fbpx Skip to content

UPDATE:

– Dominoban is kapható lesz a telefon, de az árak csak pénteken jönnek ki.

– Webshopban is péntektől lehet megvásárolni.

– Lehet váltani 3G-ről, de feltételei még nem publikusak.

– Ugyancsak pénteken lesz sajtótájékoztató.

T-Mobile mai közlése szerint július 31-től, péntektől lesz kapható az iPhone 3GS. Mivel világszerte nagy kereslet van a készülék iránt, és nem kaptak sokat belőle, ezért korlátozták a vásárlási helyeket, összesen 11 T-Mobile üzletben lehet új iPhone-t vásárolni:
– MOM Parkban 9 órától,
– 11 órától Budafoki úton, Aréna Plazában és 8 vidéki városban (Szeged, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Pécs, Veszprém, Székesfehérvár és Kaposvár).
Ára 18.990 forinttól indul a 16 GB-os készülék új előfizetőknek 2 éves hűségnyilatkozattal ikon 600 díjcsomagban. Nem olcsó árak, Dominóban még nem kapható a készülék. A melléklet képen áraiból lehet szemezgetni.
A 3G árai sajnos nem változtak…

Mivel a következő szállítmány ideje nem ismert, ezért aki az első napon akar vásárolni, annak be kell készítenie sátrat, hálózsákot, hidegélelmet, stb.
Hajrá!

Olvasd el a hozzászólásokat is

83 Comments

  1. Ez jó drága de biztos jobb lesz:D:D

  2. Hehe mondtam en hogy 31. lesz belole…

  3. @Steev: Update: engem a keszulekvaltas feltetelei erdekelnenek, varjak pentekig? vagy tud valaki nemi infot csepegtetni e teren?

  4. @Steev: Jó öreg Trés politika, hogy amíg nem járt le a hűséged, nincs új teló…:\ Legalábbis eddig ez volt, hacsak nem találnak ki vmit:

    (pl hűségidőt 200 évvel meghosszabbítod, régid telód leadod ingyen, az újat elviszed dominós áron)

    🙂

    (bár én is lehet elgondolkodnék, ha hűségidő hosszabbítással el lehetne vinni az újat, mert igyis-ugyis ikon 400 kell hosszú távon)

  5. Cefett drága nem fog itt sor lenni se pénteken se máskor!!

  6. @Polllen: En a haverom leufizujara vettem meg 1eves huseggel, meg tavaly, mert az en elofizumon meg volt husegido, egyebkent ceges dijcsomagban vagyok es nem ilyen ikonos sz@rban. Mastnem ha nem adnak normalis cserefelteteleket akkor eladom a mostanit egy havernak es megveszem megint egy egyedi elofizura, de remelem azert a csere meg fogja erni, es nem csak lehuzas lesz

  7. Az upgrade engem érdekelne. Remélem hamar megtudunk mindent erről is…

  8. @Steev: Nem olyan rossz az az ikon 400…én kihasználom:)

    céges előfizumon meg nincs csak szabad percek…XD

  9. Sok hülye biztos ott fog vesztegelni…bár nem hiszem,hogy ennyi pénzért agyontapossák egymást az emberek.Kell vele várni pár hónapot,akkor már a kutyának sem kell.Én is így vettem 3G-t fele annyiért.Rakás fos ez is egyébként.A 3GS se jobb sztem

  10. Tudja valaki, hogy Olaszból vagy Szlovéniából mennyiért lehet beszerezni gyárilag függetlenül?

  11. @Godlike: Egy másik cikkben megjegyzésként olaszországi árnak ezt írták 165ezer/16GB és 191ezer/32Gb, de azt is írták, hogy már nincs több és majd csak szeptemberben lesz.

  12. Németeknél:
    http://www.t-mobile.de/iphone/tarife
    Vazzeg, próbálkozott már vki honosítani ottani előfizetést?

    Szóval bekaphatja a magyar trékom.

    Olaszoknál, függetlenül 170K HUFért 16gb 3gs
    http://www.tim.it/consumer/c365/i3368/ricercaprodotti.do?vism=true&1686=1687&1662=68970&13389=13390
    … mutyiországban pedig…. áhhh inkább hagyjuk.

    A 3Gs elérte azt a szintet, mikor már én is megvettem volna, de a Mr. Tré lehúzási akciója eléggé felháborított, hogy ne itthonról akarjam megvenni.

