fbpx Skip to content

rec1Sokan régóta hiányolják az iPhone-ból a hívások rögzítésének lehetőségét. Nos, mostantól erre is van megoldás, sajnos egyelőre csak az USA-ban 🙁
Az Appstore-ban már meglévő Recorder nevű alkalmazást kibővítették hívások rögzítésére is, igaz bizonyos feltételeket teljesíteni kell. Mivel az iPhone SDK még mindig nem támogatja a hívások rögzítését, ezért a fejlesztőnek egy külső szolgáltatást kellett igénybe vennie, amely a telefonhálózathoz csatlakozik. Viszont így csak az Egyesült Államokban lehet használni, csak a kimenő hívásokat lehet rögzíteni és perc alapú számlázás van. Az alkalmazáson belül vásárolható meg a kívánt idő, egy óra 2 dollárt, 8 óra 13 dollárt kóstál.
A rögzített beszélgetéseket wifin vagy emailen keresztül lehet áttölteni számítógépre. Egy átlagos egyperces beszélgetés kb. 940 KB, ezért a 8-16 GB-os készülék elég sok felvétel tárolására alkalmas.
Az alkalmazás 0.99 dollárért vásárolható meg az amerikai AppStore-ból, sajnos nem látok esélyt, hogy máshol is használni lehessen a szolgáltatást 🙁

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Ha jól értelmeztem akkor csak az USA -ban lehet használni ez az appot?

  2. Hu micsoda megfigyelo 🙂 

  3. @Infy:

    Ha a cikkírónak igaza van,akkor igen.

    1Kérdés: Nem tudom átvinni a gépre a vásárolt app store-os játékokat,hiába nyomor rá az “authorize computer”-re,még ki is írja hogy ez sikerült,viszont amikor rányomok a transfer purchases-re,akkor hibaüzentet dob ki,miszerint még mindig nincs feljogosítva a transfer-hoz…Valakinek nincs ötlete?

  4. OFF: MobileLog 3.0-hoz valaki tud/ létezik crack? ill van e hasonló program a hivásidők kezelésére?
    Köszi

  5. Nem tudom cydias progik kozitt miert nincs ilyen felvevos app, biztos nagy lenne ra a kereslet.

  6. @piszkosfred: Pont mondani akartam, hogy szerintem csak idő kérdése…

  7. pedig tényleg jó lenne én tuti használnám:)

  8. Valakinek ötlete…nem indul a cydia és hiába porbálom az ssh-s uninstallt nem tudok csatlakozni a telohoz.viszont iphonebrowserel hozzá férek.Viszont ha letörlöm ,hogy teszem fel….?Sajnos az icy sincs fent,mert akkor azzal megoldanám,de nem raktam fel.Esetleg ötlet valakinek?Hogyan tudom ujra telepiteni a cydiat.

  9. nemértem különben a dolgot hogy miért nincs benne ALAPBOL hogy fel lehessen venni beszélgetéseket, mind bejövö és mind kimenö hivásokat, az ezeréver motorola v3-mam is tudta ezt -.-

  10. igen LAc de az amerikaiak meg a szemelyisegi jogaik…….

  11. @ronyi: Én is tuti felvenném, hogy 1-2 ügyfélszolgálatos milyen paraszt módon beszél az emberrel. Tenném fel őket ahova csak lehet netre plusz az adott cég össze mailcímére eküldeném, hogy tessék bazzeg ilyen parasztok dolgoznak nálatok.

  12. talán nincs rá akkora igény. v3-am volt és igazából feleslegesnek tartottam ezt a funkciót (nm csak ott)… de ezzel lehet, h csak én vagyok így.

  13. Pont ma @nyáztam egy sort, mert rögzíteni akartam egy fontos telefonbeszélgetést.
    A legszutykosabb régi mobilokban is volt felvétel, pont iPhone-ban nincs?
    Személyiségi jogok?! Akkor nem lehetne sem kamera, sem szimpla hangfelvétel a mobilokban.
    Korábban volt olyan kitétel, hogy a mobilos fényképezőknek hangosan kattanni kellett… ma már kikapcsolható.


Add a Comment