fbpx Skip to content

Hagyományosan jó kapcsolatot ápol az Apple a Google-val, de úgy látszik az utóbbi időben egy kicsit felhős lett a viszony. Múlt héten kirúgták az AppStore-ból (állítólag az AT&T nyomására) a Google Voice (GV) alkalmazást. Azt sejteni lehetett, hogy a Google nem hagyja annyiban a dolgot. Tegnapi hír, hogy tervezik a Google Voice-al teljesen megegyező webes alkalmazás megjelentetését. A program funkcionalitásában teljesen meg fog egyezni a GV-vel, annyi különbség lesz, hogy egy honlapon keresztül fog futni, de a felhasználó még egy ikont is kirakhat a springboardra.

Mit csinál ezek után az Apple? Blokkolja a honlapot? Nem hiszem. Mindenesetre kíváncsian várom az újabb fejleményeket.

googlevoice

Olvasd el a hozzászólásokat is

40 Comments

  1. bocsi az offért

    3.0.1-re frissítettem, redsnow-ba benyomattam a 3.0 origi firmwaret, lefutott minden ok-n.

    Most viszont csak az eddig feltelepített programok működnek, új appoulous-ról szerzett progik installjánál hibaüzenetet dob az iTunes (Unknown error).

    Tudja valaki, hogy mi lehet a megoldás? Látszólag minden OK a jailbreakelt telefonnal, de nem tudok új prg-at installálni rá.

    A választ előre is köszönöm.

  2. @greg03: Mobilinstallation crack-et telepítsd aztán egy ingyenes progi az itunesból, utána mehet a többi tört progi…

  3. Szerintem ez lehet a gond, de nem biztos!?

  4. köszi szépen, ez megoldotta a problémát

    viszont: ahhoz, hogy az összes cydia-ból telepített cuccot ne kelljen újra rakni, egy restore from..-ot kéne nyomni?

    (bocs a láma kérdésért, ez az első jailbreak utáni frissítésem)

  5. Hali
    tud valaki friss magyar map-ot navigonhoz?
    Picit jobban tetszik mint az igo de az igonak viszont frisebb a magyar mapja. Elore is koszonom.

  6. Megérdemli az Apple. Egyedül Sean Kovacs-ot sajnálom, hogy emiatt az ő általa “megálmodott” app lett levéve az appstore-ból.

  7. Most rossz bandával kekeckedett az apple…XD

  8. A VoiceRecorder felvételeit, melyik mappában találom meg az iphone 3g-n? Mert itt nem találom meg a felvételemet: /private/var/stash/Applications.pwn/VoiceMemos.app. És nagyon fontos lenne, mert összeomlott a 3.0.1-em.. folyamatosan respringel, ha töltőn van, illetve alig akar töltődni.. mégcsak e-mail-en sem tudom elküldeni a felvételt magamnak, annnyira megvan lassulva az alma:( köszönöm a választ és ne haragudjatok, ha off, csak fontos.

  9. “…a sérült készüléket a boltban átvevő alkalmazott nem tudta megállapítani mi történt és újat adott helyette, pedig a garancia nem terjedt ki az ilyen típusú hibára (Magyarországon nem így működik a dolog)”

    Valaki tudja, hogy hogy működik ez Magyarországon??

    Köszi!

  10. Voice Memos.. bocsi

  11. bocsi tom h nem ide tartozik de azt olvastam h nemsokára jön az iTunes 9.0 # Apps management – You will be able to visually manage your apps and rearrange them in iTunes 9.0 még nem fordittottam le és a másik a Blue-Ray támogatás én már várom

  12. @Daniel: Remelem az lesz, hogy itunesban ugyanolyan elrendezesben latom azz appokat mint telcsin. Igy legalabb lehet oket picit rendszerezni, nem kell telefonon a 9ik oldalrol fel ora alatta masodikra szenvedni 🙂 Ezt egyebkent egy srac mar fel eve demozta egy videon, mutogatta miket szeretne ha tudna az uj… es lon 🙂 Majd hangoztatjak, hogy milyen eredeti tvalyszazemezing otlettel rukkoltak elo