  13. fú basszus! elég drága :S 64-ért 2éves hűség… Ikon 400-ba :S

  14. Üdv, a kérdésem nem ide tartozik tudom és bocsi de őőő nem tudja valaki, hogyan lehet a hálózat nevét átnevezni? Tudom van a Cydiában a szifonos logó akármi de mondjuk sok helyen láttam hogy az volt a hálózat neve, hogy Ipod vagy ilyesmi…

  15. nagyon elszabták az árakat. alig tudom elhinni.. áhh. most rendesen örülök , hogy 3Gm van és nem akarok váltani : ), mondjuk még az upgradere kivi leszek..

  16. Én arra számítottam hogy a 3G sokkal olcsóbb lesz, és a 3GS meg annyi kb, mint egy éve a 3G. Erre meg a 3GS jó drága és a 3G meg szinte ugyan annyi mint egy éve…Nagy lehúzás ez! Eltudom képzelni hogy milyen feltétele lesz a készülékváltásnak..pf..

  17. Basszus eddig eléggé el voltam szánva, hogy beszerzek 1 ilyen telót és sok racionális érvem volt mellette, no de ezek a bicskanyitogató árak… hihetetlen.

  18. Nemtudtok valamit arról, hogy ha már az előfizetőjük vagyok milyen lehetőségeim vannak… pl.: készülékváltás stb.
    üdv

  19. @gurbaitamas: Amit láttál, az iPod Touch volt. Azzal nem lehet telefonálni.
    A hálózat kijelzésének pont az a lényege, hogy látod, melyik hálózatot használod.
    Ragssz rá matricát! 🙂

  20. űdv mindenkinek!!!iphone 3g 8gb t-mobilos ikon400 dijcsomagal használom…hivtam a tré mobilt milyen lehetőségem van jelenleg,hát igazából semmi!!!ugyan is a szerződésbe le van irva hogy a készűlékre 60ft kőtbér,illetve a dijcsomagra 35ft kőtbért kellene kifizesek,igy 95 ft lenne.+ugye az új készűlék ára…hát az már geci sok,vagy meg várom amig lejár ez a csomag vagy vásárolok még egy előfizut,de akkor már téleg csak ezért fogok dolgozni!!!ugy hogy ismét nem lepet meg a tré mobil…ja és nincs szó semmilyen készűlék váltásról…én erről le is teszek,meg maradok a jól bevált 3g…remélem nem basztam el senki kedvét…további szép napot….

  21. @sweetwally: bocsánat, javítom: ragassz

  22. tipikusan 2 hónap múlva meg úgy leviszik az árakat, hogy sok ember felakasztja magát, hogy megvette 31-én 🙁

  23. @Geza: Ha “rakás fos” az iPhone, akkor remélem neked nincs is!
    Részemről maradok a 3G-nél, mert most nincs 100ezer forintom egy 3GS-re (csak az ikon200-al jöhetne szóba…)
    Azt meg nem tudom elhinni, hogy a T becseréli a “régi” 3G szifonokat új 3GS-re, még ha ráfizetünk is, mégis mi a fenét kezdene a T sokezer darab “ütött-kopott” szifonnal?

  24. A T-nél a “készülékváltás” kifejezés nem a szó szoros értelmét takarja, már sok éve van náluk ilyen, tulajdonképpen a régi előfizetéshez új készülék vásárlását jelenti a saját szavaikkal…

  25. @Szpisti: Ahogy mondod. Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy a “készülékváltás” azt jelenti, hogy ha lejárt az előfizetésed és hajlandó vagy továbbra is hűséges lenni a nagy T-hez, akkor vehetsz kedvezményesen egy új mobilt.

  26. HA valóban ezt jelenti akkor nem egy és nem kettő előfizetőtől esnek el , ennyire nem lehetnek idióták…vagy még is?

  27. @Röfikapitány: szarnak rá… kizárt, hogy összeszedik a sok ezer darab lelakott 3G-t és adnak helyette új 3GS-t… Mégis mit kezdenének vele? Kiosztanák a szegényeknek?

  28. @Szpisti:
    A készülékváltás egy országba sem úgy történt hogy a régit leadták:) ezt honnan vetted de vicces lenne az szent!
    Úgy lenne reális hogy akinek már van meglévő előfizuja 3g vel az szépen beslattyog pénteken a tré mobilhoz leszurkol valamennyi lét hozzávágják a 3gs-t az előfizut megtoldják és csókolom!

  29. @Röfikapitány: Hát igen csak az a kérdés mennyit kell fizetni. Én személy szerint kétlem, hogy egy 3G tulajnak kevesebbet kellene fizetnie, mint egy szűz felhasználónak.

