fbpx Skip to content

0151

A T-Mobile-tól semmilyen hír nem szivárog ki, ezért a potenciális vásárlók egyre vadabb találgatásokba bocsátkoznak a 3GS magyarországi premierjét illetően.
Nos nem kell találgatni, az Apple úgy néz ki választ adott a kérdésükre. Szerdán hozták nyilvánosságra az előző negyedéves eredményt és az ezt követő sajtótájékoztatón Tim Cook, a cég operatív vezetője elmondta, hogy a 3GS iránt a várakozásokat meghaladó kereslet van (az első hétvégén több mint 1 millió darabot adtak el belőle), ezért a raktárkészletek kiapadtak, nem képesek belátható időn belül a kívánt mennyiségre feltölteni, ezért a már bejelentett országokban kis csúszás valószínűsíthető az indulásra.

Azt hiszem, hogy azokban az országokban, ahol már értékesítjük a 3G-t, a 3GS-t a negyedév végéig elindítjuk. A csúszás néhány hét lehet.

Azért remélem a júliusi dátum helyett nem szeptemberben lehet Magyarországon iPhone 3GS-t vásárolni…

Update: levelet kaptam T-Mobile-os kapcsolatomtól, melyben megerősítette, hogy még júliusban elkezdik az iPhone-t árusítani. Ezek szerint az augusztusi rolloverben lévő országok csúsznak. Azt viszont nem volt hajlandó elárulni, mikor lesz a sajtótájékoztató.

Olvasd el a hozzászólásokat is

111 Comments

  1. Még jó hogy már megvettem 🙂

  2. Jó neked, a párom már feni a fogát a 3g-re, mi meg várhatunk.

  3. @draft: én is most rendeltem meg 2-3 nap 😀

  4. Bár hozzá tenném, van raktáron a t-mobilnak de hogy mire várnak na ez a kérdés.

  5. Állítólag már július eleje óta bent van az országban a készlet, és a szomszédos országok július 31-ét írnak, szóval valószínű itthon is akkor kezdik forgalmazni. Ráadásul ha nem így lenne, levette volna a T-Mobile a honlapjáról hogy július.

  6. @cia: szerintem a 3.1-re

  7. @cia:
    Arra hogy addig eltudják adni a 3G-ket GS árán…

  8. Valaki segítsen már légyszi, nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz!
    Szóval – http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/iPhone3G_arlista.pdf – ezen az oldalon azt íjrák hogy iPhone 3G 8GB fekete 140e Ft. Most akkor ha veszek egy ilyet akkor ezután kellesz valami havidíjat fizetgetni vagy lehet már simán használni?(unlockolni akarom utána mert pannonos kártyával akarom nyomni)
    Bocs ha a hülye kérdés de tényleg nem vagyok otthon az ilyenekben!Előre is köszi a választ!

  9. Hát ez nem lehet igaz.. Komolyan alkothatna végre vmi csodát a Hun Té. :@

  10. @Peti: nekem ott dolgozik a XI. kerben az emberem de meg 1 db keszuleket sem latott raktaron… 🙁

  11. Más országokban vagy megjelent, vagy nem is hírdetik, vagy van ahol 31-ét írnak. xD

  12. @cia: ausztriában van készleten tehát nincs elfogyva…

  13. @Marivs: Az kártyás ár, nem előfizetéses, szal azt kifizeted nekik és békénhagynak örökre 😀

  14. @Marivs: Jól látod a dolgokat 140 eFT a tied és nem kell fizetned havidíjat. Ha a T-nél akarod függetlenítettni az pluszban még 10-20 eFT. Utána teljesen független mobilt kapsz. Ha nem olyan sürgős, akkor szerintem várd meg 3GS-t, mert akkor valószínűleg csökkenni fog az ára ennek is.

  15. @Marivs: Vagy nézz körül vaterán vagy hasonló helyeken már kapsz 80 ezer körül is.. 😉

  16. Most jottem olaszbol 5 db fuggettlen 3GS 32GB iphoneval az egesz csaladnak;). Forintba atszamolva 190e-be kerult db-ja uttal egyutt, sporoltam 300e/5db forintot es csak 12 oramba kerult;). Azert szantam ra magam mert egyszeruen felhaborito hogy GSM boltosok stb 250e forintert akartak eladni nekem.