  13. megvan. akit esetleg érdekel: /private/var/mobile/Media/Recordings

  14. Szep huzas a Googletol 🙂 mar csak a valaszra vagyok kivancsi 🙂

  15. @Daniel: Nekem egyszer egy olyan kellemes bug volt a telóban, hogy folyamatosan nyomtam az egyik ikon helyzgetéshez és nem kezdtek el remegni, de helyezni tudtam őket, olyan szépen simán futott:D nem szaggatott ahogy húztam:D

  16. @TTT: elküldik egy központi szervizbe és ott döntenek a sorsáról.

  17. @jimny: Ezzel azért had vitatkozzak egy kicsit. Egyszer én is érvényesítettem garanciát, de engem már másnap vissza is hívtak és új készüléket kaptam. Nem hiszem, hogy 1 nap alatt eljutott volna a központba, és vissza egy üzenet, hogy hibás, mehet a cserekészülék…

  18. Nem tudjátok véletlenül hogy hol kell belepiszkálni a szifonba hogy ne fordítsa egyből landscape módba ha megdöntöm? Azt szeretném elérni hogy várjon pár másodpercet, vagy egy bizonyos szög után forduljon át.

  19. @Lacost: Jobs bácsit kérdezd(100$/perc)

  20. Hypeboly: nekünk jobb van! Bzolkaa!!!! 🙂

  21. @Lacost: SB Settingsnél hozzálehet adni , hogy Rotation, ezzel kapcsolod ki vagy be h érzékelje-e az elfordítást

  22. Amugy ha van nekem egy crackelt GV-m az jó vagy nem értem ha betilják ak akinek megvolt azzal mi lesz nekik tovább müködik jól?

  23. sziasztok!
    európai igo-ba hogyan kell usa térképet betenni, hogy kezelje is azt? sajnos az amerikai verzió nekem elérhetetlen, mert blokkolva vannak számomra azok az oldalak. meg amúgy is csak pár térkép kellene ami pda-s verzióból meg is van frankón, de ha bemásolom, akkor sem kezeli. Fontos lenne.

  24. OFF.
    Bocsi az off-ért,de van egy olyan problémám,hogy felraktam a 3.0-át,+ a magyart,de pl. a töltetség 20%-nál a szöveg elején krix-kraxokat ír ki.(%?:+”)
    Ez mitől lehet??
    Előre is köszönöm.

  25. @hepike: usa-ra érvényes licensz fájl kell hozzá

  26. Remélem a kis vonalas ábrán a következő iphone formája körvonalazódik.
    Kocka test kicsi rádiuszokkal aluminiumból forgácsolva. 😀

  27. ide írom,de OFF

    Navigációs tapasztalataim:
    IDA, navigon, igo

    grafika:
    ida nagyon egyszerű
    navi, igo nekem bejön szép igényes
    igo billentyűzetnél nem a szabvány iphone-os jön be, hanem nagyobb gombokkal az igo sajátja, kicsit furcsa de ha megszokja az ember vezetés közben könnyebb kezelni a nagyobb gombok miatt.

    információk:
    mindhárom navi elég jól ellát pontos infokkal, talán az ida kicsit kisebb betűkkel
    navigonnál nem tetszik hogy igen furcsan, nehezen észlelhetően jeleniti meg az utca neveket, ez nekem térkép böngészésnél zavaró

    gps jel:
    ida hagyta el legtöbbször ugyanazpn az utvonalon
    a navigon megjelenítése volt a legpontosabb legösszefüggőbb, de nagyon hasnoló jó teljesítményt nyujtott az igo

    térkép:
    Van egy általános hiba az összes navis és webes meg mindenféle térképpel. A mosonmagyróvári ujduvart valahova a mezőre teszi az utpálya mellé- még a google maps-n is rossz helyen van. Csakis a navigon térképén van ott ahol lennie kell, + pont neki.
    Más városokban mind3 navi pont az adott házszám elött állitott meg.
    Hozzátenném hogy a címek keresésénél az IDA-ban sokszor meg kellett szenvedben, kis káosz van benne, vannak utcák bizonyos helyeken amit más vársorészre tesz. De érdekes módon a térképen jó helyen jelöli meg.