  30. @csuklyasmaki:
    Amúgy én sem várok csodát , meg akkor ugye külömbséget kellene tenni 3g -és 3g előfizetők között mert ugye több féle konstrukció lehetett elvinni anno a telcsit és valaki 17.000-ez csörget be havonta valaki meg csak pár ezret!
    Én ikon 600 al szerváltam be és havonta bezörgetek nekik 20-000-25000 ezret hogy basz-ák meg:) szal elvárná az ember hogy valami értelmes doglot kitalálnak ilyen esetekre és még egyszer hoyg basz.ák meg:)
    De hiába találgatnuk majd pénteken okosabbak leszünk!

  31. Sziasztok, most beszéltem a T ügyfélszolgálattal, készülékváltással kapcsolatban (csak lejárt hűségnyilatkozatnál lehetséges) ami nekem meg is van sőt platina kártyás vagyok és közel 8 éve előfizetőjük… az a legnagyobb vicc, hogy erre sincs semmi kedvezményük, a pontjaimat beválthatom és ennyi, ugyanannyit kell lecsengetni mint bárki másnak, csak a lehúzás megy, ezt megszokhattuk 🙁

  32. @luck:
    Ha lejár a hűségnyilatkozatod utánna miért is beszélhetünk készülékváltásról?Ez magas….legalább is nekem!!!Még egy kérdés az oldal tetején ez szerepel
    – Lehet váltani 3G-ről, de feltételei még nem publikusak.

    – Ugyancsak pénteken lesz sajtótájékoztató.

    HA sajtótájékoztatón jelentik be elösször hogy mik lesznek a feltételei a készülékváltásnak akkor az ügyfélszolgálatos honnan a fa..omból tudja már most?Sztem ő csak szajkozza az eddig érvényben lévő dolgokat a készülékváltásról.

  33. na nekem marad akkor 800 dollarert ebay, raadasul 90 napig nem is kell fizetnem erte egy centet sem, szoval 3havi 50ezer

    es ezt ajanlanam masoknak is

  34. @luck: Okostojás a haverod. Ebből semmi nem igaz….

  35. @zoltan:
    Mi?hogy?
    Azt vágom hogy 800 dollárért meg lehet venni az ebayről de mi ez a 90 napos dolog meg 3 havi 50 már megint magas:)

  36. @Röfikapitány: Üdv a készülékválltás azért csak lejárt hüséggel lehetséges mert pont az a lényege, hogy a telefonszámod nem válltozik de az aktuális vagy akár másik dijcsomagra aláirsz ujjabb hüséget és az olyan a trének mintha new előfizetést vennél hüséggel világos.
    most voltam a westendbe a barátomnál ök jelenleg nem fogják forgalmazni de azt mondta csütörtökön fogják megtudni a részleteket és pénteken lesz új árlista is. Ha most rámész a linkre látod, hogy az árlista 15. dátum van addig nem is frissitik amig nem árulják a 3GS modelt.

  37. @luck: mit jelent az, hogy ugyanannyit kell kicsengetned? én nem találom a készülékváltós árakat (gyk: meglévő előfizuhoz hűség vállalásával új készüléket venni) a honlapon, csak az Ikon csomagosokat. Segíts nekem: hol találom meg a 16GB 3GS “ugyanannyi” árát a honlapon? A fent lévőek csak Ikon-ra vonatkoznak…

  38. @szorian:
    Ekkora faszságot , most is odaadhatnák most sem változna a számom ugyanazzal a dijcsomaggal kérném és fizetném még 3 évig mert 1 még hátra van enniy lenne marha bonyulult lenne igaz hu hu huuuúú:)
    De mit várunk a tré mobiltól…

  39. @cartmen: “most beszéltem a T ügyfélszolgálattal” szó se volt haverról, csak többet ud az ügyfélszolgálatos, mint te…
    Szorian pontosan megfogalmazta a készülékváltást…
    @MegyoCon: rámegyek az Iphone oldalon a Tarifák és árakra, azon felül van 2 fül az egyik az Új T-mobile elöfizetéssel, a mellette levő meg a készülékváltás meglévő ügyfeleknek. ott kéri a számod, meg a kódod és belépve mutatja az árlistát…

  40. @Röfikapitány:
    ugy hogy ha rendelkezel US. cimmel akkor jogosult vagy Ebay kartyara amivel 90napig kamatmentesen vasarolhatsz hitelre. (ha nem fizeted vissza 90nap alatt akkor kezd kamatozni, de nem veszesen, de nem eri meg nem vissza fizetni)
    igy

  41. @zoltan: NEm rendelkezem:) köszi az infót

  42. valaki tud róla, hogy már működik e a Tnél a vizuális hangposta?
    mert regebben volt 1 kerdesek valaszok oldal naluk az iphone részen, és ott irták hogy hamarosan elérhető lesz.