  17. @Marivs: A legjobban akkor jársz talán, ha találsz valakit, aki tud olcsó havidíjas szerződést kötni(1500-1800 Ft) és a díjcsomagra vállalt hűségnyilatkozat nélkül veszed meg (111 eFt).

    Ami úgye: 12*1500 + 111 000 = 129000 vagy 12*1800 + 111000 = 132600

  18. Hali! Olyankor mi van amikor itunesbol telepitek egy ipa-appot az iphone-ra,csak az iphone-on nincs rajta végül?
    Kiírja,hogy install app de mégsincs ikonka…
    HELP! Köszi

  19. @csuklyasmaki: nem fog csokkenni, magyar szokashoz hiven, 3GS elerhetetlen aron lesz ameddig nem adjak el a 3g-et!!!! Akkor is jokat nevettem amikor felteteleztek itt egy paran hogy T-mobil becsereli 3g-t, 3gs-re;)

  20. @Jason: A mobileinstallation crack fel van rakva?

  21. Kösz a válaszokat, így már világos ,) Hát mindenképp megvárom a 3GS-t, nagyon remélem hogy olcsóbb lesz.Vateráról meg ilyesmi oldalakról nem nagyon merek rendelni, mert ismerőseimnek rossz tapasztalatai vannak(megrendelték a cuccot és nem érkezett meg stb).

  22. @Franek: Máshol olyat is írnak, h a 3G marad drága, s a 3GS meg olcsóbb lesz mint a 3G, mondván, h hülyék vagyunk és majd vki a 3G-ket is megveszi. xD Télleg ezt írták az egyik magyar iphone oldalon! xDD

  23. @Marivs: Erre találták fel az utánvételt és a személyes átvételi lehetőséget. 😉 Úgy biztosan megkapod! Amúgy meg vaterán minden eladónak van egy minősítése, minden egyes eladott cucc után..

  24. @ngar146: Hogyne lenne felrakva!

  25. Töröltem az itunes könyvtárat és megy! Nem tudom mi lehetett…

  26. @Franek: Lehet hogy nem fog csökkenni, de szerintem kivárni, hogy mi lesz semmiképpen nem hülyeség.

    Németországban most a 3G 8GB schwarz a 6700 Ft-s csomaggal 16000 Ft. Minden más csomaggal 1 euro = 271 Ft. Ehhez képest a magyar árak igencsak magasak, 5000 Ft-os csomaggal 72000 Ft. Szerintem elég valószínű hogy csökkenni fognak az árak. A 3GS simán lehet, hogy drágább lesz(nagyon valószínű) mint most a 3G, de a 3G ára csökkenni fog szerintem.

  27. nem tudom honnan veszed ezeket az árakat mert én itt élek 15 éve

  28. nincs iphone ilyen olcson…az ebayen is minden héten nézem…ha ilyen olcso lenne akkor nem venne senki az ebay-en

  29. itt havi elöfizetéssel ami kb 50 euro akkor kapod meg 1 euroért….amigy meg ha 30 eurot fizetsz akkor 2-300 euro az iphone 3g

  30. de ha kell utánanézek pontosan!mert otthon ha ugyebár 5000 havonta és 2 évre irsz alá akkor az 120 ezer plusz 72 ezer az 192ezer…itt meg több nem?

  31. @celentano: Az igazság az, hogy nem tudok németül és lehet félreértek valamit. De innen:

    t-mobile . de / iphone / tarife

    Előre is bocs ha félreértettem valamit és valakit félrevezettem.

  32. jah és 3G 8GB-ot néztem

  33. Semmi baj csak azért szoltam nehogy tévhitben éljetek….nem olcso a telefon…havi 50 euro akkor van ingyen…az 2 évre 1200 euro

  34. az most nézem 24×25 euro plusz 60 euro a készülék….660 euro összesen…a 8gb

  35. az majd 200ezer forint…

  36. mondom nem kötözködni akarok csak tisztázni nehogy azt higgyétek itt olcso!