    utvonal tervezés:
    itt csak a hibákat írom: a navigon már a tesztem első 200métere után bevitt egy földútra
    többféle képpen próbáltam az útvonal tervezését beállitani, de ő mindig egy olyan utat lött be magának amit eddig egyik sem.
    Szerintem egy katasztrófa, lehet Pesten jó, de pl Csorna-Siófók szakaszon rettenetes.

    hiba még:
    navigon: ha oldalhelyzetben pl az autos tartóban inditom a programot, az istennek sem fordul el magátol. ki kell venni elforditani és vissza.

    pozítívum:
    a legtöbb funkció a navigonban van

    tehát szerintam ez a sorrend:
    1. iGo, 2. navigon, 3. IDA

    A navigon nálam az útvonaltervezésével csúszott le a második helyre!
    Az IDA akkor jo ha nincs más, navigálgatni, egy egy cimet megtalálni jo, de kényelmetlen!
    iGo kényelmes pontos szép!

  28. navigon még:Hiába veszem le a hangját, akkor is lehalkítja az ipodot amikor mondaná merre van az arra!

  29. @JEROME: “iGo kényelmes pontos szép!” – erre nem tenném fel a nagy almát 🙂 🙂 🙂

  30. ez az én véleményem, én ezeket tapasztaltam!
    Mindegyikkel mentem legalább 500kmert, és elég sokfelé!

    izlések és pofonok

  31. Amugy navigon jobban tetszik, de sajnos összességében csalódás! Ha mindig arra mentem volna amerre ő akarja kikészített volna!
    Az iGo a legjobb utvonalat találta meg mindig, és így ott a PONT.

  32. @JEROME: nekem navigon az optimumra állítva nagyon jól tervez.
    vedd neked hova volt állítva amikor mindig földútra vitt?

  33. @mopar88: optimálison volt igen, de nem mindig csak Csornán hitte egy útra hogy nem föld út. Az IDA meg az igo tudta hogy ez nem beton.
    De többféle beállítást is kipróbáltam, de a felajánlott útvonalak nagyon nagy kerülők vagy pl a veszprémi elkerülénél balról akarta megkerülteti a várost, mikor minden más navi ugyanazon az útvolnalon jobbrol kerüli – teljesen jol!

  34. Nekem az IGO es a SYGIC eszmeletlenul zabalja az aksit, a NAVIGON nem, csak ugy mint barmelyik masik program. Feluletre a Sygic es az Igo jon be a legjobban, de az aksi miatt a Navit hasznalom.

  35. @Csaba29: Navigon valoban mintha kicsit kevesebbet enne! De a kocsiban töltőn van a telo!

  36. Nem nincs csak ugy szabadon mertem.

  37. @atisat:
    beteszem a license mappába az amerikai térképek licenszét, de nem teszi be így se. Ha átnevezem az eredeti licensz fájl nevére akkor pedig nem található adatbázis hibával kilép. Egyébként csak washington, nyc, és maryland kellene nekem, de két héten belül jó lenne megoldani. Azért köszi a tippet.Egyéb ötlet?

  38. Hali
    az autos áFonya toltokkel lhet gaz ezek szerint??? Csak azert kerdezem mert gondolkodom rajta hogy veszek egyett. De ha gaz van vele akkor meg tobbet gondolkodom rajta.

    Valaszokat elore is koszi!


Add a Comment