  43. csak az apple storeos keprol jutott eszembe ez 🙂

    zoltan.try.hu/applestoreny
    (egy csoringer, oromkodo magyar turista tavaly ilyenkor ahogy megkaparintotta az iphone 3g-t 38fokos melegben 🙂 )

  44. @luck: Én Mátrix díjcsomagban vagyok, arra azt mondja, hogy “Az Ön díjcsomagjával a készülékváltás nem teljesíthető!”

    Azt hittem van valahol egy árlista (mint amilyen a 3G-nek van).

    Az ügyfélszolgálat megmondja?

  45. @MegyoCon: Nekem is ezt írja (én partner3 vagyok). Valószínűleg lesz pénteken majd egy árlista, olyan amilyen a 3G-hez is van. Ott majd a “Díjcsomagra vonatkozó hűségnyilatkozat nélkül” rész lesz a számodra (számomra) érdekes. Szerintem a következő ár lesz ebben a sorban(semmi bennfentes info, csak egy TIPP):

    24 hónapos hűségnyilatkozattal
    3GS 16GB fekete vagy fehér – 123 990 Ft
    3GS 32GB fekete vagy fehér – 150 990 Ft

    Valószínűleg részletfizetési lehetőség is lesz. Szintén TIPP:
    3GS 16GB fekete vagy fehér – kb. 31 000 Ft + 12 x 7750 Ft
    3GS 32GB fekete vagy fehér – kb. 37 800 Ft + 12 x 9430 Ft

  46. Sziasztok!
    Eddig nem volt nagyon semmi bajom a t-mobile-al de ez azér nagyon betett. Én már nagyon vártam a 3gs-t de tényleg 1 hónapja figyelem állandóan a t-mobile meg az iphone-os oldalakat ahol minden héten azt írták hogy ezen a héten jelenik meg na mindegy a lényeg hogy van egy 2g-s telefonom és mondom de jó leváltom majd 3gs-re.De ne haragudjon már meg a világ ilyen árakkal? Azér ne már. Most arról az esetről ne is beszéljünk hogy kint megkapod a 3gs-t 200 dolcsiért (persze 2 évre) ami legdurvább váltásba is 40 ezer. Én igazából nem is ezt tartom undorítónak mert ez szinte mindennnel így van. Én attól hányom el magamat hogy a tré-mobile kizárolagosságot élvez Magyarországon. Ne haragudjatok de ez mi? Itt a nagy Unio meg minden és akkor ehhez senkinek nincs semmi szava? Mert hogy ezzel a t-mobile durván monopol helyzetben van ami azt jelenti hogy olyan áron adja az iphone-t amilyenen csak akarja és nekünk ezt fapofával el kell viselni. Mert azt még megérteném ha az apple egy kizárólagos szerződést köt a t-mobile-al globális szinten mert akkor azt mondom oké ez van kicsengette a t-mobile és kész. Na de máshol lehet kapni a vodafonnál is vagy At&t csak hogy egy kettőt említsek. Ja és egyébként megnéztem a készülékváltást nahát a t-mobile-ról csak annyit hogy én relax100-as díjcsomagba vagyok és kiírta hogy havi 17690-et kell fizetnem tehát annyit mint az ikon 600-ért (persze internet meg lebeszélhető percek sms az ugye nincs benne) és így perkáljak ki nekik 24 hónapra 124 ezret ami az ikon 200-as 12 hónapos tarifájával egyezik meg.Hát ezt benézték. Sorry mindenkitől de ezt most ki kellett adnom magamból!
    Ja és mellesleg több mint 10 éve t-mobile-os anno westeles vagyok mielött valaki azt mondaná hogy a t-mobile-t szidom.

  47. @csuklyasmaki: ezeket az árakat így ahogy van “leütném”, ennyiért érdekelne a 16 G-s 🙂

  48. @Taylor: nagyon egyetértek!
    Nekem is Relax 100-am van (amúgy nem ezzel, hanem a céges Pannonnal használnám, de ez mellékes…) és egy összegben csengessek 97 ezret, meg még 24 hónapig 17,7-et??? itt valakinek tényleg nagyon elgurult a gyógyszere!!! 🙁

  49. @PetDragon: Az nagyon soknak tűnik nekem. Méghozzá durván soknak. Elvileg a Relax 100-nak is a fentebb leírt kategóriába(@csuklyasmaki: ) kellene tartoznia.