  37. én most raktam fel a 3.0-át és nem találok mms-t…tudjátok esetleg miért?

  38. hát ja így csak úgy 12 000 Ft. a különbség, csak az volt a nagyon csalóka számomra, hogy maga a készülék csak 16 000 Ft.

  39. @celentano: ugye nem update-elted, hanem restore ment neki? és utána, ugye nem töltöttél vissza semmit a backup-ból? ha igen, akkor az a baj.

  40. nem upedate-eltem hanem restore és utána visszatettem a progikat ami a gépen volt…
    mit kell tennem hogy tudjak mms-t fogadni meg küldeni?

  41. Járunk ide pár százan, akik szarunk a 3Gs-re, hogy mikor jelenik meg.
    Normális embernek nem ér meg 2kilót az a pár nevetséges újitás…….

  42. Hy
    Arról ki mit tud hogyha kijön a 3GS lesz-e még 16GB-os 3G vagy csak 8-as?

  43. @csuklyasmaki: Igaz. Viszont en mar nem vennek most 3G-t mert biztos lesznek kizarolag 3GS-s szoftverek.

  44. @Franek: Igazad van én is arra várok mikor vehetem meg már vére a T-nél a 3GS-em. Bár hardveresen ez csak pár “apró” módosításnak tűnik. Meg egy városlakó mihez kezdjen egy iránytűvel. Azért erre a hardverre olyan programokat lehet fejleszteni ami majd meg fogja érni azt az árkülönbséget (legalábbis nekem, új iphone tulaj leszek).

    Olaszországban 170 eFt az új 16GB-os független.
    Itthon a régi fehér 16 GB 140 eFt + függetlenítés.

    Nem olyan sokkal drágább.

    De olaszul se tudok, szóval javítsatok ki ha máshogy van.

    forrás:
    shop . vodafone . it /190/trilogy/jsp/home.do?shop_forward=%2FphoneCard.do&sn=s&pfid=41091651&tk=9893,v3&ty_logged=no

  45. @Csapi007: USA-ból kiindulva nem valószínű.

  46. off.tegnap frissitettem az itunest és azóta 1tört appot sem vesz be az itunes.légyszi valaki mondja meg a megoldást.köszi

  47. @cartmen: Igen, meg vannak jópáran akik csak erre várnak.. 🙂 Pl én.

  48. Cartmen! Bar nemcsipazom a neha / szerintem / tulreagalt irasaid,de most egyet kell ertsek veled! 200 ezret nem er!foleg hogy az elso idoben arrol volt szo,hogy a felso hangszoro alatt lesz egy kamera,de en ezt nem latom!!!mareszrol meg szerintem semmi baj a sima 3g vel.nem lassu ez sem,ha nincs telepakolva huleseggel!

  49. OFF

    Sziasztok!
    Intelliscreen stabil változata 3.0 -ra van valakinek ? 🙂

    üdv.

    ON

  50. az én értelmezésemben hiába 200.000 a német ár
    16000-et adsz a KÉSZÜLÉKÉRT. a havidíj mint itt is, gondolom lebeszélhető. csak itt 70 EZRET adsz a készülékért PLUSZ a havi 5000 2 évig. és gondolom a német 16000es árhoz tartozó előfizuban nem annyi a lebeszélhetőség/sms/adaforgalom mint nálunk a legalja ikon 200-ban. arról már nem is szólok, hogy NEKIK mennyi 200.000 Ft és NEKÜNK mennyi. szvsz ők mindenképpen jobban járnak. és OTT ilyen szempontból olcsóbb mint itt. csak még mielőtt valaki elérzékenyül, hogy a TRÉ itt nálunk tulajdonképpen hasonlóan áraz mint ott. a szart. követi a trendet, hogy rólunk mindent le lehet húzni. meg talán induljunk ki hogy a 32G változatot 299 dodóért jelentették be (skb: 54000 Ft). nyilván ez hűséges és nagy csomagos ár (bár ott az internet csomiból van ami KORLÁTLAN, nem vicces 4GB mint itt), de majd nézd meg itt mit kapsz 54000 Ft-ért. Egy kárörvendő kacajt max a TRÉ pult másik feléről. vagy lehet csinálnak majd egy ikon 5000 díjcsomagot aminek 40000 lesz a havidíja és akkor majd azzal jól megkapod ennyiért. tudom hogy az ott amerika ez meg európa de ez akkor is rablás. na jól kisírtam magam. de valamelyikből muszáj vegyek majd amelyik emberi áron lesz. ha a régi akkor abból. vagy veszek 2G-t 😀

