    9. Húzd le a 3GS-t a számítógépről. Majd kapcsold ki (hosszan a Power, majd a csúszka jobbra)! Sötét kép után várj kb. 5mp-et, hogy biztosan kikapcsolódjon.
    10. Nyomd meg a HOME gombot (tartsd nyomva!!!) ÉS csatlakoztasd az iPhone-t az USB kábellel az asztali géphez.
    11. Addig nyomd a HOME gombot, amig a képernyőn meg nem jelenik az “iTunse+USB kábel” képernyőkép (eltűnik az Apple logo).
    12. A redsn0w életre kel és mindenfélét telepít a gépedre.
    13. A 3GS újraindul és telepít, a redsn0w pedig DONE üzenetet ad. Nyomhatod a FINISH gombot.
    14. Az iPhone 3GS újraindul és a megszokott képernyő fogad, ikonok, stb. Köztük a Cydia ikonja.
    15. Sikeresen jailbreakelted a készüléket!

  207. @Higgins: Látod az már nem jó, de a következő talilra már biztos megyek. 🙂

  208. @csicsike: ezt is nézd meg ttp://www.mobilport.hu/iphone/20090704/neten_az_iphone_3gs_jailbreak/

  209. Akkor ez a navigon lokalicazio nelkul is hasznalhato telon,h magyar menu es hang legyen navin belul?

  210. Miert nem jottok/mentek fel IRC-re beszelgetni?!

  211. Bocs ha itt zavarunk , de nekem nincs kedvem egy 20. Csetelös beszélgetös irkálós progit is magamévá tenni! Épp elég ide is írni, segédkezni még msn be is segiteni ha kell! Külömben is építjük a brigádot! 🙂

  212. ho-ho-hóóóó
    siker az avatar
    🙂

  213. LEtöröltem CYDIA-ból a betalocalt(az előzőt). Respring volt és utána NEM INDULT EL A CYDIA. Próbáltam rebootot is, de semmi :S HELP!

  214. @zoltan:
    Itt ez így megy lassan egy éve, Éva 😀 Itten írkálódunk,kupálódunk,van akik Rap-elnek , nem megyünk !!!

  215. @cortx: olvass vissza plíz
    egész délelött erről beszéltünk!

  216. @cia: nagyon szépen Köszönöm!!!!!!!!!!

  217. Tudna valaki segíteni ,hogy hol találom a 3.0 beta magyarítást a cydia szifon-non? mert csak 2.2.1 látom.

  218. Sziasztok!

    Valakinek esetleg van ötlete erre a hibára?

    Vista alatt ha rádugtam megjelent a telefon a Számitógép részben és tudtam menteni a készitett képeket. De most csak az iTunes és a WinSCP látja maga a vista nem , tegnap még müködött azóta csak a magyaritás lett feltéve más semmi!

    Sorry az offért!!!! De várom az ötleteket!

  219. Találtam egy jópofa oldalt… 🙂
    háááttp://www.quirco.com/iPhoneIcon/

  220. @Higgins: Köszönöm!!!

  221. Megtudjátok mondani, hogy mi annak a proginak a neve, ami az állapot jelző sávra kiteszi az óra mellé számadatként, hogy mennyi mb- nál tartasz (internet használat)?
    thx, üdv nektek!

  222. Bár nekem elég volt bekapcsolni a magyar billentyűzetet…

  223. Lehet így egyszerűbb

  224. @DD: Olvass vissza mert mi is úgy tudjuk,hogy olvasunk.
    @atesz: Nem, hiába kérdezed,egyáltalán van ilyen??

  225. @cartmen: Már más is kérdezte/kereste, valószínűleg ő is látott már olyan képeket, mint én, ahol frankón kivan rakva az állapotjelző sávra az adatmennyiség (úgy mint pl: dátum, foglalt memória, szabad memória meg ilyenek) ! Cydia-s kiegészítők közt már láttam én is ilyen képet a állapotjelzősávról!

  226. @atesz: Az a gond , hogy sok a fake app

  227. @atesz: én csak az sbsettings et ismerem de az az óra mellé csak az aktuális memoriát írja ki és nem azt amit letöltesz! Ilyenről még nem hallottam de engem is érdekelne ha van!

  228. Hát jó lenne ha lenne/létezne….látni már láttam! Csak rátalálni nem sikerült, 500MB csomagom van, elég de azért jó ha szem előtt van/lenne !

  229. nem szeretnek bunko lenni,de ezt nem irta el a kedves fordito?? azt mondja hogy vezetes közben ne hasznaljam a Navigont! ez kicsit durva!

    h t t p://kepfeltoltes.hu/090813/001_www.kepfeltoltes.hu_.png

  230. sztar@. Ezt mindegyik navi írja. Arra gondol ; Ne babráld vezetés közben !!

  231. OFF amikor kiírja, hogy csak 20% maradt ott kétszer van % jel!

  232. igazából tök jó hogy elpofázgattok itt minden off témáról keresem a CYDIában ezt a béta 3.0 localizációt de k*b*szottul nem találom átnyálaztam mind a 238 hozzászólást de konkrétan erre még senki nem utalt.. valaki igazán leírhatja már mert kib*szottul nem lehet átlátni ezeket a hozzászólásokat. röviden tömören csak ennyi a problémám. ha valaki megválaszolja megköszönöm

  233. HIBA: datum helyesen a lezart kijelzon: 2008. augusztus 15., szombat. (vesszo!)

  234. @kisbujti:
    86-szor leirtak es a post-ban is benne van, hogy a source-ok koze fel kell venni a cydia-ban a betalocal.szifon.com-ot, es akkor latni fogod!
    Probalkozz emberi nyelven firkalni, mert itt ez a szokas, vazze!
    Szivesen.