  50. Sziasztok!
    Hát valóban nevetséges, amerikában a 16 gigás 200 dollár, itt 500-32gigás kinn 300 itt 600, egy dolog az h ötödét keressük az amerikaiaknak, és mégegy dolog, hogy még egy kiba telefonért is dupla annyit akarnak lehúzni tőlünk, de egyszerüen télleg nevetséges, nincs Tré mobilnál egy ember se akinek lenne családja? olyan mintha trliliárdos tinédzsereket vezetnék… Amúgy az egész üzletpolitika mögött sztem az áll(ezek a magas árak) hogy
    1.sok 3g van a raktáron, meg akarnak tőlük szabadulni… ez az első ok
    2.Kevés Iphone 3gs érkezett magyarországra az igényeket nem tudják kielégiteni, ezért úgy vannak vele, akinek kell az ennyiért is megveszi, ha esnek a mutatók esnek az árak is…
    3.Business is business 😀

  51. Hát ezek az árak tényleg nem a mi pénztárcánkhoz lettek méretezve! Múlt évben sokkal, de sokkal közelebb voltunk az amcsi árakhoz! De mivel baromi kevés érkezett elhiszitek, hogy így is el fogják vinni az egész raktárkészletet? Én komolyan kimegyek majd a budafoki úti T-hez és megnézem az embertömeget, mert ez Magyarisztán, tuti hogy ezren lesznek!

  52. jelentem megvettem 3havi reszletre (90nap utan egy oszegben) 675dollarert tokkal vonoval 😀

  53. @Taylor: Taylor! Totál igazad van! Én is hasonló cipőben járok csak nem apple készülékem van. Már hosszú hetek óta bújom a magyar ill. külföldi oldalakat, teszteket véleményeket, fórumokat böngészek. Vártam már a telót rendesen. Az is bunkóság volt, hogy július utolsó napjára írják ki, de ez egy ismert marketing fogás, de aztán idevágják ezt az arcátlanságot. Ez itt Magyarország (tudjátok amit a szívedbe zárhatsz). Elegem van ebből a tréből. Kb 10 éve vagyok náluk és ez semmit sem ér. Ez aztán a hűség!!! Nem tudom mit tegyek szerintem várnom kéne pár hónapot, csak már így is több mint fél éve le akarom cserélni a telómat mivel párszor földet fogott és kikapcsol néha… 🙁
    ÜDV minden sorstársnak

  54. @Szpisti:
    De,képzeld,3G-m van,de egyáltálán nem vagyok tőle eldőlve.Ár-érték arányban ( nekem ) nullát ér.Még szerencse,hogy van rajta egy-két számomra használható App, különben már rég menne a kukába.Mint telefon,szar.Nekem.
    A 3Gs ára egy qrva nagy vicc itt nálunk…fele ennyi pénzért sokkal értelmesebb és használhatóbb dolgot is lehet venni.
    Egyébként úgy be van hugyozva mindenki ettől a 3Gs-től,mintha a világ legjobb készüléke lenne.Ugyan már…
    Ezért sorban állni????Órákat tűkön ülve,újjat rágva?????Sztem vannak ennél kicsit ( sokkal ) fontosabb dolgok is az életben….
    Kabaré,ami e körül forog…tipikus buta magyar hisztéria

  55. “Magyarország…… Én így szeretlek!”

    lol

  56. Sziasztok!

    Én is filóztam ezen a horror árszabáson, és szerintem (is) ezek az árak a 150 vagy hány db-os készlet miatt vannak. Szerintem a főokosok kiadták valamelyik hangyának: Számold ki mennyi az az összeg, amennyiért még éppenhogy megveszik ezt a pár 3gs-t! Ha igaz, akkor egy ideig (talán hetekig) nem fog jönni újabb készlet.. Tehát a Tré előtt adott a feladat – el kell passzolni minél jobb áron ezt a pár 3GS-t – és ki tudja? Lehet, aki nem engedheti meg magának a 3GS-t most az venni fog 3G-t… Biztos lesznek páran ilyenek…

    Szerintetek nem fog elkelni ez a pár 3GS? Kizárt! Tutira el fog fogyni!

    A kis készlet, a nagy telefon iránti várakozás, a késleltetett bejelentés, és a végén az óriási árak mind összefügg!

    Ne féljetek, amint tonnaszámra érkezik készlet, azonnal esni fog a 3GS ára -> és ezzel együtt a 3G-é is!