  51. OFF:

    Valakinek ötlete…nem indul a cydia és hiába porbálom az ssh-s uninstallt nem tudok csatlakozni a telohoz.viszont iphonebrowserel hozzá férek.Viszont ha letörlöm ,hogy teszem fel….?Sajnos az icy sincs fent,mert akkor azzal megoldanám,de nem raktam fel.Esetleg ötlet valakinek?Hogyan tudom ujra telepiteni a cydiat.

    On:

  52. TUDOMMÁR mi lesz itt 54000 forint!!!!!! :D:D a KEZDŐBEFIZETÉS a kamatmentes 12 havi 6-7ezer/hó RÉSZLETHEZ!!!!! IGEN MEGVILÁGOSODTAM!!! :D:D:D (most röhögök, de majd sírni fogok mikor tényleg így lesz) 🙂

  53. @h.andras: szóltak előre, hogy NE frissíts !!!!

  54. @Marivs: miért nem mersz rendelni, nekem eddig 1 rendelésemmel sem volt gond az ebay-en, igaz legrosszabb esetben is csak 98,5%-os minősítésű cégtől vásároltam… 🙂 – ha gondolod tudok neked segíteni…

  55. esetleges t-ré mobilos árak!

    értelem szerüen az olcsóbb a 24-hónapos hüséghez tartozik!!

    Díjcsomag
    1 év
    2 év

    IKON 200

    107.990Ft

    82.990Ft

    IKON 400

    89.990Ft

    47.990Ft

    IKON 600

    69.990Ft

    4.990Ft

    Nem hivatalos árak, tehát ez ügyben ne reklamálj!!!!!!! Nem a TRÉ-től van közvetlenül és nincs megerősítve és csak azért van itt, mert még akár még igaz is lehet.

  56. @desplaca: Hát ez így most egy az egyben a mostani 3G 16GB fekete ára. Örülnék neki, ha így lenne és remélem így lesz.

  57. öcsém… jövőre meg kidobnak valami még gyorsabbat. Nah akkor megint csere/találgatás/körömrágás?? 😀

  58. Boccs, ez nem ide tartozik, de a mai nap folyamán frissítettem a Cydiában az “sbsettingstoggles” -t és azóta nem lehet használni az SBsettings-et! Ha lehet ne frissítsétek, nem ajánlatos!

  59. @dévid: az akkor (7 eFt-tal számolva) 138 ezer jól számolom? Jól! Namost annyiért nekem jó lenne, mert amúgy is anyám aranykártyás, lejárt hűségnyilatkozatos tökmindegymilyenhavidíjas előfizujára akarom venni és a saját Pannonos kártyámmal nyúzni… most a 3G ebben a kkonstrukcióban 107, nekem 30 ezret megérne az ‘S’ betű, bár ennél olcsóbbra számítok/számítottam, már ha ez lesz…

  60. @dévid: Szét röhögtem magam!!!! :))))))))Főleg a TRÉ pult volt ütős! De sajnos tök igazad van! Én maradok a “jó öreg” 3G 8GB Black-nél! Nekem tökéletesen kielégíti az igényeimet! Nem beszélve arról ,hogy nemrég még mindannyian monokróm kétsoros kijelzőjű féltéglákkal rohangáltunk ,hozzá teszem boldogan és nagymenően! Aztán hol is tartunk már most! Persze én is széles mosolyú tulaja lennék egy 3GS-nek de nincs annyi havi fizetésem se…Pffff. De sajnos picit tartok tőle ,hogy a GS -re még sokkal ütősebb programokat fognak írni és akkor kicsit szívni fogom a fogam! 🙂

  61. mythbuster! En is frissitettem,es semmi gond vele!