  235. 86-szor leírhatták de csak a te megfogalmazásodból lehet a legkönnyebben megérteni ezért köszönöm is szépen!

  236. Fel akartam tenni a Magyar UI Lokalizáció 3.0-t, úgy tünt minden ok, de visszaváltott angol nyelvre (előtte a Lokalizáció 2.2 volt rajta, iPhone 2G OS3.01). A másik gond, hogy a Cydia ikonra ráütve úgy csinál mintha feljönne, de 1 másodperc múlva kiakad, így nem tudok hozzáférni a Cydia-hoz. Vagy én nem csináltam valamit jól, vagy valami nem ok a progival. Mit tegyek, hogy újra működjön a Cydia ill. magyarosítani tudjam? Köszi előre is a segítségeteket!

  237. a változtat helyett én lehet a módosít kifejezést használnám. rövidebb is. 🙂

  238. nem látom a magyar 3.0 csomagot hova lett

  239. Hali cydiabol feltettem a 3.0 as lokalt Amit 0:38kor raktak fel…kozbe kiirt vmi hibat es utnna h sikeres…ezutan angol lett az egesz…cydia Nem muxik…

  240. 243-as bejegyzésre (nem megy a Cydia és angol lettek a feliratok) válaszolok magam, sok proba után nekem így sikerült (nem túl előkelő megoldás):
    1.Leszedni a Cydiát
    2.Update újra OS 3.01-re redsn0w-win_0.8 -al.
    3.Bepipálni a Cydia, Icy,Unlock
    4.Ha kész (még mindig angol és még mindig nem megy a Cydia) frissíteni az Icy-t (mert az megy) és onnan felrakni a a Magyar UI Lokalizáció 3.0 -t.
    5.Láss csodát: magyar lett és a Cydia is megy!!!

  241. Ja, és persze minden progi és adat megmaradt!!

  242. Sziasztok!

    Nekem egyszerűen nincs benne a cydeában a magyar UI lokalizáció 3.0!!???
    Segítsen valaki ha tud!

    Köszi

  243. Letöltöttem ICY-t de ott sincs benne a magyar lokalizáció 3.0-ra!!???
    Valaki???

  244. @zsola76: h t t p://stable.szifon.com vagy h t t p://betalocal.szifon.com oldalt add hozzá és ott lesz a Magyar UI local 3.0

  245. Köszi Papa,megvan!!
    Örök hála!
    Zsola

  246. @daralan: cídián kerresztül csináltad vagy hogyan, írt meg nekem lécci részletesen mert ami itt van nem értem. köszönöm szépen ! Tomas

  247. Nekem az előző Magyar UI… jóbban teccik mint ez. Pl. ami az előzőben képek-nek lett fordítva az most fotók névre hallgat… szerintem a képek jobb, mert nem csak fotókat tárolok ott. Lezárt állapotban az előző azt írta ki, hogy Húzd el! a mostani pedig felold kisbetüvel és még csak nincs is középen. Tudom el apróság és még béta a 3.0 UI… csak godoltam hangot adok a véleményemnek… 🙂

  248. Hello!
    Ezt a magyarítás 3.1.2-vel használom és már minden szöveget kijavítottam ami 3.1.2-vel hibás(már amiket észrevettem),de a wifi beállításoknál az ask to join (magyarítás nélkül ask to join networks,magyarítással ASK_TO_JOIN) feliratot nem találom.Segítene valaki,hogy holvan ez a szöveg.Gondolom a wifi beállításokkal egy helyen,csak azt nem tudom hogy hol van.
    Előre is köszönöm.

  249. mikor lesz 3GS-re is készen? mert tök jó lenne, csak sokat használom a Nike+ appot és abból semmi nincs lefordítva és nagyon csúnya :S

  250. @kareeka: Én kitöröltem a Hungarian.lproj-t a NIKE+ könyvtárból és azóta rendesen jelenik meg majdnem minden felirat, persze angolul. Neked nincsenek gondjaid a progival? Nekem időnként csak a zenét indítja el, nem beszél közben és a végén nem menti az adatokat és nem is kerül be a history-ba. Ez akkor szokott előfordulni, ha beállítom az edzést és csak később indítom a képernyővédő bekapcsolása után. A kedvencek is szarul működik, beállított kedvenc edzés esetén két számot játszik csak le a számlistáról, normál edzésválasztásnál meg mindet.

  251. @Flexo nem nagyon akarok beleturkalni hatha elrontok valamit :s

    a progi nalam jol mukodik ezek kozul egyedul azt tapasztaltam h nem beszelt csak zenelt, de egy telefon ujrainditas azt is megoldotta.

    Kedvenceknel amit irtal: nem lehet h ahhoz az edzeshez csal azt a let szamot allitottad be?

  252. Hali,
    Mikor lesz elérhető a Betalocal? mert most nagyon nem az…
    cydiba downloadingnál megáll…nemtudok kilépni semmi…. úgy marad… ha újraindítom a telót akkor recovery módba jön és telepíthetem újra…
    http://betalocal.szifon.com/
    ide 10perc szünet van írva …de már 2-3órája..
    előre is kösz a választ


Add a Comment