    Ha nem így van, a Tré nagyon hamar rájön, hogy nem csak a cégeket érinti a válság, hanem a fogyasztóit is…

    Emellett persze borzasztóan dühítő ez nekünk, mert mi csak azt látjuk, hogy külföldön régóta kapható, mindenhol normális ár van, itt meg nem.

    Aki most vesz 3GS-t (vagy 3G-t) az vagy tele van pénzzel és nem számít neki, hogy mennyi az annyi, vagy nagyon-de-nagyon kell neki egy iPhone, és csak iPhone.

    Aki vár annak nincs égető szüksége most rá, szerintem olyan áron jut hozzá hetekkel vagy 1-2 hónap múlva, ami már teljesen elfogadtható.

    Akinek meg nagyon, de nagyon kell most telefon, szerintem nézzen más készüléket!

  57. Sziasztok! Végigolvastam a kommenteket, de nekem még mindig nem tiszta a készülékváltás. Én is úgy tudom, hogy ez akkor lehetséges, ha lejárt a hűségidő, vagy fél évvel a lejárat előtt némi plusszpénzért. De a cikkben azt írja:
    “Lehet váltani 3G-ről, de feltételei még nem publikusak”
    Tavaly augusztus 21-től lehetett venni 3G-t, az még nincs egy év sem, ezért nem értem. De majd pénteken úgyis kiderül.

  58. PBalázs: Lehet igazad van és sok 3g van nekik. De most jön a Na de. Ugye a többi országban úgy oldották meg hogy kiszórták olcsóbb áron és már hónapokkal a megjelenés elött nem lehetett kapni 3g-t mert kiszórták. Kérdem én itthon mér nem így csinálták? Nem tom de mintha ez a magyar T-mobile egy különálló életet élne vagy én nem tudom hogy az olyan dolgokat amik külföldön bejöttek itthon mér nem úgy csinálják. Egyébként ezt sem értem hogy mért kell ennyire erőltetni ezt a 3g dolgot. Mert elhiszem hogy 21-dik század meg minden de ha én nem akarom használni a a 3g-jüket akkor úgyse fogom ikon ide vagy oda. Bár tavaly is ez volt hogy eleinte csak azzal lehetett kapni aztán rájöttek hogy ez annyira nem jó biznisz és elkezdték árulni eco díjcsomaggal is.

  59. hi all..
    ha emgveszem itthon penteken a 3gs/t akkor emg 3.0 lesz rajta es tudom fuggetleniteni ultrasnow-val ugye?

    koszi

  60. Emberek!
    Van a gazdasági versenyhivatal és egyéb a cégek monopolhelyzetét romboló, és egyéb jogi cégek, fogyasztóvédelem stb, ami tudjuk itt vicc.
    Bár ha ügy lesz , akkor kemények tudnak lenni a fogyasztóvédelemnél, ez tuti
    Tessék bejelenteni/Panaszt tenni! YEE

    Lépjen valaki, csapatban az erő! 🙂

    de elötte, aki tud angolul, hívja fel az apple-t amerikában és kérdezze meg , hogy ki a felelős ezekért az árakért………

  61. Lehet hogy meg leszek kövezve, de ezek az árak nincsenek olyan mérhetetlenül elszállva. Mindenhol kb. ennyibe kerül. A készülék ára egy dolog. Németországban mondjuk 1 EURO = 267 Ft-ért már meg lehet venni, de akkor a havidíj 120 EURO = 32 000 Ft két teljes évig. Ami ugye 384 267 Ft. Ott megvennéd? Itthon a “legolcsóbb” 3GS 16GB 101 USD-be fáj amerikában meg 199 USD, akkor most ők át vannak verve?

    A T-mobil így is versenyhelyzetben van az EU áraival. Például az olaszországi független készülékek áraival. Ott a 16GB 3GS 620 EURO = 165 600 Ft. Ahhoz képest kb. reálisak az árak.

    Nem a T-vel van a gond. Szerintem kb. reális áron árulják, hanem azzal hogy ezt a telefont alapból nem nekünk találták ki. Ezt nem egy magyarországi tömegcikknek találták ki.

    Azt meg ti se gondoljátok komolyan, hogy azért mert mi nem vagyunk olyan jól eleresztve mint az amerikaiak vagy a németek, olcsóbb lesz a mobil. Ennyi erővel elutaznék Afrikába ahol mindent kb. hozzám vágnának. Ferrari-t, iPhone-t, MacBook-ot, meg egy valag pénzt.