  62. @Higgins: Detto, mondjuk az utos progikat, kb az OpenGLES 2 es jatekok lehetnek, amik meg nem mennek 3G-n, szoval az is ketseges h egyaltalan a fejlesztok kiaknazzak ezt, vagy sem, mert azert megis csak nagyobb piac az ha mindegyik keszuleken megy a game, es nem csak a 3GS-en, egyebkent meg sztem nem tartalmaz annyi ujitast a 3GS ami megerne a valtast(legalabb is szerintem). En meg varom a negyedik generaciot, az mar tuti hozni fog egy ket szuper ujjitast, legalabb is az apple szabadalmakat nezegetve van egy ket utos otletuk… 🙂 nah nem osztom tovabb a hulyeseget!
    Mindenkinek hideg sort, es teleaksis iphon-t 😀

  63. Sziasztok!
    Most váltottam 3g-re 2g-ről (tudom épp a 3gs eljövetelekor, de igazából nekem a 2g is tökéletesen megfelelt.csak pannontól jöttem át T-hez és elég kedvezően meglehetett venni a 3g-t így új dijcsomaghoz)
    Szeretném Jailbreakelni a telót, de kicsit megvagyok kavarodva itt a sok x,y,z-snow program között. Melyikkel kell ezt most megtennem?
    A telón 3.0 os van.
    A segítséget előre is köszönöm,üdv

  64. @Steev: biztos lehetsz benne h lesznek “3GS only” cuccok. mar nem is olyan soka’

  65. off
    blokkolja a t-home a
    dev-team oldalát és a hozzá tartozókat (pl ultrasnow)?

  66. @zsotti: redsn0w. gyakorlatilag magától megcsinálja.nem nagyon tudod elrontani. keress rá és már lent is van. 1 restore ipsw-t is töltesz mellé. azt meg el lehet érni innen, ha jól tudom van 1 link itt valahol …

  67. Sry az offért, de nincs meg vkinek véletlenül az iElegance PRO téma??
    Előre is köszi 😉

  68. Csak a cydiat nem tudom felrakni,vagy akkor törlödik minden a telorol…?Mert épp nem tudom ,hogy inditsam el…mindig kilép

  69. @semiDarkness: Köszi!
    Menni menni fog csak nem tudtam most melyik az épp aktuális progi.
    Ez unlockol is közben vagy csak a jailbreak?

    firmware-em van: iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw azt hiszem erről beszélsz te is ugye?

  70. @zsotti: arról beszélek. Igen: unlock és JB.

  71. Ujj az, ami a végtagok végén talalható;
    új pedig az, ami nem olyan régóta létezik.

    Ezek keverésétől mindig kiráz a hideg, könyörgök a minimális igényszintű nyelvtan használatáért!

  72. inkább ezt rakd rá: 3.0.0 (3G): iPhone1,2_3.0_7A341_Restore.ipsw

  73. @semiDarkness: igen, erre gondoltam én is csak a régi copyztam be véletlenül :p
    köszi

  74. @jakabadam: az nekem is kellene:)

  75. @jakabadam: ModMyi-n fennvan.. 😉 (cydia)

  76. @adamita: nekem valamiért nem tölti le

  77. @adamita: Tudom, de szerintem 2 dolcsi sok egy témáért….

  78. Hali! Nektek megy a Global.AQ SMS?
    Én egyszerűen nem tudom feltelepíteni pedig van két ipa fájlom is!
    Valaki?

  79. Udv, frisitettem a sbsettingset meg tooglet a cydiabol es azota nem tudom elo csalogatni a megszokott modon. Tud nekem vki segiteni? Koszonom elore is

  80. @jakabadam: Jah bocsi, azt nem láttam :$

  81. @sztar1: Mit hasznalsz? 3G vagy S? Sajnos nekem se megy. Nem jon elo a megszokott modon…

  82. most kaptam emailt a speedshop-tol es 280ezer ft-ert kinaljak a 32GB-os 3GS-t 🙁 hihetetlen mi penzt elkernek erte.