    Akinek ez drága(nem éri meg) ne vegye meg. Én se vagyok benne biztos hogy ez megéri nekem. Arra nemigen számítanék hogy csak úgy majd 2-3 hét vagy 1-2 hónap múlva leesne az árra, hiszen ezen az áron is viszik mint a cukrot(nem győzik gyártani), minek csökkenteni.

  62. @csuklyasmaki: Beléptem a telefonszámommal, kódommal és azt hozta fel, hogy a Relax100-ban havi 17.690 lenne a díj, és “alul” azt látom, hogy az egyszeri díj 24 hónapos szerződéssel 123.990, 12 hónapossal pedig 137.990 lenne, bocs, az előbb még rosszat is írtam!!! Vagy ezt hogy a bánatba kell érteni???
    Mondjuk így naggyon dura lenne, mert az Ikon600-nak is 17,7 a havi díja és 24 hónapra 18.990 lenne, szóval tuti nem így van, de akkor hogy?
    Hm, lehet, hogy kezdek megvilágosodni? A Relax marad a jelenlegi havi díjon és nekem most “csak” a 123.990-et kellene kicsengetni? Ha igen, ez már egész jó, ettől olcsóbbra nem is számítottam a 3G 106.990-éhez képest!!! Már “csak” az kellene, hogy legyen 24 hónapos kamatmentes részletfizetés is, mint ahogy a 3G-re van! 😉

  63. @csuklyasmaki: Amíg külföldön nem csökkenek az árak addig szerintem itthon se fognak.

  64. @PetDrag: 123 990 Ft 24 hónapra és a 137 990 Ft 12 hónapra már reális árnak tűnik. Én is nagyon remélem hogy lesz kamatmentes részletfizetés, mert anélkül kb. kizárt, hogy megvegyem.

  65. @csuklyasmaki:
    Szerintem egy kicsit elmatekoztad magad!
    Nálunk svédországban a 32GB-s 995sek=24875huf + 24x 378sek havidij=226800huf vagyis összesen 251675huf, és azért itt jobb az életszinvonal! A magyar árak igenis elvannak szállva…

  66. @csuklyasmaki: Mennyi az átlagbér Németországban vagy az Amerikában?????
    Vagy a minimálbér???
    Jó reggelt!
    Miről beszélünk?

  67. @hunwolf: Ugyanez itthon az “elszállt” árakkal.
    24 hónap 3GS 32GB egyszeri 125 990 Ft + 24 x 4990 Ft = 245 750 Ft = 9661 SEK

    Odakint 995 SEK + 24 x 378 SEK = 10067 SEK = 256 056 HUF

    Az átváltáshoz a google-t használtam. Olcsóbb itthon az elszállt árakkal mint kint Svédországban.

  68. @Gergő: Attól nem lesz olcsóbb mert mi szarabbul élünk, értsed már meg. Ha itt olcsóbb lenne itt venné meg az egész világ. A globalizáció mond neked valamit, meg az internet. Tök mindegy ki mennyit keres az iPhone annyiba kerül amennyibe kerül.

  69. Ez a “Nálunk svédországban……” , ez tetszik 🙂
    Ott a havi netto bér fele-egyharmada egy iphone,
    itthon meg a havi netto bér három-ötszöröse kb.

    hát… na hagyjuk ezt…….. no comment

  70. Tudom mi van, a globalizáció, és a vad kapitalizmus és amerika fog minket kicsinálni, ezt már észre vette mindenki.

    Csak , ha pont annyi lenne mint az ámeríkában akko yó lenne az nekünk,
    de nem annyi, sokkal több, amiről a felügyeletlen T a felelős,
    tovvábbá pont a készülék gyártója jelentette ki, hogy OLCSÓBB lesz a régi és az új is igen kedvező áron lesz kapható….
    De mindenesetre ügyesek, hogy örülünk együtt, majd szembeköpnek, mikor a konkrét vásárlással/tényekkel szembesülünk.

  71. És nem politizálunk 🙂
    😀

  72. Részemről kiszálltam az itteni hozzászólásokból,
    Örülök, hogy megjelent az új 3GS, majd veszek, ha ÓCCÓ lesz,
    jók legyetek srácok 😀

  73. @Gergő: Ki tudja mi lesz pénteken? Lehet, nem lehet majd 16 GB-os 3G-t venni csak 8GB-osat. Ami olcsóbb lesz mondjuk úgy 10-15 ezerrel. Én többre nemigen számítok. A 3GS árai kétlem, hogy csökkennének, mert kb. mindenhol ilyen drága.

  74. @csuklyasmaki:
    Én a németországi számításad mellé tettem párhuzamnak a svéd árakat! Nem kell a leghorrorabb európai árakhoz hasonlitgatni! Amúgy tök mindegy, hogy az árak hasonlóak, mert Gergő ráerzett, valóban egy átlag svéd kereset 18-20.000 sek / hó
    Ez a globalizáció duma meg ott bukik meg, hogy az árképzésben minden forgalmazónál van egy olyan tűréshatár ahová jól belőheti a készűlék árakat, már ha akarja!
    Szinte 100% hogy a t-mobil ha akarná, tudná adni 30-40.000 ft-al olcsóbban is ráadásul haszonnal! Sajnos a rablógazdálkodás szemlélet az amiért egy magyar azt kell mondja, hogy “ezt a telefont alapból nem nekünk találták ki”, pedig annyira tömeg telefon, hogy az usa mobilforgalmának 60 azaz 60%-át az apple iphoneokon bonyolítják!

  75. @hunwolf: azokkal értek egyet akik azt mondták: mindek adják olcsóbban, ha ennyiért is elviszik??? ki az a barom aki a saját pénzének az ellensége? sem az Apple-re sem pedig a T-re nem az van kiírva: “Jótékonysági hivatal”… szóval hiába szeretnénk (én is!!!), hogy olcsóbb legyen a “cucc”, szerintem nem lesz! és nem csak 1-2 hónapon belül, de még Karácsonyra se… ne legyen igazam!!!

  76. @hunwolf:
    A németországi árak se horror árak.
    t-mobile.de / iphone / tarife
    3GS 32GB
    249,95 + 24 x 24,95 = 848,75 EURO = 226 698 Ft.

    Ezek a legolcsóbbak. Rettentő csalóka ez az egész. Sok mindentől függ.

    Mindenki döntse el hogy megéri neki vagy sem. Egyébként meg @PetDrag-nak teljesen igaza van.

  77. Akkor 1 kis osztrák Tré példa (ott nem is annyira tré)

    Készülék 49€ + 24×49€ havidíj, és most jön a lényeg !!!
    havidíh tartalmaz 2000 EU bármely országa felé lebeszélhető percet, 1000 Osztrák T felé lebeszélhető percet, 1000 sms-t, és 3GB adatforgalmat.

    Én céges díjcsomagban vagyok, és közel sem beszélek 2-3000 perceket, de azért gyakran hívok külföldi csak EU-s számokat, nincs netem sem, küldök vagy 50 sms-t havonta és így is 23-26e szokott lenni a számlám.
    Ha egy ilyen díjcsomagom lehetne becsókolnák mert majdnem feléből megállna a telefonszámlám, és 50€ lehetne mellé még 1GS-em is.

    Szóval azért azt is érdemes megnézni hogy hol mi van benne abban az x összegű havidíjban, nem csak a végösszeget kell nézni.

  78. @Napalm: Ahogy mondod. Ezért írtam, hogy:
    “Rettentő csalóka ez az egész. Sok mindentől függ.

    Mindenki döntse el hogy megéri neki vagy sem.”

  79. egy kérdés, ha megveszem a ikon 200 csomagban két évre, arra a két évre garanciát is kapok?

  80. Tudomasom szerint a garancia 1 ev, legalabbis 3G-nel igy volt…

  81. Egy év gari lesz rá az biztos nekem is annyit kaptam 2év ikonnal a 3G-re, csak most mázlim volt mert ügye szeptemberben járna le a garim, de mivel most kicserélték zsir újra mert gond volt vele, így kaptam még 6-hónapot extrába, ha első félvébe romlik el a telód és garanciális csere lesz, akkor onnan tól 1 évet kapsz, nekem igy a végén plus 6 hónapot adtak de most az egyszer kivételesen jól jártam kaptam egy vadonatúj telefont 6 hónap garival remélem jó pénzér eltudom szúrni:)

  82. @csuklyasmaki:

    Számold ki az ottani kereshetőséget és az ittenit! És 1 euro után havi 45 eurot kell fizetniük a németeknek, de ezt jól elnézted.:) az 12000ft nálunk. Igaz igy is 290000ft ra rugna, de 45 márka nemetben filléres dolog, ami itt ebben az orszagban nem! ÉS vodafonban megkaphatom? Sajnos EU nekünk nem fog beválni nem is kellünk nekik, mert ha kellenénk akkor nem engednék meg szlovákiában , hogy az utcákon magyarul beszélhetnénk!


Add a Comment