  83. Sziasztok!
    Többen említettétek, hogy több környező országban is 31. napját jelölték meg megjelenés dátumául.
    Megtennétek, hogy leírjátok mely országok ezek.
    Köszi

  84. Off : Volna egy idegesítő problémám.
    Szóval vásároltam egy Nokia BH 217 headset-et,És itt kezdőik a problémám.
    Ha hívnak akkor nem a beállított csengőhangom szollal meg a fülemben,hanem a Nokia gyári csengőhang!Viszont ha egy nokiával csatlakoztatom a headset-et akkor nincs gond, a beállított hang csörög!!
    Mi lehet a megoldás?
    A nokia csengőhangtól hidegrázásom van!!!!

  85. Itt 31-ére hírdetik, ahogy elnézem elő is lehet rendelni: http://www. t-mobile. hr/iphone/

  86. Waffi
    3G van nekem!frissitettem es megy szepen!szerintem toldsd le ujra!vagy sysinfo-t szedd le,es nezd meg hogy fut-e egyalltalan

  87. Kérdés: Itthon miért kerül a 8 gigás fekete 3G ugyanannyiba mint a 16 gigás fehér? S a 16 gigás fekete meg jóval drágább.. Érti ezt vki? xD

  88. @waffi: Érintsd meg a carrier logot és a batteryt egyszerre
    ha jobban tetszett a régi, akkor katt a “more”-ra, –> extras —> more sensitive swipe —>on

  89. @waffi: egyepkent jelenleg 2 fele keppen települ! van egy olyan verzio,hogy nincs ikon,hanem a 2 ujjad kell az oratol lefele huzni,es ugy jön elö,de ha a BigBoss repobol törlöd a mar telepitettet,es ujra letöltöd,akkor lesz ikonos verzioja is,es ezutan mar a megszokott 1 ujjas lehuzas is elegendö a gyorsmenü eleresehez. termeszetesen telepites utan ne csak a springboardot indittasd ujra,hanem csinalj egy ki-be kapcsolast manualisan. nekem igy vallt be.

  90. Hali! Nektek megy a Global.AQ SMS?
    Én egyszerűen nem tudom feltelepíteni pedig van két ipa fájlom is!
    Valaki?
    Hali! Nektek megy a Global.AQ SMS?
    Én egyszerűen nem tudom feltelepíteni pedig van két ipa fájlom is!
    Valaki?
    Hali! Nektek megy a Global.AQ SMS?
    Én egyszerűen nem tudom feltelepíteni pedig van két ipa fájlom is!
    Valaki?

  91. ttp://hirek.prim.hu/cikk-proxy/73880/ ez azért nagyon kemény.

  92. @adamita: üzlet! sokan nem vettek meg eszre hogy ezt csak magyarorszagon lehet megtenni. itt a 3G 8GB hasznaltan jelenleg 180-220 euro! a hasznalt meg azt jelenti,hogy a kis osztrak paraszt megveszi,de tul buta hozza hogy hasznalja! a fönökömnek 16GB-os van,es aztsem tudja hogy hogyan kell a hangeröt feljebb venni! netezni meg emailezni sem tud vele! egyszerüen van penze es megveszi,aztan nemis hasznalja. van neki vagy 30 telefonja,amit az elmult 2 evben vett. ebben a samsungtol a nokiaig minden megtalalhato.egyiket ezert,a masikat meg azert nem hasznalja. kb 2-3 hetet fut nala 1 telefon,mert elhadja,megfürdeti,öszetöri. ez az iphone is a 4 telefon mar amit vett,mert kettöt elhagyott,1 meg pofara esett es a lepcsön lepattogott a pincebe. szoval ezert ennyi az ara magyarorszagon

  93. @sztar1: Ahham, remélem a 3GS el is így lesz. 😀 Hát ha erre költi a pénzét egészségére, igaz a főnököd megteheti.. 🙂 (Helyedben elkérném a régi telóit.. xD)

  94. @adamita: van ezeknek penzük,csak sirnak hogy nincs. kicsit off,de egy pelda. 2 szemely kiutazik spanyolorszagba repülövel,ami a wizz air-rel csak az odaut a 2 fönek 100 ezer forint volt. / lattam a szamlat!!!! / hotelben alszik 3 ejszakat,etteremben eszik,es taxival megy mindenhova. plusz vasarolt egy kiskutyat 1500 euro-ert.majd hazarepült. akkor most sajnaljam???? en meg kapok 1 honapra 650 eurot?? es dolgozok erte reggel 7-töl este 10-ig?? hetvegen is!!!

    na erröl enyit.

    OFF vege.

  95. @thecruel: Itt 31-ére hírdetik, ahogy elnézem elő is lehet rendelni: t-mobile. hr/iphone/

  96. masreszröl meg nemfogom elkerni töle.nem vagyok kunyeralos! nokiat es tarsait utalom! pedig regen nagy nokia fan voltam. de közelebe sem er az iphone-nak. ezzel azt csinalok amit csak akarok,a nokiaba meg ha belepiszka van,akkor mar megis döglött,es szerviz.

  97. Ha így folytatják, akkor a kínaiaktól előbb lehet venni Chiphone 3GS-t 😀 Mint a nagy magentától eredetit 😛

  98. OFF
    Ragdoll Blastert sikerült vkinek telepítenie? nekem azt írja, hogy nem találja a fájlt, pedig két ipaval is próbálkoztam.

  99. vabe, sztar1: koszonom a segitseget…

  100. 100. hozzászólás: trémobil monnyon le 🙂 🙂 🙂

  101. OFF
    Hi admin megpróbáltam feltelepiteni a szifon repojából a 3GUnrestrictor-t, de telepitésnél valami hash hibát ír ki. Sikerült valakinek felraknia??

  102. Sziasztok! Bocs az offért, de egy olyan problémám van, hogy van egy jbelt 3g tré függő szifonom és egy frissített iTunes-om. A gáz, hogy amióta frissítettem az iTunes-t az istenért sem akarja felismerni a telót. A kábel jó, mert a fényképböngésző meg működik. Mi lehet a gáz?

  103. @totopad: Mit ír ki az iTunes?

  104. Semmit. Rádugom a telót és nem csinál semmit. Újraraktam, azután sem változott.

  105. @totopad: Próbáld meg hogy DFU-ban felismre-e és ha igen tolj restore-t

  106. DFU is megvolt, a gép továbbra is látja a telót, de az iTunes nem. Tölteni is tölt, a képeket is tudom másolni, nem hiszem, hogy a kábellel van gond.

  107. Hétfőn jelentik be a magyar iPhone 3GS-t

    Mára vártuk, de most tudtam meg, hogy elmarad a bejelentés. Forrásaim megerősítették, hogy hétfőn, azaz július 27-én jelentik be a magyar iPhone 3GS árait és a forgalmazás kezdeti időpontját. A T-Mobile és az Apple ígérete, azaz a júliusi megjelenés garantált, szóval legkésőbb pénteken a szerencsések kézbe foghatják a kütyüt.

    És tényleg szerencsések lesznek, mert azt is megtudtam, hogy nagyon kevés 3GS érkezik az országba, az iPhone 3G-hez képest állítólag igencsak szerény készletet vágnak a magyarok fejéhez a cupertinóiak. Érdemes tehát sorba állni.

    Buli idén sajnos nem lesz, egyrészt a fokozódó nemzetközi helyzet, másrészt a kevés telefon miatt, így tehát hétfő délelőtt a monitor előtt várjuk, mikor és mennyiért. Az új iPhone valamennyi díjcsomaggal megvásárolható lesz, de az áraknak csak egy részét hozza nyilvánosságra a T-Mobile három nap múlva. A többi meglepetés.

  108. Ma reggel böngésztem a t- honlapját és a 3g tarifák és árainál sorra 1404-es hibát dobott be a link. Most pedig már bekerült a 3gs is a kínálatba, csak ezzel a szöveggel: Sajnos ez a termék jelenleg nem rendelhető!
    Vicces!!


Add a Comment